![]() |
Cytuj:
|
Myslalem ze wiekszosc opowiesci o drazie to byla sciema, a teraz widze ze jednak nie... STRACH SIE BAC :D
|
Draz ma zaburzenia emocjonalne, ja bym go wyslal do Tworek :-).
|
13-10 przed ssem dla Neph~
|
Mysle, ze Wanted powoli bedzie odzyskiwac prowadzenie:]
|
To nie mysl tyle bo ci nie wychodzi.
|
To sie okaze czy wychodzi =]
|
Kurwa chujowych sioherow mialem i tez padlem na pol min przed ss.. xD
@Eloth' Zajmij sie czyms innym, niz myslenie.. :) /Wójcik. |
Cytuj:
Jebac Cie kurwo policyjna!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
^
Tak jest.. ;) @Mad. Kto powiedzial, ze Draz/Urb sa jego ziomkami? Lamusow trzeba gnac, i sprawa jest zamknieta, ciach. xD ELOELOELOELO /Wójcik. |
Cytuj:
|
Bo Ksiazunio wrocil, to musialy sie chlopaki spiac, ogarneli full sklad i jazda ! ;d
/Wójcik. |
Cytuj:
A co do siocherów, jak widać my nie potrzebowaliśmy ich aż tyle żeby Urban dał wam nogę :) |
Bo Urban mial potiony + sana i nie byl w tak czarnej dupie jak ja.. ;d Poza tym, u was nie mial go kto siohac, wszyscy go uhali.. I bledem naszym bylo skupic sie na nim, podczas gdy wam skulle mijaly.. Ale spoko, uczymy sie na bledach. [;
/Wójcik. |
Cytuj:
Co ty pierdolisz gdybyście go nie, uhali spadłby jak Xalf. Obejrzyj film jeszcze raz i zobacz, kto stoi do okoła: Zeussun, Avar Yama, Andeled, Miter Furax... wiec miął go, kto leczyć. ;] |
xalf padl jak nob bo leczyl sie z samego sana. ksieciunio wie jak trzeba sie leczyc
|
Cytuj:
Pozatym mojego deda o 9;00;29 nic nie przebije:D |
Cytuj:
No morson był później obok urba wiec mógł wlewać w niego potiony a kath widocznie wyłączył monitor z wrażeń. |
Naprawdę zajebisty szacun dla Was, chłopaki. Jesteście świetnymi grafikami i komikami. Pozdrawiam!
|
tylko po co robic z siebie debila?(nie wierze ze ktos moze naprawde myslec, ze to jest fajne/smieszne)
|
Rudy, a mnie nie zaprosiles? :|
BTW, ej zakochalem sie w tym kolesiu w niebieskiej koszuli, kto to jest? Dacie adres? @Aleksy http://demotywatory.pl/30951/Wejscie I jestem bezpieczny. [; /Wójcik. |
Lady Sterlajn ma Twoje zdjęcie mój drogi, na profilu na nk.
|
Odkrywcze.. [;
/Wójcik. |
Co jest Azura???!?!?!?!? Nic nie ogarniacie i nawet napinka już się skończyła?!?!?!!!
|
Sorry... :(
|
Cytuj:
|
@Up
No niestety nie gram, a tylko obserwuję. Jednak Ty widzę, że grasz to możesz cos "rozkręcić". Jeżeli Ci się uda... ... wszyscy wiedzą, że nie bo jesteś tylko forum "fajterem". |
Cytuj:
|
moze masz zbugowana wersje tibiacama lite xd nowsza sciagnij xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A dlaczego myslisz ze jestem tzw. forumowym 'fajterem'?:> |
Rece opadaja...
|
"Kto kładzie huja na Sheriona??"
Odp brzmi Agata Guzik. wygralem ?;] |
Cytuj:
Panie afgafgaf_men zalosny jestes -.- |
Dzieki za rk chlopaki. <3 ;D
A Ty Paveris rob te zdjecia, ja sobie zapisuje na kompie i po wojnie za kazde odpowiednio wycenione bekniesz. ;d /Wójcik. |
;(
Cytuj:
|
hahaha, wszytko na Pawełka leci...
mamy swoich grafików. :):D |
Rest coming soon.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |