![]() |
Co prawda to prawda .. ale teraz juz ma byc lepiej ^^ zeby dostac z sd od kogos musi miec 45 lvl xD ciekawe czy sie polepszy : P
|
Wg mnie niektorzy swe sa bardzo spoko np. Athwood czy Colleri...
Zalozmy jakbym mial wybierac pomiedzy Wannabe Kamikaze a Voorsting to wybralbym Voorsting... Ogolny obraz tej gildii psuje Xelezt ktory jest dzieciakiem i widocznie nie dorosl nawet do posiadania jakiejkolwiek sily w pixelowej grze. Inna sprawa ze dostal juz hunta za kozaczenie (od Tengu). |
@Mapacza
napisz do mnie jak jeszcze raz będzie miała miejsce taka sytuacja, upierdole go własnoręcznie. @krzysheak Xelezt nie jest juz z voorsting, przed chwila znowu go ubilismy ;) |
Dzingi
Dec 21 2007, 14:11:33 CET Killed at Level 97 by Gnistarn and by Bar'tex Dzingi Xerena sie juz niezmieni:) |
Cytuj:
|
No i tutaj naderixo popelnił bład bo mógł chuja odrazu zrookowac;( no ale jak to sie mówi za błedy trzeba płacic;)
|
Cytuj:
Snetripp akurat był spoko :o |
Ja Chce New Server -.-!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Wszyscy chcecie new serwer, wszyscy chcecie rządzic a i tak wiekszosc z was odpadla by z wyscigu po tygodniu =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dec 23 2007, 15:25:11 CET Killed at Level 57 by Bruno Banupa
Dec 23 2007, 11:05:15 CET Killed at Level 58 by Delicious Ca nie bede tego komentowal ... 2 razy ded w tym samym miejscu na tym samym expie i typy do mnie "plac za expa bo nie mozesz tu expic " wcale nie random pk ... :( |
Po co tu opisywac takie akcje ? To na xerenie jest na porzadku dziennym, kiedys tez padlem od tego buraka Bruno za to ze mu 'wbilem' na... podwojny resp beho pod thais ;D
Pewnie byles jednym z tych ktorzy uwazali wczesniej xerene za elo El0 Cool serverek no ale sie przeliczyles =D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pff... tak lizałem tą dupe, że aż mnie z serva wyjebali ;< przynajmniej mieliśmy jaja żeby postawic się czego ci brakuje :) Masz może sca na sprzedaż? bo bym kupił : D fajnych masz kolegów :) |
Hahaha, na xerenie wszystko jest chujowe, nawet qple. Mnie tez ostatnio qpel po 2 latach znajomosci ojebał z... giant sworda =p Jeden z pierwszych tibijskich kumpli, pierwszy pro a tu taki ch.j, sku.wil sie za 17k, LooL.
|
Xerena to serwer swe i nie ma chuja to ze jednen polak jest w top3 a takto leja polakow jak szmaty za nic i nic nie mozesz zrobic ... pfff zal :D
|
Ostatnio mnie Karim Vegetaz prawie zajebał po dp :p
Reason? Przechodziłem koło niego ;) popieram Wrogonastawionego, takie akcje to poprostu codzienność. |
Zdrowych radosnych oraz wesolych Świat spełnienia marzen oraz wesołego Nowego Roku :)
To takze jest kierowane do Ciebie Falcon chociaz nie darze Cie sympatia to sadze ze w takim dniu wszyscy powinni byc dla siebie mili i powinni troche inaczej spojrzec na swiat :) |
Cytuj:
|
Ale przynajmniej jako jeden z nielicznych na tym forum ludzkim głosem przemówił:D
|
a co mial jakism innym poweidziec a nie ludzkim ? dzis wiggilia nawet zweirzeta mowia po ludzku :D hahaha :D
|
Maksymilian Rodnicki
Siemianowice Slaskie stawowa 27b/4 "Nie wybrałeś mnie, żegnaj więc.." btw mam nadzieje ze sie spotkamy w katowicach w ferie, pogadamy o szafie |
Cytuj:
|
przecierz jest milo :D merry chistmas :D for all :D Falcon Morales wesolych swiat! Pamientaj ze jestes polakiem a polakom nie pomagasz tylko na ofrum wypisujesz ze jestes fajny i ze pomozesz a w chuja se lecisz pozdro :))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...
|
Cytuj:
Osobiscie mam kumpli wsrod swe jak i polakow, czemu niby mialbym walczyc przeciw kumplom? Troche pomyslunku zanim cos powiesz, ze ty nie znasz angielskiego i jestes uposledzony to nie znaczy ze ja tez taki jestem... |
Cytuj:
|
@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz. |
Cytuj:
|
skad weisz ze nie znam angielskiego ? i to ze sie bali to nie bylo akurat do ciebie weic nie weim czemu obrazasz odrazu
|
Cytuj:
|
Maxu a czy ty walczyles przeciwko WBK ? Hmm z tego co sobie przypominam to zawsze Adik siedzial na Falconie a ty goniles noob charem za WBK i pisales mu kto i gdzie jest. Tak ze Maxu nie za*******aj nam tutaj bo prawda jest tak ze jakby nie Adik to chuja bys tutaj mogl :) aaa i Ubap~ z tego co wiem to nie jestem hunted przez wlasnych RL:):):) <jupi>
|
Cytuj:
no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; ( a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawiliśmy i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakimś tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi. przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D btw. cos nie możesz widze z grą skończyc - myślałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :) ADICTED?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |