![]() |
Draziku powiedzmy sobie jedno. Przyznaje posta napisalem ale skasowalem czy nie?
Skasowalem bo jak sie pozniej dowiedzialem ze Polacy z SF przechodza do DOF to skasowalem post zeby nie bylo... Dobrze powiedziales nie jestem kozakiem i nie zamierzam nim byc bo kozaczenie nalezy tu do kogo innego... mhm a co do nabicia fraga fakt faktem kazdy inny mogl to zrobic i nie czuje sie jakos wielce zaszczycony z tego powodu. Jeszcze jedno jak ja do ciebie podchodze kulturalnie to bys mogl to odwzajemnic... chyba ze nie potrafisz... A posty bede pisal i nikt mi tego zabronic nie moze bede sie wypowiadal co do tej wojny bo moge. Mysle ze zrozumiale napisalem Btw. To ty pierwszy powiedziales do mnie HUNTED tak za free i ty sam rozpoczales ten spor...miedzy toba a mna. Ja sie nie czuje winny Pozdrawiam Nosso |
Cytuj:
nie obracaj kota ogonem, te wszystkie twoje lamerskie posty na forum i nie tylko w ktorym ublizales mi i wanted. jak powiedzialem, zamknij jadaczke i trzymaj ja zamknieta dla wlasnego dobra. eot |
Ja tam nie widzialem zadnych bluzgow..........
|
omg dalibyscie juz sobie spokoj z cala ta wojna:\ Czy nikt jeszcze nie zauwazyl ze to nie ma najmniejszego sensu? :\\
~Yours Aga |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na servach pvp zasze byly sa i beda wojny
|
Wojnom Stop
|
Cytuj:
2. Tu nie ma systemu nabijania postów więc po cholere piszesz takie bezsensowne posty? Daje Ci to coś? |
Oj, Nosso- nerwusek :D
Ciekawi mnie, czy Draz naprawdę tak bluzgał, czy po prostu Corsik zachowuje się jak dziecko robiąc "cięcia" :> @Topic: Wojna nie ma sensu? Pomimo drzemiącego we mnie pacyfizmu muszę powiedzieć, że bez wojen, sojuszy jest po prostu... troszkę nudno... nie licząć aspektów typu: wolne kopanie, itd... Hail~ Qbas |
Cytuj:
albo dopuki pl nie opuszcza serwera deathmetal _/ |
oraz przywróciłem post draza za który dostał bana - tak wam zalerzało na wglad to prosze bardzo
|
No i bluzgów nie ma... gorsze były puszczane w niepamięć. Cofka- dobra sprawa, Nosso powinien chyba wiedzieć co myśli/ pisze na ten temat draz... no ale to juz nie moj biznes.
@ Pl ? Nah, tylko w reklamie adidasa "impossible is nothing" |
Cytuj:
A lamerskie posty to Ty robisz :) |
:d
Cytuj:
|
Cytuj:
o kurczaki zawiało groza :D mafia 30lvli dołaczy do draza i przetrzepie nam kuperki :P jeszcze Adi spredał swojego chara gosciowi ktorego pvp zakrawa na legende - wiec poki co moge spac spokojnie :D |
Cytuj:
Drazharm tego lekko nie rozumie i mnie wyzywa za nic i nie pozwala się wypowiadać. :( Mi is eful |
Cytuj:
Sorry ale nie rozumiem jednej rzeczy. Mianowicie tego ze sam sie czepiasz ludzi za to, ze nie chca dac Ci sie wypowiadac na rozne tematy [i tu przyklad] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak sie czepiasz Draza ze nie daje ci sie wypowiadac Cytuj:
Przechodzac do sedna: TO JEST FORUM I SLUZY ONO DO TEGO ZEBY LUDZIE WYPOWIADALI SIE TUTAJ NA ROZNE TEMATY! I tak samo jak ty nie lubisz jak Ciebie sie ucisza tak samo nie lubia tego inni. Pomysl o tym. Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzimy że chłopak powiedział że nikt go nie wypędzi z Azury, a kto trzyma ze szwedami poniesie klęske i nie będzie mógł grać na danym świecie. Słowa ostre, ale jak się przekonaliśmy było zupełnie odwrotnie. Drazharm gdyby nie dobre serce członków DoF'u odraz głupota Szwedów że opuścili Silent force bez słowa zostawiając Polskich graczy tkwił by dalej na innym świecie bez możliwości powrotu na Azure. Oczywiście każdy wie jaki Drazharm jest i jak jego konto tu zostanie odbanowane i raczy wejść i zobaczyć co dzieje się na tym forum będzie się odwoływał od tego co powiedziałem powyżej. Ten typ tak ma sam powiedział na forum Azury że kończy z tym światem i nie zamierza tu dalej grać. Został wyśmiany wiadomo ... Sam mówił na początku że nie odejdzie, a kto trzyma ze szwedami skończy marnie. Człowiek się przeliczył i miał się za kozaka który może dużo. Drazharm w tym momencie jest skończony i jak zadrze z DoF'em może się dla niego skończyć to tragicznie. Sami widzicie że jest już w czołówkach ludzi ze straconym expem. Przez padanie oczywiście. Stracił swój level magiczny którym tak się podniecał na Tibi.pl/Newsy. Drazharm, Drazharm, Drazharm zmień sposób bycia bo źle skończysz. Ja obserwuje i widze jak się poniżasz wobec innych, Ty i nie tylko Ty także niektórzy z tego forum.Mam namyśli pewnego członka Deathmetal. Bez obrazy, ale takie śa moje stwierdzenia. Szwedzi ostatnio wydają się sympatyczni, ale "Ludzie Drazharma" specjalnie dają gadki że narazie jest spokojnie później się pogorszy. NIE SĄDZE TO JEDNA WIELKA PROPAGANDA. Fakt faktem sposób bycia szwedów także mi się nie podoba za dużo PA etc. Mamy wybór albo Drazharm który zachwouje się jak dziecko bez kultury osobistej i który myśli że jest najlepszy, albo też szwedzi których PA jest całym życiem. Jedyny mądry w tej wojnie jest Dof i rada dla nich że jak Drazharm będzie próbowal namówić kogoś na przejscie na jego strone, NIE DAJCIE SIĘ! Zrobił straszne świństwo i nie powinno mu sie za to wybaczyć. Pozdrawiam Unknow. |
@Azureus
A jak myslisz co sie stanie z Corsem jak Wanted powroci??Myslisz ze odpuszcza, wybacza mu??Znam troche ludzi z Wanted i wiem jacy sa...i mowie ci odrazu nie odpuszcza Corsowi. Dalsze bycie draza nie jest uzaleznione od Dofu~~ a ze maja "zgode" to inna sprawa, teraz toczy sie tylko boj miedzy DeathMetal vs Wanted. |
@kruchy
ja nie oczekuje ze wanted mi odpusci dof odpuscił wanted, dof odpuscił drazowi, ja mu nie odpusciłem wanted probuje powrócic - swe jak narazie gasza ich masslogi sumiennie @Azureus-aka Unknown to co piszesz nie ma nic wspólnego z faktycznym stanem rzeczy @fea_umarth tu jest bład w kwesti ideologi to jest cos tak jak powiedział zordan [kakburk] - " jestem szwedem " Jag är en rosa fisk Jävlar!! EDIT: " 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej 19:56 Urbexx: co do tego przyjazdu to mozesz sie nas spodziewac " uwielbiam chłopaków z wanted ;) sa tacy rozkoszni :baby: |
Cytuj:
Jak juz mowilem chlopaki sie rozkrecaja :] :] Jeszcze troche takich wojen i potyczek na wszystkich swiatach i bedzie mozna zobaczyc takie 12- letnie siurki biegajace za soba z flintami i krzyczace "ty gnoju teraz zaplacisz mi za tego hunta!!" albo "Zobaczymy kto pierwszy odejdzie z XXXX" hehe swoja droga to musze sobie jakas spluwe kupic bo mnie drazni pare osob :evul: |
Cytuj:
@Cors Po takich pogrozkach, przydalaby Ci sie jakas dobra kuracja "Omki" :D Jak cos to msg B) :D :p |
to nie mi kuracja potrzebna
swoja droga to smutne jak niektórym ta gra w głowach miesza |
Lol
buahahahahahah Cors i Nosso zle mnie zrozumieliscie, nie mialem zamiaru isc do Academii Wanted, tylko sie pytam z ciekawosci, nie moge ?
@Nosso: Nie musze zatrzymywac dla siebie to ze jestem za Wanted, nikt mi nie zabroni sie wypowiadac na tym forum, tak samo jak i tobie, chyba ze szanowny pan Cors Ent da mi bana. -.- @Cors: Oblokuj jeszcze 1 post Draza, bo mysle ze to za niego on dostal bana a nie za inne ;p |
szanowny pan cors nie da bana
po prostu wspomni twoj nick na gc kiedy nastepnym razem Zscooby bedzie szukal celow |
-.-
ehh nie mam zamiaru cie blagac o litosc :] kozak z ciebie :D
|
Cytuj:
|
Na rzeczową wg mnie wypowiedź Azureusa przeczytaliśmy "bardzo rozwiniętą" wypowiedź Corsa :|
Być może oświeci nas, jaki jest faktyczny stan rzeczy, różniący się od wyżej wymienionego :> ? Swoją drogą wypowiedź o odwiedzinach u Corsa była może nieco dziecinna, ale chyba sprawiła, że waga jego pampersa wzrosła o pare kilo :baby: Jak tak dalej pójdzie to Zscooby pół forum będzie musiał powybijać... :] Cytuj:
|
Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?
|
Cytuj:
|
No i jak widać sytułacja na Azurze troszke przygasła. Jak narazie nie ma potyczek ani bitew. Każdy expi nie zwracając uwagi na wroga. Czyżby był niedługo rozejm? Tak to wygląda na chwile obecną :)
|
Tym samym ludzie rzucili sie na poh, cave`y i d-lair jak myszy na ser... :/
A tym nie zwrazaniem uwagi na wroga bym nie przesadzał, ale w sumie większość zachowuje się b.beztrosko :D |
nuuda......................
|
Tym lepiej dla Wanted, że nie ma bitew xD... Żart...
Może jednak ta wojna się skończy rozejmem, choć nie sądze by Draz sobie odpuścił z pokazywania swego "boskiego" PvP.... ^_^ |
pozyjemy zobaczymy 8o
|
Cytuj:
Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |