Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

GallAnonim 06-09-2007 13:55

a se avatarka w photoshopie pierdolnelem :>

Filush 06-09-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1641374)
Dla tych co plakali za mna.
Sram na was tak w skrócie xD!
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.

Tak czy siak znajde czas zeby posmiac z was i wyjasnic cos paru Debilom ;p;]

Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ? Bo byli tak samo tępi jak Ty. Nawet jak pójdziesz na studia to możesz zostać zostać kretynem jakim byłeś, no ale nie musisz ..Co do mojego grania w tibie to dałem quita prawie 2,5 roku temu kiedy Ty nawet nie wiedziałeś o takim serwie jak Arcania.. Co do mojego pvp to jestem najlepszy na Arcani (Szefo zaraz po mnie, a po nim Eizix), jesteśmy tacy dobrzy dlatego, że Szefa babcia pozwoliła nam ćwiczyć PVP na swoim polu. Codziennie ja, Szefo i Eizix (no i niekiedy goscinnie Lamusini + wawa, gościnnie bo osiedle Lamusiniego podpier... kradnie szefa babci pszenice) przebieramy sie za rycerzy , magów , paladynów, lekarzy i ćwiczymy PVP. To bardzo procentuje w grze.

Smokuu jesteś zawsze widziany na tym forum, idz zdaj mature i inne badziewia a ja ide grać bo pierdole takich ludzi co chodza do szkoły zamiast huncic dragony.

@Sorrow

Naucz sie edytować posty....

Haselbanik 06-09-2007 18:37

Smokuu widzialem tylko jednego Twojego posta ... i juz Ci mowie ....
Nie zdasz ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Shaki 06-09-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1641609)
@Sorrow

Naucz sie edytować posty....

Jak ja edytowalem posty to ty jeszcze na gowno mowiles papu

"Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ?"
Bo jestes frajerem ? :)))

Filush 06-09-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaki (Post 1641937)
Jak ja edytowalem posty to ty jeszcze na gowno mowiles papu

"Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ?"
Bo jestes frajerem ? :)))

Nie no, ok . Masz przejebane na rl.

Haha, ten twój post mnie rozjebał teraz XDD

Shaki 06-09-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1641953)
Nie no, ok . Masz przejebane na rl.

Przejezdziesz mnie zielonym polonezem ?

Filush 06-09-2007 20:26

Nie, drezyną.

Shaki 06-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1641964)
Nie, drezyną.

OK a bedzie bolalo ? : |

Filush 06-09-2007 20:28

Od Ciebie zależy jak sie ustawisz na torach.

Ok, dość nie spamuje już.

Carlito7 06-09-2007 20:49

Heh, Filu próbuje bronić forum Arcanii przed marginesem społecznym ;]
Z tego co widać walka ze smokaami i innymi Shakami przypomina walkę z wiatrakami.
Panowie, to dla was założyłem temat o niezłym burdelu, feel free to post there => http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649

Ka$z3r 06-09-2007 21:39

Oby tak dalej chłopaki! Pokazujcie, że jeden głupszy od drugiego...widzę, że macie satysfakcje z takich rozmów :|

Mordor 06-09-2007 21:53

A ty amsz satysfkacje z tego, ze wkoncu czujesz sie od kogos madrzejszy no nie ;>?

Wiatrak 06-09-2007 23:27

oj wyczuwam prowokacje w powietrzu, chyba nie chcecie zobaczyc jak wyglada walka z wiatrak(iem)ami .. =P

jacke 07-09-2007 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1641378)
nawet , przynajmniej chodzi do szkoły a nie tak jak eizix co kiblował parę razy i podniecał sie tym jak by to było coś zajebistego

no kiblowanie glupia sprawa...

kurwa 2 dni nie bylo i tyle do czytania... lal zal.pl jak czytam wasze wypociny, shaq wpadnij na browara kiedy :D

Filush 07-09-2007 00:25

ale jesteście kozakami ... będziecie pić alkochol !

"zal.pl" <- dawno przestało być smieszne, nikogo to już nie ośmiesza(poza autorem)

Wyzywanie od 5 latka, podstawówki, kominiarza itp to już też nie działa ... jakby ktoś mnie tak planował nawyzywać.

Zastanówcie się więc co piszecie, bo wyglada na to, że macie po 12 lat i nie macie skończonej podstawówki. Jedyne co moge Wam na temat tego powiedzieć to zal.pl.

ee lamus kiedy idizemy pic ? hehe

jacke 07-09-2007 03:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1642344)
"zal.pl" <- dawno przestało być smieszne, nikogo to już nie ośmiesza(poza autorem)

nie napisalem tego zeby ktos sie z tego smial czy zeby kogos obrazic... to tak jak ze slowkiem "lol" czy "przyroda"... poprostu uzywam

Shaki 07-09-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 1642330)
no kiblowanie glupia sprawa...

kurwa 2 dni nie bylo i tyle do czytania... lal zal.pl jak czytam wasze wypociny, shaq wpadnij na browara kiedy :D

Z malolatami nie pije : / xD!

joke : D

Cos sie pomysli

notop 07-09-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GallAnonim (Post 1638959)
i tak kazdy wie ze ormo mialo najlepsza organizacje w historii arcanii;] ORMO FOREVER IN MY MIND pozdrawiam ludzi ktorzy od nas padli bo nie sposob ich zapamietac ;]. Do tych ktorzy zaczynaja zabijac innych graczy powiem tak czasem 15 lvl ma lepsze eq niz 50 sam sie przekonalem :]. Co nie znaczy ze zabijalismy 15 lvle kazdy wie na co ormo bylo stac;]

ormo to piony !
zomo to potega!!
@valdarnok
moze i nadgonic ale w tym tepie to...3 lata mina:D,a partzantka to wiesz........nieprzechodzi na tibi
@poll
a z tymi kartami to mzoe w kiosku kupiles sobie 2 talie?:D
@eizix
smoka zastapil drah slim;]
ten sam poziom
@wszyscy
wyluzujcie troche bo to dziecinada wyzywanie sie ,niebadzcie tepi jak...cafuz i valais

Thuygioshok 07-09-2007 16:31

Cytuj:

ormo to piony !
zomo to potega!!
Hahahah xDDD
taka potęga, że nas mainami zabijać musieliście xD

GallAnonim 07-09-2007 16:50

taa kurwa lepiej nie zaczynaj tematu ormo bo poprzypominam wam kiedy wjebaliscie sie na nasz open battle i rozjebaliscie nasze noob chary. a Zomo to pizdy zajebalem jednego typa z zomo ormowcem otwieram backpack a tam co? 2 ssa might ring i w chuj runek wy macie zajoba ale wkoncu stac was na to :]. A co do zomo to pizda nie gildia nie potraficie nikogo zabic ;] a czemu nie chcielismy z wami walczyc? po pierwsze konczyla nam sie wtedy kasa po drugie wiedzielismy ze bedziecie main chary wtracac a po trzecie chuj wam w dupe xd

Ciacho1920 07-09-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1642344)
Zastanówcie się więc co piszecie, bo wyglada na to, że macie po 12 lat i nie macie skończonej podstawówki. Jedyne co moge Wam na temat tego powiedzieć to zal.pl.

Czyli z tego wynika ze masz 12lat, bo Ja niewiedzialem ze 12 latkowie z takiego czegos sie smieja!!

gienkos 07-09-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1642617)
ormo to piony !
zomo to potega!!

A wiec tak ZOMO w swiecie Arcania nie pokazal nic.. no prócz zabicia kilu 70+ lvli wiec jaka to potega jest to niewiem. Wypowiedzieliscie nam wojne i nawet nie bylo zadnego open battle itp a czemu ? wymowka była taka ze nie bedziecie zabijac 12 lvli a czemu ? BO NIE DALIBYSCIE RADY! jestescie tylko mocni tymi swoimi 150+ lvlami a takimi 20+ lvl nic byscie nie zdzialali 8o

SUA NAUCZ SIE PISAC! MASZ TYLE LAT I NIE SZANUJESZ SWEGO JEZYKA NARODOWEGO! TROCHE PATRIOTYZMU! JEZYK MASZ JEDEN I TRZEBA GO SZANOWAC ! tak jak ktos madry kiedys powiedzial "Polacy nie gesi i swoj jezyk maja" i tego sie trzeba trzymac Panie OLDTIMER

Wiatrak 07-09-2007 18:25

ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy

notop 07-09-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GallAnonim (Post 1642723)
taa kurwa lepiej nie zaczynaj tematu ormo bo poprzypominam wam kiedy wjebaliscie sie na nasz open battle i rozjebaliscie nasze noob chary. a Zomo to pizdy zajebalem jednego typa z zomo ormowcem otwieram backpack a tam co? 2 ssa might ring i w chuj runek wy macie zajoba ale wkoncu stac was na to :]. A co do zomo to pizda nie gildia nie potraficie nikogo zabic ;] a czemu nie chcielismy z wami walczyc? po pierwsze konczyla nam sie wtedy kasa po drugie wiedzielismy ze bedziecie main chary wtracac a po trzecie chuj wam w dupe xd

ormo to...piony i tyle a co do zabijania to nietylko 70+ charki padaly

@gienkos
zal.pl
a co do narodowego jezyka to sorka przyznawac sie gdzie sie mieszka to wstyd,wlansie przez takich jak ty

Kurzep 07-09-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiatrak (Post 1642866)
ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy

święte słowa!
zresztą wiatrak zazwyczaj dobrze wszytko ujmuje w jednym zdaniu^^
EDIT:
chociaż po głębszym zastanowieniu 460 to za dużo:P Połowa z nich to odmóżdżone człekopodobne stworzonka naciskające "za" lub "przeciw" wedle rozkazu ich panów. To nie ich wina, że bozia nie obdarowała nadmiarem intelektu i asertywności. Po co karać narzędzia, gdy sprawę zjebał "specjalista"?:P

sry za subtopic czy jak to tam sie zwie:]

@up

ja się nie wstydzę przyznawać gdzie mieszkam:)

Btw.
można jakoś "ignorować" czyjeś posty? Bo szlag mnie trafia jak czytam posty suy i smooooookkkaaaa~... Za każdym razem łudzę się, ze przeczytam coś na poziomie a tu nul.

Wiatrak 07-09-2007 19:46

mozna poprosic Sz.P. moderatorow aby odwiedzili temat, ale licze ze duzo osob by dostalo bany i nie mialbym z czego sie posmiac jakbym wstawal rano :(

Kurzep 07-09-2007 19:48

^^
śmiać? co do wyżej wymienionych to płakać... chyba...

gienkos 07-09-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1642921)

zal.pl

Ponizasz sie pisząc teksty w stylu ZAL.PL naprawde jak ktos to pisze to zastanawiam sie czy sie smiac czy sie płakac? a niewiem oco Ci chodzi z tym przyznawaniem sie gdzie mieszka :o

A co do tych pionkow - To czemu z nami na open nie wyszliscie nigdy ? a sami wojne wypowiedzeliscie wyjasnij swoja odpowiedz baliscie sie?

Eizix 07-09-2007 22:26

milowin padl jak szedl na slub fengrela, gz ;p

Ka$z3r 07-09-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1642113)
A ty amsz satysfkacje z tego, ze wkoncu czujesz sie od kogos madrzejszy no nie ;>?

Widać, że ciężko rozumiesz sentencje mojego posta... no cóż, trudno.

Eizix 07-09-2007 23:20

oj tam kochajmy sie wszyscy, po chuj sie klocicie o tak naprawde malo wazne pierdoly ;d

Kiro 07-09-2007 23:45

Sry za tego posta jezeli kogos uraze.
@Notop
Jakim prawem mnie obrarzasz, mowiac ze jestem podobny do smooku?daj mi z 2 moje posty w ktorym wyrazam wg. Ciebie moja glupote..Przyznam sie do jednego.Do tego ze napisalem do Wiatraka cos w stylu "a jebaj tym wiatrakiem", i co w tym zlego?zaloze sie ze wielu to rozmieszylo xD.To ze masz 20+ lat a ja 15 to nie upowaznia Cie do tego aby mnie obrazac, porownujac do kogos.
@Topic
Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD.
Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com :P

Medivh Shady 08-09-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiro (Post 1643371)
Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD.
Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com :P

po co piszesz takie bzdety , i tak wiadomo że zrobilibyście to samo , pozatym wiesz jak jest na arcani i nic tego nie zmieni .

Bartholomew 08-09-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1643447)
po co piszesz takie bzdety , i tak wiadomo że zrobilibyście to samo , pozatym wiesz jak jest na arcani i nic tego nie zmieni .

pff, ale wytlumaczenie <-,-> wlasnie po takich akcjach trace do was szacunek, co prawda nie znam dpft od srodka ale to ubicie milowin bylo chamskie

next przyklad
ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA...

Hectore 08-09-2007 08:40

Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.

Mordor 08-09-2007 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hectore (Post 1643595)
Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.

No dobra ale turtle sie moge pocieszyc ze wkoncu od dluzszego czasu ubili jakiegos czlonka SB, i teraz wychodzi kto naprawde nie ma honoru ;d

Medivh Shady 08-09-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1643497)
next przyklad
ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA...

przyroda :( trzeba było od razu zapłacić ;(

Cytuj:

straszne , nie wiesz jak by było to się nie wypowiadaj , pamiętaj że to jest tylko gra więc nie wyskakuj z tekstami typu turtle nie maja honoru ,

Cytuj:

No dobra ale turtle sie moge pocieszyc ze wkoncu od dluzszego czasu ubili jakiegos czlonka SB, i teraz wychodzi kto naprawde nie ma honoru ;d
bo jak się nie wychodzi z pz , tylko czeka na jakieś śmieszne masslogi i daje loga odrazu jak zniknie pz to tak jest.

notop 08-09-2007 11:35

jak mozna robic slub w tibi...trzeba byc naprawde......dzieckiem

a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;]

Kiro 08-09-2007 11:41

up@
Co wolisz expic ciagle? czy zrobic cos innego, co by dawalo ucieche wszystkim?lub pogadac z kumplami?Ja bym wybral zrobionie czegos na skale calej arcani, lub pogadal z kumplami niz "exp".

DeGlord 08-09-2007 11:55

Hmm.. zabili go jak szedl na slub... Jest wojna chyba? Jego problem ze szedl na slub... : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24.