Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

GargoinX 30-11-2008 15:11

@Up:
Nigdzie nie mówiłem, że jej śpiew mi się nie podoba. Jak na swój wiek naprawdę ładnie śpiewa, ale w tym finale było wielu lepszych od niej.

Erhion 30-11-2008 15:13

Co ludzie widzą w tej Kulawik? Ma specyficzny głos, ale ani nie mogę zrozumieć słów jakie śpiewa, ani ona sama nie potrafi utrzymac melodyjności.

LoluU$ 30-11-2008 15:50

Wg. mnie Kriss pokazal co naprawde potrafi ! Powinien on wygrac bo wie co z robic z kasa mial cele i nie jest glupi + ten jego talent... Audiofeels mnie rozwalili po polfinale jak zaspiewami Otherside RHCP'sów bo to jeden z moich TOP 5 zespolow ... Dlatego tez myslalem ze oni to wygraja. Nie ma co faworytow swoich osobistych mialem duzo. Wiec zcharakteryzuje sobie coniektorych

Snake - jak to foremka powiedziala "ty jestes caly emocją" i tego sie trzymam poprostu 100% szacunku talent 100% i tak jak powiedzial Kuba "nie jest to talent na 100 tys euro"

Kriss - tak jak wyzej : wiedzial co zrobic z kasa jest skromny ma przeogromny talent + dal szanse pokazania sie Lipskee'go w finale <3 jeden z faworytow. Jego numer z uciekaniem ze sceny <lol> <33 :D

Staszewska Madziula - "dostalas talent od samego Pana Boga"

Lenda - nie lubialem jej za to jak wyglada (ma 14/15 lat wyglada na 25~+) Panna z jablkiem adama ktora spiewa jak facet ... nie przekonuje mnie :e ale za glos duzy + bo to jest talent

Mateusz Ziółko - <333333333333 Jego glos poprostu mnie rozpierdolil w drobny mak nic dodac nic ujac ! Ta piosenka w jego wykonaniu po prostu mi odbiera mowe o,o

teraz kolejnosci juz nie pamietam jak tam szli ale :

Ziemek- male gowienko co mnie denerwowalo od poczatku no ale nie wnikam... wczorajszy wystep strasznie denerwujacy, sprawia IRONICZNE wrazenie.. przynajmniej te gesty (rozgrzewka palcow, "nie klaskac nie nie", wycieranie "potu" z czola) Nie lubialem go od poczatku to ze gra iles tam lat to moze i jest talent ale nie przekonal mnie. Nie chcialem go w Finale :(

Ewa (ta niewidoma ) - piosenka Nightwisha <33 Ma glos do takich nutek poprostu talent :P denerwowalo mnie ze przechodzila caly czas dalej, mysle ze z tego powodu ze ludzie sie litowali "bo nie widzi" :(

Klaudia Kulawik - piosenka cudna dawno jej nie slyszalem, aczkolwiek jak jurorzy powiedzieli... ja sie na tym nie znam ale dobra :P bylo pare bledow ! Ale i tak zasluzyla na te 100tys zlotowek mimo ze nie byla AZ takim faworytem.
Casting i piosenka Niemena - <333333333333333333333333333

AudioFeels - Jak wyzej napisalem : wykonanie Otherside booooskie... wczoraj troche wg mnie ofc. mniej pokazali tzn troszke gorzej, jednakże zasluzli na to symboliczne "3 miejsce"

Melklar Ball (nie wiem jak sie poprawnie to pisze) - Poprostu cud... ukazali to co mozna zrobic z cialem ! figura pierwsza wg. mnie nie do wykonania + to ze jeden trzyma go za glowe i robi "gwiazde" a drugi jeszcze wstaje do tego ! Ostatnia figura mnie zwalila z nog <3

Lasooch 30-11-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2356159)
Ewa (ta niewidoma ) - piosenka Nightwisha <33 Ma glos do takich nutek poprostu talent :P denerwowalo mnie ze przechodzila caly czas dalej, mysle ze z tego powodu ze ludzie sie litowali "bo nie widzi" :(

To nie była piosenka Nightwisha - chociaż jak już sam mówiłem, wolę wersję Nightwisha od oryginału.

Erhion 30-11-2008 16:09

Porównajcie sobie Krissa i go:

http://www.youtube.com/watch?v=jLN63...eature=related

Kriss jest dobry, ale na świecie są niesamowici beatboxerzy.

Necromantor 30-11-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2356188)
Porównajcie sobie Krissa i go:

http://www.youtube.com/watch?v=jLN63...eature=related

Kriss jest dobry, ale na świecie są niesamowici beatboxerzy.

ty a zauwazyles ze my zyjemy w polsce nie w stanach? daj takiego polaka to pewnie ze sie do finalu nada..

Erhion 30-11-2008 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 2356215)
ty a zauwazyles ze my zyjemy w polsce nie w stanach? daj takiego polaka to pewnie ze sie do finalu nada..

Ah chłopie to tylko porównanie. Swego czasu mialem w szkole występ zespołu hip hopowego. Mieli w składzie beatboxera. Zajebisty był wręcz. Tak dobry jak Kriss.

Chodzi o to, że wszyscy wpadają w zachwyt nad Krisem, a dobrych beatboxerów jest sporo.

Martka 30-11-2008 16:30

Zgadzam się z Bloodwinem, a co do Mateusza, to oprócz niego znam tylko dwie osoby, które dałyby sobie radę z takimi utworami.

Necromantor 30-11-2008 16:32

jak jest taka kupa tych bitboxerow to niech sie zglosza do programu..

sphinx123 30-11-2008 16:32

Ewa mogła zaśpiewać Lilium i wygrać ;<

Erhion 30-11-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 2356236)
jak jest taka kupa tych bitboxerow to niech sie zglosza do programu..

O jezu człowieku. Wejdź na youtube i wpisz Beatbox. Wyświetli ci w cholere filmów z ludźmi tworzącymi tak zajebiste beaty, że głowa boli.

Myślisz, że jak się nie zgłosili do programu to nie mają talentu? Myślałem, że jesteś mądrzejszy.

Necromantor 30-11-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2356244)
O jezu człowieku. Wejdź na youtube i wpisz Beatbox. Wyświetli ci w cholere filmów z ludźmi tworzącymi tak zajebiste beaty, że głowa boli.

Myślisz, że jak się nie zgłosili do programu to nie mają talentu? Myślałem, że jesteś mądrzejszy.

MOWIE ZE JAK JEST TAKA KUPA,to niech sie pokaza/zglosza? Takie to trudne do zrozumienia? Widze ,że tak..
Przecierz do MT nie bedą szukali na jutube tylko sami musza przyjsc nie..

Erhion 30-11-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 2357048)
MOWIE ZE JAK JEST TAKA KUPA,to niech sie pokaza/zglosza? Takie to trudne do zrozumienia? Widze ,że tak..
Przecierz do MT nie bedą szukali na jutube tylko sami musza przyjsc nie..

Może nie każdy ma OCHOTĘ NA WYSTĘPOWANIE W TV? Jeden się zgłosił, czy tam dwóch i tyle. NIECH SiĘ POKAŻĄ? Pokazują ale nie w tv.

Necromantor 30-11-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2357068)
Może nie każdy ma OCHOTĘ NA WYSTĘPOWANIE W TV? Jeden się zgłosił, czy tam dwóch i tyle. NIECH SiĘ POKAŻĄ? Pokazują ale nie w tv.

To na kiego wała wygłaszasz wypowiedzi ,że są ,,lepsi'' skoro się nie zgłosili i naród ich nie widział?

Piotrek Marycha 30-11-2008 23:14

to ze sie nie zgłosili to nie znaczy że trzeba na siłe wpychać przeciętniaków bo "są oryginalni"

Erhion 01-12-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 2357107)
To na kiego wała wygłaszasz wypowiedzi ,że są ,,lepsi'' skoro się nie zgłosili i naród ich nie widział?

Aha. Czyli jak ktoś się nie zgłosił to znaczy, że jest gorszy?

Boże jaka żałosna argumentacja.

Rase 01-12-2008 19:08

A moze wie ktos co sie stao z tym co miał się powiesic?

LoluU$ 01-12-2008 19:48

dlaczego kto po co ? bo nie wiem o co chodzi ??

Mapa_Europy 01-12-2008 20:59

Kris - DOBRY bo POLAK.
Ci co spiewali - do Idola.
Dziekuje. Ciesze sie ze wygrali Ci panowie :)

Pix888 01-12-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2357809)

Żałosne jest to, że ocenia się uczestników mam talent na podstawie tego co jest na świecie / w polsce. Kurwa! przecież gdyby był lepszy beatboxer od Krisa w programie to nie widzialbym żadnego problemu. Problem w tym, że takowego nie było. A jeśli ktoś nie chce się zgłosic do programu mając talent i nie chce miec szansy na zgarniecie kasy to co on mnie w ogole obchodzi w temacie tego programu?

Orog_Rtn 01-12-2008 22:31

Ja nie mam nic do powiedzenia,audiofeels na 3 miejscu...Wg informacji z mamtalent.tvshow.com.pl w edycji 2 będzie mniej szans dla wokalistów,a więc wtedy zaczne komentować. Dodam tylko do rozmowy wyżej że zgłosiło się z POKAZANYCH występów 3 beatboxerów,jeden absolutna ciota,drugi nawet dobry ale wymiękał przy trzecim - Bladym Krisie.

Necromantor 03-12-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2357809)

A gdzie ja napisalem że jest gorszy, weź ty się czlowieku wybierz do okulisty albo palnij patelnia w leb.

Wiatr 05-12-2008 22:32

Haha, słyszeliście o tym że ten cały Glanc samobójca oznajmił że to była tylko prowokacja? Frajer :) w sumie nie trudno było się domyśleć

HopSiupPwn 06-12-2008 11:29

od poczatku domyslalem sie ze to prowokacja i widac przeczucie mnieniezawiodlo

Erhion 06-12-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 2360909)
A gdzie ja napisalem że jest gorszy, weź ty się czlowieku wybierz do okulisty albo palnij patelnia w leb.

Z twojej wypowiedzi to wynikało. Co do patelni - nawzajem.

Maggic 10-12-2008 01:04

http://www.youtube.com/watch?v=5wTGk...eature=related

ale bajerancko... ja piernicze ;D

LoluU$ 15-08-2009 14:05

Bumpne.

Wie ktos kiedy zobaczymy "II serie" w tv?

kochamcienzarufki 15-08-2009 15:09

Jesienią, 2009 roku? :<<

kochamcienzarufki 12-09-2009 13:29

HAHAHAHA, double post, odświeżam.
Dzisiaj rusza to gówno. Oby tym razem wygrało jakieś dziecko bo bardzo skrzywdzili Klaudię Kulawik, ani widu ani słychu po niej, jak zresztą po 99,5% tych biorących w tym udział. :(

Arka_Sath_Wielki 12-09-2009 13:37

Oby nie brali żadnych dzieci, bo później ludzie na nich głosują z litości, bo "są takie małe i słodkie :) " .... Dajcie żyć...

domin3x 12-09-2009 16:11

zero dzieci, zero śpiewu please
od tego jest idol i szansa na sukces >.>

Clockwerk 12-09-2009 16:16

jak dla mnie to powinni się nazywać "Mam Downa"

ludzie proszę was, co to za talent "śpiew"... śpiewać KAŻDY może, trochę lepiej, trochę gorzej
albo taniec, też bezsens
nie podoba mi się i tyle
pjona

__HAPPY_SVEN__ 12-09-2009 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clockwerk (Post 2646106)
jak dla mnie to powinni się nazywać "Mam Downa"

ludzie proszę was, co to za talent "śpiew"... śpiewać KAŻDY może, trochę lepiej, trochę gorzej
albo taniec, też bezsens
nie podoba mi się i tyle
pjona

Oprócz beatboxu :)

Mogliby teraz dać jakichś kolesi łamiących 20 kilowe stopy stali głową.

Lotress 12-09-2009 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2646120)
Oprócz beatboxu :)

Mogliby teraz dać jakichś kolesi łamiących 20 kilowe stopy stali głową.

Podbijam. B)

Arka_Sath_Wielki 12-09-2009 16:51

Albo otwierających Tymbarki okiem ;)

Shanhaevel 12-09-2009 17:08

Albo łamiących ujem krzesła. Albo śpiewających ze stołkiem w zębach. Albo...

Lotress 12-09-2009 17:16

... albo dać ludzi posiadających jakikolwiek talent, z wyjątkiem śpiewu i tańca.

piternet 12-09-2009 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2646161)
... albo dać ludzi posiadających jakikolwiek talent, z wyjątkiem śpiewu i tańca.

...agree...

Ale podobno ta edycja ma byc lepsza, ja na pewno będę oglądał ;)

__HAPPY_SVEN__ 12-09-2009 20:40

na 100% dadzą kolesia aka ten brazylijczyk co umiał sobie wyjąć oko mięśniem oka.

K.Jay 12-09-2009 20:46

Na pewno znajdą się tacy co będą śpiewać. Albo tańczyć. Wg mnie, temu programowi brakuje czegoś, co by to wszystko rozruszało. Mam tu na myśli widowiskowe pokazy, chociażby magii. Ale po co się łudzić, skoro znowu zobaczymy występy typu grupka dziadków tańcząca taniec ludowy, czy baca grający na źdźble trawy... ;)

K.Jay

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57.