![]() |
i co do tego ma fakt ze ona grała na Berylii? wyszukiwarka charów jest jedna na wszystko
|
Cytuj:
co ty se k**a jaja robisz? temat z przed miesiąca ... Archeolog |
@up?
Jeśli juz to nie on to zarcheologował :P Wjechałeś z tym co najmniej dziwnie :D |
...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
spojrz na date posta niejakiego Crunshera (post nad moim) a nastepnie przepros mnie za niesluszne nazwanie archeologiem. Czekam!!!
|
Znalazłem takie coś w necie. Ten char został zmainowany.
http://img293.imageshack.us/img293/2...doffuryua6.jpg |
@up
Niezłe, niezłe. |
dlaczego nie ma podanej wagi. Fake jak nic. next please.
|
Up@
zgadzam się to Fake bo była by podana waga |
Nie chce tego usprawiedliwiać ale...
Jak wciśniemy się look na obiekcie dalej niż 1-2kratki to się jego waga nie pojawi... Może look został włączony zanim wpadł on w łapy tego gracza... Lecz nie chce go usprawiedliwiać... |
Omg oczywiste, że fake nawet nie chodzi o wykonanie screena tylko o fakty...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie waga? Dlaczego on jest taki "pixelowaty" Oooo troszkę kreski nie wyszły... |
2up spoks ;)
a co do tego obrazka to ewidetny fake... NA ZDJECIU MUSI BYC NAPISANA WAGA!!! |
Cytuj:
Btw. Sorry za double.. Problemy z netem xd |
Cytuj:
a ja tak myślę że trzeba stanąć na tych kratkach to zaleje wyspę i będzie mniejszy ogień i kliknąć na niego prawym :P niech ktoś to sprawdzi bo mam bana i po za tym na mainie jestem ;p |
Napisałem wcześniej to...
Cytuj:
|
Rzeczywiście fake =]
Ostatnio na Antice ktoś reportował buga na Rooku i pojawił się Craban. Zapytałem więc o Spike Sworda. Tutaj macie odpowiedź: http://img258.imageshack.us/img258/3912/craban1gr7.jpg http://img258.imageshack.us/img258/8277/craban2fo8.jpg A co wy na to :>? |
Cytuj:
A czy tam na zdjęciu spike sword leży na wysepce? Zapraszam do "Okularologa" na badana wzroku |
Cytuj:
Cytuj:
|
Chodzilo mi o to ze jak item jest w bp badz w slocie na czesc eq, to waga musi zostac wyswietlona po kliknieciu na look.
|
Cytuj:
A widzisz cudzysłów? Jest to napisane ironiczne , żartobliwie w stronę człowieka którego wypowiedzi nie mają sensu Ten "Okularolog" - Okulista ; ) |
Co do zniknięć Spike Sworda to każdy może to spowodować.
Wystarczy stanąć w dwóch miejscach i wtedy on znikaB).Ale co się z nim dzieje dalej to nie wiem;( |
Cytuj:
Up@ No nie... Na serio? |
Cytuj:
o grasz na Eterni podaj nick rookstayera |
Cytuj:
|
Bzdura, da sie.
edit:Zeby nie bylo: nieraz juz widzialem jak ludzie naśladowali shadow rexa :P |
Cytuj:
Szkoda, że nie ma tu w tym dziale ostrego moda. Na torgu za pisanie postów bez jakiegokolwiek potwierdzenia (nie "kolega mówił" tylko "sprawdziłem 2x i nie działa) dostaje się punkty karne. Może powinni to samo wprowadzić i tu. Byłby ład i porządek. A co do ciebie Gormitas i do twojej sygnaturki, niezła ironia jeśli ktoś prześledzi twoje posty. |
Witam witam was kochani użytkownicy chciałbym wam podać moją historiie na temat sov'a :
Więc tak Mino Mag boił się że ktośgo zabije Spike swordem więc posatnowił go gdzieś schować i zapieczętować, a teraz wysepka : ten sov na wysepce to tylko iluzja, gdy się wyjdzie na te dwa miejsca ta iluzja znika, mino mag specjalnie odwrócił uwage tym debi..em żebyście nie znalezli prawdziwej informacij na temat sov'a. mam nadzieje że chociaż połowa to prawda ;] |
Eh... chyba wam tego brakowało...
Koniec tematu każdy kolejny post będzie traktowany jako Spam i będzie zaraportowany |
@up reportuj ;x
@topic Jedyny chyba udowodniony pobyt Spike sworda to ten: http://img202.imageshack.us/img202/2811/spiked.jpg Jak to się stało? ano dla zabawy CM przeteleportował gracza z rooka na main, by ten mógł popływać w basenie (tak wiem. żałosne wytłumaczenie, ale to są fakty). No a po Update, jako że postać zamiszkiwała rookgaard, została tam przeniesiona, posiadając Spike sword i - uwaga - Blue robe. którego niestety nie uchwyciłem. Pozdrawiam Zapewniam że to nie fake. Po tym fakcie postać potty on harmonia została zbanowana, a spike sword i blue robe usunięte z rookgaardu. |
Jerrry - nieprawda, nikt nie dostał wtedy bana. Ani potty, ani sari~. Jeśli zaś chodzi o blue robie - widziały ją może dwie osoby, podobnie jak i resztę przedmiotów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |