![]() |
a se avatarka w photoshopie pierdolnelem :>
|
Cytuj:
Smokuu jesteś zawsze widziany na tym forum, idz zdaj mature i inne badziewia a ja ide grać bo pierdole takich ludzi co chodza do szkoły zamiast huncic dragony. @Sorrow Naucz sie edytować posty.... |
Smokuu widzialem tylko jednego Twojego posta ... i juz Ci mowie ....
Nie zdasz ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
"Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ?" Bo jestes frajerem ? :))) |
Cytuj:
Haha, ten twój post mnie rozjebał teraz XDD |
Cytuj:
|
Nie, drezyną.
|
Cytuj:
|
Od Ciebie zależy jak sie ustawisz na torach.
Ok, dość nie spamuje już. |
Heh, Filu próbuje bronić forum Arcanii przed marginesem społecznym ;]
Z tego co widać walka ze smokaami i innymi Shakami przypomina walkę z wiatrakami. Panowie, to dla was założyłem temat o niezłym burdelu, feel free to post there => http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649 |
Oby tak dalej chłopaki! Pokazujcie, że jeden głupszy od drugiego...widzę, że macie satysfakcje z takich rozmów :|
|
A ty amsz satysfkacje z tego, ze wkoncu czujesz sie od kogos madrzejszy no nie ;>?
|
oj wyczuwam prowokacje w powietrzu, chyba nie chcecie zobaczyc jak wyglada walka z wiatrak(iem)ami .. =P
|
Cytuj:
kurwa 2 dni nie bylo i tyle do czytania... lal zal.pl jak czytam wasze wypociny, shaq wpadnij na browara kiedy :D |
ale jesteście kozakami ... będziecie pić alkochol !
"zal.pl" <- dawno przestało być smieszne, nikogo to już nie ośmiesza(poza autorem) Wyzywanie od 5 latka, podstawówki, kominiarza itp to już też nie działa ... jakby ktoś mnie tak planował nawyzywać. Zastanówcie się więc co piszecie, bo wyglada na to, że macie po 12 lat i nie macie skończonej podstawówki. Jedyne co moge Wam na temat tego powiedzieć to zal.pl. ee lamus kiedy idizemy pic ? hehe |
Cytuj:
|
Cytuj:
joke : D Cos sie pomysli |
Cytuj:
zomo to potega!! @valdarnok moze i nadgonic ale w tym tepie to...3 lata mina:D,a partzantka to wiesz........nieprzechodzi na tibi @poll a z tymi kartami to mzoe w kiosku kupiles sobie 2 talie?:D @eizix smoka zastapil drah slim;] ten sam poziom @wszyscy wyluzujcie troche bo to dziecinada wyzywanie sie ,niebadzcie tepi jak...cafuz i valais |
Cytuj:
taka potęga, że nas mainami zabijać musieliście xD |
taa kurwa lepiej nie zaczynaj tematu ormo bo poprzypominam wam kiedy wjebaliscie sie na nasz open battle i rozjebaliscie nasze noob chary. a Zomo to pizdy zajebalem jednego typa z zomo ormowcem otwieram backpack a tam co? 2 ssa might ring i w chuj runek wy macie zajoba ale wkoncu stac was na to :]. A co do zomo to pizda nie gildia nie potraficie nikogo zabic ;] a czemu nie chcielismy z wami walczyc? po pierwsze konczyla nam sie wtedy kasa po drugie wiedzielismy ze bedziecie main chary wtracac a po trzecie chuj wam w dupe xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
SUA NAUCZ SIE PISAC! MASZ TYLE LAT I NIE SZANUJESZ SWEGO JEZYKA NARODOWEGO! TROCHE PATRIOTYZMU! JEZYK MASZ JEDEN I TRZEBA GO SZANOWAC ! tak jak ktos madry kiedys powiedzial "Polacy nie gesi i swoj jezyk maja" i tego sie trzeba trzymac Panie OLDTIMER |
ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy
|
Cytuj:
@gienkos zal.pl a co do narodowego jezyka to sorka przyznawac sie gdzie sie mieszka to wstyd,wlansie przez takich jak ty |
Cytuj:
zresztą wiatrak zazwyczaj dobrze wszytko ujmuje w jednym zdaniu^^ EDIT: chociaż po głębszym zastanowieniu 460 to za dużo:P Połowa z nich to odmóżdżone człekopodobne stworzonka naciskające "za" lub "przeciw" wedle rozkazu ich panów. To nie ich wina, że bozia nie obdarowała nadmiarem intelektu i asertywności. Po co karać narzędzia, gdy sprawę zjebał "specjalista"?:P sry za subtopic czy jak to tam sie zwie:] @up ja się nie wstydzę przyznawać gdzie mieszkam:) Btw. można jakoś "ignorować" czyjeś posty? Bo szlag mnie trafia jak czytam posty suy i smooooookkkaaaa~... Za każdym razem łudzę się, ze przeczytam coś na poziomie a tu nul. |
mozna poprosic Sz.P. moderatorow aby odwiedzili temat, ale licze ze duzo osob by dostalo bany i nie mialbym z czego sie posmiac jakbym wstawal rano :(
|
^^
śmiać? co do wyżej wymienionych to płakać... chyba... |
Cytuj:
Ponizasz sie pisząc teksty w stylu ZAL.PL naprawde jak ktos to pisze to zastanawiam sie czy sie smiac czy sie płakac? a niewiem oco Ci chodzi z tym przyznawaniem sie gdzie mieszka :o A co do tych pionkow - To czemu z nami na open nie wyszliscie nigdy ? a sami wojne wypowiedzeliscie wyjasnij swoja odpowiedz baliscie sie? |
milowin padl jak szedl na slub fengrela, gz ;p
|
Cytuj:
|
oj tam kochajmy sie wszyscy, po chuj sie klocicie o tak naprawde malo wazne pierdoly ;d
|
Sry za tego posta jezeli kogos uraze.
@Notop Jakim prawem mnie obrarzasz, mowiac ze jestem podobny do smooku?daj mi z 2 moje posty w ktorym wyrazam wg. Ciebie moja glupote..Przyznam sie do jednego.Do tego ze napisalem do Wiatraka cos w stylu "a jebaj tym wiatrakiem", i co w tym zlego?zaloze sie ze wielu to rozmieszylo xD.To ze masz 20+ lat a ja 15 to nie upowaznia Cie do tego aby mnie obrazac, porownujac do kogos. @Topic Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD. Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
next przyklad ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA... |
Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
jak mozna robic slub w tibi...trzeba byc naprawde......dzieckiem
a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;] |
up@
Co wolisz expic ciagle? czy zrobic cos innego, co by dawalo ucieche wszystkim?lub pogadac z kumplami?Ja bym wybral zrobionie czegos na skale calej arcani, lub pogadal z kumplami niz "exp". |
Hmm.. zabili go jak szedl na slub... Jest wojna chyba? Jego problem ze szedl na slub... : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |