![]() |
podoba mi sie ten pomysl z porami roku :P takie prawdziwe zycie xD:)
|
Przynajmniej będzie jakiś wybór opancerzenia, nie tak jak wcześniej, że różniły sie tylko armem, teraz będzie można będzie wybierać czy używać zbroi co ma więcej arma, czy tez takiej co ma mniej ale za to plusy do czegos innego. A jak nawt tibia będzie trochę podobna do innych mmo, mnie sie i tak będzie podobać, tylko żeby nie poszli za bardzo w stronę wow'a bo nienawidzę tego stylu ;) A jak komuś się to nie podoba, proponuje ots, albo przestać grac, nikt nie bedzie płakać :p
|
Cytuj:
I na dodatek nie rozróżniasz j. Polskiego od j. Angielskiego. Topic: Letnia aktualizacja niczego sobie. |
GENERALNIE to Nowe armory sa fajne , i nowy outfit Demon Huntera;) \\\ JEST GZ\\\
|
juz wczesnij ktos podawal tego linka z tibibr.com ale widze ze nie all chcialo sie lookac:
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=246828 |
A ten Demon hunter oufit będzie dla FACC czy dla PACC?
Bo bardzo mi się podoba :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty jesteś debil bo jak byś nie zauważył to on pisze dobrze tylko nie używa polskich znaków takich jak ,,ż'' , ,,ś'' , ,,ć'' ,,ą'' ,,ę'' . Taki cwaniak z ciebie jest? Widać, że niemasz kolegów a GG zupełnie puste bo jak byś niewiedział tak sie pisze na GG i innych komunikatorach. Cepie |
;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewiem, może sorki za pytanie, ale kiedy bedzie ten update ? xD
@Topic Narazie to Teasery mi sie bardzo podobaja :) zobaczymy co z tego wyjdzie, bo pewnie kaszana :evul: |
Cytuj:
Być może Twoi koledzy tak właśnie piszą na tych komunikatorach. Nie rozumiem dlaczego musiałeś mnie obrazić. Jestem cwaniak bo powiedziałem mu że zrobił gdzieś błąd? To ciekawe jak nazywałeś rodziców gdy powiedzieli ci że np. Skok z bloku może zakończyć się złamaniem/śmiercią. Widziałeś moją listę kontaktów że znasz jej ilość? Topic: Zapowiada się nieźle. |
Moim skromnym zdaniem update zapowiada się dobrze,ale znając Cipsoft wiem że coś sknocą.
|
Cytuj:
hehehe xD Skąd Wiesz, Że Było Wilgotno I Zimno ? XP |
LOL jak ktos twierdzi ze z tibii nawalanka sie robi niech se zobaczy metina 2 srednio 80 mobów na minute ginie od jednego gracza......
|
TE UPDATE JEST DO BANI
Sory że się powtarzam ale mogli by zmienić wygląd tych itemek! Przecież te itemki wyglądają jak z jakieś bajki.:baby::baby::baby::baby: |
Mi się to bardzo podoba. Jestem palkiem i fajnie, że dadzą nowe luki i kusze. A czy ktoś wie kiedy będzie ten update? Bo czekam na niego. :)
Jak ktoś wie niech napisze !!! PLZ ________________________________________________ Pisz poprawnie. Jeśli nie umiesz to się naucz albo ściągnij Mozillę FIREFOX ________________________________________________ Lubię Tibię.:cup: TIBIA ROX!!! |
Cytuj:
A odwołując się do tego że teraz tibia będzie tylko do expiena etc. etc. to... dla czego tak sądzisz? dodali nowe jedzenie, nowe wyroby, książki, magię, questy itd. a ty mówisz że będzie służyła tylko do expienia i że traci swój klimat? twój wybór- chcesz expić i walczyć to expisz, nie chcesz nie expisz tylko wykonujesz questy i pieczesz ciastka itd. Cytuj:
|
Post do skasowania
|
w tibi niedlugo bedzie mozna samochodami i koniami jezdzic
:p:) |
Cytuj:
hehehe xD Skąd Wiesz, Że Było Wilgotno I Zimno ? XP |
Moim zdaniem przesadzili z wyglądem itemów, a po za tym wszystko w miare-.- oprócz tych potionków na rooku ;/
|
elo a moze mi ktos powiedziec kiedy bedzie te nowe update?? ;p
|
@up
Proszę... litości... jeśli to pytanie padło conajmniej 8 razy i albo nikt na nie nie odpowiedział albo odpowiedział "nie wiadomo" to chyba znaczy że nie wiadomo nie? |
Mi się podoba ten update tylko jestem ciekaw oco chodzi z tymi księgami dla sorców i druidów.Jeżeli ktoś wie proszę o szybką odpowiedź B):p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hm a ja uważam że te nowe items są bardzo oryginalne :)
no i to wcale nie odbiera tego klumatu tibi !. ale te trade z NPC sa troszke nie... dopracowane xp ale ogólnie ZAJEBIŚCIE !. ;) |
Cytuj:
chyba lepiej jak dodają itemy a nie ciągle te same ciągle mpa i g legsy ;( Pozdro for all :) |
itemy wyglądają jak w każdym innym rasowym rpg (baldur czy Nwn) wiec nie rozumiem ludzi co mówią ze one psuja klimat właśnie nadają klimat taki jaki powinien być od początku a nie ze item to bezkształtna piksela z def 43
|
mi sie podoba to update fajne tylko mogli by dodac jakies nowe potwory dla miejszych lvli
|
Cóż, muszę powiedzieć, że tegoroczny grafik zatrudniony przed CipSoft odwalił kawał kiepskiej roboty =/ Grafiki są brzydkie (prócz tego ognistego topora - wygląda dość przyzwoicie), nowy outfit to jedna wielka kaszana (Uwaga! Demon Hunter nie ma w ręku wibratora, lecz bessed wooden stake do zbierania demon dustów -.-), no a te ciasteczka! Koszmar! Podobają mi się zaś nowe potwory, oraz fakt, że będą nowe dodatki dla palla, druida i sorca (rózgi + łuki). Bardzo ucieszyłem się na wieść, że Blue Robe będzie dodawała 1 pkt. do MLVL'a.
Ogólnie rzecz biorąc ten update jest jednym z lepszych pod względem programistycznym, azaliż wzgląd graficzny jest przebrzydły. Oceniam ten update na 6/10 |
Jak wam te wyglądy nowych przedmiotów nie pasują to może każdy armor żeby był kwadratem a miecz prostokątem? Lepiej by było hm?
Twórczość grafik przedmiotów jak i lokacji robi postępy i powinniśmy się cieszyć z tego powodu... |
Cytuj:
a co do upa mi sie podoba B) nie ma co narzekac :p |
UP & 2up
święta racja a demon hunter outfit jest jednym z najlepszych outfitow jakie cipsoft dodał bo jest inny od wszystkich a obejrzyjcie grafiki itemowi z innych gier kolorowe, magiczne, i przede wszystkim szczegółowe czyli takie jakie nam zaprezentował cipsoft |
Teaser V - Nowe właściwości itemów
Mi wydaje sie ze nie jest tak tragicznie jak nie którzy piszą .. nie ma idealnych update zawsze jest jakiś minus i plus :evul:
|
Najbardziej nie lubię tego czekania na update Grrr......X(
|
Gdy próbuje włoczyć tibie wyskakuje mi bląd (10060) czy ktoś wie o co chodzi?
|
Cytuj:
|
Aha....... :p:p:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |