Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Vilumek 17-05-2008 16:33

E tam XXDDDD

JA CHCE OPENA!!

Nosferatu_Niedziel 17-05-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2061619)
PS: Nie lubię was :(

: o jak my to przeżyjemy?!

Vilumek 17-05-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosferatu_Niedziel (Post 2062059)
: o jak my to przeżyjemy?!

Też się zastanawiałem ale nic nie wymyśliłem dlatego napisałem i czekam na reakcje:( xDD

Nosferatu_Niedziel 17-05-2008 21:48

Popadamy : (

Boltero1989Kiko 17-05-2008 22:37

Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P

Emok 17-05-2008 22:40

Nieważne, brave Niedzielson posta edytował.

Miku 17-05-2008 22:41

pamietnik kika <33 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kuper rox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vilumek 17-05-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko (Post 2062234)
Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P

SUPER....ale od jakiegoś czasu pierdolisz cały czas jakie ty masz wspaniałe życie...a tu piwko piwko piwko ^.- Zdeczka żałosne ^.^ No jak tam pierdolisz że masz real życie to na huj grasz? To jest forum o tibia .....a tematem tego jest Dzieje na Titani....Więc jak nie chcesz gadać o titani tylko o swoim real life to s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

PS: Dorośnij.......

(Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD

Emok 17-05-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2060560)
Kupiłem sobie za kasę tibi tak:

1) Nowego Kompa
2) Motor (Skuter) Żeby nie było xDDD
3) Przepiłem

Ale ja nie proszę matki żeby mi blue robki sprzedawała na allegro xDDD

Ten, jak i wiele innych Twoich postów, zaprzecza Twojej ostatniej, bardzo barwnej i odważnej, wypowiedzi, so shut the fuck up.

Nosferatu_Niedziel 17-05-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2062273)
s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

Nie znacie innych osób na które można wrzucać? Bo Ty nie jesteś pierwszy który jeździ po rodzinie. Tylko stara/stary...

Grchw1916 17-05-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2062273)
SUPER....ale od jakiegoś czasu pierdolisz cały czas jakie ty masz wspaniałe życie...a tu piwko piwko piwko ^.- Zdeczka żałosne ^.^ No jak tam pierdolisz że masz real życie to na huj grasz? To jest forum o tibia .....a tematem tego jest Dzieje na Titani....Więc jak nie chcesz gadać o titani tylko o swoim real life to s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

PS: Dorośnij.......

(Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD

ty huju!!!!!!!!!!! masz wjazd na chate !!!!!!!!!!!!!!

wciąż <3 Floov ;DD

Wizz 17-05-2008 23:33

Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/
Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd

Emok 17-05-2008 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2062365)
Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)

Bo jestem kulturalny i gdy Michalak gadał z Tomem i Satho o openach, masslogach, wojnie i fragach, to im nie przerywałem. Są to ludzie, do których żywię szacunek, w przeciwieństwie do niektórych na tym forum.

Jez17Psk 17-05-2008 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2062365)
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/
Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd

Ad1. Czepiasz sie go a nawet go nie znasz
Ad2. Co byś zrobił JAKBY wjechali ?

Wizz 17-05-2008 23:52

Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.
Ostatnio mustak zadzwonil do mnie i nasylal mafie Pruszkowska to nie moglem wytrzymac =)))

Emok 17-05-2008 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2062409)
Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.)

No nie wiem... Patrząc na posty ludzi z TGK, wnioskuję, że niektórzy są mało zrównoważeni (bez obrazy ofc :*).

Boltero1989Kiko 18-05-2008 00:14

Wizz smiałeś sie czy obsrałeś bo z nagrania wychodziło że pod koniec rozmowy już nie byłeś taki rozgadany i szcześliwy. hahaha

Vilum nie moge sie doczekać! pozdro jak dostaniesz wpizde.
Może się jakoś konkretnie ustawimy na spotaknie ty i ja ? żeby nie było że byłeś na wakacjach, bo już mnie w*****a to twoje gadanie zreszta nie martw sie w swoim czasie dostaniesz w pizde i wtedy morda ci sie zamknie na tym popierdolonym forum.

Co do michalaka tez mu klawiatura siadła jak miał napisać nam o której bedzie w wawie i gdzie ahushasuhauhsa.

PS. Xiro, Date, Edgar Mordo, Solaris ale co Kozaki przez kabel !?

Nosferatu_Niedziel 18-05-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2062417)
No nie wiem... Patrząc na posty ludzi z TGK, wnioskuję, że niektórzy są mało zrównoważeni (bez obrazy ofc :*).

PWN3D Emoczku ^^

Boltero1989Kiko 18-05-2008 00:26

Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.

EDGAR MORDO ! rozumiesz coś z tego ? xD! plx Date na przystanku Rox!

Miku 18-05-2008 00:27

nie to, ze niby ktos grozny czy jakies takie wkrety, ale masz racje xDDDDD

Boltero1989Kiko 18-05-2008 00:32

Edgar Mordo

Edited becouse nie nawidze was wszystkich

Wizz 18-05-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko (Post 2062462)
Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.

Dlaczego chcesz mu tak na rl najebac?Bo nic mu nie mozesz na tibii?
Mowisz ze to ja jestem chory bo siedze tyle przy kompie , a ty przez tego kompa chcesz kogos ujebac na rl.Smieszny jestes ale nie jest mi ciebie zal:>
Zawsze musi byc ktos "inny" zeby mozna bylo sie z niego smiac.

SeQ_PL 18-05-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko (Post 2062477)
Edgar mordo tibia.pl nie jest support site wiecej a wiesz dlaczego look pod posty tam jest tak

REKLAMA GOOGLE potem Tibia cos tam i na koncu Tibia Money Cheap albo jakieś inne gówna

Ogarniacz zemnie jak Skocz XD

Ej skocz nabiłem ci fraga
nie to tylko Ok

AHShuas

Ej Wizz Chris gówno czy jak tam odezwij sie

Coś czuje że po next poscie będe musiał szykować nowe konto na tym FORUM AUHSUHAUHSAUHS

N2O wdychales?

Chris jestes zalosny takze koncze odpisywac ci na posty. Pierdoli mnie twoje rl czy je masz czy nie dla mnie mozesz nawet srac pod siebie przed kompem.

No i w kazdym razie kazdy garnek znajdzie swoja pokrywke wiec jak nie od nas dostaniesz to ktos inny ci wpierdoli.

/Dzis pozdro dla szkszata :D

Miku 18-05-2008 00:40

ja jebie kiko xDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Miku 18-05-2008 00:45

Kiko (0:40)
zobacz
teraz
XD
!!1
UYAHSUAHSUASHUA

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ide spac, kurwa bolter hahahahahahah ty pojebie XD

Boltero1989Kiko 18-05-2008 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 2062495)
zobacz
teraz
XD
!!1
UYAHSUAHSUASHUA

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ide spac, kurwa bolter hahahahahahah ty pojebie XD

AUSUHAUHSUHAS Edgar mordo ty nigdy nie spisz jak ja grasuje po forum uhasuhasa

Emok 18-05-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltero1989Kiko (Post 2062494)

policzcie błędy

Po pierwszym tysiącu zrezygnowałem.
Spać idę, bb.

Vilumek 18-05-2008 00:54

Kurwa Kiko ale ty kurwa jesteś żałosny.....

Ja cały czas czekam pizdo nie dojebana :(

Myślisz że jesteś jakiś kurwa Pudzian czy co? xDDDDDDD

Pizda jesteś i tyle^.- Nie mogę się doczekać kiedy cię spotkam....mam nadzieję że wpadniesz do Siedlec jak to obiecywałeś ^.^ Rozumiem że sellujesz itemki żeby mieć na benzynę ale aż tak długo? xDDD

PS: Czekam na ciebie tylko wcześniej zadzwoń jakbyś mógł ale to pewnie next rok na zbieranie kasy w tibi żeby kupić doładowanie za 5 zl żeby do mnie zadzwonić pewnie ^^

I tak kończę pisanie na tym pojebanym forum z debilami typu KIKO Z TARG(u)WKA....

Btw....Współczuję twojej dziewczynie (Paulina) że chodzi z takim kurwa debilem....

Wizz 18-05-2008 01:06

Bolter - nawet nie chce mi sie czytac co ty tam piszesz bo jak zawsze nic tam ciekawego nie znajde oprocz przechwalania sie jaki ty pro , jaki ty top frager i jaki ty silny w ta gre jestes,i na rl.

Czekamy wszyscy na ciebie , na to ze wpadniesz z ekipa tgk i wykosisz cala bochnie i Siedlce
czekamy
nie zawiedz nas

Boltero1989Kiko 18-05-2008 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2062507)
Kurwa Kiko ale ty kurwa jesteś żałosny.....

Ja cały czas czekam pizdo nie dojebana :(

Myślisz że jesteś jakiś kurwa Pudzian czy co? xDDDDDDD

Pizda jesteś i tyle^.- Nie mogę się doczekać kiedy cię spotkam....mam nadzieję że wpadniesz do Siedlec jak to obiecywałeś ^.^ Rozumiem że sellujesz itemki żeby mieć na benzynę ale aż tak długo? xDDD

PS: Czekam na ciebie tylko wcześniej zadzwoń jakbyś mógł ale to pewnie next rok na zbieranie kasy w tibi żeby kupić doładowanie za 5 zl żeby do mnie zadzwonić pewnie ^^

I tak kończę pisanie na tym pojebanym forum z debilami typu KIKO Z TARG(u)WKA....

Btw....Współczuję twojej dziewczynie (Paulina) że chodzi z takim kurwa debilem....

Wpadne i oto sie nie martw a i dzwonic na huj ci to wpadne po ciebie i ci najebie dzwonic nie musze co brata wyslesz zeby drzwi otworzyl a ty wizz tam nie cwaniakuj dokładny adres mamy wiec morda cioto bo moze nie ja bo mi sie na to zadupie jechac nie chce ale ktos inny moze ci wpasc jesli poprosi o namiary a chetnych penie jest nie miara.

Wiec tam wiesz ty czekasz z bohnia i siedlcami ale to tylko Vilum w pizde dostanie a wy sie przekonacie

PS Vilum daj nr to moze zadzwonie cipko jak cie nie spotkam na ulicy.

Wizz 18-05-2008 01:43

Co z tego ze masz adres skoro 70% userow owntibii rowniez go ma?
Tyle osob mnie straszylo ze wpadnie bo tego hakli i tego i jakos wszyscy mieli podobne zachowanie do twojego.Duzo pierdolenia i huj robienia

btw. probuj pisac tak zebym nie musial sam sie domyslac gdzie ma byc spacja a gdzie nie.

Boltero1989Kiko 18-05-2008 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2062539)
Co z tego ze masz adres skoro 70% userow owntibii rowniez go ma?
Tyle osob mnie straszylo ze wpadnie bo tego hakli i tego i jakos wszyscy mieli podobne zachowanie do twojego.Duzo pierdolenia i huj robienia

btw. probuj pisac tak zebym nie musial sam sie domyslac gdzie ma byc spacja a gdzie nie.

Bo ty koks normalnie jesteś XD! ja sądze że nikomu sie ruszyć dupy nie chce na tą wieś tam do ciebie i szukać cię po cmentarzach bo tam zazwyczaj jesteś jak już jestes na dworzu.

Btw skończmy dochodzenie kto gdzie i komu temat zamknięty Vilum dostanie wpierdol zacznijmy pisać o tibi bo i mi już się znudziło pisanie głupot XD

very_roxy 18-05-2008 02:38

BOLTER NA PREZYDENTA!!!!!
by żyło sie lepiej

Floov 18-05-2008 03:22

@kiko
N/C wchoj stracilem szacunek do ciebie po tych slowach :>

pozatym to jakis administrator tego forum mogl by zmienic temat z IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) na Najzabawniejsze Posty Swiata(Bolter vs Reszta Swiata)

Scroopy 18-05-2008 08:03

Ja bym wolal "Pamietnik boltera"

HEHEHEHEHEHE

Kikus :* xD Pozdro elo

Wojtemo 18-05-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 2062582)
@kiko
N/C wchoj stracilem szacunek do ciebie po tych slowach :>

pozatym to jakis administrator tego forum mogl by zmienic temat z IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) na Najzabawniejsze Posty Swiata(Bolter vs Reszta Swiata)

Wizz tez nie odstepuje kroku ze swoimi postami...Mysle ze forum titanii na tibia.pl powinni zamknac bo juz sie wszystkim( no moze prawie wszystkim) we lbach popierdolilo od tej gry.Ludzie zacznijcie myslec co wy w ogole piszecie albo czytajcie zanim wyslecie posta.

Grchw1916 18-05-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2062766)
Wizz tez nie odstepuje kroku ze swoimi postami...Mysle ze forum titanii na tibia.pl powinni zamknac bo juz sie wszystkim( no moze prawie wszystkim) we lbach popierdolilo od tej gry.Ludzie zacznijcie myslec co wy w ogole piszecie albo czytajcie zanim wyslecie posta.

eeee lepiej niech nie kasują, chociaż jest sie z czego pośmiać ;D

Boltero1989Kiko 18-05-2008 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grchw1916 (Post 2062928)
eeee lepiej niech nie kasują, chociaż jest sie z czego pośmiać ;D

POPIERAM ZOSTAWCIE MOJE FORUM JA TU MUSZE PISAC jest przynajmniej zabawnie :P uhashuahsausas Wojtas już by mi tu chciał moje forum zamknąć poprostu Wojtasku nie przejmuj sie tymi postami myslisz ze ja chodze po domu i mysle boze ale glupote napisalem albo boze Wizz napisal ze jestem idiota co ja teraz zrobie haushauhsuhasuhauhs

Dobra zacznijmy temat Tibi bo an serio dedną mi te forum i co ja zrobie XD przestane pisac głupoty i zaczne normalnie bez błędów pisać i zobaczymy kto tu wogóle bedzie pisał >.< będzie jak wcześniej przestałem i widziałem tylko 1 post dziennie XD

very_roxy 18-05-2008 16:31

bo ty na tym forum jestes tak jak wodzirej na wiejskim weselu

Miku 18-05-2008 19:39

doslownie xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51.