![]() |
eeeeee expicie? bo ja nie
|
Cytuj:
|
ahahaah, czuję to moc. POKAZAŁa mi sie LISTA CHARÓW!! xd
|
Wbij ktoś na rook bo pustki :p
|
Takie małe pytanko, bo nie jestem na bieżąco z tematem: Z jakiej okazji ten TS?
|
Tak jest...
Udało mi się wbić na testa i patrze... a tu na dachu domku np. Woi,Dsm itp a mam pytanie gdzie jest tzw. NPC co daje kase??? xxx [110]: where free cash?! |
Lista charów mi się pokazała ale wbić nie moge....Cały czas connection pisze...;/
|
Załadowała mi się lista charów, ale już nie idzie zalogować... Connecting i to tyle.; <
Humm, chyba zastopowali TS. |
ja tammoge grać
|
?
a ci co mieli bana moga wejsc? bo sie nie moge wlogowac na mojego glownego chara ;/ a te noobskie wchodza co jest???
|
ja nie wchodzem na ten test serwer bo sie bojem jak mnie zabiom to mi spadnie lewel i tata mnie bedzie bil. a po drógie to w jakim miescie sie walczy i od kturego lewelu pwp ?
|
Cytuj:
|
tak dla uprzedzenia :
1. Nie radze iść do thais. 2. najlepiej zacznij od znalezienia jak najwięcej znajomych. 3. Uważaj kiedy robisz pz, ponieważ co 2 osoba to 70 level :P. Życzę miłej zabawy! |
TS znowu off? bo sie nie moge teraz zalogowac -.-
|
mi sie pokazuje lista charów i tez lognać sie nie moge, wczesniej po poczekaniu 10 minut az zaloguje się to teraz na holere nie moge :/....
|
HaH teraz czekam 20 min jestem 2 w kolejce i error \o/
|
kurde ludzie nie wiecie z kad wzionsc kase?? padlem i aola stracilem ;/
|
Cytuj:
|
To sie da jeszcze dostać?? ;O
|
/\ Mi się otwiera lista charów i dalej error, nie wiem wogóle co się dzieje.
|
wszedł ktoś wogóle??
|
Nie moge sciagnac wersji na windowsa ... :/
a chcialem sobie potestowac jaka strata |
Ten TS jest kozacki. Nie dość, że się nie da zalogować to jak ci sie uda i musisz wspiąć się przez schody to nie da sie -.- niedopracowany nawet.
|
Elo :D ja też sie wbić nie moge z rana error (10060) teraz chyba servów niema
|
ja sie wbilem ale odrazu spadlem na kombo trzeba czekac dluugo
|
Wbiłem się tak o 22.
Grałem przez 15min dobiłem 81ek i lałem 78ek ale dostałem combo, a potem error i nie mogłem już się zalogować. =/ |
A tam marudzisz :)) ja wbiłem o 00:00:D i jakoś wchodziło jak juz wejdziesz w acc wybierasz postać dajesz enter i czekasz równe 5 min za każdym razem czy sie logniesz czy nie czy tez padniesz lub nie czekasz 5 min ;) jeśli padniesz lev spada i nie zaczynasz od nowa ;D jak nie masz kasy w banq to nie masz po co sie logac;P
|
hehe, rano malo ludu (jak na ts)
udało mi się wbić =D |
a ile razy expa jest ten ts?
|
Jeje!!
wbijam kolejka 1;/ już jakieś 10 min ale mam nadzieje ze wbije!!8o
Ps. Wy nie macie co robić o 2 ??:D |
Kto jest z tibii PL niech napisze na TS na priv ( na Tibii na priv) na Fire prince Archer
|
jesli to prawda ze ts pojdzie (wiekszasc noobkow szla na 8) to se wbije, btw kurna wbilem rs na realu zapomnalem ze wczoraj 2 fragi je*lem
xD |
próbuje wbić od wczoraji dupa :/ błąd 10060
|
Ciezko jest, jak chcesz sobie popekować to minimum 80 level.... 200 pall mi 40 palla zabil...
|
Ja mam na 10:00 i happy, gram sobie na mainie.
|
Chyba znowu zaczynaja sie problemy od 15 min pisze "Connecting to the game server. Please wait." ...
|
dziala test?
|
@up]
to ten demon na dachu naprzeciwko sama w thais??? |
Działa. :baby::baby:
|
;]
xdd
http://images40.fotosik.pl/27/b11486d6c3909ce9.jpg Test na warlockach :D!! http://images47.fotosik.pl/27/03320bd550652f5e.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |