![]() |
@Up:
Nigdzie nie mówiłem, że jej śpiew mi się nie podoba. Jak na swój wiek naprawdę ładnie śpiewa, ale w tym finale było wielu lepszych od niej. |
Co ludzie widzą w tej Kulawik? Ma specyficzny głos, ale ani nie mogę zrozumieć słów jakie śpiewa, ani ona sama nie potrafi utrzymac melodyjności.
|
Wg. mnie Kriss pokazal co naprawde potrafi ! Powinien on wygrac bo wie co z robic z kasa mial cele i nie jest glupi + ten jego talent... Audiofeels mnie rozwalili po polfinale jak zaspiewami Otherside RHCP'sów bo to jeden z moich TOP 5 zespolow ... Dlatego tez myslalem ze oni to wygraja. Nie ma co faworytow swoich osobistych mialem duzo. Wiec zcharakteryzuje sobie coniektorych
Snake - jak to foremka powiedziala "ty jestes caly emocją" i tego sie trzymam poprostu 100% szacunku talent 100% i tak jak powiedzial Kuba "nie jest to talent na 100 tys euro" Kriss - tak jak wyzej : wiedzial co zrobic z kasa jest skromny ma przeogromny talent + dal szanse pokazania sie Lipskee'go w finale <3 jeden z faworytow. Jego numer z uciekaniem ze sceny <lol> <33 :D Staszewska Madziula - "dostalas talent od samego Pana Boga" Lenda - nie lubialem jej za to jak wyglada (ma 14/15 lat wyglada na 25~+) Panna z jablkiem adama ktora spiewa jak facet ... nie przekonuje mnie :e ale za glos duzy + bo to jest talent Mateusz Ziółko - <333333333333 Jego glos poprostu mnie rozpierdolil w drobny mak nic dodac nic ujac ! Ta piosenka w jego wykonaniu po prostu mi odbiera mowe o,o teraz kolejnosci juz nie pamietam jak tam szli ale : Ziemek- male gowienko co mnie denerwowalo od poczatku no ale nie wnikam... wczorajszy wystep strasznie denerwujacy, sprawia IRONICZNE wrazenie.. przynajmniej te gesty (rozgrzewka palcow, "nie klaskac nie nie", wycieranie "potu" z czola) Nie lubialem go od poczatku to ze gra iles tam lat to moze i jest talent ale nie przekonal mnie. Nie chcialem go w Finale :( Ewa (ta niewidoma ) - piosenka Nightwisha <33 Ma glos do takich nutek poprostu talent :P denerwowalo mnie ze przechodzila caly czas dalej, mysle ze z tego powodu ze ludzie sie litowali "bo nie widzi" :( Klaudia Kulawik - piosenka cudna dawno jej nie slyszalem, aczkolwiek jak jurorzy powiedzieli... ja sie na tym nie znam ale dobra :P bylo pare bledow ! Ale i tak zasluzyla na te 100tys zlotowek mimo ze nie byla AZ takim faworytem. Casting i piosenka Niemena - <333333333333333333333333333 AudioFeels - Jak wyzej napisalem : wykonanie Otherside booooskie... wczoraj troche wg mnie ofc. mniej pokazali tzn troszke gorzej, jednakże zasluzli na to symboliczne "3 miejsce" Melklar Ball (nie wiem jak sie poprawnie to pisze) - Poprostu cud... ukazali to co mozna zrobic z cialem ! figura pierwsza wg. mnie nie do wykonania + to ze jeden trzyma go za glowe i robi "gwiazde" a drugi jeszcze wstaje do tego ! Ostatnia figura mnie zwalila z nog <3 |
Cytuj:
|
Porównajcie sobie Krissa i go:
http://www.youtube.com/watch?v=jLN63...eature=related Kriss jest dobry, ale na świecie są niesamowici beatboxerzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzi o to, że wszyscy wpadają w zachwyt nad Krisem, a dobrych beatboxerów jest sporo. |
Zgadzam się z Bloodwinem, a co do Mateusza, to oprócz niego znam tylko dwie osoby, które dałyby sobie radę z takimi utworami.
|
jak jest taka kupa tych bitboxerow to niech sie zglosza do programu..
|
Ewa mogła zaśpiewać Lilium i wygrać ;<
|
Cytuj:
Myślisz, że jak się nie zgłosili do programu to nie mają talentu? Myślałem, że jesteś mądrzejszy. |
Cytuj:
Przecierz do MT nie bedą szukali na jutube tylko sami musza przyjsc nie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to ze sie nie zgłosili to nie znaczy że trzeba na siłe wpychać przeciętniaków bo "są oryginalni"
|
Cytuj:
Boże jaka żałosna argumentacja. |
A moze wie ktos co sie stao z tym co miał się powiesic?
|
dlaczego kto po co ? bo nie wiem o co chodzi ??
|
Kris - DOBRY bo POLAK.
Ci co spiewali - do Idola. Dziekuje. Ciesze sie ze wygrali Ci panowie :) |
Cytuj:
|
Ja nie mam nic do powiedzenia,audiofeels na 3 miejscu...Wg informacji z mamtalent.tvshow.com.pl w edycji 2 będzie mniej szans dla wokalistów,a więc wtedy zaczne komentować. Dodam tylko do rozmowy wyżej że zgłosiło się z POKAZANYCH występów 3 beatboxerów,jeden absolutna ciota,drugi nawet dobry ale wymiękał przy trzecim - Bladym Krisie.
|
Cytuj:
|
Haha, słyszeliście o tym że ten cały Glanc samobójca oznajmił że to była tylko prowokacja? Frajer :) w sumie nie trudno było się domyśleć
|
od poczatku domyslalem sie ze to prowokacja i widac przeczucie mnieniezawiodlo
|
Cytuj:
|
|
Bumpne.
Wie ktos kiedy zobaczymy "II serie" w tv? |
Jesienią, 2009 roku? :<<
|
HAHAHAHA, double post, odświeżam.
Dzisiaj rusza to gówno. Oby tym razem wygrało jakieś dziecko bo bardzo skrzywdzili Klaudię Kulawik, ani widu ani słychu po niej, jak zresztą po 99,5% tych biorących w tym udział. :( |
Oby nie brali żadnych dzieci, bo później ludzie na nich głosują z litości, bo "są takie małe i słodkie :) " .... Dajcie żyć...
|
zero dzieci, zero śpiewu please
od tego jest idol i szansa na sukces >.> |
jak dla mnie to powinni się nazywać "Mam Downa"
ludzie proszę was, co to za talent "śpiew"... śpiewać KAŻDY może, trochę lepiej, trochę gorzej albo taniec, też bezsens nie podoba mi się i tyle pjona |
Cytuj:
Mogliby teraz dać jakichś kolesi łamiących 20 kilowe stopy stali głową. |
Cytuj:
|
Albo otwierających Tymbarki okiem ;)
|
Albo łamiących ujem krzesła. Albo śpiewających ze stołkiem w zębach. Albo...
|
... albo dać ludzi posiadających jakikolwiek talent, z wyjątkiem śpiewu i tańca.
|
Cytuj:
Ale podobno ta edycja ma byc lepsza, ja na pewno będę oglądał ;) |
na 100% dadzą kolesia aka ten brazylijczyk co umiał sobie wyjąć oko mięśniem oka.
|
Na pewno znajdą się tacy co będą śpiewać. Albo tańczyć. Wg mnie, temu programowi brakuje czegoś, co by to wszystko rozruszało. Mam tu na myśli widowiskowe pokazy, chociażby magii. Ale po co się łudzić, skoro znowu zobaczymy występy typu grupka dziadków tańcząca taniec ludowy, czy baca grający na źdźble trawy... ;)
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |