![]() |
.
Cytuj:
|
Master Sorcer, lvl 45, mlvl 39
|
19 Sorc ! EQ :
P Set Steel Helmet Acient Shield Wand of Decay Gdzie dużo zarobie i wyexpie? |
Cytuj:
Amazon camp, Dwarf soldiery kazz. |
27 Pall
Eq:Crown Helmet,Blue Robe,Plate Legs,Medus Shield,leather boots,spear-y Tak by w miarę szybko zarobic 250-280k:):):) |
gdzie zarobie kase 28pallem z rsami bo rsy u mnie kosztuja 3k X( i musi byc zysk
|
Cytuj:
A jak na potworkach to tak *Dwarfy guardy z loootbagieeem *Amazon camp [lootbagujesz speary] *tomb pod mount sternum 280k to dosyc duza suma.. @up cyce thais,cyce mount sternum,tomb pod mount sternum,ef |
Nom trochę duża możę za 2 lata bd miec:):):)
Ale dzięki za wskazówki;) |
jak się dorobić z 20k na 8-15lvl na palladynie?? (Bez VocQ)
|
@up
Na nowych serwerach, za starych czasów po wyjściu z rooka czyli 8 poziom, zarabiało się kasę chodząc na trole i zbierając wooden shieldy i inne śmieci, które tylko się dało sprzedać. Innej mozliwości na tym lvl dla Ciebie nie widzę. Na tym 15 lvl możesz na cyclopy chodzić, albo soldy i lootbagi robić. Możesz też, raz od święta pojść na smoka i liczyć, że wypadnie ci dragonka czy Woi. Wbij ten 15 i idź na soldy, to będzie chyba najlepsze rozwiązanie. |
Knight 18 lvl
Skille 53/49 Eq- p set, guardian shield, crimson, serpent/sword i scarf Gdzie moge troche zarobic ? FACC |
Knight-50 lvl skille 72/71
|
Zapomniałem dodać że na chwile obecną mam free account ale mam postman questa
|
14lvl Sorcerer, 8 mlvl , Plate set , Guardian shield , Dark helmet , Scarf , Wand of dragonbreath.Oprócz Fibuli, nie mam kasy ( chyba że się szybko zwróci ) i podobno na tym lvlu mi się nie opłaca.
|
Kopalnie, Muont st., może jakies roty, Ghostladn. Poszukaj też troche sam ;D
|
Cytuj:
Horned Fox Tower (podziemia) - obok kazzo (lootbagi: wszystko co można sprzedać u npc i jest warte 20gp+). Ghoustland(same ghoule i skeletony) - Carlin (lootbagi: viking i brass helmety, mace, swordy, scale armory). Zamek (podziemia) - Obok AB (lootbagi: plate shieldy, mace, swordy, brass helmety itp). Więcej pomysłów nie mam ^^ |
Cytuj:
Ale jak bd w podziemiach to uważaj na mino archery, które mogą ci wyskoczyć w każdym momencie dlatego wykorzystuj kręte ścieżki, jakie zakręty i chowaj się za rogiem a kiedy on podejdzie to atak |
Cytuj:
SORY za double posta ale te pytanie zobaczyłem troche później i nie edytowałem |
Mam 45 Royal Palladyna Ze skillami 73/56 (Postman Zrobiony)
Eq: Royal Helmet Palladin Armor Vampire Shield Blue Legs Boh's Bije z Royalek lub z Enchanted Spear.... Gdzie zarabiac kaske ?? Potrzeba jest duża bo na Full Hunter Zbieram =/ Wiec gdzie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
BB ?? Możesz rozwinąć ??? |
Bonebeasty...
|
45 lvl elite knight (PACC) skille 71/71, mam postman quest. Gdzie mógłbym dobrze zarobić?
|
Cytuj:
Moim zdaniem Tomby w ankh :) Brak waste, dobry exp, wspaniala kasa :) |
a gdzie 107 knightem (bo pacc sie skończył) skile 80+/76+ eq avanger, wh, kina set, wampirka...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a mace, swordy , chain armory w edron cena taka jak wszędzie i kasa sie robiła |
Gdzie moge zbierac kase na 15 lvl skille 40/37 ??
|
Cytuj:
|
45 knight [PACC] [Non-Pvp]
Skille: 73/73 mlv: 5 Eq: -DSM -RH -Crown Legs -Demon Shield -BOH -Noble Axe -Platinium amulet |
Możesz pójść na Banute, (tylko na powierzchni i na pierwszym piętrze w dół, bo jak zejdziesz na -2 możesz zaliczyć ded'a) leci z nich dużo kasy, Kamienie, Plate Armory, ape Fury i chyba Club Ringi, już nie pamiętam. Leci tam więcej kasy niż na Mintwallin, więc kup sobie trochę BP na kasę. A i jak masz mało Capa to zbieraj kamienie zamiast Plate armorów, bo 100 kamieni - to chyba 2 k, a 3 plate armory = 1.2 k, a waga taka sama. Możesz jeszcze na Tombie, ale na Banucie leci więcej kasy
|
Cytuj:
|
Gdzie taki biedny master sorcerer jak ja mógłby dorobić trochę do emerytury?
105 lvl 65 mlvl |
Cytuj:
|
53 knight [FACC] [Pvp]
Skille: 72/71 mlv: 5 Eq: -DSM -MMS -Golden legs -BOH -Royal Helmet -Platinium amulet -Noble/Angelic Axe |
Cytuj:
|
Czy wart robić lootbaga w orc landzie na edron? Są tam orci berserkery i z nich dużo leci halberd i battle axe, ja maxymalnie uniosę 8 halberd, czy warto robić lootbaga i gdzie go umieścić, żeby móc później z niego brać i sprzedawać w sklepie na edron?
|
40 Druid, niestety FAcc
P Set, Steel Helmet, Dwarven shield, Hailstorm. Po hacku, mam 10k uzbierane z questów. Gdzie zarobić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |