Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

guralsoon 21-12-2007 00:22

Co prawda to prawda .. ale teraz juz ma byc lepiej ^^ zeby dostac z sd od kogos musi miec 45 lvl xD ciekawe czy sie polepszy : P

krzysheak 21-12-2007 01:33

Wg mnie niektorzy swe sa bardzo spoko np. Athwood czy Colleri...
Zalozmy jakbym mial wybierac pomiedzy Wannabe Kamikaze a Voorsting to wybralbym Voorsting... Ogolny obraz tej gildii psuje Xelezt ktory jest
dzieciakiem i widocznie nie dorosl nawet do posiadania jakiejkolwiek sily
w pixelowej grze. Inna sprawa ze dostal juz hunta za kozaczenie (od Tengu).

Golden'Fanatyk 21-12-2007 01:52

@Mapacza

napisz do mnie jak jeszcze raz będzie miała miejsce taka sytuacja, upierdole go własnoręcznie.

@krzysheak

Xelezt nie jest juz z voorsting, przed chwila znowu go ubilismy ;)

Pepe1990 21-12-2007 15:50

Dzingi
Dec 21 2007, 14:11:33 CET Killed at Level 97 by Gnistarn
and by Bar'tex

Dzingi Xerena sie juz niezmieni:)

krzysheak 21-12-2007 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepe1990 (Post 1798748)
Dzingi
Dec 21 2007, 14:11:33 CET Killed at Level 97 by Gnistarn
and by Bar'tex

Dzingi Xerena sie juz niezmieni:)

chcialem napomknac ze dzingim gra naderixo ktory hacknal m.in. snetrippa.

Pepe1990 21-12-2007 17:07

No i tutaj naderixo popelnił bład bo mógł chuja odrazu zrookowac;( no ale jak to sie mówi za błedy trzeba płacic;)

Skramer 22-12-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepe1990 (Post 1798916)
No i tutaj naderixo popelnił bład bo mógł chuja odrazu zrookowac;( no ale jak to sie mówi za błedy trzeba płacic;)

Snetripp akurat był spoko :o

krzysheak 22-12-2007 10:39

Ja Chce New Server -.-!!!!!!!!!!!!!!!!!

wrogonastawiony 22-12-2007 11:59

Wszyscy chcecie new serwer, wszyscy chcecie rządzic a i tak wiekszosc z was odpadla by z wyscigu po tygodniu =)

krzysheak 22-12-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1800236)
Wszyscy chcecie new serwer, wszyscy chcecie rządzic a i tak wiekszosc z was odpadla by z wyscigu po tygodniu =)

Nie martw sie , nie jestem miekka faja :P

Llein 23-12-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1800597)
Nie martw sie , nie jestem miekka faja :P

Oczywiście, że nie jesteś miękka faja. Jesteś opadła i malutka faja =)

Mapacza 23-12-2007 19:01

Dec 23 2007, 15:25:11 CET Killed at Level 57 by Bruno Banupa
Dec 23 2007, 11:05:15 CET Killed at Level 58 by Delicious Ca

nie bede tego komentowal ... 2 razy ded w tym samym miejscu na tym samym expie i typy do mnie "plac za expa bo nie mozesz tu expic " wcale nie random pk ... :(

wrogonastawiony 23-12-2007 19:28

Po co tu opisywac takie akcje ? To na xerenie jest na porzadku dziennym, kiedys tez padlem od tego buraka Bruno za to ze mu 'wbilem' na... podwojny resp beho pod thais ;D
Pewnie byles jednym z tych ktorzy uwazali wczesniej xerene za elo El0 Cool serverek no ale sie przeliczyles =D

Mapacza 23-12-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1798094)
@Mapacza

napisz do mnie jak jeszcze raz będzie miała miejsce taka sytuacja, upierdole go własnoręcznie.

@krzysheak

Xelezt nie jest juz z voorsting, przed chwila znowu go ubilismy ;)

Pisalem do niego a on mi napisal niech wbije pz i kurwa wbil koles mnie zajebal a on nie odpisal Golden Fanatyk ... siedz dalej i wypisuj brednie ... mysalem ze kurwa serio to piszesz a ty se tylko napsiales dla szydery albo popisu ...

Master Bonczek 23-12-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1796504)
Wiem gralem wtedy tzn mialem 50+ sorca :P, Xuva z Mitzumem biegali po spawnach i kazali oddawac cale eq lacznie z bp i zostawiali cie bez czegokolwiek np. na necro :P
... a Bonczek itp zajebiscie lizali dupe tengu

Pff... tak lizałem tą dupe, że aż mnie z serva wyjebali ;<
przynajmniej mieliśmy jaja żeby postawic się czego ci brakuje :)

Masz może sca na sprzedaż? bo bym kupił : D

fajnych masz kolegów :)

wrogonastawiony 24-12-2007 10:39

Hahaha, na xerenie wszystko jest chujowe, nawet qple. Mnie tez ostatnio qpel po 2 latach znajomosci ojebał z... giant sworda =p Jeden z pierwszych tibijskich kumpli, pierwszy pro a tu taki ch.j, sku.wil sie za 17k, LooL.

Mapacza 24-12-2007 10:45

Xerena to serwer swe i nie ma chuja to ze jednen polak jest w top3 a takto leja polakow jak szmaty za nic i nic nie mozesz zrobic ... pfff zal :D

Varcetti 24-12-2007 12:16

Ostatnio mnie Karim Vegetaz prawie zajebał po dp :p
Reason? Przechodziłem koło niego ;)
popieram Wrogonastawionego, takie akcje to poprostu codzienność.

Freddd 24-12-2007 17:07

Zdrowych radosnych oraz wesolych Świat spełnienia marzen oraz wesołego Nowego Roku :)

To takze jest kierowane do Ciebie Falcon chociaz nie darze Cie sympatia to sadze ze w takim dniu wszyscy powinni byc dla siebie mili i powinni troche inaczej spojrzec na swiat :)

Mapacza 24-12-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1804855)
Zdrowych radosnych oraz wesolych Świat spełnienia marzen oraz wesołego Nowego Roku :)

To takze jest kierowane do Ciebie Falcon chociaz nie darze Cie sympatia to sadze ze w takim dniu wszyscy powinni byc dla siebie mili i powinni troche inaczej spojrzec na swiat :)

to nie jest temat na skladanie zyczen ... tylko ten temat dotyczy wydarzen z xereny weic nie wiem czemu tu piszesz zyczenia swiateczne ;(

Viltherius 24-12-2007 19:35

Ale przynajmniej jako jeden z nielicznych na tym forum ludzkim głosem przemówił:D

Mapacza 24-12-2007 21:26

a co mial jakism innym poweidziec a nie ludzkim ? dzis wiggilia nawet zweirzeta mowia po ludzku :D hahaha :D

ysiu 24-12-2007 21:35

Maksymilian Rodnicki
Siemianowice Slaskie
stawowa 27b/4

"Nie wybrałeś mnie, żegnaj więc.."

btw mam nadzieje ze sie spotkamy w katowicach w ferie, pogadamy o szafie

Freddd 24-12-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapacza (Post 1804972)
to nie jest temat na skladanie zyczen ... tylko ten temat dotyczy wydarzen z xereny weic nie wiem czemu tu piszesz zyczenia swiateczne ;(

Moze dlatego zeby bylo milej ??

Mapacza 24-12-2007 23:47

przecierz jest milo :D merry chistmas :D for all :D Falcon Morales wesolych swiat! Pamientaj ze jestes polakiem a polakom nie pomagasz tylko na ofrum wypisujesz ze jestes fajny i ze pomozesz a w chuja se lecisz pozdro :))

Sir-Babolek 26-12-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1803358)
Pff... tak lizałem tą dupe, że aż mnie z serva wyjebali ;<
przynajmniej mieliśmy jaja żeby postawic się czego ci brakuje :)

Masz może sca na sprzedaż? bo bym kupił : D

fajnych masz kolegów :)

Taaaaaaaa Bonq miales jaja sie postawic po tym jak juz i tak byles hunted :D, jaja mogles pokazac dolanczajac sie do Dancig Shadows, czego oczywiscie nie zrobiles wkoncu ci szkoda bylo chara ; (

krzysheak 26-12-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1807989)
Taaaaaaaa Bonq miales jaja sie postawic po tym jak juz i tak byles hunted :D, jaja mogles pokazac dolanczajac sie do Dancig Shadows, czego oczywiscie nie zrobiles wkoncu ci szkoda bylo chara ; (

Racja, Bonczek robi z siebie wielkiego meczennika i pvp mastera a z tego co wiem padal jak pies (zreszta jak wiekszosc WBK)

Mapacza 26-12-2007 16:07

Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...

krzysheak 26-12-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapacza (Post 1808108)
Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...

Czy ja sie boje?
Osobiscie mam kumpli wsrod swe jak i polakow, czemu niby mialbym walczyc przeciw kumplom?
Troche pomyslunku zanim cos powiesz, ze ty nie znasz angielskiego i jestes uposledzony to nie znaczy ze ja tez taki jestem...

slayton 26-12-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1808018)
Racja, Bonczek robi z siebie wielkiego meczennika i pvp mastera a z tego co wiem padal jak pies (zreszta jak wiekszosc WBK)

Raczej ciezko byloby mu uciec przed np 160, 170 ,180 ms i np. przed jakims 140 ed. Od nich spadal na 2 sd....

wrogonastawiony 26-12-2007 18:20

@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz.

Viltherius 26-12-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1808300)
@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz.

to wojna miała sie tak do prawdziwej wojny jak obrzucajace sie blotem dzieci w piaskownicy do zadymy na meczu.

Mapacza 26-12-2007 20:01

skad weisz ze nie znam angielskiego ? i to ze sie bali to nie bylo akurat do ciebie weic nie weim czemu obrazasz odrazu

Sir-Babolek 26-12-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1808249)
Raczej ciezko byloby mu uciec przed np 160, 170 ,180 ms i np. przed jakims 140 ed. Od nich spadal na 2 sd....

Po upie tez ? ^.-, nie oklamujmy sie jakos nie widze zeby byl on kims wyjatkowym, tymbardziej pamietam fakt jak wycofal sie jak najwieksza piz*** wycofal sie od polakow od DC, bo go " koledzy ubili " i niemial zamiaru im pomagac, to dostal z czasem tona co zasluzyl.

Pepe1990 27-12-2007 17:26

Maxu a czy ty walczyles przeciwko WBK ? Hmm z tego co sobie przypominam to zawsze Adik siedzial na Falconie a ty goniles noob charem za WBK i pisales mu kto i gdzie jest. Tak ze Maxu nie za*******aj nam tutaj bo prawda jest tak ze jakby nie Adik to chuja bys tutaj mogl :) aaa i Ubap~ z tego co wiem to nie jestem hunted przez wlasnych RL:):):) <jupi>

Master Bonczek 28-12-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1807989)

no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; (

a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawiliśmy i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakimś tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi.

przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D

btw. cos nie możesz widze z grą skończyc - myślałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :)

ADICTED?!

Master Bonczek 28-12-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1808619)
Po upie tez ? ^.-, nie oklamujmy sie jakos nie widze zeby byl on kims wyjatkowym, tymbardziej pamietam fakt jak wycofal sie jak najwieksza piz*** wycofal sie od polakow od DC, bo go " koledzy ubili " i niemial zamiaru im pomagac, to dostal z czasem tona co zasluzyl.

przed up-em im się nie udało to chociaż po dali radę :) a co to za różnica czy przed czy po - są duuużo szybsi, a z pz lockiem w thais nie wiele mogłem zdziałac :d

Viltherius 28-12-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1812686)
no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; (

a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawiliśmy i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakimś tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi.

przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D

btw. cos nie możesz widze z grą skończyc - myślałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :)

ADICTED?!

ale trochę za szybko odpuściliście a wielu ludzi wogóle nie brało udziału w wojnie nawet sie nie logowali... a fragowali to przeważnie eldrax i hek~ może nawet we 2 więcej fragów mieli niż wy sami.

krzysheak 28-12-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1812698)
przed up-em im się nie udało to chociaż po dali radę :) a co to za różnica czy przed czy po - są duuużo szybsi, a z pz lockiem w thais nie wiele mogłem zdziałac :d

Mogles probowac zwiac na te podziemia z Grorlamem :)

Pepe1990 28-12-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1812988)
ale trochę za szybko odpuściliście a wielu ludzi wogóle nie brało udziału w wojnie nawet sie nie logowali... a fragowali to przeważnie eldrax i hek~ może nawet we 2 więcej fragów mieli niż wy sami.

Hmm kurwa a jak myslisz czemu mieli wiecej fragow ? bo Hel~ to 150ms a Eldrax to 130ms. Czy myslenie kurwa boli ??? n/c8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04.