![]() |
Mowilem, ze mamy czas i pomysly zeby ich wybijac :D Jeszcze troche i beda sie bali wyjsc ze statku ;)
|
Milo mi to slyszec ze jestescie rdy do walki xDDDDDDD Jest z kim akcje robic to bawimy sie :):evul:
|
Jak myslicie kiedy Russel wywali Eldwido z gildi?:D
|
Victeron, czemu chcieliście mnie bic? :(
Uprzedzając odpowiedź, nie - nie sharuje z Volltiem i nie zamierzam dojść do wojny... |
Cytuj:
|
Heya.
No nareszcie jest co oglądać, dobrze Kafar, że nagrywasz zawsze filmy. Widać, że ta wojna dopiero się zaczyna. @Offtopic: Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać ;x http://foteka.pl/full/ec0ad75d912424...3075990f95.jpg Tekst Nizahe mnie rozbraja ;x |
@up
Motyw z "Amber" to jeden z najlepszych "wszczykow" jaki widzialem grajac w ta gre;) A ded jak ded ;) |
@kafar
nie wiem kiedy go wyrzuca ale pewnie i tak fraga nie zalicza, bo russel cos znow wymysli :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec czemu doszedl ? ps chcialbym podkreslic ze to my jestesmy tymi dobrymi a eter~ zlymi |
nie wiem czemu doszedł może chciał wylizać rowka dla russel kto to wie,a co do Etera to nie wiem czemu on doszedł przecież kiedyś był z wami.
|
Lavio Lavio to tylko forum. Pozatym gdybys sie zastanowil niebylbys zdziwiony ze jako Polak jestem przeciw Eternitas ktorzy nie raz zmuszali mnie do opuszczenia respa na ktorym bylem juz od jakiegos czasu. Ty wszedles do tej guildi powiedzmy juz jakis czas temu masz spokoj okej Twoj wybor ale jednak nie kazdy tak ma wiec pomysl o tym. Pozatym Wy i tak chcecie huncic praktycznie kazdego Polaka. Nie rozumiem tylko dlaczego zdziwil Cie moj post myslisz ze ja jako jedyny chce zeby Rise wygralo? Teoretycznie kazdy Polak z poza Eternitas tego chce lecz o tym nie pisze na forum. Mam prawo pisac co mysle o tej wojnie wiec pisze w grze nikomu nie przeszkadzam i nie pomagam w nic sie nie angazuje. Przemysl to;)
|
:)
@up
Dobrze mówi polać mu!!!!!:p:p:p:p Gratulacje Rise kolejnego fraga:) Chciałem podziękować Mariuszkowi, który mnie hunci za "pg" "NIe pozwolimy ci zrobić PG, bo wiemy, że później dołączysz do RISE!" Lecz moja Furejeczko nie martw się. Już niedługo odnajdę cię:):) Możeomówimy stare dobre czasy podstawóweczki, Mariuszku??:> Pozdro dla brata Ma"ł"cina:) :(:(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:baby::baby::baby::baby: :baby: So sad:( Hawan Pozdro~ |
Trap na Eldiwo był to trap Aka Spaaw xd
|
@Rinatur
Etera nie zdziwil twoj post tylko bardziej rozsmieszyl bo trudno bylo zrozumiec z twojej wypowiedzi o co Ci chodzi.Watpie zeby Cie znal i watpie zeby go interesowalo po ktorej jestes stronie ;) Ale napewno masz pograne:) __ Powody dojscia Beriga i Etera sa takie same ;) Myslela ,ze to bedzie krotka wojna ,a to jest najlepszy pomysl zeby wejsc do gildi panujacej :] Jak juz mowilem na Beriga kazdy sika ,raczej nic nie pokaze na tej wojnie ;) Najwyzej jak sie pada. |
A skąd wiesz, że Berig jest kiepski?
|
Bo on tak wyglada na kiepskiego, pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://
|
Rolf :-)
BUahhaha nice tenszi xd xd xd rozje$#( mnie twój tekst xd
Serio to fakt, że sibuna, jak ty to powiedzałeś nie strzela z sd w człowieka, ale to nie jest nic złego. :D Berig napewno poćwiczy pvp na OTS Eter~:D:D, tam gdzie tooni trenują mass log, na czele z MAriuszkiem :) Ciao |
@Hawan
W Twoich wypowiedziach dopiero dostrzegam tak popularne słówko polaków.. "asslicker". :) Zmieniasz swoje poglądy jak chorągiewka na wietrze, a pomyśleć żę pisałeś do mnie bym CI pomagał, a teraz takie teksty walisz. ;) Powiem tyle, smutny jesteś. ;) |
Tenshi~~ OWNEDDDDDDDDDD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://" HAHAHAHAHAHA a tak btw ciekawe komu sie znudzi pierwszemu ciagle odrabianie lvlu :) Nam nie zalezy a wam? Wam bedziemy przeszkadzac najlepiej jak potrafimy takie akcje jak dzis to bedzie chleb powszedni na tym servie wiec Lavio przygotuj sie na dlugie meczarnie xDDD OBIECUJE!
|
!Lavio
@Lavio
Do Ciebie nic nie miałem-nie mam - i chyba nie będę miał. Pytasz, dlaczego zmieniam strone? Już odpowiadam: Prędzej czy póżniej też się o tym przekonasz. PA PA PA PA i jeszcze raz PA. Czy ty wiesz za co miałem hunta od keriego:)? Keri Infero: Usuwasz Senior Tutora, albo hunted...... Żal???? Jeszcze raz zaznaczam, do ciebie lavio nic nie mam, szanuje cię, poprostu jako normalnego gracza, a to że kibicuje Rise to jest moje wyłącznie zdanie, które wyrażam na FORUM DYSKUSYJNYM. Ciao |
Maciej, Lavio nie bedzie odrabiał lvl'a bo on przeciez na studniówki uderza xddd
|
Roxanodo:p
@up
Lol, dajcie mu już spokójz tymi imprezami:D:D Raz chłopak się pomylił i wielka afera, do każdego człowieka trzeba mieć szacunek, choć jest Sku^$^$ dla was. Hawan |
Fakt faktem ,ze cale zycie w Sibunie gdzie krew zadko kiedy sie leje :D Ale ostanio mnie gonil jak na noobie siedzialem :D 30 lvlem ucieklem mu bez wiekszego problemu. To co wyprawial to byl smiech na sali.Zero pvp krotko mowiac ;)
|
Cytuj:
|
Mylisz się:(
Jestem po stronie Rise, dałem pare razy "Świadectwo" (lol jak to brzmi);D
Strone zmieniłem, bo kochany KEri:* i ofc MARIUSZEK:* To nie zmienia faktu, że mam szacunek do innych ludzi, którzy nic mi nie zrobili, a wręcz przeciwnie,POMOGLI. Hawan |
Sadze ze winnismy tu rozmawiac o wojnie a nie o pierdolach, takich jak wysmiewanie kolesi na forum...
Masz kompleksy? Na ktorejs stronie (28) Kafar dal wam odp co zrobic. |
@up
Ty to jestes wrecz namolny, myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odczepcie sie od tego Lavia jakis kiep cos pierdolnal a wy sie cieszycie jak dziecii z tego. Macie zamiar pierdolic glupoty to wyjazd jest napisane temat "Wojna na Morganie" to trzymac sie tego jebie mnie wasze zycie rl i problemy noobcharow. Nie masz nic ciekawego do napisanie idz kurwa poradniki kieic 2 tematy nizej nikt za toba plakac nie bedzie. Tyle :):evul:
|
Czekali na nas mainami to ogarnelismy ich noobami HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Provu Spiiiiiiiiiiiii
Jan 27 2008, 21:55:16 CETKilled at Level 103 by Kula Royal and by Xena Daraya |
Eteriansy sa smieszne :D Wystawili Forlonda ktory biegal z pz i mysleli ,ze po niego wyjdziemy :)
Zacznijcie myslec ludzie ;) aaa i o waszym boat trapie tez wiemy ^^ |
Gratulacje !!!
Jak bedzie filmik to dajcie, mam już niezla wideotekę B) |
@Szejq
Dziękuję, mimo że walczymy przeciw sobie. Doceniam fakt, że nie wszyscy z Rise są gburami. :) |
Wiesz w zyciu Rl jestes dla mnie zwyklym ziomkiem z ktorym moge isc na piwo(nie pije!) lub cole. A to ze w smiesznej grze mamy wojne to dla mnie nic nie znaczy :)
|
Cytuj:
Dzień można zaliczyć do udanych, czyż nie? |
No ja niestety z SDkami mam problem, jeszcze 8 magic leveli potrzebuje. A tak serio, to w sumie nie narzekam, jak na gościa, który leje tylko boterów jakoś tam się trzymam na serwerze. Wcześniej odwalałem pyskówki i chciałem się prać, to przez prawie rok ekspiłem na Port Hope i POH.
tekst nie był zły Tenshi :) Berigowi nikt nie zapłacił. A co do PVP Ganiałem z nim Kopengi pare razy i jakoś sobie radził. Choć w sumie to druid :) Nigdy nic nie mówił czy zamierza dojść do wojny. Bo przez pare tygodni przez problemy z kompem ledwie co grał, jak zobaczył co się dzieje, to mu się coś ubzdurało że na stare lata pójdzie się lać... coś jak Eter. To prawdopodobnie jego (Beriga) pożegnanie z Tibią. Na tą chwilę Sibuna mu mówi papa. Jak się kiedyś Wam wypłaci, to może wróci, ale tak jak mówiłem, to chyba jego finisz. |
@up
Marnie skonczy 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |