![]() |
Cytuj:
|
Hmm Sanctum, moglbys mi powiedziec kim tak naprawde jestes Zan?
U FUCKING LOVE THIS SHIT |
Cytuj:
|
Rodzyn ! :s
Bractwo upada ;s |
A no tutaj Rez'naj, drogi Seagalu :p
A co do tego "Sanctum" wpisanego w moim profilu, to praktycznie nie mam nic wspolnego, bylem w tej gildi moze 2 tygodnie ale dazylem ja szacunkiem i moim zdaniem byla to i jest nadal jedna z najlepszych na Eterni, no i moze jeszcze Children of Sve~ nie pamietam dokladnej nazwy, ale chodzi mi o CoS ktorego leaderem byl stary Konan Barbarzynca. pozdro |
|
Teraz to już i tu i tu jest Alliance :P
|
RODZYN!
Czemu na open nie chcecie wychodzic? |
Cytuj:
Drogi Rodzynie wiem ze czujesz sie lepiej gdy po zgonie po open battle xxx czasu temu padles i nie logowales przez yyyy 1-2 miechy i teraz gdy raptem wygraliscie 2 openki jestes bardziej skory do rozmow ale spoko oko :) Hmmm mowisz ze niechcemy wychodzic? a moze to wy sie boicie wyjsc na open o normalnej porze bo wiesz czym to sie skonczy dla was ? =) Niemam zamiaru wstawac o 4 rano i siadac do kompa bo DL laskawie zaloguje i chce open battle ;) Zreszta lol to nie my przegrywamy ta wojne poki co wiec bez zbednych emocji ;) |
Zal.
Drogi Rodzynie wiem ze czujesz sie lepiej gdy po zgonie po open battle xxx czasu temu padles i nie logowales przez yyyy 1-2 miechy i teraz gdy raptem wygraliscie 2 openki jestes bardziej skory do rozmow ale spoko oko RE: to ze wy mozecie wyskoczyc o normalnej godzinie o niczym nie swiadczy, wczoraj chcielismy open to zescie sie zesrali i nie chcieliscie wyjsc.Pozatym nie tylko openkami mozna wygrac wojne |
Cytuj:
Haha LOL wy tez mozecie wyskoczyc o normalnej porze tylko sie boicie wiec po co ta gadka? Dobrze wiesz ze o 20 byl by battle to byscie dostali^ a niechcecie o tej bo sie wlasnie boicie ze za duzo osob sie wysypie. Tak racja nie tylko openkami mozna wygrac wojne i co z tego ?^^ Sneaki wasze sa zabojcze i z regularnoscia raz na 2 tyg :) takaze jak ktos padnie to lvl odrobi z nadwyzka na nastepny dzien ^^ Szkoda ze Wilk nie odrobil zadnego z tych 13 czy ilus tam :s Wez nie gadaj o obsraniu sie bo ty wy siedzicie w pz calymi tygodniami wyjdziecie raz na ruski rok z pz i kozaczycie mowia co obsrani jestescie? xD Na moje to jets dopiero zal. Ja mam szacunek dla DL ale ty widze drugi Lorac jestes tzw forum fajter mode : ON |
Wy Jestescie RODZYNKI w czekoladzie, czy takie suche??? 8o
|
Cytuj:
On :Twoje sutki sa jak rodzynki ! Ona : Takie slodkie? On : Nie , takie pomarszczone :] Hahh |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ahhh rodzyn ;] |
Rodzyn tego juz za wiele -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. koniec tematu "rodzynkow" bo jeszcze mi sie dostanie za nie :( |
Cytuj:
|
ALe miales farta mighty, trudno mozne nastepnym razem sie uda ^^
JAZDA SIEMIATYCZE ZYJEMY!!! |
Cytuj:
Dobra nie pierdol nie jestem vice liderem ktory, lize dupe dla osoby ktora ma nizsza range w guildi. Pozatym na moim charze GRAM JA!a nie jakis koles z askary czy tam innej zjeb.. krainy wes wogole skoncz pierdolic |
kobiety nie drapcie sie.
|
ooo ;) i wpadl Fag ;)
gratz 200 ;) tak jak ktos napisal na tibia.com "jedna z niewielu osob ktora zasluzyla na ten lvl" ;] ps: czekam na komentarz ze lize dupe Fagarowi xD |
lol po dzisiejszym "battle" ciekawe kiedy ludzie z DL naucza sie co to team heal rofl
i Seagal nie wypowiadaj sie ze Decc~ sie nie chce bic z wami w sumie bym im sie nie dziwil gdyby was olewali bo macie paru debili co co chwila mowia idzcie czekajcie na nas w ank zaraz przyjdziemy a wy dajecie loga po 5 min i sie cieszycie lol |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta jak byla mala to szamala "rodzynki" na deserek :] |
Jak juz ma kogos wszamac to niech Seagala je ;s On jest glownym Rodzynem bye. =/
|
ehhh:confused: ciao
|
Cytuj:
|
Ale mnie RODZYN, wkur... czerstwa zagadanka ;/
Wescie wogole zluzujcie gume i zacznijcie lepetac o czyms innym! |
Cytuj:
|
Jun 09 2008, 22:41:49 CEST Killed at Level 100 by Sleipen and by Wuzotonic
Wczoraj była radość , dzisiaj tylko żal i ból :confused::confused::confused::confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewiem czy Ty gadasz do mnie w tym momencie o jakims kolesiu z Askary ale jak tak tak to ech :s Przykro mi ale nikt niegra na moich charze , przykro mi ;s
Samego siebie oklamujesz. |
Rez jak bedziesz online, moglbys sie do mnie odezwac :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |