![]() |
podczas proby odpalenie ktoregokolwiek z filmow cichego wywala mi taki blad:
http://img40.imageshack.us/img40/3200/19su.jpg czy moze mi ktos powiedziec jak to naprawic? wszystkie pozostale filmiki sciagane z tibia.pl dzialaja poprawnie |
Film jest do wersji 7.5 a ty masz 7.6 albo na odwrot
|
Czyli musisz ściągnać właściwą wersję Tibi, i na niej uruchomić TibiCam.
|
RoltF czemu Bake sAMO NA 2 NOWYCH FILMACH RAZ JEST fEMALE a RAZ MaLE LOL
|
Nie szkoda ci tak paradować z aolkiem jak friend goni koło ciebie?!?!?!?!?!?!
|
Z przyzwyczajenia go nie zdejmuje.
EDIT: W najnowszym filmie zdecydowałem się nie ujawniać wejścia. |
cichy, czy wsrod filmikow jest jakas miescowka z duza iloscia ghula dla facc (oprocz ghostlandu)? jesli nie, to czy myslisz ze da sie cos takiego zalatwic?
[przepraszam za brak konkretnych namiarow;)] |
Dal free acc jest ghostland, hellgate... i chyba tyle jeśli chodzi o większe ilości dla free acc.
|
eh cichy a było tak fajnie tam expic prawie nikogo nie było a teraz pełno nobów sie zleci :/
|
A oglądałeś chociaż ten film?
|
Cytuj:
Cichy rob lvlek bo Demon Hell do zwiedzenia jeszcze jest ;D. |
Ja chce filmik z behemotami na cyclopolis, ale calosc:P
Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P |
behe
Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P |
behe
Byłem tam, ale innym razem. Generalnie tam gdzie są 4 behemoty jest mała pojedyncza pieczara, której połowa już została pokazana na przez samo wejście.
|
:|
Double:/ |
Prośba: usuń filmik pokazujący ukryta jaskinie, na tym to polega ze jest ukryta i malo oosb o niej wie, a nie ze ktos opublikuje film i juz cale spoleczenstwo Tibii bedzie o niej wiedzialo :/. Prosze!
Problemy z tibia.pl, sorry jesli bedzie double post. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cichy...Usun ten film... |
Ależ dlaczego mam usówać film? Najpierw poczekam aż go obejżysz, gdyż jak widze, nie przeszkadza Ci to w wysówaniu wniosków, gdyż nie pokazałem jak wejść na ten obszar.
A tak wogóle, to chyba Ci nie przeszkadzalo, jak pokazałem tereny których np. ty nie miałeś odkrytych. |
Ja szukałęm tej jaskini z tydzien jak ktos powiedial ze istnieje dobrze niech inni se tam expia ale niech sami ja zanjda bo jak sie paptrzy na film i sie zobaczy na mape i dobrze ja przyblizy to ja jest łatwo znalesc a teraz to juz bedzie kicha nie exp :/ a filmik oglondalem
|
Film z ukryta jaskinia niech zostanie.. tak czy siak na Tibianews wejscie jest zaznaczone ;P wiec kto madry moze tam poszukac.. nie badzcie dziecmi.. wszyscy chca grac i miec dobra zabawe..
|
Cichy twoje filmy są za***iste szczególnie podobało mi sie zwiedzanie poh'u i ta za***ista akcja Galv'a z dragonem ktorry zabil tego noobka na redzie B) to bylo za***iste jednym slowem mowiac
|
ja bym chciał zobaczyc filmik z dark catedral w tibii 7.6 . Bardzo bym prosił
|
Cichy rox
Wielkie brawa dla tego pana!
Zauważmy jednak, że wiele z tych produkcji nie powstałoby bez Sir Sanerisa, Bake Samo, Uraza i innych. Jestescie wzorem. "Blocking way is illegal" Cichy :D |
Nom zgadza sie. Szczególne podziekowania można składać Bake Samo, gdyż jest chyba jedyną osobą na którą zawsze moge liczyć przy wypadzie na nakręcenie nowego filmu. :cup:
A z oczywistych wzgledów sam bym nie był w stanie nakręcić/zwiedzić wielu terenów. :( |
cichy kiedy juz w koncu masz czas;) to moze bys mogl nakrecic filmik z POHu na tibie 7.6.Z góry dzięki:]
|
Tereny na których się nic nie zmieniło będą aktualizowane na samym końcu, jak będzie wolny czas, runy, ekipa i nic lepszego do roboty - w końcu zawsze można ściągnąć starszą wersje Tibi i na niej obejżyć film ;)
Pierwszeństwo mają tereny na których nastąpily zmiany, bądź jeszcze nie są "zwiedzone". |
prsba
40 palek 70 dist
chcial bym na HG isc (na niwiedce jesli potrzebne) jak bys mogl zrobic filmik "gdzie chodzic a gdzie nawet nieprubowac (gsy itd )" i czy na elder beho moge sie rzucic: |
Ziom
A ja jestem noob, kumpel dopiero co mnie nauczył korzystać z TibiaCam. Ale Cichy, powiedz gdzie Ty nie byłeś :P
|
Cichy a czemu w filmie o dworkach nie zmieściłeś ukrytej jaskini z dragiem?(kumpel się zarzeka na swoje passy że tam coś takiego jest) Już myślałem że właśnie to pokarzesz :(. Ponadto mam dla ciebie 4 łatwe miejsca do pokazania noopkom na niskich lvlach :
-troll mountains (thais) -trolls (edron) -goblins (edron) -northern swamps of tiquanda (with holes and respawns of better monsters) Co ty na to, dałoby radę? :) |
Filmiki
GZ GZ GZ!! Nie tylko dla ciebie ale także dla Bake Samo, Sir Saneris, Uraz, Lord Paladinek, Czarodziejka Doris, Gazu Pak, Galvaira i wiele więcej! Co do filmi ktoś napisał up żeby nakręcić proste filmy jak goblin cave itp. Dobry pomysł! Ja bym chciał zobaczyć dżunglę całą na powierzchni co tam jest itp.
|
Cytuj:
Oczywiscie ze mi nie przeszkadzalo, w koncu to jeden z lepszych topicow z filmami na tibia.pl, a miec odkryta mape - to nic zlego. |
Jakich lepszych to jest najlepszy :)
|
Cichy plx
Mam prośbe do Cichego. Jak byś mógł nagrac wejscie do ukrytej jaskini scarabów. To nie będzie żaden QS ani nic z tych rzeczy bardzo mi na tym zależy. Dało by radę?? :) Z góry thx
|
Będziesz musiał sam znaleźć.
|
Cichy, dajesz jeszcze 4 tomby za tele :p Zacznij od tego z faraonem który przyzywa banshee tam jest podobno istna masakra chwilami (4 necro 2 liche i banshee to najgorsze co widzialem a to bylo niedaleko od wejscie na -2...) :D No chyba że wolisz ten z behemotami ja tam nie wiem na czym by było ciekawiej :)
PS: Do expowisk dla low lvli które podałem w poprzednim poscie można dodać rotwormy na edron i daramie :) Down@: zobacz sobie na tibianews aż taki leniwy jesteś, że chcesz aby ci ktoś powiedział? :p |
plz
Cichy bardzo prosze zamiec wejscie do ukrytych scarabow! A jesli ci sie nie chce albo wolisz zeby nikt nie wiedzial to chocaz powiedz czy tam sie wchodzi przez pstynie( czyli tak jak do innych scarabow) a moze przechodzi sie z innej kopalni a moze trzeba uzyc picka- zdradz to mniejsc plz!
|
Hmm, filmiki niezłe, chociaż znam dość dobrze tereny Tibii, to ściągnąłem parę o Veno~ żeby się coś więcej dowiedzieć, i co ? Spodobałomi się wykonanie, i takim oto sposobem mam już z 20 filmików ;).
Ale jest minus, jeżeli przez to ludzie dobijają się na Harmonie, to jest to po prostu szok, tyle czasu, co przesiedziałem na Harmonii, to nigdy nie było tylu polaków, i aż smutno mówić - nie jest to dobra wiadomość. Mam nadzieje, że ten wspaniały serwer znowu opustoszeje, tak jak kiedyś... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |