![]() |
No napewno po dedach mi się odechciewa grać, ale np jak ktoś mnie zhakuje albo np, głupio straciłem eq to mnie wkurza.
|
Ja zwiedzalem sobie podziemia Thaisu i nagle grupka pk idzie za mna. NIe balem sie ich. Nagle jeden wszedl przede mnie i mnie zaczal blokowac drugi zbloczyl od tylu i dedlem.Stracilem moje legi juztrzeci raz z rzeduX(
|
Po dedzie??
|
Mi osobiscie po żadnych. Poprostu odechciewa mi sie grać, podobnie jest z fizjologia odechciewa sie i juz.
|
mnie odechciewa się grać szczególnie po dedach z powodu lagów i kicków (szczególnie jak bylo juz tylko kilka % do następnego levela)
|
mi sie grać odechcialo po trzech sytuacjach
1- zamiast torcha wywalilem moje studded legsy moim rookstayerem do kosza(chociaz ktos to zrobil z golden legsami:p ), ale na nastepnydzien mialem nowe:) 2-jakis down mi rozwalil wszystkie paczki na rotkach(tez rook) jak bylem na afku i mnei lurną(dopiero nabilem utrudzony lvlek 3-po tym jak dedlem na zerku na zamku kolo ab, bo jakis kolo lurnal(powinni tego zakazacX( )zerka na pieterko i sie go tam niespodziewalem:o jak tu tyle smutkow(przynajmneij dla mnie;) ) to cos wesolego co mnei podbudowalo, a powodem tego bylo rozwalenie mino archera na 11 lvlu:cup: |
A co ja mam powiedzieć? Co za !@#$ dzień!
Expiłem moim 17 levelowym sorcem, demon skeleton sie do mnie przyplątał i oczywiście zginąłem, próbując odzyskać ciało z drogocennymi itemami zginąłem jeszcze 4 razy :( Z 17 lv zrobił się 14!!!! i straciłem pare itemów. I jakby tego było mało - najgorsze, zostawiłem mojego sorca w bezpiecznym miejscu i na chwile odszedłem od kompa, a tu nie wiadomo skąd slimy musiały wyjść i..... no oczywiście że powrót do świątyni, ALE JA MIAŁEM PRZY SOBIE 8k na itemy, wszystkie moje oszczędności, co ja teraz pocznę :( |
Skilluje sobie ladnie. Matka wola. Zabijam slima. Matka sie drze. Mowie czekaj. Matka sie drze. Ok full def steel bootsy na nogi. Full def i i ide na dol . Po minucie patrze witch we mnie na*******a... i ded. Aol skille 2lvl w dupe... Nie gralem przez 2 miechy, Teraz mam 15 lvl wiecej i jest ok.
W ta sobote mialem pare procent do 50 lvl:PP ide na dc i nabije. Ide 7 tarantul i gs. Ok spoko 3 exury. Potem 3 gs mnie goni. IIII punkt kuluminacyjny. LAG! Ded! Odechciewa sie grac. |
Krótko, zwięźle i na temat.
Wychodzę z guard huntu, ue, bye. Proste?:D |
Mi się odechciało grać jak dedłem przez mino maga na prawie 35 lvlu, a było to tak: Miałem pomuc koledze zabić jego pierwszego draga na zamku w ab. Resp się przedłużał to postanowiłem zabić na góże mm i orka shamana. Zabiłem wszystko pięknie , 9 % do lvlu. Nagle idzie jakiś 10 lvl do mm, po chwili schodzi na yellow hp, a ja postanowiłem pokazać mu jaki jestem dobry i wlazłem na góre, odrazy wdeplem na e field, ale dobra biegne zanim, nagle patrze robie krok efdrugi krok , ef , trzeci, ef i tak póścił mi 5 ef naraz ( ja bez utamo , nigdy nei potrzebowałem) potem doszedł atak z fire missile za 60 + red hp , robie e vite, nic... deep hp, nic i.. dead. Kolega postanowił wziąść moje itemy i gdy tylko wszedł na góre wyskoczył mu jakiś błąd... padł kilka sekund po mnie... I w en sposub mam 33 lvl i 30 % do 34 :(
|
Hmm...
1. Nooby w Carlin którzy używają bardzo barwnego języka i wyrażeń takich jak: "dedlem na gostlandzie", "jusz masz ded bo idzie muj kolega 20 lewel", a najgorsze właśnie takie typowo Polskie: "twoja stara robi loda pod latarnia" Ehh-.- 2. Przynajmniej na Iridii, Hiszpanie trapujący low-lvle na zamku, ja osobiście poległem raz... 3. Za duże straty, skillujesz, expisz, a tu w jedną chwilę wszystko idzie na marne... Przykład? Expisz sobie swoim 50~ knightem na guardach, a tu wpada 30 sorc z 2 fe i co masz robić? A nie dość że lvl spadnie na 48, do tego eq, skile... Szkoda gadać. To tyle z mojej strony ;) |
Po tym jak widzę niedowartościowanych noobów biegających jak jakieś patologiczne dzieci z ograniczeniami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja moją starą postacią (obecnie w statach pod nickiem mam moją nową 36lvl) poszedłem ostatnio na PoI quest (114lvl MS) i doszliśmy tam gdzie ten skelet z death ringiem i tym plecakiem gdzie level door. Przechodzimy i nagle ALL ( w tym mój kolega 108lvl Elite K robią murek i mnie blokują (bo akurat mnie te all monstery zaatakowały) i dedł mnie phantasm. cya poi, cya kolega, cya drużyna, ale nie cya tibia jutro ide raz jeszcze na PoI ;] dobrze że aol miałem ;]
@edit ci co tam pekują i mają low lvl to zróbcie chary na non-pvp jak ja =] @edit 2 ktoś tam napisał że kolega trapnął na tarantulach - to mnie mój kolega z klasy chciał dednąć eye-to-eye (PK) =[ ale uciekłem potem czekał na mnie na górze :P ale uciekłem JAK?? on se nie kupił summona a ja tak =] zsummowałem 2 fire elementale i go dednołem ;] dostał darmowy bilecik do temple :P potem był na darashii ale sie mnie bał ofiarował mi golden armor wzamian za nie-dead (kupiłem se aola). |
Dead czy nie dead?
Nie wiem czy dedne czy nie ale jestem 18 druidem. Nazywam sie Dynia of Candia i jak sama nazwa wzkazuje jestem na Candii. Kurcze jestem w jakiejs jamie która roi sie od berserków. Nie moge z niej wyjsc. A tak w ogóle nie iwem czy mam zdedzic i odrobic straty czy czekac na pomoc :confused: . Chyba wole zdedzic ale jeszcze nie iwem po co mam odrabiac starty po raz 2. Kurna niepotrzebnie tam szedlemX(
|
Re:
Dosłownie przed chwilą zostałem 2x zabity. Co mi wypadło? Świeżo zakupiony knight set oraz Bright Sword.
Po czymś takim mi się odechciewa grać. |
Kiedyś miałem taką sytuacje:
Expiłem na soldach no i podbiega 15-20 palek , zaczyna mnie bić po 5+. Patrze podbiega 40 master sorek, SD --> palka nie ma. Zaczynam mu dziękować za to że mnie uratował, po chwili chce wyjść już z kopalni patrze ten 40 master idzie. Muwi żebym się zatrzymał, a ja stoje SD --> "You are dead" . |
u mnie to było tak:
poszedlem swoim (teraz noob charem) Galynem na rotwormy, ciesze sie ze exp itd. a tu ubil mnie typek, pozniej wrocilem i znow tylko ze inny gostek mnie ubil. A ma obecnej mojej postaci (Deadall Ikar) ustawialem Hotkeye u siorki a ty podchodzi pall i z boltow walil po 20,30 (i tak chyba nie tak sporo) i padlem . Na szeczescie mam teraz 13 lvl i tak bardzo staram sie nie padac ze az mi sie grac chce :) (padlem tylko raz przez te hotkeye) :D |
Heh!
Osobiscie to wnerwilem sie gdy expiac w tombie znalazlem zgon jednego ziomka. Otwieram no i widze piekne bohy, woi, obsidian knife, 8 bp manasow, 3 bp gfb. Oczywiscie nie unioslem all wiec taszcze lootbag do sarkofagu. Exiva, szukam kolesia i widze ze go nie ma. Mysle kick. To rura co cenniejsze do bp gran hur i wyjazd. Przed wyjsciem kick. Oczywiscie padam. Ale bohy nie polecialy bo mialem na nogach. Tylko musialem je oddac bo jebane szwedy dobraly mi sie do tylka. Fuks ze nie padlem 2 raz. Pozdro! |
Od dedow juz nie pamietam czy nie chce mi sie grac bo nie pamietam keidy ostatnio dedlem :D
A tak to czesto po wiekszych questach i zrobioniu lvl |
Cytuj:
Wybacz, ale lepszy od niego nie jesteś. >.> Żałość. Po jakiego cały ten post cytujesz... ten cytat nic nie wnosi. <.< Identycznie jak ci ludzie co wjeżdżają w pierwszym poście w nowym temacie: "Nie karmić trolla, nie karmić. plax pl0x...", jakby właśnie tego poniekąd nie zrobił... Albo ci: "Archeolog, po co odświeżasz temat sprzed roku." JAKBY ***** ON TEŻ WŁAŚNIE GO NIE ODŚWIEŻYŁ. Odechciewa mi się grać, gdy patrzę na takich ludzi, i w grze, i na forum, którzy cierpią na niedostatek IQ... Jednych potrafią zjechać, a sami nie są lepsi... |
Cytuj:
A cytowanie spamu to nie spam? |
po takich akcjach ;/
robilem dzis lootbaga na darashi (minosy), nagle wpada Wizav (134 MS), Botidu (143 EK) i zaczynają mnie walic... pewnie zabraklo im kasy na wojne ; s
11:09 Wizav [134]: PAY 11:09 Wizav [134]: BOH 11:10 You lose 341 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 You lose 379 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 Wizav [134]: PAY FFS 11:10 Wizav [134]: OR YOU DIE 11:10 You lose 583 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 Wizav [134]: exevo gran mas vis 11:10 Wizav [134]: PAY 11:11 You lose 115 hitpoints due to an attack by Sakazulu. 11:11 You lose 163 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Botidu [143]: Exori 11:11 You lose 70 hitpoints due to an attack by Sakazulu. 11:11 You lose 37 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Wizav [134]: PAY? 11:11 You lose 24 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:11 You lose 235 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Botidu [143]: Exori itd... ponad 2bp uh poszlo, ale jakos udalo sie zwiac do pz. |
mmoja historia od zakonczeniu z tym syfem zaczeła się wtedy gdy ja mojim EK 50 lvl skille 69/718o z kumplami :] RP 45 lvl skille 60/41 i ED 49 lvl mlvl 43 xD
Idziemy na necro (wylootowałem wtedy sprzed nosa kumplom 3 bohy ;]. I został ostatni necro i po chwili wchodza pk RP 76 lvl i MS 90 lvl. ED zaczoł sie i nas na*******ac uhami. Pomyślałem ze wezwe kumpla "BR!!!???" 150 MS. Paladym napitolił mojemu kumplowi paladynowi chyba poszedl na 5 hitow :p. Potem Drut. i w ostatniej chwili gdy zabieram sie za uha widze kumpla i zaczynam mu gadac ze tu (niezczail chyba mojego angielskiego) i tak dostałem SD;( |
Cytuj:
przecierz jak twoj kumpel mogle sie wylogowac jezeli ci dwaj master sorce mieli pk?! to nie jest mozliwe a pozatym te "czarne kuleczki"to sd . wogule wiekszosc postow na tym forum to tylko boki zrywac! |
Cytuj:
|
Ja miałem ciekawy przypadek B)
Wbiłem sobie właśnie 27 lvl i poszedłem sobie na poh z monkami (na cyclo) expie expie a tu zaraz 50 knight: "leave or die " (non pvp world) myśle sobie (mam cie w dupie....) expie ,expie 20 minut mineło i korki siadły xD blue robe c-shield poszły w otchłań :( |
Cytuj:
@temat Ja ogólnie nie mam takich akcji. Tibia to gra a nie rl życie. Tak samo jak byś założył temat:"Po jakich akcjach odechciewa ci się żyć?". Niektórzy by ci odpowiedzieli że jak padną w tibi... |
Mi sie odechciewa grac gdy padam przez kicka , biegne po cialo bez blessow , kick i trace 3 lvl'e + boh .. wtedy to sie odechciewa:D
|
Cytuj:
|
Mi sie odechciewa grac gdy skilluje.., przychodzi noob i zabija potworki, i robi dalej to samo i jeszcze sam mnei nazywa n00bem -.-
|
Z 10 na 9X(
Moja przygoda byla taka: dzien byl udany bo starych nie bylo wiec caly dzien gralem w tibie. Do czasu: wracalem z rotwormow i z questa na ktorym zarobilem 750 gp:](dobrze ze je do depo schowalem). Ide do thaisu a tu taki debil do mnie wyskakuje(Vath Acan-14 lvl knight) i wali mnie po 10X( .Tak zaczalem uciekac ale sie nie udalo i dopadl mnie w kanalach. Gdy chcialem odzyskac swoje rzeczy(gowno warte:D) zaczal mnie walic drugi raz. Wkurzylem sie i juz nie gram na tej postaci. Zakladam druga:cup:
|
@2UP
Dokładnie! Też nienawidzę jak ktoś mi ubija np. roty. Cieszy się, że zdobył powiedzmy 9 expa. Ale uciecha!! 8o A najgorsze, że nie mają za grosz kultury. Smucę się, bo średni wiek polaków grających w Tibie to 11lat :( |
mi sie odechciewa grac jak ide z full lootem i tu nagle podchodzi sobie
p********y pk i mnie zabija i trace loota i 1/2 eq, wtedy wylaczam tibie i mysle sobie czy jej nie usunac z kompa :P |
Ja nie gram od kiedy wracalem z dh (demon hell) , mialem full seta (mpa,glegi,mms,dh,sca,aol,sb) i po drodze jakies nooby zaczely mi bloczyc droge, ubilem, wbilem rs'a, kicklo mnie i mnie zabil jakis 30 lvl ~~
All eq poszlo razem z lootem z demcow. |
Cytuj:
-.- Topic~ a mi sie odechcialo na 2 godizny jak padlem z rsem :0 |
Cytuj:
tez bardzo duzo wydales.Mi sie najbardziej odechciewa grac jak takie N00BY robia takie tematy.:baby: :baby: :baby: PS: Myrmidon ] Profesja: Druid ] Świat: Xantera ]------BeSt N00B :D Poziom: 12 ] Poziom mag.: 4 ] |
Mnie sie odechciewa grac ja padne;/ zwłaszcza knightem xD skile leca ;/ dlatego gram na Non-pvp nie ma Pkerów
|
Wiec Tak. Wczoraj sobie spokojnie cyklopy zabijam, wskoczył mi 20 lvl wiec idę do depo i po czar. Kupiłem przy okazji zborję za 2k. Wracam na cylkopy i tam sie dorobiłem 400 gp, 2 battle shield i chain legs. Postanowiłem wrócić do verony do depo. A tu nagle jakiś gościu zaczął mnie atakować i mnie zabił. Straciłem rużczke za 5k plecak wartości ok 700gp i zbroję wartości 2k, czyli prawie wszystko co miałem przy sobie. Myślałem ze go zabije i powieszę ale miał wyższy lvl. Dlatego wykasowałem tibie bez zastanowienia ale mam do niej słabość i to mnie denerwuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |