![]() |
];
Gz wygranej bitwy ;p
|
Valais zmień opis bo masz napisane że jesteś 103 master.... a jesteś 102 master i mam nadzieje ze bedzie coraz niszszy złodzieju jeden...
|
;]
nie pekaj odrobie jak zawsze ;p
|
...a potem i tak stracisz ;'(
|
Hehe mam qupli w era zaero np.royala ;] eh jaki ten server jest konfliktowy :D i to mi sie podoba ;]
|
Przez lagi zaprzestali walczyc :(
Akurat doszlem |
Hail Ez i Ng ;)
A Valaisem teraz gra jakas ciota new owner :P Hail Wiesiek i Piotrek :) |
Cytuj:
btw. Widac jak Ez sie dyga, skoro wszystkie 40-50 lv przyjmuje (; |
Doszedl bo chcial nam podarowac troche kasy :P , cos dzisiaj erze masslog nie wyszedl ;) , dziwie sie im , tak chcieli otwartych bitew a teraz sami sie w masslogi bawia ;/
|
Cytuj:
btw.Medivh lagi jakeis gowniane sa ostatnio.;o.Znow cos z polskim polaczeniem?;p Mnie nie było z przyczyn osobistych;<...szkoda:<. |
Cytuj:
Czekalismy najpierw przed ab potem przed carlin, a wy nic |
Are Zero ?
Ktoś wczoraj szukał kogoś z pacc do tej gildii (ARE ZERO),
dziwne... specjalnie ktoś ją zrobił na złość Era Zero czy co jakieś podobne te nazwy? |
co do metalicany duzo osob wyszlo z wojny zanim sie zaczela doszlo kilku niezbyt dobrych osob do dptf,ja wyszedlem z ez z powodow neiwazne jakich i niebede tu tlumaczyl wiedza ci co chche aby wiedzieli i wystarczy,chcialbym tylko powiedziec ze jako neutralny obserwator "valais i medivah,zacznijcie myslec jak cos piszecie a nieprzekomarzajcie sie i kozaczcie w sumie obydwoje tylko to umeicie;]
dobra ide z tad bo zaraz sie zacznie jazda po mnie za wyjscie a mam nietyle dosc tego co juz nudne to jest |
Odeszłeś z gildi, to moim zdaniem nie było dobre rozwiązanie bo jednak to duża strata dla losów wojny. A jeżeli era przegra to dpft pewnie będą ciebie też huntować.
|
Lol , my massloga zrobilismy na Rustistidy , i poszlismy tam gdzie demony , era przyszla do nas i gdy my ruszylismy i metalika sie zalogowala to oni uciekli w strone demonow , potem gdy zaczeli sie wylogowywac to zatakowalismy , shaya i davo uciekli na demony i tam padli -.-
Vorith zaplacil Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 niezle expi jedynymi osobami ktore tak naprawde caly czas expia to Shayan , davo , rhargar i reszta z NG Mediv dla scislosci to na wojnie caly czas expilem do momentu kiedy nie zaczelem miec problemow z kompem ;/. Czego najlepszym przykladem jest fakt ze kiedy padlem na 85 lvl spadlem na 83 lvl nie mialem pacc ani blessow, mimo wojny odrobilem 85 lvl i brakowalo mi juz tylko 100 k expa do 86 lvl kiedy to przyszedl po mnie na of drocan i xaiderek wtedy zaliczylem deada poraz kolejny i spadlem ponownie na 83 lvl, kolejny moj dead (zawieszka kompa)byl na 83 lvl ale brakowalo mi zaledwie 20 k expa do 84 lvl, nastepny dead na 81 lvl to kolejna zawieszka kompa, next dead na 78 lvl od foska to tez mialem wtedy kolejna zawieszke jak uciekalem do ab (ale nawet jakby nie zawieszka to i tak pewnie nie dalbym rady dotrzec do ab) i ostatni dead na 75 lvl na guardach kolejna zawieszka kompa. Po pierwszym dedzie przez zawieszke niczego nie podejrzewalem powazniejszego wiec postanowilem dalej normalnie grac jednak jak drugi raz padlem na Gs myslalem ze to wina systemu wiec na nowo zainstalowalem system jednak to nic nie zmienilo i padlem jeszcze 2 razy do tej pory nie wiem jaka jest tego przyczyna (prawdopodobnie karta graficzna przynajmniej tak mi mowia znajomi) Fakt faktem w tej chwili nie moge grac w Tibie poniewaz jak tylko sie zaloguje to po kilku minutach gry mam kolejna zawieszke . Zreszta mozesz zapytac etherna on widzial jak padlem na 81 lvl od gs bo bieglismy obok siebie tylko ze mnie zlapala zawieszka i po restarcie zalogowalem sie w swiatyni :/ Wiec stary nie mow mi o expieniu chcesz to zapraszam cie do siebie i pograj sobie z mojego kompa i zobaczymy jak szybko ty bedziesz expil . Teraz odszedlem z wojny bo i tak nic nie moglem zrobic a druga sprawa ze wszystko co mialem to stracilem. Teraz musze zaplacic foskowi bp stone za wolnosc i nawet jak zbieram te glupie kamyczki to tez mam czesto zawieszki wiec nie zdziwcie sie jak jak nastepny moj dead bedzie brzmial killed by goblin. Slyszalem rowniez chodza plotki o nowym ownerze co jest absolutna bzdura. pozdro dla wszystkich znajomych |
@Gilde
Expuj z toporem ;p...jak Lamusem miaeme freezy na 93lv,dwa deady to expilem z toporem.xDD na rotach=p.I na hunty łaż teamowo,to nie padniesz jak dobry team ze Cie będą uhać...hmm...Problem moze być z łaczem,tez kiedys mialem czeste freezy,zgłoś sie do providera.Może masz poluzownae kable?:P...i Ci pada net chwilami?:P...wiem z wlasnego doswiadczenia ze to wina providera na 70%:p... |
Nie drapcie Się Dziewczyny :PPP .... Szukam Blokera Na Dl'ki ;p Pozdro Dla niektórych z Era0 I Z Metal Turtli I Turtli Turtli
Nie warto walczyc o cos co z góry uwarzane jest za przegrane. |
Name: Damoon
Oct 28 2005, 13:07:32 CET Killed at Level 114 by Morximal Name: Xaiderek Oct 28 2005, 13:59:48 CET Killed at Level 96 by Tagon Eloa and by Valais Zamiast w szkole to se grają.. nie wiedza ile tracą :p Nie dość, że level to wyrosna na roboli |
nie cierpie swiatów pvp takich jak arcania tracisz lvl-e przez jakies glupstwo...
|
Cytuj:
|
To nie temat o tym kto lubi no-pvp czy pvp.Jak macie opinie o wojnie to pisać o wojnie.
|
"Co ty wiesz o zaijaniu !" kurcz-aku
B) |
dptf walac ciagle na botach chyba sie doczekalo czego chcialo i ez teraz tez wali na botach odrazu widac lekkie straty w dptf;]
|
Notop, powiedz kto z dpft leci/leciał na bocie. A co do ez, i ich nowego bota...hmm... za***isty jest ;p
|
alunir na 110% nawet tego neiukrywa,d thork i znalazloby sie wiecej szczegolnie tych od bot uhania;]
|
Cytuj:
|
Kurcz dosyć fajnie to opisałeś ;)
Skoro jeszcze nic nie pisałem w tym temacie to postaram może się opowiedzieć swoją historię na Arcani . Mój nick to Turon De'Galx , grać zaczełem mniej wiecej w środku lutego . Starałem się dosyć szybko bić lvle na ile tylko mogłem , goniąc czołówke która grała od początku Arcani . Robiąc około 40 lvl dołaczylem do guldi stworzonej przez Lamusiniego a mianowicie Legends of Arcania . W pewnym czasie wywołała nam wojne Dark Wind czyli gilidia Szwedów . Wojne przegraliśmy wiec nasza gilidia się rozpadła . Większość dołaczyła do KGB i walczyła dalej przeciwko Dark Wind , ja postanowiłem nie dołaczać i starać się żyć spokojnie na Arcani . Dobijając 60 lvl postanowiłem zrobić najlepsze skille na Arcani ;) . Robiąc najlepszy Sword Fighting jak i Shielding 91/90 skille postanowiłem zabrać się za exp . Dosyć powoli dobiłem 70 lvl i odechciało mi sie grać ... postanowiłem ograniczyć mój czas gry i grałem o wiele mniej . Pewnego czasu kiedy KGB wygrywało juz wojne nową gilidie postanowił założyc Fosfik . Gilidia nazywała się Dark Purples Faster Turtles starałem sie do niej dołączyć lecz nie chcieli mnie przyjąć ponieważ nie walczyłem wcześniej przeciwko Szwedom. Skoro mi odmówili to nie starałem się już wiecej pytać o dołączenie do Turtli . Postanowiłem dołączyc do Cartoon Network gilidi którą założyl Sua Mea . Dobiłem 74 lvl lecz popełniłem jeden duży błąd a mianowicie nie kupilem blessów ;p ... pare dni później padłem na Slimie przez kicka . Straciłem 2 lvle i po 2 skille z sworda i shielidnga . Postanowiłem zostać Retired . Pare dni później doszedł nowy pacc i zastanawiałem sie o dalszej grze na Arcani , poszedłem kupic blessy . Następnego dnia stojąc sobie z jednym z lepszych kolegów z Arcani czyli Astarothem Zeg'en pod depo Ab'Dendriel wiedząc że obok nas stoji Druid Coral Beacha zażartowałem sobie , że zrobimy nową gilidie i wymieciemy Turtli z serwa ( oczywiście Coral wiedział , że to żart ) . Pare godzin pózniej przybiegł do kanionu na Edron Fosfik , Farylin Manson i ktoś jeszcze nie zapamiętałem nicku . Zaczeli mnie bić , na początku myślałem ze dla zartów ale skoro mnie strapowali to już sie domyśliłem , że coś jest nie tak ... Zabili mnie ;] pytając o co chodzi odpowiedzili , że planuje ich zniszczyć o.0 . No to żuciłem Arcanie i postanowiłem pograć na nowy serwie jakim była Furora . Zrobiłem tam nową postać jaką był 54 MS . Dowiadując się , że na Arcani gilidia Dark Purples Faster Turtles wypowiedziała wojne Era Zero bez wachania postanowiłem dołączyć do Ery no i wojna trwa... ;) To mniej więcej moje całe życie na Arcani ;) |
Turon nic o mnie nie wspomniales :(
Alex Dotto Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa and by Saldov |
Turon De'Galx
Twój wybór
|
Cytuj:
Co to bączysz;p ? DW to byla gildia Hiszpanow;p 2 najwazniejsze osoby to byly Spain;p |
Cytuj:
|
Alex Dotto
Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa and by Saldov[/quote] ua ua ua ua Eldyyyn.... elite frag!!!!!!!11oneoneone Sheriff Woody Nov 03 2005, 02:49:35 CET Killed at Level 117 by Fosfik and by Lindlay |
EZ wygrywa faragami
EZ zdobyla wiecej fragow wszystko mozna zobaczyc na www.tibia.com na forum
|
Wygląda na to, że wojna zbliza sie ku koncowi. Dpft jak zwyke 0wnz0r ;]
|
Cytuj:
PO***ANY JESTES??? Nawet nie ******* takich glupot bo cie u***ie ;))) |
Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/
|
arris zaplacil bo podobno sprzedaje chara
|
nieczytalem poprzednich postow bo zabardzo niemialem czasu prosilbym zeby ktos mi strescil szybko przebieg wojny :PP zauwazylem za vorith i sua mea sie wycofali oO co mnie bardzo zdziwilo by wydawalo mi sie ze to podstawowa sila EZ jesli ktos zajdzie odrobinke czasu to niech mi przyblizy co sie dzieje na tym swiecie bede bardzo wdzieczny ;)
|
Za dużo by tu opowiadać jak chcesz przeczytaj mój skromny art. a dowiesz się troche.
|
artykul przeczytalem ;> chodzi mi oto czemu np vorith i sua mea odszedli przeciez to sua mea byl liderem gilid oO z tego co widze to EO przegrywa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |