![]() |
No to teraz czas na mnie :P wiem ze to nic wielkiego ale dobra....
12 lvl palek ubilem za raz 2 mino guardy i 3 cycki xD to jest prawda na serio 8o |
Kogo nailepszego pokonaliście?
Ja zabiłem solo smoka, Było to chyba na 23 lv i skillach 62\61. Pare razy sie uhalem ale i tak ubiłem dziada. Gram knajtem.
|
moja najnowsza zdobycz - orc lider z kuszy
twardy byl dziadyga ale oplacalo sie - wylecialo z niego.....werble...... 2gp ;p pallek 31 lvl 70/60 12mlvl |
3 dragi naraz :)
|
Co pokonalem
Najlepsze potwory jakie w tibi zabilem solo moim knightem to:
-Warlock(Z explozion:P)<-----Wole Blockowac tylko:D -Black Knight(Z explozion:P)<----Szybki jest:D -Dragon Lord(Only Giant SWord)<-----Szalony:D -Hero(Only Giant Sword) -Giant Spiders(Only Giant SWord)<---Duzo popadalo :D:D -Acient Scarab(Only Giant Sword)<---Duzy przerosniety karaluch:D i wiele innych:P |
DL sorcem 34 level tu jest filmik:
DL SOLO |
Cytuj:
mm Fajnie mogbys podac skille z jakimi hero pokonales solo ?? |
best monster solo
jestem 18 sorc z 31 mlv a draga solowalem na 17 lv i 28 mlv duze osignicie ale poprostu na zamku wchodzilem nachwile, szlo sd i schodzilem spowrotem az ubilem dziadaraz mi zdzyB zajechac za 130 :/ ale mialem magic shielda :D
|
Hmmm
Ja za moje najwieksze osiagniecie uwazam zabicie dwoch Orc Berserkerow no i smoczka na solo Knightem 29 lvl skile 60/57
|
Dwarf
Dwarf Solidera sorc. 16 level z reki :) Slimy 2 szt. runkami , to tak przez pomylke , bo na nie wpadlem. :baby:
|
ja nie jestem najlepszy.Na solo to chyba zabiłem ork wariorra z hmm sorcem na 11 :)
|
No ja to za swoje najwiękrze osiągnięcie uważam pojechanie Draga na 20 lvlu sorcem B) ale loot był dupny:/ (mogłem iść wcześniej :] )
|
Ja może zacytuje swojego posta z Imperium Jaskini Behemota, temat Tibia:
Cytuj:
|
Najlepsze solo ty chyba dragon byl.... Nie pamiętam skili ani leva, ale to byl palek(palek rox :P ), cos kolo 25 levelu.... Wczesniej nie mialem uhow ;d
|
draggy
Ja zabilem draga na 14 lvl (palek) ale poszlo kilka uhow :P
|
Zabilem draga na 21 lewelu knightem w zamku kolo ab ze skilami 49/41 poszlo kilka uh i troche hmm. Na 20 leweu tym samym rycerzem bez uzycia uh pokonalem zerka.
|
Pally 22 solo dragon 1 uh poszedl
|
Dzisiaj pierwszy raz ubiłem draga :) Knight 28lvl poszły 3uh :D Ale jestem szczęśliwy, myślałem, że te jaszczurki silniejsze. Tylko loot mizerny tylko 40gp i maca :( Teraz czekam na DL :D
http://members.lycos.co.uk/helixaw/k...agon/drag6.jpg |
ja
sorc 10 lvl 1 ghul 4 ładunki z hmm, pall 10 lvl 1 ghul only arrows
|
Polop
Ja zabilem swoim druidkiem smoczka na 14 lvl i 41 lvlm:P uh wogole nic nie poszlo tylko 6 SD:)
|
druid 16lev i 20mlev - ubicie orka berserkera...
|
czesc
lvl 20 mlvl 30- hunter,cyklop,orki bersekery, demon skeleton, stalker, ghule.
|
Dragon solo 25 lvl skile 62/60
|
DS'ki
Moj best monster'y to demony skielety. nie jesdnego zabilem :)
Paladyn skills : 60/48 |
Macie w podpisie ale wtedy rozwalilem 2 mino guardy :cup:
|
Ja zabiłem Beholdera na 14 levelu druidem, z hmm-ów.
Poprawka: Dragon z hmm <23lvl> :cup: |
Moj najlepszy potwór którego pokonałem ...
Najlpeszym potworkiem którego pokonałem jest demon skieleton, udalo się to tylko raz z bp ihów ;/ ! 20 lvl Knight 4 mlvl skile 40/38 ... Cienkie ale cóż.
|
Ostatnio nie wiem jakim cudem ale ubilem Ds Skille 60/58 z 6 Uhami. Dwarf Gurady od niechcenia ( zostały zloorowne ) Zerki, Huntery, Mino Guardy.
|
moj to gs bez blokera ;]
na 20 lvl 35 m lvl pozdro :P |
hym no to tak 18 lvl solo drag 25 lvl solo gs po drodze jeszcze elf arkanist i jakies tam dziadostwa ;) gram sorcem ;)
|
behloder
ja na 15lev 16 magic lev sorc z gfb wale se kolo kazo behlodera znzlazlem 2 spellbook :D
|
Cytuj:
Beholdera kładlem na 12-13 lvl ze słabymi skillami(najpierw hmm potem odkrylem potęge miecza:) ) A spellbook...Nic z nim nie zrobisz poza sprzedaniu jakiemus durniowi-ja mam całe bp tego świnstwa:( |
45 Royal -
DL'e - z blokierem Dragi , GS'y , Warlordy etc. - solo |
=]
Prosze sie nie śmiać moja najlepsza solo to była ze slimem =P
ALe miałem wtedy 8 lvl Knighta przyzekam , wychodźiłem z czerwonym hp , miałęm wtedy dvarven shield i m-star , i jakieś słabe skille , ale nie pmaiętam jakie =P |
Hehe
ja zabiłem króliczka na rook'u 1lv skile 1/1 B)
jestem mistrzu coo?? :cup: |
Cytuj:
|
No dobra, koks to ja nie jestem - Palkiem na 14lvl skill na dist 50 ubilem bh na solo :)
|
Demon
68 level Mag 93 level magiczny |
ork :berserk: berserker na 14 poziomie sorcerera (15 mlvl) z niewidzialnoscią i HMM'ami
i DS na chyba 13 poziomie z HMM'ami (ledwo żywy) :tongue: :p |
Ja takiego na 10lvl :p
Ja zabilem sam z odleglosci:
Mino Guardy, :] cycki, B) stalker. ;) A z bliska czyli ze spearów: Ork Warrior, :p Cycki ale z blokerem Mino guardy tez z blokerem teraz mam isc na BH ale z kumplem na 22lvlu razem go zabijemy on sam chodi na 2 naraz :) ale on mi moze poblokóje :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |