![]() |
Hmmm...
Myślę że na 16lvl u knighta skille powinny sie wachac miedzy 55/55(oczywiscie mozna miec 70/70) ;) Jeśli chodzi o lvl 20 wydaje mi się że skille 60/60 nie są złe...ale są skill slayerzy którzy mają 75/75 tak jak moj qmpel(Hail Leszczu Dragonbreath) ;) |
Hehehehe
HEHEHE wiecie co ja chyba mam cos powalone z skilami bo ja skiluje i na 15lvl mam 52/51 dziwne że def nadal sie trzyma blisko cluba nie???
:evul: |
Hmm czy dobre sa 47/46 na 11 lvl ?
|
ja mam 17 lvl i mam skille 55/53 wiec 20 lvl powinien miec hmm...60/60
przynajmniej ja tak mysle
|
16 level - 45/42
20 level - 50/50 minimum aby chodzic na silniejsze monstry |
skille każdy powinien mieć takie jakie chce
jesli ktoś nie lubi skillować za dużo to na 20 lvl w zupełności mu wystarczą 60/60 ( powinny same wpaść na expieniu + pare godzinek skillowania ) ale wtedy możesz pomażyć o czymś silnym..... skille 75/75 na 8 lvl to najglupsza rzezc jaka moze byc.... bo po co Ci takie skille na i tak slabe potwory .... na 8 lvl na nic silnego nie opójdziesz bo za mało HP |
Ja tam na 12lvl mialem skille 49\48
|
Ja na 16 levelu mialem skille 43/42, lecz to nie sa zbyt dobre skille...;/
|
Cytuj:
|
Ale z was debile!!! Jeżeli chcecie żeby was shielding rósł tak samo jak axe/sword/club to muszą was bić dwa obiekty- obojętne jakie!!! Nie ma znaczenia na czym trenujesz. Skille powinny być takie zeby ci się podobały.
Dobre skille to uważam takie jak: Knight- 10 level 50/50 20 level 60/60 30 level 70/70 tutaj może być różnie z shieldingiem lecz nie odbiega on zbytnio od tej reguły... najwyżej 2 skille ponieważ będziecie używac takich broni jak: dragon lance, giant sword, czy tez jakiegos cluba 40 level tu już jak kto chce... Palladyn- 10 level 50/xx możecie olać shielding, chyba, że macie zamiar blokować... 20 level 60/xx 30 level 70/xx 40 level a tutaj jak kto chce... Sorcerer, Druid- 10 level 15 mlevel 15 level 25 mlevel 20 level 35 mlevel Dalej według uznania... Te skille są według mnie dobre, ale znam ludzi, dal których to są jeszcze troch słabe... Uważam taki poział skilli za dobre ponieważ sam level to sobie możecie do dupy wsadzić... na 15 ze skillami po 70 bedziesz sobie expił na cycach z malą stratą, a na 30 ze skillami 60 jak to uznał poprzednik będziecie się bić z inymi playerami o ghule!!! @up ty ****a knightem i bez trenienia lepsze skille na 15 będziesz miał !!! I z takimi skillami bez jakiegoś eq będziesz prze***anie tracił nawet na rotach !!! I jeszcze jedno... na *** magowi anbo drutkowi mele??? chyba tylko po to żeby zabłąkanego rota za***ać !!! I broń Boże nie trenujcie tymi profesjami chyba, że magic level... a shielding sam wam wskoczy... I pewnie uważacie, że to dużo czasu... ah no ****a jeżeli chcecie mieć dobrą postać to trzeba (ze skilla 20 do skilla 50- knight, palladyn potrzeba równe 23,5 h! to nie dużo- sam mieżyłem) @topic masz skille takie ***owe, że żal dupe ściska!!! |
hehe Ja mam na mojej postci drugiej [knight] na 10 lv skille 65 / 65 i 4 mlv. i uwarzam ze najpierw powinno sie skille zrobic i minimum 4 mlv[dla uh] a pozniej mozna lv bic... Pozdrawiam
|
Cytuj:
Z tego co wiem shield rosnie wraz ze swordem, axe, clubem... Gdyby tak bylo i na 20 lvlu mialabym 80/75 to bylabym w pierwszej 50 w skillach o.O Wiec na 20 lvlu okolo 65/60 :p |
moje skille
ja na 14 lvlu m mam skille 55/54 i walcze swordem i dalej trenuje B)
|
Moim zdaniem nalezy znaleźć "złoty środek" miedzy skillami a levelem. Denerwuja mnie kolesie chwalący się skillami 90/90 (wiem, przesadzam :P ) na 9 lvl,. Co to za przyjemność z gry ciągle trenować? Nie odkrywać nowych miejsc, potworów itp... Mi w treningu pomagaja znajomi - zawsze pogadać mozna jak 2 potworki Cię biją (Celesta - non PvP...) :P
|
As Lol
Na 20 Lvl 80/60 Skilla!!! Nawet 40 Lvl Nie Majom Takich As Pomysl Zanim Powiesz
|
a ty sie naucz polaska mowa. bo o ile wiem to nie zaczyna sie kazdego wyrazu z wielkiej litery... aha i moze mi laskawie powiecie po co odswierzac temat z przed 2 lat? rady dot. treningu SOM w odpowiednim temacie
|
Cytuj:
|
nie chce mi sie naprawde czytac wszystkich odpowiedzi ale powiem tyle(jezeli nikt tego jeszcze nie powiedział) twoje skille zalaża od ciebie...jezeli uwazasz ze potwory na ktorych expisz nie zadaja ci duzych obrazen i ty je w miare szybko zabijasjest ok ! ja na 14 lvl mialem skill 70/69 :P i do 33 wzrosly jedynie do 72/71 -.- ale i tak wszyscy mowili ze maniakiem treningu jestem -.-
|
jak mam 8lvl i mam 16clubinga i 16shieldinga oraz 26fishinga to sporo czy malo jak na ten lvl ??:]
|
Guardy
troche tych tematów i postów było no, ale cóż znowu się powtórze:
Jakie skille są potrzebne, by dobrze się expiło na guardach z GS/DL ??? |
tak wygladaja skille mojego kuzyna w tej chwili
http://rapidshare.de/files/924101/JADA_TIBIA.JPG.html |
Skils knighta
na 16 lvl musi miec 50/50 na 20 lvl co najmiej 60/60
to jest sprawdzone w teori ja umiem i to pozadnie grac knightem i wiem ze ci dobrze radze !! |
Ja na 13lvl mam skille 47/47. Trenuje kinghtem jak mam już dosyć gry jako druid. Moze trening to nie jest aż tak ciekawe zajęcie ale zawsze sie opłaca.
|
Nadrobilem ostatnio lvl, (mam 17) i skile 51/49, nie wiem czy moge expic czy musze trenic do 60/55 np., prosze o odpowiedz
|
Jejku.. Ja sie chyba poplacze! A co powiecie na to ze mam swiezo 27 lv i skille 55/52?! Zaraz zaczne panikowac... No ale jesli od awsze chodze tylko po loota a i tak nie mam dobrego sprzetu.. W sumei to moja kaska idzie na mojego chlopaka(ja nie nazekam) ktory jest magiem i daje mu na czary bo jemu zbieranie loota nie idzie(ah ten cap) :) Wiec sluchajcie, ja chodze tylko na roty, minosy i slimy(zeby odreagowac chodze na cyklopy) i dobrze mi sie gra ale co prawda jak widze rota to mi sie juz zygac chce:) ale skille to nie wszystko, liczy sie osobowosc^^ :D
|
mhm..
kazdy gra tak jak potrafi i jak mu sie chce..nie chcesz robic skilli nie robisz..chyba ze juz calkowicie zle sie czujesz z tymi slabymi skillami to powinnas troszke potrenic :P
|
Ja tam do 40lvla se skillami po 60 grałem i było dobrze, ale w końcu zaczełem odczuwać że mam słabe skille (rekacja środowiska rówiesników), zeczelem trenic do skilli 75/75 i na samym skillowaniu nabilem 42lvl LOL :P Obecnie mam 43lvl moim Elitem a gram Master sorcem xD
|
14 lvl 40 / 37 :(
ale paladynkiem mam 12 & 50/40 |
54 najt 85/84 train mode on do 90/90 :>
|
racja skille sa dobre gdy ci sie podobaja ja na 14 lvl mam 50/50 i szczerze powidzawszy to za malo.Wg mnie kazda postac musi zmarnowac duz oczasu na trening,knight chyba ma z tego najmniejszy zarobek,ale za to w przyszlosci bedizecie sie wybijac
|
skille sa dobre jesli sie komus podabaja i szybko zabija potworki na których expi ;]
|
Ja Mam Knighta na 21 lvl Skils : 63/63 i walcze Clubem Jak bede Miał Skile 65/65 Wyruszam Expic Niewiem Czy To Dobre Skile na Tym Lvl Ale Dla Mnie Mi Sie Wydaje Ze Dobre
|
A ja mam knighta na 15 lvlu ze skilami 65/67 i jest wporzo. Teraz planuje dobic do 80/80 i zaczac hunty na serio :evul:
MYTHERA ROX :cup: |
Cytuj:
|
a ja mam najcika na 26 lvlu :P skile 73/71 xD jest ogolnie mowiac wypas :) :p
|
No to ja proponuję następujące skille:
8lvl: 25/25 9lvl: 30/30 10lvl:35/35 ... 15lvl:60/60 16lvl:62/62 ... 20lvl:70/70 A potem jak się chce... |
ptyanie
ej czy jak mam skilla 70/70 i trenuje na rotach swiat nonpvp to powinienem zmeinic potworki do trenienia jesli tak to na jakie
|
Ja to mam lvl 9 i skille 45/45 i 3 mlvl.Dla mnie one są dobre.Trenie 5 skilli co lvl.
|
..
Moim nowym knightem na non pvp chgce dobic do 70/70
teraz na 9 lvl mam 34/34 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |