![]() |
E tam XXDDDD
JA CHCE OPENA!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popadamy : (
|
Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P |
Nieważne, brave Niedzielson posta edytował.
|
pamietnik kika <33 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kuper rox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
PS: Dorośnij....... (Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wciąż <3 Floov ;DD |
Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/ Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ad2. Co byś zrobił JAKBY wjechali ? |
Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.
Ostatnio mustak zadzwonil do mnie i nasylal mafie Pruszkowska to nie moglem wytrzymac =))) |
Cytuj:
|
Wizz smiałeś sie czy obsrałeś bo z nagrania wychodziło że pod koniec rozmowy już nie byłeś taki rozgadany i szcześliwy. hahaha
Vilum nie moge sie doczekać! pozdro jak dostaniesz wpizde. Może się jakoś konkretnie ustawimy na spotaknie ty i ja ? żeby nie było że byłeś na wakacjach, bo już mnie w*****a to twoje gadanie zreszta nie martw sie w swoim czasie dostaniesz w pizde i wtedy morda ci sie zamknie na tym popierdolonym forum. Co do michalaka tez mu klawiatura siadła jak miał napisać nam o której bedzie w wawie i gdzie ahushasuhauhsa. PS. Xiro, Date, Edgar Mordo, Solaris ale co Kozaki przez kabel !? |
Cytuj:
|
Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.
EDGAR MORDO ! rozumiesz coś z tego ? xD! plx Date na przystanku Rox! |
nie to, ze niby ktos grozny czy jakies takie wkrety, ale masz racje xDDDDD
|
Edgar Mordo
Edited becouse nie nawidze was wszystkich |
Cytuj:
Mowisz ze to ja jestem chory bo siedze tyle przy kompie , a ty przez tego kompa chcesz kogos ujebac na rl.Smieszny jestes ale nie jest mi ciebie zal:> Zawsze musi byc ktos "inny" zeby mozna bylo sie z niego smiac. |
Cytuj:
Chris jestes zalosny takze koncze odpisywac ci na posty. Pierdoli mnie twoje rl czy je masz czy nie dla mnie mozesz nawet srac pod siebie przed kompem. No i w kazdym razie kazdy garnek znajdzie swoja pokrywke wiec jak nie od nas dostaniesz to ktos inny ci wpierdoli. /Dzis pozdro dla szkszata :D |
ja jebie kiko xDDDDDDDDDDDDDDDDDd
|
Kiko (0:40)
zobacz Kiko (0:40) teraz Kiko (0:40) XD Kiko (0:40) !!1 Kiko (0:40) UYAHSUAHSUASHUA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ide spac, kurwa bolter hahahahahahah ty pojebie XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spać idę, bb. |
Kurwa Kiko ale ty kurwa jesteś żałosny.....
Ja cały czas czekam pizdo nie dojebana :( Myślisz że jesteś jakiś kurwa Pudzian czy co? xDDDDDDD Pizda jesteś i tyle^.- Nie mogę się doczekać kiedy cię spotkam....mam nadzieję że wpadniesz do Siedlec jak to obiecywałeś ^.^ Rozumiem że sellujesz itemki żeby mieć na benzynę ale aż tak długo? xDDD PS: Czekam na ciebie tylko wcześniej zadzwoń jakbyś mógł ale to pewnie next rok na zbieranie kasy w tibi żeby kupić doładowanie za 5 zl żeby do mnie zadzwonić pewnie ^^ I tak kończę pisanie na tym pojebanym forum z debilami typu KIKO Z TARG(u)WKA.... Btw....Współczuję twojej dziewczynie (Paulina) że chodzi z takim kurwa debilem.... |
Bolter - nawet nie chce mi sie czytac co ty tam piszesz bo jak zawsze nic tam ciekawego nie znajde oprocz przechwalania sie jaki ty pro , jaki ty top frager i jaki ty silny w ta gre jestes,i na rl.
Czekamy wszyscy na ciebie , na to ze wpadniesz z ekipa tgk i wykosisz cala bochnie i Siedlce czekamy nie zawiedz nas |
Cytuj:
Wiec tam wiesz ty czekasz z bohnia i siedlcami ale to tylko Vilum w pizde dostanie a wy sie przekonacie PS Vilum daj nr to moze zadzwonie cipko jak cie nie spotkam na ulicy. |
Co z tego ze masz adres skoro 70% userow owntibii rowniez go ma?
Tyle osob mnie straszylo ze wpadnie bo tego hakli i tego i jakos wszyscy mieli podobne zachowanie do twojego.Duzo pierdolenia i huj robienia btw. probuj pisac tak zebym nie musial sam sie domyslac gdzie ma byc spacja a gdzie nie. |
Cytuj:
Btw skończmy dochodzenie kto gdzie i komu temat zamknięty Vilum dostanie wpierdol zacznijmy pisać o tibi bo i mi już się znudziło pisanie głupot XD |
BOLTER NA PREZYDENTA!!!!!
by żyło sie lepiej |
@kiko
N/C wchoj stracilem szacunek do ciebie po tych slowach :> pozatym to jakis administrator tego forum mogl by zmienic temat z IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) na Najzabawniejsze Posty Swiata(Bolter vs Reszta Swiata) |
Ja bym wolal "Pamietnik boltera"
HEHEHEHEHEHE Kikus :* xD Pozdro elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
eeee lepiej niech nie kasują, chociaż jest sie z czego pośmiać ;D |
Cytuj:
Dobra zacznijmy temat Tibi bo an serio dedną mi te forum i co ja zrobie XD przestane pisac głupoty i zaczne normalnie bez błędów pisać i zobaczymy kto tu wogóle bedzie pisał >.< będzie jak wcześniej przestałem i widziałem tylko 1 post dziennie XD |
bo ty na tym forum jestes tak jak wodzirej na wiejskim weselu
|
doslownie xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |