Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Nosso Mc'Furry 08-01-2006 00:20

Draziku powiedzmy sobie jedno. Przyznaje posta napisalem ale skasowalem czy nie?
Skasowalem bo jak sie pozniej dowiedzialem ze Polacy z SF przechodza do DOF to skasowalem post zeby nie bylo...

Dobrze powiedziales nie jestem kozakiem i nie zamierzam nim byc bo kozaczenie nalezy tu do kogo innego...

mhm a co do nabicia fraga fakt faktem kazdy inny mogl to zrobic i nie czuje sie jakos wielce zaszczycony z tego powodu.

Jeszcze jedno jak ja do ciebie podchodze kulturalnie to bys mogl to odwzajemnic... chyba ze nie potrafisz...

A posty bede pisal i nikt mi tego zabronic nie moze bede sie wypowiadal co do tej wojny bo moge.

Mysle ze zrozumiale napisalem

Btw.
To ty pierwszy powiedziales do mnie HUNTED tak za free i ty sam rozpoczales ten spor...miedzy toba a mna. Ja sie nie czuje winny
Pozdrawiam
Nosso

Drazharm 08-01-2006 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Draziku powiedzmy sobie jedno. Przyznaje posta napisalem ale skasowalem czy nie?
Skasowalem bo jak sie pozniej dowiedzialem ze Polacy z SF przechodza do DOF to skasowalem post zeby nie bylo...

Dobrze powiedziales nie jestem kozakiem i nie zamierzam nim byc bo kozaczenie nalezy tu do kogo innego...

mhm a co do nabicia fraga fakt faktem kazdy inny mogl to zrobic i nie czuje sie jakos wielce zaszczycony z tego powodu.

Jeszcze jedno jak ja do ciebie podchodze kulturalnie to bys mogl to odwzajemnic... chyba ze nie potrafisz...

A posty bede pisal i nikt mi tego zabronic nie moze bede sie wypowiadal co do tej wojny bo moge.

Mysle ze zrozumiale napisalem

Btw.
To ty pierwszy powiedziales do mnie HUNTED tak za free i ty sam rozpoczales ten spor...miedzy toba a mna. Ja sie nie czuje winny
Pozdrawiam
Nosso

napisales i skasowales bo ci kazano, wiec o czym ty w ogole tu opowiadasz.
nie obracaj kota ogonem, te wszystkie twoje lamerskie posty na forum i nie tylko w ktorym ublizales mi i wanted. jak powiedzialem, zamknij jadaczke i trzymaj ja zamknieta dla wlasnego dobra.

eot

AnthraX_ 08-01-2006 10:56

Ja tam nie widzialem zadnych bluzgow..........

Pearl Agata 08-01-2006 11:45

omg dalibyscie juz sobie spokoj z cala ta wojna:\ Czy nikt jeszcze nie zauwazyl ze to nie ma najmniejszego sensu? :\\

~Yours Aga

kruchy 08-01-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnthraX_
Ja tam nie widzialem zadnych bluzgow..........

Ja tez nie widzialem...poprostu wyrazil swoje zdanie :p

kruchy 08-01-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pearl Agata
omg dalibyscie juz sobie spokoj z cala ta wojna:\ Czy nikt jeszcze nie zauwazyl ze to nie ma najmniejszego sensu? :\\

~Yours Aga

Wydaje mi sie ze jest to pokazanie kto jest wazniejszy na servie, a wojna nie skonczy sie dopuki swe nie opuszcza serva...

Pearl Agata 08-01-2006 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy
Wydaje mi sie ze jest to pokazanie kto jest wazniejszy na servie, a wojna nie skonczy sie dopuki swe nie opuszcza serva...

Tia..w zpuełności się z Tobą zgadzam...ale nadal uważam że to nie ma sensu:) Jeszcze tylko pozostaje czekać aż Dof tez właczą do tej śmiesznej wojny:\

Nosso Mc'Furry 08-01-2006 13:40

Cytuj:

Ja tez nie widzialem...poprostu wyrazil swoje zdanie :p

Ja chcialbym je poznac...

fea_umarth 08-01-2006 17:59

na servach pvp zasze byly sa i beda wojny

Xetasi 08-01-2006 19:59

Wojnom Stop

Nosso Mc'Furry 08-01-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetasi
Wojnom Stop

1. Nie wiesz o co chodzi, nie wypowiadaj się.
2. Tu nie ma systemu nabijania postów więc po cholere piszesz takie bezsensowne posty? Daje Ci to coś?

Qba =] 08-01-2006 23:20

Oj, Nosso- nerwusek :D
Ciekawi mnie, czy Draz naprawdę tak bluzgał, czy po prostu Corsik zachowuje się jak dziecko robiąc "cięcia" :>
@Topic: Wojna nie ma sensu? Pomimo drzemiącego we mnie pacyfizmu muszę powiedzieć, że bez wojen, sojuszy jest po prostu... troszkę nudno... nie licząć aspektów typu: wolne kopanie, itd...

Hail~ Qbas

Cors Ent 08-01-2006 23:57

Cytuj:

albo dopuki pl nie opuszcza serwera

deathmetal _/

Cors Ent 09-01-2006 00:09

oraz przywróciłem post draza za który dostał bana - tak wam zalerzało na wglad to prosze bardzo

Qba =] 09-01-2006 02:10

No i bluzgów nie ma... gorsze były puszczane w niepamięć. Cofka- dobra sprawa, Nosso powinien chyba wiedzieć co myśli/ pisze na ten temat draz... no ale to juz nie moj biznes.

@ Pl ? Nah, tylko w reklamie adidasa "impossible is nothing"

Nosso Mc'Furry 09-01-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
napisales i skasowales bo ci kazano, wiec o czym ty w ogole tu opowiadasz.
nie obracaj kota ogonem, te wszystkie twoje lamerskie posty na forum i nie tylko w ktorym ublizales mi i wanted. jak powiedzialem, zamknij jadaczke i trzymaj ja zamknieta dla wlasnego dobra.

eot

Mów jak chcesz ja nie moge zabardzo wyrazić swojego zdania na ten temat z pewnych powodów, a skoro Drazharm wie lepiej co ja robie i dlaczego to ja chyba niedlugo zwarjuje. Jak powiedzialem ani Ty ani nikt inny nie zabroni mi wypowiadania sie na tym forum.

A lamerskie posty to Ty robisz :)

ZrembAzura 09-01-2006 11:09

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
No i bluzgów nie ma... gorsze były puszczane w niepamięć. Cofka- dobra sprawa, Nosso powinien chyba wiedzieć co myśli/ pisze na ten temat draz... no ale to juz nie moj biznes.

@ Pl ? Nah, tylko w reklamie adidasa "impossible is nothing"

heh byly bluzgi, tylko Cors nie przywrocil wszystkich tematow. Jak przeczytalem teksty Draza to prawie z fotela spadlem. Draz szkoda ze mi juz nie odpowiesz na pytanie ktore zadalem, ale moze ktos inny wie. Dlaczego COrs Ent ma w commencie "Drazharm is my teacher." ??? A jesli chcecie wiedziec jakie byly bluzgi to cos takiego: "... pokrako rodem z filmu o domu dziecka." muheuheuehuehuehu dobre to bylo Draz GZ teksta, ja od poczatku tej wojny bylem za Wanted, moi kumple ida do Academy Wanted, od ktorego lvl przyjmujecie (do Akademii)?

Cors Ent 09-01-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
heh byly bluzgi, tylko Cors nie przywrocil wszystkich tematow. Jak przeczytalem teksty Draza to prawie z fotela spadlem. Draz szkoda ze mi juz nie odpowiesz na pytanie ktore zadalem, ale moze ktos inny wie. Dlaczego COrs Ent ma w commencie "Drazharm is my teacher." ??? A jesli chcecie wiedziec jakie byly bluzgi to cos takiego: "... pokrako rodem z filmu o domu dziecka." muheuheuehuehuehu dobre to bylo Draz GZ teksta, ja od poczatku tej wojny bylem za Wanted, moi kumple ida do Academy Wanted, od ktorego lvl przyjmujecie (do Akademii)?

o kurczaki zawiało groza :D
mafia 30lvli dołaczy do draza i przetrzepie nam kuperki :P

jeszcze Adi spredał swojego chara gosciowi ktorego pvp zakrawa na legende - wiec poki co moge spac spokojnie :D

Nosso Mc'Furry 09-01-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZrembAzura

No stary teraz dałeś popis. To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie, a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi jednakże nikt nie zabrania Ci być po stronie Drazharma. Ja jestem teraz już neurtralny w wojnie i myśle że tak pozostanie.
Drazharm tego lekko nie rozumie i mnie wyzywa za nic i nie pozwala się wypowiadać.
:( Mi is eful

AnthraX_ 09-01-2006 14:21

Cytuj:

No stary teraz dałeś popis. To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie, a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi jednakże nikt nie zabrania Ci być po stronie Drazharma. Ja jestem teraz już neurtralny w wojnie i myśle że tak pozostanie.
Drazharm tego lekko nie rozumie i mnie wyzywa za nic i nie pozwala się wypowiadać.
:( Mi is eful

Sorry ale nie rozumiem jednej rzeczy. Mianowicie tego ze sam sie czepiasz ludzi za to, ze nie chca dac Ci sie wypowiadac na rozne tematy
[i tu przyklad]
Cytuj:

Jak powiedzialem ani Ty ani nikt inny nie zabroni mi wypowiadania sie na tym forum.

a sam czepiasz sie kolesia ktory mowi ze jest za Wanted i mowisz mu
Cytuj:

To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie

A dalej jak pisze o swoich planach wstapienia do W Academy piszesz
Cytuj:

a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi

Rownie dobrze ktos moze napisac ze nikogo nie obchodzi to ze masz zamiar byc neautralny w tej wojnie!!

Tak sie czepiasz Draza ze nie daje ci sie wypowiadac
Cytuj:

A sam robisz to w stosunku do innych tyle ze ujmujesz to troche subtelniej...

Przechodzac do sedna: TO JEST FORUM I SLUZY ONO DO TEGO ZEBY LUDZIE WYPOWIADALI SIE TUTAJ NA ROZNE TEMATY! I tak samo jak ty nie lubisz jak Ciebie sie ucisza tak samo nie lubia tego inni.

Pomysl o tym.

Pozdro

fea_umarth 09-01-2006 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
albo dopuki pl nie opuszcza serwera

deathmetal _/

hehehe to jak polacy wypadna z azury to szwedzi chyba beda cie w klatce trzymac jako zagrozony gatunek

Azureus 09-01-2006 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.

21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis

oraz tego:

http://i4.photobucket.com/albums/y12...rm/franco1.jpg

Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie. :)

Wróćmy do przeszłości i zobaczmy w archiwach pierwszy post Drazharma.
Widzimy że chłopak powiedział że nikt go nie wypędzi z Azury, a kto trzyma ze szwedami poniesie klęske i nie będzie mógł grać na danym świecie.

Słowa ostre, ale jak się przekonaliśmy było zupełnie odwrotnie.
Drazharm gdyby nie dobre serce członków DoF'u odraz głupota Szwedów że opuścili Silent force bez słowa zostawiając Polskich graczy tkwił by dalej na innym świecie bez możliwości powrotu na Azure.
Oczywiście każdy wie jaki Drazharm jest i jak jego konto tu zostanie odbanowane i raczy wejść i zobaczyć co dzieje się na tym forum będzie się odwoływał od tego co powiedziałem powyżej. Ten typ tak ma sam powiedział na forum Azury że kończy z tym światem i nie zamierza tu dalej grać.
Został wyśmiany wiadomo ... Sam mówił na początku że nie odejdzie, a kto trzyma ze szwedami skończy marnie.
Człowiek się przeliczył i miał się za kozaka który może dużo.
Drazharm w tym momencie jest skończony i jak zadrze z DoF'em może się dla niego skończyć to tragicznie.
Sami widzicie że jest już w czołówkach ludzi ze straconym expem. Przez padanie oczywiście. Stracił swój level magiczny którym tak się podniecał na Tibi.pl/Newsy.

Drazharm, Drazharm, Drazharm zmień sposób bycia bo źle skończysz. Ja obserwuje i widze jak się poniżasz wobec innych, Ty i nie tylko Ty także niektórzy z tego forum.Mam namyśli pewnego członka Deathmetal.
Bez obrazy, ale takie śa moje stwierdzenia.

Szwedzi ostatnio wydają się sympatyczni, ale "Ludzie Drazharma" specjalnie dają gadki że narazie jest spokojnie później się pogorszy. NIE SĄDZE TO JEDNA WIELKA PROPAGANDA.

Fakt faktem sposób bycia szwedów także mi się nie podoba za dużo PA etc.
Mamy wybór albo Drazharm który zachwouje się jak dziecko bez kultury osobistej i który myśli że jest najlepszy, albo też szwedzi których PA jest całym życiem.
Jedyny mądry w tej wojnie jest Dof i rada dla nich że jak Drazharm będzie próbowal namówić kogoś na przejscie na jego strone, NIE DAJCIE SIĘ!
Zrobił straszne świństwo i nie powinno mu sie za to wybaczyć.

Pozdrawiam
Unknow.

kruchy 09-01-2006 19:14

@Azureus

A jak myslisz co sie stanie z Corsem jak Wanted powroci??Myslisz ze odpuszcza, wybacza mu??Znam troche ludzi z Wanted i wiem jacy sa...i mowie ci odrazu nie odpuszcza Corsowi.

Dalsze bycie draza nie jest uzaleznione od Dofu~~ a ze maja "zgode" to inna sprawa, teraz toczy sie tylko boj miedzy DeathMetal vs Wanted.

Cors Ent 09-01-2006 21:55

@kruchy
ja nie oczekuje ze wanted mi odpusci
dof odpuscił wanted, dof odpuscił drazowi, ja mu nie odpusciłem
wanted probuje powrócic - swe jak narazie gasza ich masslogi sumiennie

@Azureus-aka Unknown
to co piszesz nie ma nic wspólnego z faktycznym stanem rzeczy

@fea_umarth
tu jest bład w kwesti ideologi
to jest cos tak jak powiedział zordan [kakburk] - " jestem szwedem "

Jag är en rosa fisk
Jävlar!!

EDIT:

" 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej
19:56 Urbexx: co do tego przyjazdu to mozesz sie nas spodziewac "

uwielbiam chłopaków z wanted ;) sa tacy rozkoszni :baby:

AnthraX_ 09-01-2006 22:37

Cytuj:

19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej

Jak juz mowilem chlopaki sie rozkrecaja :] :] Jeszcze troche takich wojen i potyczek na wszystkich swiatach i bedzie mozna zobaczyc takie 12- letnie siurki biegajace za soba z flintami i krzyczace "ty gnoju teraz zaplacisz mi za tego hunta!!" albo "Zobaczymy kto pierwszy odejdzie z XXXX" hehe swoja droga to musze sobie jakas spluwe kupic bo mnie drazni pare osob :evul:

Mr Time 09-01-2006 23:47

Cytuj:

EDIT:

" 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej

@Cors
Po takich pogrozkach, przydalaby Ci sie jakas dobra kuracja "Omki" :D

Jak cos to msg B) :D :p

Cors Ent 10-01-2006 00:44

to nie mi kuracja potrzebna

swoja droga to smutne jak niektórym ta gra w głowach miesza

ZrembAzura 10-01-2006 09:02

Lol

buahahahahahah Cors i Nosso zle mnie zrozumieliscie, nie mialem zamiaru isc do Academii Wanted, tylko sie pytam z ciekawosci, nie moge ?

@Nosso: Nie musze zatrzymywac dla siebie to ze jestem za Wanted, nikt mi nie zabroni sie wypowiadac na tym forum, tak samo jak i tobie, chyba ze szanowny pan Cors Ent da mi bana. -.-
@Cors: Oblokuj jeszcze 1 post Draza, bo mysle ze to za niego on dostal bana a nie za inne ;p

Cors Ent 10-01-2006 09:24

szanowny pan cors nie da bana
po prostu wspomni twoj nick na gc kiedy nastepnym razem Zscooby bedzie szukal celow

ZrembAzura 10-01-2006 09:45

-.-

ehh nie mam zamiaru cie blagac o litosc :] kozak z ciebie :D

Mr Time 11-01-2006 12:40

Cytuj:

to nie mi kuracja potrzebna

"ofCORS" B) :D

Qba =] 11-01-2006 21:20

Na rzeczową wg mnie wypowiedź Azureusa przeczytaliśmy "bardzo rozwiniętą" wypowiedź Corsa :|
Być może oświeci nas, jaki jest faktyczny stan rzeczy, różniący się od wyżej wymienionego :> ?
Swoją drogą wypowiedź o odwiedzinach u Corsa była może nieco dziecinna, ale chyba sprawiła, że waga jego pampersa wzrosła o pare kilo :baby:
Jak tak dalej pójdzie to Zscooby pół forum będzie musiał powybijać... :]

Cytuj:

co to relecji moich i zordana z swe - we are blood brorhers, a draz beee

Nie zdziwiłbym się, gdyby z blood brothers zostało tylko blood...

wr00n 12-01-2006 16:48

Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?

Igragorn 12-01-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?

Kiksu dał delete bo nie gra w tibie...

Nosso Mc'Furry 13-01-2006 23:49

No i jak widać sytułacja na Azurze troszke przygasła. Jak narazie nie ma potyczek ani bitew. Każdy expi nie zwracając uwagi na wroga. Czyżby był niedługo rozejm? Tak to wygląda na chwile obecną :)

Qba =] 14-01-2006 08:15

Tym samym ludzie rzucili sie na poh, cave`y i d-lair jak myszy na ser... :/
A tym nie zwrazaniem uwagi na wroga bym nie przesadzał, ale w sumie większość zachowuje się b.beztrosko :D

fea_umarth 16-01-2006 16:38

nuuda......................

Arbalest 16-01-2006 18:02

Tym lepiej dla Wanted, że nie ma bitew xD... Żart...

Może jednak ta wojna się skończy rozejmem, choć nie sądze by Draz sobie odpuścił z pokazywania swego "boskiego" PvP.... ^_^

Melon 16-01-2006 20:55

pozyjemy zobaczymy 8o

Qba =] 17-01-2006 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
pozyjemy zobaczymy 8o

Przypuszczam, że pożyjemy to przywilej tylko nielicznych :)
Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15.