![]() |
Tu już nikt nie zagląda...
@down Że jak? |
@up
Widze, że cofasz sie w rozwoju. ;) |
Witajcie!
Może mi ktoś streścić co się działo w fake'ach (a jak ktoś chce to na całym forum) przez ostatnie 2 tygodnie? Z góry dzięki. ;d |
Cytuj:
@edit: No dobra, powróciło kilka małoznanych osób \o/ |
No właśnie, zajrzałem tu po około miesiącu nieobecności i doszedłem do wniosku, że nic się tu nie zmieniło. Dosłownie nic. Żadnego dobrego fake'a, żadnej ciekawej kłótni.
Wiem, że te słowa są denne, ale ten dział naprawdę upadł. Naprawdę. |
Cytuj:
|
Znów gadacie, iż upadł... A robita coś, aby to zmienić?
|
Cytuj:
Ja zacząłem brać się na part Rangnaroku i mam gotowy nowy arsenał fake'owy, ale bez tego o co poprosiłem w zamówieniach nie wypuszczę go... |
W takim razie jak nazwać trzymiesięczny okres (tak, trzymiesięczny - od początku wakacji), podczas którego nie wyszła żadna nowość, która byłaby na poziomie. I tu nie chodzi o to, czy się komuś podoba, czy nie. Byleby była na poziomie.
Otóż takiego fake'a od początku wakacji sobie nie przypominam. Rozumiem, że w wakacje nie ma się czasu na fake'i, przestój w lipcu i sierpniu, jest co roku. Ale dzisiaj mamy 3. października, a fake'ów nie widać. Z resztą pamiętam, że we wrześniu, czy październiku w poprzednich latach w "Fake'ach" było przynajmniej tłoczno. Mniejsza z nowymi fake'ami. A teraz ludzie wpadają tu co kilka dni, czasami coś napiszą. |
Tacy nieartystyczni-tibijsko ludzie...
Nowi teraz grają tylko w tibie druidem i walą z aksa... |
Cytuj:
|
Z Wentki?!
|
Zabiłem draga łopatą! :D
|
Ludzie załatwcie mi out nooba i jakiś zwykłych citizenów...
Bez tego nie zrobię reklamy mojego nowego arsenału i go wam nie wypuszczę... |
@up
Istnieje taka opcja jak szukaj. Tez mi wielki problem... |
co za problem zrobić w tibii i wyciąć? :P
|
Taki problem, że musisz zrobić 6 skrinów. Aby zrobić te skriny, trza zrobić parę prób (chodzenie). Następnie musisz wszystko wyciąć.
Pomnóż to przez dwa (płcie), i przez przynajmniej kolejne 2, a następnie przez czas operacji robienia jednego outa. |
Hrmpf...
Kto jeszcze został? Arashel Drakon Pacz(?) Matixek007 Gargoin X-Zero Może Shivek ;) Czasami Misza(?) Taaak...Ktoś jeszcze? |
Cytuj:
Tak to jest żart. |
Kumam że tutaj to taki Hyde Park w dziale fejków? ;o Bo spam i spam.
|
Pomału zaczynam robić feka, chociaż trochę to zajmie zanim posklejam lokalizacje i inne badziewia. Do końca października może już będzie.
|
Ja może niedługo dam swojego fejka, ale szkoła robi swoje, czasu mało i w ogóle...
|
Mówicie, że dział "upada"... no to dział "pada" już pare dobrych lat. :P
|
Bo to taka bańka wstańka ;o
Cytuj:
|
No nie wiem, nie wiem, ale godzina dziennie to mało, jak też muszę po necie coś połazić itd. Ale mimo to ostatnio nie mam co robić na kompie, więc się chyba za fake wezmę.
|
Jeśli zabierasz się za fake, bo ci się nudzi, to moge już z ręką na sercu powiedzieć, że będzie słaby. ;)
|
O ja pitole ;d Kogo moje oczy widza... o0
Swoja droga fake jest dopiero wtedy dobry kiedy nie chce ci się go robić, ale coś ci w środku podpowiada coraz to nowe pomysły, które w końcu musisz przelać na fake. Jeśli siedzisz i głowisz sie "co by tu jeszcze wymyśleć" to znaczy że nic z tego nie bedzie. |
- czyścimy.
|
Dum dum dum...
Po około miesięcznej przerwie Gargu wrócił. ;o Chyba się nawet za fake'a jakiegoś wezmę. ;> |
Dużo pomysłów, zero chęci czyli spróbujemy, zobaczymy.
|
Eeee, chłopaki. Podrzuci mi ktoś jakiegoś dobrego arsenała?
|
Wysłałem ci na PW...
|
Zaglądam do tego działu, pod dość długiej nieobecności.
Na pierwszy rzut oka dział zmarł. Parę fejków, w większości sprzed paru miesięcy. Nikt tu nie zagląda i nie wchodzi. W Zamówieniach, nie przewinęła się nawet strona. Wrażenie te ustępuje, gdy wchodzę do niedokończonych - masa 1 screenowych sytuacji. I to wszystko. Ot, tyle. ZRÓBCIE JAKIEGOŚ FAKE'A! |
@Up
Tzw. 0 chęci. Z pewnością, większość ma w głowie jakąś fabułę ale jak tylko myślą o tym ile jeszcze będą musieli zrobić... ooo! |
Cytuj:
ZRÓB JAKIEGOŚ FAKE'A! Bo zachęcać to każdy potrafi ;l |
W sumie jak tak sobie myśle.. Niby czemu nie? Tylko, że nie mam NICZEGO, (łącznie z umiejętnościami) więc to by zajeło tyle czasu, że się w dupie nie mieści.
No.. Może mam muzyke. Ale to raczej ostatnia rzecz, którą bym potrzebował. Pozyskałem także arsenał Arashela \o/ Widze w nim sporo braków. Warto? Raczej nie... @Down Dałbym ale to mój pomysł. Pewnego dnia go zrealizuje.. PEWNEGO. |
No, a ja akurat nie mam żadnej inwencjii, co zdarza mi się nad wyraz rzadko.
Jeśli ktoś podrzuci mi jakiś wcale ładny pomysł, zobowiązuję się do jego wykonania. |
Zabrałem się za robienie lokacji.
Przygotowałem już wszystkie potrzebne rzeczy, wklejam, patrze, a tu różowe tło. Chciałem włączyć "Rysuj nieprzezroczyście" ale w Paincie, który jest wbudowany w Win7 nie ma takiej opcji. Co teraz? Znacie jakiś inny program, tak prosty jak typowy Windowsowski Paint? Zaznaczam, iż próbowałem już znaleźć instalkę do normalnego Painta. Win7 jej nie obsługuje. @Edit Przypadkowo natknąłem się na opcje przezroczystości w tym paincie z 7. Proźba jest dalej aktualna, tylko problem się trochę zmniejszył (dalej mi nie pasuje ten z Win7) |
Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamieta z tego działu. Hm?
|
Ja nick kojarzę, ale raczej z owionu, a nie z fake'ów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |