Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

szczurekosw 23-06-2008 22:57

podoba mi sie ten pomysl z porami roku :P takie prawdziwe zycie xD:)

Piterskii 23-06-2008 23:05

Przynajmniej będzie jakiś wybór opancerzenia, nie tak jak wcześniej, że różniły sie tylko armem, teraz będzie można będzie wybierać czy używać zbroi co ma więcej arma, czy tez takiej co ma mniej ale za to plusy do czegos innego. A jak nawt tibia będzie trochę podobna do innych mmo, mnie sie i tak będzie podobać, tylko żeby nie poszli za bardzo w stronę wow'a bo nienawidzę tego stylu ;) A jak komuś się to nie podoba, proponuje ots, albo przestać grac, nikt nie bedzie płakać :p

Tihvelo 24-06-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukaszwioslo (Post 2134502)
DOKLADNIE^^ Teraz to sie nawet grac nie oplaca jak wychodza takie programy jak TAC... Robi armory itp.... nawet takiego bledu nie mogli usunac... ZAL polwa osob go uzywa i wszyscy sie dziwia ze typowie w domkach maja po 500cc.. ZAL moze cos z tym zrobicie??

A Ty może sobie do tego domku załatw słownik ortograficzny.
I na dodatek nie rozróżniasz j. Polskiego od j. Angielskiego.

Topic:

Letnia aktualizacja niczego sobie.

burnxxx 24-06-2008 00:42

GENERALNIE to Nowe armory sa fajne , i nowy outfit Demon Huntera;) \\\ JEST GZ\\\

masterlolejko 24-06-2008 09:21

juz wczesnij ktos podawal tego linka z tibibr.com ale widze ze nie all chcialo sie lookac:
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=246828

Scofild 24-06-2008 09:56

A ten Demon hunter oufit będzie dla FACC czy dla PACC?

Bo bardzo mi się podoba :P

greg007 24-06-2008 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scofild (Post 2134984)
A ten Demon hunter oufit będzie dla FACC czy dla PACC?

Bo bardzo mi się podoba :P

A jaki oufit jest dla facc(prócz 4 podstawowych)???????? ŻADEN więc się domyśl:P

ELEAH 24-06-2008 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tihvelo (Post 2134650)
A Ty może sobie do tego domku załatw słownik ortograficzny.
I na dodatek nie rozróżniasz j. Polskiego od j. Angielskiego.

Topic:

Letnia aktualizacja niczego sobie.

A ty jesteś debil bo jak byś nie zauważył to on pisze dobrze tylko nie używa polskich znaków takich jak ,,ż'' , ,,ś'' , ,,ć'' ,,ą'' ,,ę'' . Taki cwaniak z ciebie jest? Widać, że niemasz kolegów a GG zupełnie puste bo jak byś niewiedział tak sie pisze na GG i innych komunikatorach. Cepie

werewolf124 24-06-2008 10:14

;d

Pacc na 90 dni za 10 zł kupować!!!
Ja kupiłem i mam zaciesz!!
http://www.foxcash.net/?r=werewolf124

Kubaland 24-06-2008 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez werewolf124 (Post 2135024)
Pacc na 90 dni za 10 zł kupować!!!
Ja kupiłem i mam zaciesz!!
http://www.foxcash.net/?r=werewolf124

Taak, już to widzę :] Kolejny hacklink?

stefanwielki 24-06-2008 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CesarzRoxy (Post 2134457)
Tibia miała zawsze ten swój klimat. Teraz bedzie jak każda gra mmorpg... Bezsensowne expienie i walka. Tibia moim zdaniem była grą strategiczną. Ale teraz wszystko robii sie automatycznie. Niewiem czy bede grac po upieX(

Zgadzam się z Tobą . Tibia robi się teraz jakaś dziwna najlepsza była tibia 7.92. Pzdr

Laady 24-06-2008 11:22

Niewiem, może sorki za pytanie, ale kiedy bedzie ten update ? xD

@Topic
Narazie to Teasery mi sie bardzo podobaja :) zobaczymy co z tego wyjdzie, bo pewnie kaszana :evul:

Tihvelo 24-06-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELEAH (Post 2135021)
A ty jesteś debil bo jak byś nie zauważył to on pisze dobrze tylko nie używa polskich znaków takich jak ,,ż'' , ,,ś'' , ,,ć'' ,,ą'' ,,ę'' . Taki cwaniak z ciebie jest? Widać, że niemasz kolegów a GG zupełnie puste bo jak byś niewiedział tak sie pisze na GG i innych komunikatorach. Cepie

Sam napisałeś że tak się pisze na "GG" a to jest chyba forum o ile dobrze widzę.
Być może Twoi koledzy tak właśnie piszą na tych komunikatorach.
Nie rozumiem dlaczego musiałeś mnie obrazić.
Jestem cwaniak bo powiedziałem mu że zrobił gdzieś błąd?
To ciekawe jak nazywałeś rodziców gdy powiedzieli ci że np. Skok z bloku może zakończyć się złamaniem/śmiercią.
Widziałeś moją listę kontaktów że znasz jej ilość?

Topic:

Zapowiada się nieźle.

Str4t0s 24-06-2008 11:34

Moim skromnym zdaniem update zapowiada się dobrze,ale znając Cipsoft wiem że coś sknocą.

PawloPall 24-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2133549)
jestem ciekawe czy do następnego update wprowadzą pory roku np: jak by była zima... to miasto było by zasypane śniegiem w tunelach wilgotno zimno bryły lody ze ścian i takie tam xD np jak lato... to słyńce by było :D fajnie by było ^^
a co do obecnego upka to big + :-)

hehehe xD Skąd Wiesz, Że Było Wilgotno I Zimno ? XP

RedFOg 24-06-2008 11:38

LOL jak ktos twierdzi ze z tibii nawalanka sie robi niech se zobaczy metina 2 srednio 80 mobów na minute ginie od jednego gracza......

stefanwielki 24-06-2008 11:39

TE UPDATE JEST DO BANI
Sory że się powtarzam ale mogli by zmienić wygląd tych itemek! Przecież te itemki wyglądają jak z jakieś bajki.:baby::baby::baby::baby:

Diaboliq126 24-06-2008 12:26

Mi się to bardzo podoba. Jestem palkiem i fajnie, że dadzą nowe luki i kusze. A czy ktoś wie kiedy będzie ten update? Bo czekam na niego. :)

Jak ktoś wie niech napisze !!! PLZ

Lubię Tibię.:cup:
TIBIA ROX!!!

Aevolana 24-06-2008 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CesarzRoxy (Post 2134457)
Tibia miała zawsze ten swój klimat. Teraz bedzie jak każda gra mmorpg... Bezsensowne expienie i walka. Tibia moim zdaniem była grą strategiczną. Ale teraz wszystko robii sie automatycznie. Niewiem czy bede grac po upieX(

kurczę... a ja już się cieszyłem że będę zaszczycony widokiem ciebie w tibii, no cóż mówi się trudno
A odwołując się do tego że teraz tibia będzie tylko do expiena etc. etc. to... dla czego tak sądzisz? dodali nowe jedzenie, nowe wyroby, książki, magię, questy itd. a ty mówisz że będzie służyła tylko do expienia i że traci swój klimat? twój wybór- chcesz expić i walczyć to expisz, nie chcesz nie expisz tylko wykonujesz questy i pieczesz ciastka itd.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tihvelo (Post 2135191)
Sam napisałeś że tak się pisze na "GG" a to jest chyba forum o ile dobrze widzę.
Być może Twoi koledzy tak właśnie piszą na tych komunikatorach.
Nie rozumiem dlaczego musiałeś mnie obrazić.
Jestem cwaniak bo powiedziałem mu że zrobił gdzieś błąd?
To ciekawe jak nazywałeś rodziców gdy powiedzieli ci że np. Skok z bloku może zakończyć się złamaniem/śmiercią.
Widziałeś moją listę kontaktów że znasz jej ilość?

Topic:

Zapowiada się nieźle.

dobra dobra, ty już lepiej bądź cicho, nie tłmacz co to jest GG bo mi bania pęka ze śmiechu jak to czytam, chyba że to ironia, to ironizuj dalej. Co do tego kto tam pisał że tak się pisze na GG i w ogóle w necie. No, pisze się pisze, ale nie koniecznie trzeba łamać nasz piękny Polski język i pisać bez Polskich znaków, bo to SĄ błędy, a w dalszej perspektywie, takie pisanie prowadzi do ogłupienia.

Aevolana 24-06-2008 13:11

Post do skasowania

Sebnak 24-06-2008 13:52

w tibi niedlugo bedzie mozna samochodami i koniami jezdzic
:p:)

PawloPall 24-06-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2133549)
jestem ciekawe czy do następnego update wprowadzą pory roku np: jak by była zima... to miasto było by zasypane śniegiem w tunelach wilgotno zimno bryły lody ze ścian i takie tam xD np jak lato... to słyńce by było :D fajnie by było ^^
a co do obecnego upka to big + :-)

hehehe xD Skąd Wiesz, Że Było Wilgotno I Zimno ? XP

Filustw 24-06-2008 14:19

Moim zdaniem przesadzili z wyglądem itemów, a po za tym wszystko w miare-.- oprócz tych potionków na rooku ;/

wojciech.lan 24-06-2008 14:37

elo a moze mi ktos powiedziec kiedy bedzie te nowe update?? ;p

Aevolana 24-06-2008 14:40

@up
Proszę... litości... jeśli to pytanie padło conajmniej 8 razy i albo nikt na nie nie odpowiedział albo odpowiedział "nie wiadomo" to chyba znaczy że nie wiadomo nie?

SzefeQ90 24-06-2008 14:54

Mi się podoba ten update tylko jestem ciekaw oco chodzi z tymi księgami dla sorców i druidów.Jeżeli ktoś wie proszę o szybką odpowiedź B):p

Duerroz 24-06-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzefeQ90 (Post 2135804)
Mi się podoba ten update tylko jestem ciekaw oco chodzi z tymi księgami dla sorców i druidów.Jeżeli ktoś wie proszę o szybką odpowiedź B):p

Czytaj, cholero czytaj!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2124540)
[...]Postacie magiczne będą zadowolone z nowych różdżek o różnej sile ataku jak i z nowych książek, które będą zmieniały ich siłę[...]

madziuhh16 24-06-2008 15:12

hm a ja uważam że te nowe items są bardzo oryginalne :)
no i to wcale nie odbiera tego klumatu tibi !.

ale te trade z NPC sa troszke nie... dopracowane xp

ale ogólnie ZAJEBIŚCIE !. ;)

SzefeQ90 24-06-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez madziuhh16 (Post 2135854)
hm a ja uważam że te nowe items są bardzo oryginalne :)
no i to wcale nie odbiera tego klumatu tibi !.

ale te trade z NPC sa troszke nie... dopracowane xp

ale ogólnie ZAJEBIŚCIE !. ;)

zgadzam sie z tobą w 100%
chyba lepiej jak dodają itemy a nie ciągle te same ciągle mpa i g legsy
;(
Pozdro for all :)

Krwioplaczasty 24-06-2008 15:35

itemy wyglądają jak w każdym innym rasowym rpg (baldur czy Nwn) wiec nie rozumiem ludzi co mówią ze one psuja klimat właśnie nadają klimat taki jaki powinien być od początku a nie ze item to bezkształtna piksela z def 43

Sebnak 24-06-2008 15:39

mi sie podoba to update fajne tylko mogli by dodac jakies nowe potwory dla miejszych lvli

Voxy'Blaze 24-06-2008 15:43

Cóż, muszę powiedzieć, że tegoroczny grafik zatrudniony przed CipSoft odwalił kawał kiepskiej roboty =/ Grafiki są brzydkie (prócz tego ognistego topora - wygląda dość przyzwoicie), nowy outfit to jedna wielka kaszana (Uwaga! Demon Hunter nie ma w ręku wibratora, lecz bessed wooden stake do zbierania demon dustów -.-), no a te ciasteczka! Koszmar! Podobają mi się zaś nowe potwory, oraz fakt, że będą nowe dodatki dla palla, druida i sorca (rózgi + łuki). Bardzo ucieszyłem się na wieść, że Blue Robe będzie dodawała 1 pkt. do MLVL'a.

Ogólnie rzecz biorąc ten update jest jednym z lepszych pod względem programistycznym, azaliż wzgląd graficzny jest przebrzydły.

Oceniam ten update na 6/10

Henock 24-06-2008 15:58

Jak wam te wyglądy nowych przedmiotów nie pasują to może każdy armor żeby był kwadratem a miecz prostokątem? Lepiej by było hm?
Twórczość grafik przedmiotów jak i lokacji robi postępy i powinniśmy się cieszyć z tego powodu...

Xib19 24-06-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Henock (Post 2135999)
Jak wam te wyglądy nowych przedmiotów nie pasują to może każdy armor żeby był kwadratem a miecz prostokątem? Lepiej by było hm?
Twórczość grafik przedmiotów jak i lokacji robi postępy i powinniśmy się cieszyć z tego powodu...

prawda B)

a co do upa mi sie podoba B) nie ma co narzekac :p

Krwioplaczasty 24-06-2008 16:15

UP & 2up
święta racja a demon hunter outfit jest jednym z najlepszych outfitow jakie cipsoft dodał bo jest inny od wszystkich a obejrzyjcie grafiki itemowi z innych gier kolorowe, magiczne, i przede wszystkim szczegółowe czyli takie jakie nam zaprezentował cipsoft

Kakashi500 24-06-2008 16:20

Teaser V - Nowe właściwości itemów

Mi wydaje sie ze nie jest tak tragicznie jak nie którzy piszą .. nie ma idealnych update zawsze jest jakiś minus i plus :evul:

tibijskiknight1993 24-06-2008 16:37

Najbardziej nie lubię tego czekania na update Grrr......X(

Trevo 24-06-2008 16:46

Gdy próbuje włoczyć tibie wyskakuje mi bląd (10060) czy ktoś wie o co chodzi?

Duke Dran 24-06-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevo (Post 2136176)
Gdy próbuje włoczyć tibie wyskakuje mi bląd (10060) czy ktoś wie o co chodzi?

On Tuesday, June 24, from 13:00-16:00 CEST, all German game worlds will be offline. We are going to install a new piece of hardware that will increase the protection of our servers against DDoS attacks. Thank you for your understanding!

Trevo 24-06-2008 16:50

Aha....... :p:p:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.