![]() |
tak ogolnie ,to nie wiem czemu te tanaki ,firiuxy sie boja siejnikow ,walcza razem juz jakies pare miesiecy ,wiec troche ogarniaja ,a siejnikow pvp to praktycznie pkowanie low lvlami ,wiec nie wiadomo ,czy pvp siejnikow sprawdzi sie na ob
|
eh poki co jedna sytuacje s*****lismy, ale to bylo spowodowane malym nieporozumieniem
wiecej poki co nie mielismy okazji sie bic |
bp great health potion 5k,bp sudden death rune 6,5k zabicie valentines bezcenne
|
Cytuj:
ZAL!!! do pizdy cos takiego!! btw gz dla dynamita :( |
Cytuj:
tak jak dyklo napisal "prawie cala elysia wpadla" ; D jak dla mnie powinno być tak ze sa jakies gildie i sie bija a nie ze z kazdej gildi biega po pare osob ;d |
Cytuj:
wtedy sie zrobi oficjalnego war'a |
poza tym robiac ciagle sneaki i masslogi nie zaslugujecie na inne traktowanie
|
Cytuj:
|
jesli cos robic, to z glowa
jesli kozaczyc, to miec jakies poparcie w czynach |
no to zarzuc ktos jakims camem
|
Silny fajnie było patrzeć jak sam sie trapujesz na d lair edron i sdkowac, zresztą pokazałeś jaki jesteś pro próbując zagadać do nas, nie pamiętam dokładnie ale było to coś w stylu stop i pay boh ^^ (pierwsza osoba która prosiła żeby mogła zapłacić;))
|
Cytuj:
mowilem ze mam freeza jak sie postac ruszyla to juz byles za mw nic nie moglem zrobic ;/ @1929 A u was to jak niby jest? macie swoje noob postaci ktorych uzywacie do mass logow ciagle mowicie o tym ze jak nuhn z gipo wejdzie to sie skonczy i ze popadamy ciagle jakies wmowy ze my WRI wolamy... jesli robicie na nich mass logi i sneak ataki a pozniej sie chowacie to dziwisz sie ze dodaja was do vip i exivuja za kazdym razem gdy jest was wiecej online? To jest wojna nie potrzebnie robilisci random pk na naszych znajomych tak niemielibyscie nas za wrogow pewnie... a samo wri jak narazie ma jakies leki przed zrobieniem 1 kroku ... heh |
Widzę ze dalej zbyt krótko grasz na elysii żeby wpaść na pomysł dlaczego Wri nie robi pierwszego kroku... ale pomogę ci trochę : Porównaj tą "wojnę" z poprzednimi wojnami??
|
Cytuj:
"Siur" poand 3 lata to jednak zbyt krotko ^^ No to niby dlaczgo z powodu tego ze dostali z wami w dupe na ob? LOL obawiaja sie jak juz ataku z drugiej strony Gipo lub tego ze mozecie zrobic mass loga jakimis noob charami nic wiecej. I mi chodzilo o te wasze wmowy ze to my WRI wolamy cialge tylko beczycie na pm ze juz wri zawolalismy ze sami walczyc nie umiemy itp. itd. a ja Ci mowie ze nikogo nigdy nie wolamy i tak jak bylo na ank dragach i tak jak bylo na VDL WRI mialo obawy wejsc tam i poszli po nas dopiero gdy zobaczyli ze macie problem zlozyc 72 lvl kine na combo lol ^^ i jakbys nie zauwazyl to nuhn ma dosc tych waszych durnych akcji ale potrzebuje was do walki z WRI ^^ |
Grasz 3 lata i dalej się niczego nie nauczyłeś:(
Co za różnica czy Elaro się boi czy się nie boi, taką ekipą jaką posiada teraz nie jest w stanie walczyć z wami i Wri. |
a kto to elaro
|
Cytuj:
i to wy sie niczego nie mozeci nauczyc ciagle placicie i ciagle nowe wojny robicie lol poc ozaczynaliscie z nami wojne skoro mowisz ze nie jestescie w stanie walczyc z nami i WRI nie trzeba bylo zabijac przypadkowych soob i tyle ^^ |
Jeśli mogę wiedzieć to dlaczego Nuhn chce się fajtować z WRi?
|
z przełyku mi to wyrwałeś Jordi
hę? |
Cytuj:
|
pozatym jest idiota to samo zreszta tyczy sie mando lowe
a ojebali go pewnie tylko dlatego ze to nowy owner |
1 owner Nuhna tez byl noobem, ladnie go ujebaliscie, w kopalni jak od Slarrena wracaliscie ;p
P.S. Arioc ownera zminil ;p |
nie dziwie sie ze go ojebali skoro nuhn kupil chara po to zeby wri wyjebac :p
|
Cytuj:
|
haha ktos puści plote to dzieci uwierza :)
|
aj tam pierdolisz ;PP
|
A co sie z Trasem dzieje Apr 03 2008, 14:44:36 CEST
|
Cytuj:
Ja chociaż próbowałem walczyć przeciw Wri, a ty nigdy nie byłeś na open battlu przeciwko Wri. A co tego że wojny się nie da wygrać masslogami? Na selenie nie mieliśmy ekipy na openki i przez 4 miesiące tylko robilismy masslogi, potem doszły do nas nasze 2 chary 4 dni 3 openy dla nas i szwedzi byli out. btw. Mało wam już brakuje by być na poziomie TD. |
dobra eneris widze ze jestes wiekszym tibiaprzygłupem niz myslalem pozdrow swoja gildie
|
Cytuj:
uhuhuh oczywiscie majac postaci 40-50 lvl wyjdziemy na openke z ludzmi majacymi 150-250? :D A ch... mnie obchodzi Twoja selena jesli Ci tam tak dorbze to wracaj tam. btw. Ty to juz na nizszy poziom chyba jednak nie zejdziesz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahaha brawo myslalem ze masz troche wiecej w glowie |
@1929
Jeden mądry!! btw. kto ty? @Rekinek Teraz to ty narzekasz, a Elaro nie ma o wiele większego lvl. Wpadłeś już na to dlaczego Wri nie miesza się do wojny za bardzo? @Lares Też myślałem o was pozytywnie, ale jakoś po waszym powrocie do wolności pojebało się wam w głowach. Na niższy poziom już nie zejdę, masz racje, zostanę na 125 bo nie zamierzam wracać na Elysie.....chyba że ekipa z seleny by się chciała przenieść to bym im powiedział że na Elysii łatwo byśmy opanowali server. |
hahahahahah parodia no kurw.a parodia normalnie
|
Cytuj:
Ja narzekam? ;d aha tylko mi pokaz gdzie lol nie no rzeczywiscie lvl 50 a 80 to w ogole roznicy nie ma szczegolnie z tym ze lvl 50 moze uzywac strong mana posion a lvl 80 great mana potion i z tym ze on biega o 30 lvli szybciej ;d WRI sie nie miesza? lol Ty chyba sam niew iesz co piszesz i nie wiesz co sei tam dzieje ^^ WRI poprostu nie wchodzi w miejsca gdzie moze dostac trapa znacyz boja sei i juz pisalem wczsniej dlaczego wiec moze zacznij czytac ze zrozumieniem a jelsi nie potrafisz to chyba pora zaczac normalnie do szkoly chodzic co? Pojebalo nam sie w glowach? :d niby dlaczego? gdy nie bylismy wolni zabijalismy wszystko co popadnie a gdy jestesmy wolni zabijamy gdy mamy powod i to jest chyba normalne nie? pojebalo sei w glowach tym ktorzy placa za swoja wolnosc i mowia ze beda expic zeby wyjebac wri z serwera a po 2 miesiacahc nawet nie calych wolnosci znowu robia wojne i znowu okupuja pz lub robia mass logi ja w przeciwienstwie do nich moge jak narazie expic co prawda nie idzie to za dobrze ;p ale przynajmniej moge lol ;) Skoncz juz peirdolic z tym przejmowaniem serwa graj tam gdzie grasz i jesli nie wnikasz w Elysie to nie wnikaj wcale ani w jej forum bye ;p |
rekin na chuj tu im odpisujesz na idiotyczne posty :> ? olej to tak jak ja to zrobilem juz dawno temu widzisz ze to sa ludzie bez szkoly, nie wiedza co to zycie prywatne i takie tam. Siedza tylko przed kompem prawie 24h/7dni i wala te marne mass logi. Mi jest ich zal.
Sami niechca wyjsc na ob z nami i pierdola jakies farmazony dlaczego my z wri nie wyjdziemy. My po prostu myslimy grajac w to, wy najwidoczniej nie potraficie. |
jak juz ktos kiedys powiedzial ,siejnik ma zawyzone mniemanie o sobie
|
to jak wytlumaczysz to ze oni wpadaja tylko wtedy kiedy maja full ekipe? :X
|
@lares
pyro aris to mag'abe :| |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |