![]() |
Witam mam problem chyba taki sam jak kolega Arch Behemoth w 3 poscie na 2 stronie tematu :) z zamowieniem premium time przez tibia.com na okres 30 dni. Wszystkie dane wypelniam poprawnie ale za kazda proba wyskakuja bledy po "Processing Request". Mam, znaczy rodzic ma :D konto w ING Bank Śląski, konto direct. Tutaj zamieszczam zdjecie karty, lecz nie wiem ani moja mama nie wie czy to jest kart kredytowa, debetowa czy platnicza. Proszę o pomoc
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2f6050959.html Jesli zdjecie sie nie wyswietla to KLIK Taki jest blad : Kod:
Your payment has been rejected. No money will be charged from your card. Please understand that no details concerning the payment denial can be given. Please note that repeated rejections of your payment will result in blocking this payment method for your account. For this reason make sure to enter correct data when placing a new order. Cytuj:
czyli wszystko wskazuje ze to kredytowka ale co jest grane ??... Prosilbym o jak najszybsza odpowiedz Pozdrowionka |
Cytuj:
Uprzedzając: Tak z Twoja kartą jest wszystko okej, z bankiem też to po prostu #$^@ system Elementu 5. Ja musiałem z nimi specjalne umowy podpisywać z racji sprzedaży, żeby takich kwiatków nie mieć... |
Aha czyli karta okej, dobrze wiedziec a jest jakas mozliwosc zalatwienia tego premium tym sposobem ?? Bo 90 dni mnie nie interesuje tak to bym zamowil przez Wasza firme :)
|
Cytuj:
|
Ok. Najwyzej Od dziadkow pozycze :) Wielkie dzieki omader !!
|
Eee mam takie jedno pytanie, bo chcę kupić pacc na 30dni(ferie:P) przez kartę płatniczą(mbank), czy moge też przez kartę z mbanku kupić czy nie? Jak tak to czy jakieś koszty poniose?
|
No zaraz mnie cos trafi
Witam, to znowu ja.....
Dalej mam ten sam problem !!!!! Nie wazne jakiej karty uzyje.... probowalem od 4 osob !!!! Ciotka, dziadek, mama itd.... NIC !! Nawet tym za*****m VISA Electron i dalej d**a :(:( Teraz juz niewiem Probowalem 1 karte z ING i 3 z PKO BP I dalej mam ten sam blad, moze zle wypelniam dane, choc bylem przekonany ze dobrzea wypelniam tak : Single Payment -> VISA -> 30 days Card Number : xxxx xxxx xxxx xxxx poprawnie Expiry date : xx/xx mam dobrze First/last name : pyt. trzeba wpisywac polskie znaki bo jakos mi ich nie akceptuje?? Street adres : rozumiem ze ulica a jesli mieszkam w bloku to mam wpisac np. Ul. Jasna 34/2 ??? Postal code : kod pocztowy ?? jesli tqak to dobrze wpisalem xx-xxx City : i tu tez cos jest moje miasto To Jastrzębie-Zdrój myslnik zastapic spacja ??i polskie znaki "e" i "o" ??? Country : poland :D E-mail: no moj :) Aha, i nawet probowalem nowe konto zalozyc i tez nic :( PS. To pierwszy raz zamawiany premium :) |
A czy masz z tylu karty kod CV2?
A ogolnie - jezeli nie udaje ci sie przy uzyciu wszystkich dostepnych kart, to nie da rady :P W takim wypadku najlepiej zamow 3 miesiace u Droma i bedziesz mial swiety spokoj :D @down: no to dobrze :P Nie wiem czemu ci sie nie udaje. Najlepiej pojdz (zadzwon) do banku i zapytaj ;> |
eee, CV2 ??
Taki kodzik 3 cyfrowy ?? jesli tak to mam @up To szkoda a myslalem ze sobie tak zamowie :/ ale nie wiem dlaczego tak :( przeciez obie karty (ing i pko reszta to z zdenerwowania byly electrony :D) sa VISA'y :/ trudno lipa i tyle :/ @edit i tak juz lipa, za duzo razy probowalem i zablokowali mi mozliwosc placenia karta.... |
Mam pytanie a nawet może to być problem bo poszedłem wpłacić na konto pieniądze na Pacca i przyszedłem do domu odrazu i spersonlizowałem konto po wysłaniu pieniędzy czy dostanę pacca bo zapomnialem przed wysłaniem pieniędzy.
|
Witam,
Mam takie pytanie czy jak kupuje pacc przez tibia.com przelewem to musze brac inny druczek niz taki : http://stanllej.serwus.pl/PACC/druk1.JPG UWAGA Pzdr |
Witam, nie jestem na czasie z tymi "nowymi" zmianami w platnosiach itp, a mam pytanie.
Czy nowy R-Key nadal mozna zamawiac przez Tibia.pl - w ten sam sposob jaki jest opisany w temacie na tutejszym forum? |
Cytuj:
|
S
Witam wszystkich.
Mam pytanie dotyczace Pacc jesli kupie dany czar ktory jest tylko dla premium accont a nastepnie PACC mi wygasnie to czy moge ten czar dalej uzywac na FACC czy nie >??< |
Cytuj:
|
elos mam pytanie czy jak mi sie skonczy pacc i nie poplyne do innego miasta tylko zostane np w darashi to co sie stanie z moja postacia?
|
Pojawi się w świątyni w Thais.
|
aha to dzieki czyli nie musze plynac do miasta tylko samo mnie przeniesie? ;d sorki ze sie tak pytam ale 1 raz mam pacc :D
|
Cytuj:
TAK, PRZENIESIE CIE SAMO. |
Mam pytanie.
Czy można kupić Pacca przez PayPall? Jeżeli tak, to ile kosztują pacce przez niego? W dolarach oczywiście. Pozdro |
Cytuj:
|
Ok dzięki wielkie za pomoc
:dance: Ale narazie konta w Tibii nie rejestrowałem, mógłby ktoś zajrzeć ile kosztuje za dolary? |
No to ja mam może durne pytanie, ale nie wiedziałem gdzie je dać:
Czy kupując PACC przez t.com przelewem, można płacić złotówkami, czy trzeba mieć EUR/USD na koncie?? (pytanie moje jest związane z tym, że przy zamawianiu PACC przelewem, jest tam pokazana cena w złotówkach) Z góry dzięki za odpowiedź i przepraszam, jeśli nie ten dział/temat. (Ekhem... użyłem opcji szukaj, lecz z tamtych tematów się niczego nie dowiedziałem.) |
Są 2 opcje zapłaty:
*National bank transfer (czy jak oni tam to nazywają) - czyli masz normalne konto, złotówki na koncie i robisz przelew w kwocie przeliczonej na złotówki napisanej na tibia.com - to wyjście Cię chyba interesuje. *Visa - masz kasę na koncie (zwykle waluta rozliczeniowa Visa to Euro), wiec tylko przelewasz tyle euro ile potrzeba, powinieneś mieć taką możliwość. |
Mam pytanie otóż wpłacając kase na pacca popełniłem mały błąd w nazwie odbiorcy wpisalem :GLOBALL COLLECT BV zamiaast GLOBAL COLLECT BV czy pacc dojdzie?
|
Pacc doszedł pomimo błędu w nazwie czekałem od poniedziałku do piątku wiec nie denerwujcie się gdy nie dojdzie po 2 dniach ;)
|
już nie ważne
|
Witam, dzisiaj chciałem zamówić PACC'a przelewem z konta oczywiście bezpośrednio przez tibia.com. Przeszedłem przez wszystkie etapy, podałem swoje dane, zaakceptowałem regulamin i zamiast pojawić mi się strona z numerami konta i tytułem wpłaty to ukazuje mi się "Your order has been rejected because your previous order was erroneous. You cannot make further orders until your previous order has been fixed. Please be patient, we will take care of this matter as soon as possible."
Dodam, iż jest to nowe konto, spersonalizowane i niedawno zacząłem grać. Nigdy na tym koncie nie próbowałem, ani nie miałem PACC'a. Dodatkowo sprawdziłem na innym koncie i... wszystko działa jak należy. Co zrobić? Napisałem maila do Cipsoftu, ale minęło parę godzin i zero odpowiedzi. |
Pozostaje ci tylko czekać. Nie wiem, skąd ten błąd, lecz sądzę, że coś formularz musiał im zaprotestować. Sam raczej nic nie zrobisz.
|
Dziwne? Minęła już doba i zero odpowiedzi od Cipsoftu. Tak dalej pójdzie to tego PACC'a chyba za miesiąc zamówię...
|
A pisałeś w dziale Support? Spróbuj tam napisać. Odpowiedź będziesz miał o wiele szybszą.
|
Właśnie napisałem. Dzięki za podpowiedź.
|
Jeszcze pytanie: na e-maila nic nie dostałeś?
|
Są jakieś problemy z zakupem Pacc na Tibie-wczoraj prubowałem przez PayPal- i odesłali mi odpowiedź że nie mogą potwierdzić mojej wpłaty.
|
Mozna dalej kupowac pacca przez ta strone?
Orientuje sie ktos ile bym wybulil kasy kupujac przez tibia.com? Posiadajac konto w pko bank polski (ipko). Ostatnio kolega zamowil nowego rec keya przez tibia.com, przelal jakies dwie dychy, wchodzi na drugi dzien a tam mu zniknelo dodatkowo 150 zlotych za przewalutowanie i inne pierdoly, niezle sie wkurzyl. Czy cena 107 zlotych nadal jest aktualna? W koncu widnieje przy niej 23% vat. |
Pytam tu, bo w moim temacie nikt nie odpisał.
KiedY Bosal kupi Premium Account, który wygrałem w konkursie sms w lutym(!) ? |
Mam pytanko co do pacca , jak kupuje przez kartę kredytową i jak wypełniam ten formularz na tibia.com to mogę podać obojętnie jaki e-mail czy musi być ten e-mail karty.
|
Pisz e-mail podany przy rejestracji konta.
|
Nie doszedl mi pacc ponad rok /2 .. nie gralem w tibie poniewaz zostalo to z powodowane moja choroba. Białaczka. Wysylalem wtedy na kase na dwa pacci na miesiac. dla mnie i kolegi. przez tibia.pl do dr.omadera. Pisalem na e-maile ale nikt mi nie odpisywal ... Jezeli da sie te pacci odzyskac prosze o pomoc. adres e-mail [email protected] lub gg 26494294 Byly to dwa pacci na miesiac !
|
Tyle, że drom nie sprzedaje pacców na miesiąc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |