Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

zalfik 22-01-2006 10:44

podczas proby odpalenie ktoregokolwiek z filmow cichego wywala mi taki blad:
http://img40.imageshack.us/img40/3200/19su.jpg

czy moze mi ktos powiedziec jak to naprawic? wszystkie pozostale filmiki sciagane z tibia.pl dzialaja poprawnie

Antiad 22-01-2006 12:14

Film jest do wersji 7.5 a ty masz 7.6 albo na odwrot

Cichy 22-01-2006 12:51

Czyli musisz ściągnać właściwą wersję Tibi, i na niej uruchomić TibiCam.

Palek Demon 22-01-2006 14:45

RoltF czemu Bake sAMO NA 2 NOWYCH FILMACH RAZ JEST fEMALE a RAZ MaLE LOL

Mich@ł 22-01-2006 20:44

Nie szkoda ci tak paradować z aolkiem jak friend goni koło ciebie?!?!?!?!?!?!

Cichy 22-01-2006 22:38

Z przyzwyczajenia go nie zdejmuje.
EDIT: W najnowszym filmie zdecydowałem się nie ujawniać wejścia.

zalfik 23-01-2006 09:07

cichy, czy wsrod filmikow jest jakas miescowka z duza iloscia ghula dla facc (oprocz ghostlandu)? jesli nie, to czy myslisz ze da sie cos takiego zalatwic?
[przepraszam za brak konkretnych namiarow;)]

Cichy 23-01-2006 10:48

Dal free acc jest ghostland, hellgate... i chyba tyle jeśli chodzi o większe ilości dla free acc.

Palladun von hellgate 23-01-2006 11:16

eh cichy a było tak fajnie tam expic prawie nikogo nie było a teraz pełno nobów sie zleci :/

Cichy 23-01-2006 11:19

A oglądałeś chociaż ten film?

Sir Saneris 23-01-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez befavaza
nupek to ty wiesz do kogo mozesz mowic...

Wiem wlasnie napisalem to do Ciebie ;D.. Niektorzy nie maja poczucia humoru.. ale coz.. nie mozna miec wszystkiego ^^.

Cichy rob lvlek bo Demon Hell do zwiedzenia jeszcze jest ;D.

Wipatu 23-01-2006 15:50

Ja chce filmik z behemotami na cyclopolis, ale calosc:P
Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P

Wipatu 23-01-2006 15:50

behe

Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P

Wipatu 23-01-2006 15:51

behe

Cichy 23-01-2006 16:30

Byłem tam, ale innym razem. Generalnie tam gdzie są 4 behemoty jest mała pojedyncza pieczara, której połowa już została pokazana na przez samo wejście.

sir Tifejo 23-01-2006 16:37

:|
Double:/

sir Tifejo 23-01-2006 16:37

Prośba: usuń filmik pokazujący ukryta jaskinie, na tym to polega ze jest ukryta i malo oosb o niej wie, a nie ze ktos opublikuje film i juz cale spoleczenstwo Tibii bedzie o niej wiedzialo :/. Prosze!

Problemy z tibia.pl, sorry jesli bedzie double post.

Lotar Hellscream 23-01-2006 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Prośba: usuń filmik pokazujący ukryta jaskinie, na tym to polega ze jest ukryta i malo oosb o niej wie, a nie ze ktos opublikuje film i juz cale spoleczenstwo Tibii bedzie o niej wiedzialo :/. Prosze!

LOL tibia nie jest tylko dla ciebie zebys ty sobie tam expil

Lotar Hellscream 23-01-2006 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo

sir Tifejo 23-01-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotar Hellscream

Oczywiscie ze nie jest tylko dla mnie, ale skoro ja sie naszukalem (a szukalem dosyc dlugo, zainspirowany innym topicem ;)) to dlaczego inni moga bez zadnego szukania sciagnac ten filmik i miec dobra miejscowe? Jesli nie chce Ci sie szukac, to pozostaja Ci pozostale, cztery (nie ukryte) jaskinie.

Cichy...Usun ten film...

Cichy 23-01-2006 20:07

Ależ dlaczego mam usówać film? Najpierw poczekam aż go obejżysz, gdyż jak widze, nie przeszkadza Ci to w wysówaniu wniosków, gdyż nie pokazałem jak wejść na ten obszar.

A tak wogóle, to chyba Ci nie przeszkadzalo, jak pokazałem tereny których np. ty nie miałeś odkrytych.

Palladyn von hellgate 24-01-2006 01:05

Ja szukałęm tej jaskini z tydzien jak ktos powiedial ze istnieje dobrze niech inni se tam expia ale niech sami ja zanjda bo jak sie paptrzy na film i sie zobaczy na mape i dobrze ja przyblizy to ja jest łatwo znalesc a teraz to juz bedzie kicha nie exp :/ a filmik oglondalem

Sir Saneris 24-01-2006 12:18

Film z ukryta jaskinia niech zostanie.. tak czy siak na Tibianews wejscie jest zaznaczone ;P wiec kto madry moze tam poszukac.. nie badzcie dziecmi.. wszyscy chca grac i miec dobra zabawe..

Rafcio 24-01-2006 18:25

Cichy twoje filmy są za***iste szczególnie podobało mi sie zwiedzanie poh'u i ta za***ista akcja Galv'a z dragonem ktorry zabil tego noobka na redzie B) to bylo za***iste jednym slowem mowiac

riccoman 25-01-2006 14:02

ja bym chciał zobaczyc filmik z dark catedral w tibii 7.6 . Bardzo bym prosił

Potworny DestruktorDolera 25-01-2006 14:19

Cichy rox

Wielkie brawa dla tego pana!
Zauważmy jednak, że wiele z tych produkcji nie powstałoby bez Sir Sanerisa, Bake Samo, Uraza i innych.
Jestescie wzorem.
"Blocking way is illegal" Cichy :D

Cichy 25-01-2006 15:25

Nom zgadza sie. Szczególne podziekowania można składać Bake Samo, gdyż jest chyba jedyną osobą na którą zawsze moge liczyć przy wypadzie na nakręcenie nowego filmu. :cup:
A z oczywistych wzgledów sam bym nie był w stanie nakręcić/zwiedzić wielu terenów. :(

Fredy Cruger 25-01-2006 16:08

cichy kiedy juz w koncu masz czas;) to moze bys mogl nakrecic filmik z POHu na tibie 7.6.Z góry dzięki:]

Cichy 25-01-2006 16:26

Tereny na których się nic nie zmieniło będą aktualizowane na samym końcu, jak będzie wolny czas, runy, ekipa i nic lepszego do roboty - w końcu zawsze można ściągnąć starszą wersje Tibi i na niej obejżyć film ;)

Pierwszeństwo mają tereny na których nastąpily zmiany, bądź jeszcze nie są "zwiedzone".

litvinn 26-01-2006 00:17

prsba

40 palek 70 dist
chcial bym na HG isc (na niwiedce jesli potrzebne)
jak bys mogl zrobic filmik "gdzie chodzic a gdzie nawet nieprubowac (gsy itd )"
i czy na elder beho moge sie rzucic:

Luca Leahcim 26-01-2006 12:05

Ziom

A ja jestem noob, kumpel dopiero co mnie nauczył korzystać z TibiaCam. Ale Cichy, powiedz gdzie Ty nie byłeś :P

Aureański newbie 26-01-2006 18:13

Cichy a czemu w filmie o dworkach nie zmieściłeś ukrytej jaskini z dragiem?(kumpel się zarzeka na swoje passy że tam coś takiego jest) Już myślałem że właśnie to pokarzesz :(. Ponadto mam dla ciebie 4 łatwe miejsca do pokazania noopkom na niskich lvlach :
-troll mountains (thais)
-trolls (edron)
-goblins (edron)
-northern swamps of tiquanda (with holes and respawns of better monsters)
Co ty na to, dałoby radę? :)

Flashman 26-01-2006 20:41

Filmiki

GZ GZ GZ!! Nie tylko dla ciebie ale także dla Bake Samo, Sir Saneris, Uraz, Lord Paladinek, Czarodziejka Doris, Gazu Pak, Galvaira i wiele więcej! Co do filmi ktoś napisał up żeby nakręcić proste filmy jak goblin cave itp. Dobry pomysł! Ja bym chciał zobaczyć dżunglę całą na powierzchni co tam jest itp.

sir Tifejo 27-01-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Ależ dlaczego mam usówać film? Najpierw poczekam aż go obejżysz, gdyż jak widze, nie przeszkadza Ci to w wysówaniu wniosków, gdyż nie pokazałem jak wejść na ten obszar.

A tak wogóle, to chyba Ci nie przeszkadzalo, jak pokazałem tereny których np. ty nie miałeś odkrytych.

Nie ogladalem nawet tego filmiku, nie wiedzialem ze nie pokazales wejscia.

Oczywiscie ze mi nie przeszkadzalo, w koncu to jeden z lepszych topicow z filmami na tibia.pl, a miec odkryta mape - to nic zlego.

Lord Terus 27-01-2006 13:12

Jakich lepszych to jest najlepszy :)

odes 27-01-2006 22:18

Cichy plx

Mam prośbe do Cichego. Jak byś mógł nagrac wejscie do ukrytej jaskini scarabów. To nie będzie żaden QS ani nic z tych rzeczy bardzo mi na tym zależy. Dało by radę?? :) Z góry thx

Cichy 27-01-2006 23:39

Będziesz musiał sam znaleźć.

Aureański newbie 28-01-2006 14:44

Cichy, dajesz jeszcze 4 tomby za tele :p Zacznij od tego z faraonem który przyzywa banshee tam jest podobno istna masakra chwilami (4 necro 2 liche i banshee to najgorsze co widzialem a to bylo niedaleko od wejscie na -2...) :D No chyba że wolisz ten z behemotami ja tam nie wiem na czym by było ciekawiej :)

PS: Do expowisk dla low lvli które podałem w poprzednim poscie można dodać rotwormy na edron i daramie :)

Down@:
zobacz sobie na tibianews aż taki leniwy jesteś, że chcesz aby ci ktoś powiedział? :p

Michael Jackson 28-01-2006 18:08

plz

Cichy bardzo prosze zamiec wejscie do ukrytych scarabow! A jesli ci sie nie chce albo wolisz zeby nikt nie wiedzial to chocaz powiedz czy tam sie wchodzi przez pstynie( czyli tak jak do innych scarabow) a moze przechodzi sie z innej kopalni a moze trzeba uzyc picka- zdradz to mniejsc plz!

Shardzik 30-01-2006 11:13

Hmm, filmiki niezłe, chociaż znam dość dobrze tereny Tibii, to ściągnąłem parę o Veno~ żeby się coś więcej dowiedzieć, i co ? Spodobałomi się wykonanie, i takim oto sposobem mam już z 20 filmików ;).
Ale jest minus, jeżeli przez to ludzie dobijają się na Harmonie, to jest to po prostu szok, tyle czasu, co przesiedziałem na Harmonii, to nigdy nie było tylu polaków, i aż smutno mówić - nie jest to dobra wiadomość.
Mam nadzieje, że ten wspaniały serwer znowu opustoszeje, tak jak kiedyś...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32.