![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Juz wiesz dla czego? ^.^ |
Cytuj:
|
IwanGrozny jaki ty głupi jesteś boshe............ idź do przedszkola. nic sie nie zmieni z tymi bs i gs. Tylko jakby ci to powiedzieć twoje hity z bsa i gsa będą mocniejsze z Bs będziesz bić 2x mocniej i z gs też. GS zawsze będzie lepszy od bsa. A do tego dodali jeszcze lev od którego co można nosić na danym lev.
|
Cytuj:
Pokomonom Stop |
Ja mam 14 lat i jakoś nie czuję się gorszy, a jakoś na tym forum WSZYSCY zrozumieli o co mi chodzi, oprócz Ciebie, więc radzę Ci, popatrz na siebie i pomyśl jaki Ty masz poziom intelektualny w porównaniu do reszty forum, rzekomo od Ciebie młodszych.
|
ogladajac filmiki z nowego upa zauwazylem palladyna na 110+ lvl udejarzacego z takich czerwonych gwiazdek po 500+ w porywach do 800 ;o przy discie 93~, a na innym filmiku widzialem 109 pallka ze skillem 90 walacego z taich fioletowych beltow [power chyba] po 200+, to neie przesada? widzial ktos jakie hity knighta na porownywalnym lvl? :P
|
Cytuj:
Może i ma 14 lat ale tobie brakuje ortografii piszę się Użytkownik A co do tematu to teraz tibia bedzie jak ots -.- |
A ja mam pytanie tego typu czy jest cos wiadome o nowych broniach typu club(obuchowych) ??
|
Cytuj:
Do skasowania |
Cytuj:
Kolego Po pierwsze jak byś czytał WSZYSTKO co zostało napisane na temat ubd. nie zadawał byś takich pytań. Palkowi odebrane zostanie strzelanie z Sd (będzie on zadawał bardzo małe obrażenia ), zamiast tego będzie on używał takich gwiazdek (cenna 1 to około 600gp gdzie sd stoi po 325gp) oraz boltów. Co do obrażeń Knighta radze skilować bo jak wiemy obrażenia będą głownie zależały od skili i w NIEWIELKIM stopniu od lvl |
Swoja droga, tak bardzo pogrzanego testa w zyciu nie widzialem. Nie mieli komu zabrac, to zabrali sorcom i DRUIDOM (druidzi i tak prawie nic nie mieli, ale co tam, zabierzmy im wiecej!). Zabrali im dmg, ktory byl ich zaleta przy malej ilosci hp, zabrali bursty, dali je pallkom (bursty beda bezuzyteczne?).
Ogolnie jestem bardzo rozczarowany. |
@Voldus
dzieki wlasnei o to mi chodzilo :] w takim razie tzreba sie brac za skillowanie skoro na wkaacje ma byc pacc :]]. W sumie to jakies hlvl pallki ze spora iloscia kasy bede miec fajnei z tym gwiazdkami i tarcza :P |
Już to gdzies mowiłem.
Od zawsze było tak że knight to był blocker z dużą ilością hp i capa ale nie najlepszymi hitami. Gralo sie nim bezpiecznie ale expilo powoli lecz bez waste. Palek zawsze miał trzymać dystans tak zostało, ale trochę przesada z takimi hitami. Powinny być wyższe od knighta ale nie od SD maga... Od początku w zamierzeniu tibii to magowie mieli być tymi najsilniejszymi ale bardzo "kruchymi" i trudnymi do gry postaciami. Rzeczywiście przyznaje że magowie za bardzo odstawali od palkow/knightow ale takie ich osłabienie do niczego nie prowadzi. Znowu w nast. updacie Cipsoft polepszy magów co już zostało zapowiedziane i to będzie takie "w koło Macieju". Teraz to już sorcem będzie wieczny waste. Tyle z mojej strony. |
Exori con
Przeczytałem całe 58 stron spamu, w poszukiwaniu odpowiedzi :
- Ethereal Spear (Exori con), przy atakowaniu potwora: Level:23 Mana:35 - obojętnie czym atakujemy potwora czy musi być to spear? Proszę o odpowiedź kogoś kto widział/używał tego zaklęcia. Ps. Więcej o palu plx? Down : Thx wielkie możesz dać link do filmu. |
Cytuj:
@Up: po prostu palek mówi "exori con" i leci spear.. przynajmiej tak widziałem na filmie. |
No, w sumie to nie najlepszy, jaki zdobyłem, aczkolwiek hit 327 zadany przez budzi podziw.
http://img530.imageshack.us/img530/722/imgzi3.png Najlepszy hit, to 362, ale niestety nie zdążyłem uchwycić... |
Cytuj:
tak czy siak wydaje mi sie ze pare rzeczy jeszcze ulegnie zmianie zanim odpala upd ;p |
@up
Co bardziej zaboli, jak ktoś Ci ziachnie mieczem w brzuch, czy jak Ci przebiją strałą głowe na wylot? |
Cytuj:
OMG Twoja wypowiedz mnie rozwala, ahh biedny Ty zabrali Ci wszytko a i tak prawie nic nie miałeś a knighty i palki juz pewnie od paru lat maja najlepiej ? Biedactwo zabrali mu wszytko i tak nic juz prawie nie miał :baby: |
Bright Sword LvL ??
Bright Sword od którego Lvl może ktoś napisać ??
A tak pozatym coraz bardziej mi się podoba ten UpDate :) |
Cytuj:
|
Kiepsko :/
oj kiepsko :/
Mam nadzieje że jakieś podobne bronie o podobnym DMG będą :/ |
@Michoss
bardziej zaboli miecz, bo przy strzale w glowe to nawet nie poczujesz. @wrogonastawiony Teraz to knighcik moze lajtowo "mocniejsze" potworki solowac. |
nie ma co płakać :)
Zobaczymy po UpDacie jak to będzie wyglądać i jak się będzie grać dzieki za pomoc Pozdrawiam LuKi |
|
i tego się spodziewałem :> niestety polskie naby już się popłakały. No cóż, tak jak pisałem TS to TS a nie GLOBAL. Pewnie już dużo osób ma 10 knightów i 10 palków : >
|
Ja sądze że update nie dojdzie na Globala taki jaki teraz jest TS.Moim zdaniem najt ma teraz jest bardzo wybalansowaną postacia,ktora zasluguje na te (bonus) po tylu latach monotonii.Ale jednakze z pallkami to przesadzili chyba zeby pall ,ktory posiada 92 dysta rzucil z throwing stara 821 :O (lekka przesada chyba i to raczej ulegnie zmianie),Hmm druida jak narazie skrzywdzili bo zadnych ofensywnych spellow nei dostal natomiast sorc jest jaki jes i tak bedzie dobrze od zawsze mial dobrze :)
To na tyle moim zdanie balansowanie postaci udane poza tym mankamentem z pallkiem Dzikuje :) |
Cytuj:
|
Mnie zastanawia jak bedzie wyglądało skillowanie. Jeżeli atak z broni tak znacznie wzrośnie to jak będzie sie trenowało na np: slimie, knight ze skillem 80 będzie tego gluta brał na "hita"? Jak to będzie? ;p
|
Cytuj:
No ale coz nie ma co za duzo spekulowac tylko trzeba czekac na Aktualizacje:evul: |
Cytuj:
co do tematu , sork/drut i tak bedzie lepszy bo wszystkie czary/runki bedą po stronie druida i sorka , ponieważ bedzie prawie wszystko zalezało od mlvl (pewnie bedzie przelicznik 1:4 gdzie 1 to lvl a 4 to mlvl) |
Omg, przed momentem wprowadzili pewne zmiany... i znowu jest na korzysc sorcow -,,- Tym razem jednak przesadzili W DRUGĄ STRONĘ- jeden sorc zsolowal wlasnie pare hydr bez waste z SD (zwiekszyli nieco obrazenia runiczne i zmniejszyli "NIECO" damage paladynow i knightow)
|
@up
no i zjeb.... :P tak powaznie to testuja od tego wkoncu jest test server :P @Ramirez OMG moj super evul kina niebedzie bil w smoka po 500 hp to straszne auuuuuuuuuuuu poplacze sie auuuuuuuuuuuuu :P powtarzam to od poczatku trzeba miec zdrowy stosunek to zycia oraz takich przyziemnych rzeczy jak tibia 3 pixele na krzyz a ludzie swiata niewidza :P |
@up
Pięknie to waszmość podsumował -,,- Moim zdaniem jest teraz w zasadzie gorzej niz bylo przed tą "drobną poprawką" |
I zaraz zacznie sie lament knightow i palkow... "Dlaczego sorcki wala teraz wiecej, a my mniej!!!!!?????"
Najlepiej napiszcie list do Cipsoftu, jacy to jestescie rozczarowani. Edit: Jakby co, to sam gram knightem i zlewam na ten update... Nawet gdyby mieli calkowicie wycofac knightow. |
hehe tak jak myślałem, czytałem dziś wypowiedź Duinhira, kolesia odpowiedzialengo za update itd., i cytuje w wolnym tłumaczeniu co powiedział:
" Osłabiliśmy magów jak najbardziej się dało a najtów i palów wzmocniliśmy jak najbardziej, jednak wraz z rozwojem test serwera, stopniowo będziemy zwiększać siłe postaci magicznych i osłabiąć najtów i palków, aż uzyskamy idealny balans profesji." i wszytsko jasne:d |
bardzej pogorsza tych knightow niz ich ulepsza moim zdaniem
np.fire axe bedzie od 35 levela to glupota .. wogole to powinni zostawic drutow i sorcow i zrobic lepszymi knightow i paladynow. Cipsoft schodzi na psy ;( |
Niezłe szopki... Przez te wahania to zaraz chyba połowa graczy się powiesi, wnioskując po niektórych wypowiedziach.
@ a teraz na temat Dobrze, ze w końcu wiem jaki jest naprawdę cel tego testa - CIPsoft cały czas będzie wprowadzał zmiany w hitach, by w końcu znaleźć ten "złoty środek", więc chyba nie zjebią update'a, a może i zrobią najlepszy od czasu feralnych różdzek. W końcu mają jako króliczki doświadczalne masę świetnych graczy. A więc nie będzie palków walacych 900+ w potwory, ani Taifuna walącego skromne 500+ z ue. To był po prostu maksymalny rozrzut sił jaki mógł być. |
@Lupus
LOL! Z fire axe moze bic nawet 8 lvl, po prostu zmniejszone damage -,,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |