Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

domin3x 06-09-2009 16:31

Dla Was to tylko piłka, dla nas to sens życia.

Albertus 06-09-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2642710)
Bo kumple chodza, a oni musza sie im przyporzadkowac pod nadzieja, ze sie stana fajni (mowie o hools). Mozliwe, ze niektorzy maja pasje, lubia pilke nozna/kibicowac - nic do tego nie mam, ale 12-letnie dzieci, ktore biegaja w kominiarach na mecze/chodza po miescie z 20-letnimi kolegami i do kazdego po drodze cwaniakuja sa zalosni. Ewentualnie niektorzy chca zobaczyc na jakim poziomie jest pilka nozna w jego miejscowosci, ogolnie popatrzec na mecz - lepsze to, niz siedzenie w domu. Mozna i chodzic na mecze najnizszej ligi, chociaz tam to juz chodza starsi z przyzwyczajenia, a mlodsi najczesciej dlatego, bo nie maja co robic. Do takiego czegos nic nie mam i ty rowniez nie powinienes. To, ze ty czy ktokolwiek inny chodzi na mecze ekstraklasy nie czyni was od razu elita.

Ja pierwsze mecze chodziłem z ojcem , ale jak od nas odszedł miałem przerwę i powtórnie na mecz zabrali mnie koledzy było to na wakacje pomiędzy 5 a 6 klasa podstawówki , graliśmy wtedy z Włókniarzem Białystok (jeden z ostatnich meczów w V lidze) pamiętam ze usiedliśmy na takiej platformie gdzie się zmienia wyniki i gdzieś w 15 minucie meczu usłyszeliśmy Doping , wtedy zaczął powstawać u nas "Klub Kibica" było tam chyba z 50 albo 60 chłopa , z ciekawości podeszliśmy obok i patrzyliśmy , po 15 minutach zaczęliśmy śpiewać razem z nimi , po paru meczach znaliśmy już większość piosenek.

Cresovia awansowała do IV ligi , i dopingowaliśmy ja przez cały sezon , najpierw było nas młodych dużo i nas wyganiali (co było błędem bo teraz młodzież nie chce chodzić na mecze) bo mieliśmy piszczące glosy ;D ale później zostało nas 3/4 takich co się do nas przyzwyczaili no i tak chodziliśmy. Pomagaliśmy w robieniu opraw itp.

Wyjechałem do Belgii i niestety nie moglem być na meczach ale chodziłem na nie jak bylem na wakacje (koledzy nadal na każdy chodzili) , widziałem ze jest coraz mniej ludzi , jak przez pierwszy sezon było po 80-120 to później ta liczba malała do 50-70 , 30-50 aż w końcu przyjechałem do Polski...

Bylem w 3 gim , głos już miałem dobry do śpiewania wiec nie miałem problemów , młyn był po 25-35 osób na ważne mecze 50. Zaliczyłem pierwsze wyjazdy gdzie na jednym prawie był dym. Koledzy nadal chodzili ale 2 dostało zakaz stadionowy za race wiec zostaliśmy tylko we 2 ; wiernie dopingowaliśmy itp. Na koniec sezonu we 2 prowadziliśmy doping w 1 meczu.

Cresovia awansowała do 3 ligi , na pierwszych meczach zjawiło się 30-40 do młyna ale jak zobaczyli ze każdy mecz to porażka zaczęło przychodzić coraz mniej i mniej.... przez 3/4 mecze w młynie byliśmy tylko we 3 , ja i 2 starych kibiców wiec nawet nic nie śpiewaliśmy a ni nic. W paru meczach było nas kolo 15 wtedy już ja prowadziłem doping (znam wszystkie piosenki i robię to nieźle jak powiedzieli chłopaki ze zgody którzy przyjechali do nas na mecz) , wiec parę takich meczów poprowadziłem. ale ogólnie sezon nieudany pod względem kibicowskim i piłkarskim.

teraz spadliśmy do 4 ligi , na pierwszym meczu 5 osób ; później coraz więcej przedostatnio chyba 15 a wczoraj było kolo 25. Myślę ze jak nazbiera się z 40 osób ( za parę meczów bo ciągle wygrywają) to będzie można odnowić "Klub Kibica" i wrócą stare dobre czasy... tylko ze teraz już nie będę dzieciakiem walczącym żeby stanąć z dorosłymi i pośpiewać , tylko będę sam prowadził doping lub w tym pomagał.

Jeżeli nadal myślisz ze 12 latkowie w młynie to zal , to jesteś w błędzie. Większość Ultrasow zaczynało już za młodych lat , i zobacz ze ja chodzę na mecze od 11-12 roku życia i teraz jestem uznawany za jednego z wierniejszych kibiców , bo jestem na każdym meczu. Ostatnio miałem wypadek który powinien zakończyć się śmiercią , bylem tylko połamany i na mecz poszedłem (szedłem ponad godzinę (z wielkim bólem) i doszedłem do polowy drogi to mnie kolega podwiózł) ale doszedłem.

robek 06-09-2009 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2642733)
Jeżeli nadal myślisz ze 12 latkowie w młynie to zal , to jesteś w błędzie. Większość Ultrasow zaczynało już za młodych lat , i zobacz ze ja chodzę na mecze od 11-12 roku życia i teraz jestem uznawany za jednego z wierniejszych kibiców , bo jestem na każdym meczu. Ostatnio miałem wypadek który powinien zakończyć się śmiercią , bylem tylko połamany i na mecz poszedłem (szedłem ponad godzinę (z wielkim bólem) i doszedłem do polowy drogi to mnie kolega podwiózł) ale doszedłem.

Nie mowilem o 'mlynie' tylko bardziej o hools. Do samego spiewania, robienia oprawy itp nic nie mam, ale co z takiego 12-letniego dziecka wyrosnie? Bedzie "oddany" klubowi (a bardziej bedzie biegal i spiewal "legia k***a", napinal sie przy 15 kolegach, czym demoralizuje siebie i swoich rowiesnikow - przykladow jest wiecej, wymienilem tylko kilka), a co z nauka? Zakonczy na gimnazjum? Bedzie sie utrzymywal z rodzicow? W wiekszosci takich przypadkow w wieku 12 lat ci ludzie zaczynaja palic, pic, zaczynac brac narkotyki, wchodzic w zle towarzystwo co nie jest raczej wskazane dla ich wieku. Pozniej przez to rodzi sie pokolenie jotpe.

Nigdzie tez nie wspominalem o oddaniu klubowi.

@down
Tylko po co to niszczyc? Budziles u nich szacunek? A tym innym naprawde daje to satysfakcje? Geez... (tryb przeszly, jak nic juz nie robisz/nie robicie to git)

@2down
Moze jakies argumenty? Taki "metal", jak to nazwales jest nieszkodliwy - czlowiek moze byc ubrany jak chce, wyznawac co chce, sluchac czego chce. A to JP... nie dosc ze lamie zasady, to jeszcze to jest takie tragiczne, ze az glowa boli.

@Grubson

Cytuj:

Nie wiem gdzie widziałeś 12 letnich "hools" (daje cudzysłów bo tyle oni mają z takimi sprawami związku co moja prababcia) ale tacy rozwrzeszczani gówniarze zazwyczaj dostają w cymbał od tych 20-letnich kolegów żeby sie uspokoili bo przynosza wstyd...
A zebys wiedzial, ze widzialem. W moim przypadku ci 20-latkowie szczycili sie, ze "wychowali" takie pokolenie, a nie dawali im w pysk.

Albertus 06-09-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2642825)
Nie mowilem o 'mlynie' tylko bardziej o hools. Do samego spiewania, robienia oprawy itp nic nie mam, ale co z takiego 12-letniego dziecka wyrosnie? Bedzie "oddany" klubowi (a bardziej bedzie biegal i spiewal "legia k***a", napinal sie przy 15 kolegach, czym demoralizuje siebie i swoich rowiesnikow - przykladow jest wiecej, wymienilem tylko kilka), a co z nauka? Zakonczy na gimnazjum? Bedzie sie utrzymywal z rodzicow? W wiekszosci takich przypadkow w wieku 12 lat ci ludzie zaczynaja palic, pic, zaczynac brac narkotyki, wchodzic w zle towarzystwo co nie jest raczej wskazane dla ich wieku. Pozniej przez to rodzi sie pokolenie jotpe.

Nigdzie tez nie wspominalem o oddaniu klubowi.

aa to zwracam honor , 12 letnie dzieci jako Hools to tez przesada (chociaż za Ultras to już mogą zaczynać) myślę ze minimalny wiek żeby chodzić na ustawki itp. to 18-20 lat. Ale jakieś zadymy na mieście (typu rozwalanie ulic czy masowe nawalanki i tak zawodowo a nie ze 1 kosz i długa to ja zaczelem w wieku 15 lat ale uspokoiłem się mniej więcej jak nasza 30 osobowa ekipa się rozpadła ( w sumie rozwalaliśmy przez 2 miesiące , ale jak się porozpadało to w paru się nie chciało nawet kosza wywalić już nie ta atmosfera ;D żeby nikt nie mówił ze po prostu brak odwagi , bo ja mogę nawet sam coś rozwalić ale to już nie to co wbiegniecie 30 osób na anfiteatr czy na rynek gdzie latały budki itp. ;D)
PS. Ja zaczelem pic (tak wiecej , wczesniej pojedyncze razy) w wieku 15 lat ;D papierosów nie pale narkotyków nie biorę jak by takie pytanie było.

Gordorczyk 06-09-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2642825)
Pozniej przez to rodzi sie pokolenie jotpe.

lepsze pokolenie JP niz pokolenie metali

Sey 06-09-2009 20:19

Rownie dobrze jak mowisz o mlodocianych hooliganach to mozna powiedzieć ze małe mhroczne metale będą latać i odgryzać głowy kotom i łamać krzyże :|

Upierz 06-09-2009 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2642835)

Czemu tak? ;<

Articuno 06-09-2009 21:31

Cytuj:

No, to jest bardzo ciekawe co napisałeś.

Gierubesoen 06-09-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2642702)
Ja was troche nie rozumiem, po co odstawiać komisky i w ogóle przychodzić na mecze dla byle klubu - gówna, który nic w świecie piłki nożej nie znaczy? Dla jaj?

A ja cie trochę nie rozumiem, wałkujemy to ponad 20 stron więc czemu ty wyskakujesz jak z pizdy zadając głupie pytania, nie sprawdzając czy o tym nie było juz mowy? Dla jaj?

Dzisiaj odbył się mecz barażowy o utrzymanie w ekstralidze żużlowej między Spartą Wrocław a Wybrzeżem Gdańsk, niedługo wrzucę foty i jakąś relację :>

Tyle w tym temacie:

http://img216.imageshack.us/img216/7290/wiernosc.gif

Cytuj:

ale 12-letnie dzieci, ktore biegaja w kominiarach na mecze/chodza po miescie z 20-letnimi kolegami i do kazdego po drodze cwaniakuja sa zalosni.

Nie wiem gdzie widziałeś 12 letnich "hools" (daje cudzysłów bo tyle oni mają z takimi sprawami związku co moja prababcia) ale tacy rozwrzeszczani gówniarze zazwyczaj dostają w cymbał od tych 20-letnich kolegów żeby sie uspokoili bo przynosza wstyd...

janek@ 07-09-2009 00:00

Cytuj:

Bo kumple chodza, a oni musza sie im przyporzadkowac pod nadzieja, ze sie stana fajni (mowie o hools). Mozliwe, ze niektorzy maja pasje, lubia pilke nozna/kibicowac - nic do tego nie mam, ale 12-letnie dzieci, ktore biegaja w kominiarach na mecze/chodza po miescie z 20-letnimi kolegami i do kazdego po drodze cwaniakuja sa zalosni. Ewentualnie niektorzy chca zobaczyc na jakim poziomie jest pilka nozna w jego miejscowosci, ogolnie popatrzec na mecz - lepsze to, niz siedzenie w domu. Mozna i chodzic na mecze najnizszej ligi, chociaz tam to juz chodza starsi z przyzwyczajenia, a mlodsi najczesciej dlatego, bo nie maja co robic. Do takiego czegos nic nie mam i ty rowniez nie powinienes. To, ze ty czy ktokolwiek inny chodzi na mecze ekstraklasy nie czyni was od razu elita.

Połamiem cię, ale w ogóle nie chodzę na mecze. :D
Nie mam nic przeciwko tym, którzy raz na jakiś czas pójdą sobie i popatrzą jak swoi grają, nie rozumiem tylko tych którzy chodzą na te mecze "codziennie" jakolwiek czy gdziekolwiek by on grali. Po czym odpalają kij wie co i kibicują wdzień wdzień tej samej dupnej drużynie w pojedynke czy w 15 osobowej załodze, czy to jakaś pasja? Jak kogoś kręcą zadymy to niech idzie na mecz Lechii czy tam Wisły, ale tam w 5 osób? No 10 max? Bezsensu to tak jakbyś chciał napaść na bank w pojedynkę. :D

@up
Hah, po 5 stronach odechciało mi się tego wszystkiego czytać, bo aż oczy mnie rozbolały. Daj mi program, który sam to dla mnie przeczyta a już nie będę wałkował tego co było. :D

Gierubesoen 07-09-2009 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 2643015)
Jak kogoś kręcą zadymy to niech idzie na mecz Lechii czy tam Wisły, ale tam w 5 osób? No 10 max? Bezsensu to tak jakbyś chciał napaść na bank w pojedynkę. :D

Pie*dolisz jak potłuczony... Byłeś w dupie, gówno widziałeś a do tego jeszcze wpadasz znienacka udając, że masz jakieś pojęcie którego nie masz wcale :>

Wiem, że forum jest od wyrażania swojego zdania i nie zmuszę cię do opuszczenia tego tematu, ale takimi postami robisz wstyd tylko i wyłącznie sobie.

Cytuj:

Hah, po 5 stronach odechciało mi się tego wszystkiego czytać, bo aż oczy mnie rozbolały. Daj mi program, który sam to dla mnie przeczyta a już nie będę wałkował tego co było. :D

To po co w ogóle zaczynasz dyskusję?? "Daj" możesz powiedzieć u siebie w domu do matki, jeżeli jesteś aż tak leniwy i głupi.

Albertus 07-09-2009 00:21

Cytuj:

Połamiem cię, ale w ogóle nie chodzę na mecze. :D
Nie mam nic przeciwko tym, którzy raz na jakiś czas pójdą sobie i popatrzą jak swoi grają, nie rozumiem tylko tych którzy chodzą na te mecze "codziennie" jakolwiek czy gdziekolwiek by on grali. Po czym odpalają kij wie co i kibicują wdzień wdzień tej samej dupnej drużynie w pojedynke czy w 15 osobowej załodze, czy to jakaś pasja? Jak kogoś kręcą zadymy to niech idzie na mecz Lechii czy tam Wisły, ale tam w 5 osób? No 10 max? Bezsensu to tak jakbyś chciał napaść na bank w pojedynkę. :D

@up

taaa , gdyby jeszcze codziennie mecze były...

domin3x 07-09-2009 20:56

http://www.bytom.slaska.policja.gov....dokibicow.html

PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!

Sey 07-09-2009 21:15

To jest po prostu chore :O !

Gierubesoen 07-09-2009 21:20

Chcą u nas zrobić to samo co w Anglii... Tam to zajęło z 15-20 lat, u nas pewnie troszkę dłużej ;)

Sey 07-09-2009 21:24

Taaak. Masa pikników zajadających kiełbaski i ewentualnie klaskających :D:D.
Zyjemy w policyjnym państwie ...

rentonB 07-09-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2639834)
A na takim przeciętnym 2. ligowym meczu ile jest policji? Tak z ciekawości pytam ;d

U mnie w miescinie bylo od groma, wszystko przez to ze jeden klub wspomaga arke drugi lechie
http://www.youtube.com/watch?v=8121D...eature=related
Ogolnie dzieciarnia zalosc itp, w szwecji jest o wiele lepiej

BLÅVITT!

Gierubesoen 07-09-2009 22:20

Chodziło mi o żużel, bo w piłce nożnej to nawet w okręgówkach przy jakichś ciekawszych meczach są niezłe akcje... A 2. liga żużla totalny piknik

Gordorczyk 07-09-2009 22:36

http://www.youtube.com/watch?v=UBf1p...eature=related
mozecie sie od niego uczyc

Albertus 07-09-2009 22:52

pikniki przychodza jak dobrze gra druzyna , wiec co bedzie w przypadku gdy jakas druzyna zacznie grac slabo pare lat? Piknikow nie bedzie , a klub bedzie krzyczla , "Gdzie Ci Ultrasi , oni zawsze przychodzili"

Arka_Sath_Wielki 07-09-2009 23:01

Cytuj:

No tak nie bardzo. Może i metal słucha muzyki która Ci nie pasuje ok. Może sie nie myć, ale co Cie to obchodzi. Nic ci nie robi.

Pokolenie JP : Wozi sie po osiedlu w koszulkach bluzach gaciach skarpetach i kalesonach z "JP". Krzyczy "JEBAĆ POLICJE! i Śmierć konfidentom!", chociaż policja nic im nigdy nie zrobiła, a jeśli zrobiła - to miała powód.

Tak więc IMO Metale > JP

A tak w ogóle to co was charakteryzuje? Pytam poważnie. Metale słuchają muzyki, bo ich pobudza, bo im się podoba i coś w niej jest.

A Wasza subkultura(?) co ma na celu i jakie ma wartości oprócz Jebania Policji? o.O

domin3x 08-09-2009 00:12

Ultras nie ma nic wspólnego z jebaniem policji.
no chyba, że pytasz o 'pokolenie jotpe'

Erhion 08-09-2009 09:16

Kasacja...........

Lasooch 08-09-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2643498)
No tak nie bardzo. Może i metal słucha muzyki która Ci nie pasuje ok. Może sie nie myć, ale co Cie to obchodzi. Nic ci nie robi.

Jak już jedziemy po bzdurnych i nieuzasadnionych stereotypach, to raczej punki się nie myją. Nie znam żadnego metala, który nie dbałby o higienę.

Gordorczyk 08-09-2009 14:54

@ Arka_Sath_Wielki
JP to ideologia - nie subkultura - ktora chce uswiadomic dla spoleczenstwa ze policja czesto lamie prawo, chca tez zniechecac ludzi do sprzedawania innych
lubie ich bardziej od metali za ogol - normalniej sie ubieraja, sluchaja lepszej muzyki, normalniej sie zachowuja
KONIEC OFF TOPA

AnonimowyPowrot 08-09-2009 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2643641)
normalniej sie ubieraja, sluchaja lepszej muzyki, normalniej sie zachowuja

3x false! Oblałeś egzamin ;(

Albertus 08-09-2009 15:04

w sumie JP. nie jest takie głupie jak na to spojrzysz , głupie jest tylko to ze mówią to ludzie którzy policje widzieli jedynie na filmach. Bo tacy co mieli przykre doświadczenia z policja itp. To ich można zrozumieć.

Lasooch 08-09-2009 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2643641)
lubie ich bardziej od metali za ogol - normalniej sie ubieraja, sluchaja lepszej muzyki, normalniej sie zachowuja

Rozmawiałeś kiedyś z metalem? Chyba nie. Żadne z tych stwierdzeń nie jest prawdziwe.

Dla jasności ad. 2 - rap/hip-hop jak najbardziej może być dobry, ale nie ten od fIRMY, która tworzy ścierwo, nie muzykę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2643648)
w sumie JP. nie jest takie głupie jak na to spojrzysz , głupie jest tylko to ze mówią to ludzie którzy policje widzieli jedynie na filmach. Bo tacy co mieli przykre doświadczenia z policja itp. To ich można zrozumieć.

Ja miałem przykre doświadczenia z lekarzami, ale nie krzyczę 'j*bać lekarzy'.

@down, 2x down: po jaki ch*j? Żeby pokazać, jaki jestem zbuntowany i głupi? : )

Sey 08-09-2009 15:40

To krzycz :].

Albertus 08-09-2009 16:08

krzycz , proszę bardzo

Lasooch 08-09-2009 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sey (Post 2643698)
To ze jesteś glupi pokazałeś juz dawno. :]

Edytuj posty, misiu. A i chętnie zobaczę gdzie pokazałem - linkuj waść.

Gordorczyk 08-09-2009 16:35

@up
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=6536360

Sey 08-09-2009 16:39

Nie znamy się na tyle dobrze żebyś się zwracał do mnie per 'miśku' i raczej się nie poznamy więc sobie nie pozwalaj, mhroczny metalu :).

Hakuje_plate_sety 08-09-2009 16:40

@UP2
Cytuj:

Żaden wynik nie został znaleziony. Spróbuj użyć innego wyrażenia.
Fejl :D

A co do Lasoocha, nie wiem czemu jak ktoś obraża metali, to on jest pierwszym, który rwie się do odpowiedzi "Nie! To nie oni! To punki się nie myją!" (to, że sam jest metalem i broni swoich to czysty przypadek, zapewne). OK, to że jakiś idiota ocenia innych po stereotypach to świadczy tylko o jego intelekcie, ale po co na chama mu wbijać do łba: "metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny" skoro i tak jest za głupi, żeby to zrozumieć?

@DOWN2
Dobry offtop świadczy o elitarności foruma.

Sey 08-09-2009 16:43

Jak ktoś jest jedynie twardy przez neta, bo w rl boi się wyrazic swoja opinie, to tak jest :confused:

Seeleesee1992 08-09-2009 16:43

O Bowe… Wiadomo przecież, że przeciętny hip-hopowiec nigdy nie zrozumie metala (na odwrót się zdarza…), więc po co te kłótnie? Jeżeli jakiś pro_elo_ziąąąą uważa że metale się nie myją/jedzą koty/gwałcą dziewice na czarnych mszach, to niech sobie tak myślą, to ich sprawa, to oni pokazują jak bardzo są ograniczeni. ;P
Innymi słowy: Po ch*j ten offtop? ;D

Sey 08-09-2009 16:51

Bo widać, że lasooch nie może się pogodzić z faktem, że istnieje inna muzyka prócz metalu (który wcale zły nie jest) :). Ma wiecznie jakiś problem do każdej innej grupy ludzi prócz metali: hip hopowców, ultrasów itd. I nie da mu się czegoś wyperswadować albo dojść do jakieś ugody bo będzie upierał się przy swoim, nie majac zadnych argumentów ;)

Lasooch 08-09-2009 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2643716)

Cytuj:

Żaden wynik nie został znaleziony. Spróbuj użyć innego wyrażenia.
No patrz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuje_plate_sety (Post 2643724)
A co do Lasoocha, nie wiem czemu jak ktoś obraża metali, to on jest pierwszym, który rwie się do odpowiedzi "Nie! To nie oni! To punki się nie myją!"

Jako, żem metal, po prostu czuję się zobligowany do odpowiedzi - a punki się myją, większość moich kumpli to punki.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sey (Post 2643726)
Jak ktoś jest jedynie twardy przez neta, bo w rl boi się wyrazic swoja opinie, to tak jest :confused:

Skąd wniosek, że w rl boję się wyrazić swoją opinię? To, że wyrażam ją w necie, nie implikuje powyższego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sey (Post 2643732)
Bo widać, że lasooch nie może się pogodzić z faktem, że istnieje inna muzyka prócz metalu (który wcale zły nie jest) :). Ma wiecznie jakiś problem do każdej innej grupy ludzi prócz metali: hip hopowców, ultrasów itd. I nie da mu się czegoś wyperswadować albo dojść do jakieś ugody bo będzie upierał się przy swoim, nie majac zadnych argumentów ;)

Zdziwiłbyś się, jak szerokiej muzyki słucham - od rapu (przykładowo Eminem), przez mieszaninę wszystkiego (Bjork), spokojne plumkanie na fortepianie (Nobuo Uematsu), punk (Włochaty), grindcore (Nasum), aż do najmroczniejszych odmian metalu.

I bynajmniej nie mam problemów do 'każdej innej grupy ludzi prócz metali'. Nie lubię po prostu ludzi głupich. Do ultrasów problemu nie mam (gORDORCZYK i Albertus są po prostu głupi), do hiphopowców nic nie mam (a jedynie do głupich dresów spod bloku, a jeśli nie zauważyłeś - to bynajmniej nie jest to samo, chociaż dresy najczęściej hiphopu słuchają), do skinów nic nie mam (oprócz nazioli i narodowców, bo są z definicji przygłupami), do punków nic nie mam (patrz gdzieśtam wyżej)...

Wyperswadować też się da, jeśli dobrze pamiętam, na początku tego tematu sprostowano mój nieco - wtedy - skrzywiony pogląd na ich temat.

@down: nie wiem, czy akurat ja mówiłem o lekarzach, chociaż to możliwe.

Miszczu 08-09-2009 19:23

Mea culpa Lasooch ,milczę ;).

Seeleesee1992 08-09-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2643852)
Taki mały offtop ,nie powtarzaj się ,już raz o tym mówiłeś myślę ,że wszyscy zrozumieli nie musisz po raz kolejny mówić o tych lekarzach.

Może pomyliłeś Lasoocha ze mną, to ja ze trzy razy pisałem o lekarzach i krzyczeniu „Je*ać lekarzy” ;p
Sorry za offtop w offtopie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54.