Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Bart0sh 17-03-2006 16:32

Lord Anarchist

Mar 17 2006, 16:08:51 CET Killed at Level 106 by Van Hellsinghs
and by Demiphant on Galana

Komandos Strong 17-03-2006 17:30

macie

http://rapidshare.de/files/15735708/...ables.rec.html

rads0n 17-03-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong

Niezle swietna taktyka xD ale konda im zwial

Pawio 17-03-2006 18:19

Gratulacje dla Van Hellsinghsa za piękne fragi na Kondzie i Anarchiscie:dance: i także za piękne PA przez ostatnie miesiące:p

_PiteroS_ 17-03-2006 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Gratulacje dla Van Hellsinghsa za piękne fragi na Kondzie i Anarchiscie:dance: i także za piękne PA przez ostatnie miesiące:p

hmm nie wiem ile w tym prawdy ale ptaki spiewaja ze "br" zdradzili poniewz zdenerwowal ich fakt ze konda zakazal im PAowac ale moze i dobrze ze tak wyszlo. teraz trzeba wygrac wojne a potem zjednoczyc sily i stworzyc normalny serw, a to nie jest proste zadanie niesety.
ps. juz widac ze bedzie ciezko, bo dziwnym trafem sklada sie tak, ze my Polacy mamy dziwa sklonnosc do paowania, ale to nie nasza wina tylko historii i dlugich lat niewoli narodowej i "komunizmu" - socjalizmu, ble dosyc historii '
pps. demi pomysl jak zjednoczyc Polakow i kto moze ci w tym pomoc :P bo jak sie nie zjednoczymy po wojnie to bedzie ciezko bo "br" lubia robic syf

thewojtek 17-03-2006 22:40

22:13 Warning! The murder of Irlo was not justified.

Just Hail us!

Miltoner 17-03-2006 22:58

Hahaha Irlo padl jak nooob pod dp wchodzil i schodzil sobie po schodach az wkoncu zrobil o jeden krok za duzo i kazdy wie jak to sie skonczylo.... =]]]
Gratz fraga Gran Deah !!!

Hail Desperados!!!Hail Unbreakables !!!

Sharev 18-03-2006 12:17

Dzisiaj konda zabil 4 osoby z desperados ;/

Sharev 18-03-2006 12:18

Tak sie zastanawiam czemu Catrishia nie dojdzie do Unbreakables -.-

thewojtek 18-03-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sharev

CO? GDZIE? KIEDY? KOGO?
roftl

Sharev 18-03-2006 12:26

Goracy Pawel,Lord sys i wlasnie w tej chwili sciagaja konde corlic i boltinaoraz pary innych ludzi :P bo konda ma pz :]

Mlecziii 18-03-2006 12:39

A Konda teraz lata w kolko po thais i okolichach z rs i wogle zabil skorpion warriora i bloocaX( widac ze nóp

Pawio 18-03-2006 12:48

Fajnie wyglądało temple w thais :) febb boi sie wyjsc z dp a konda lata na rs w kółko :p

Mlecziii 18-03-2006 12:56

Cytuj:

Fajnie wyglądało temple w thais :) febb boi sie wyjsc z dp a konda lata na rs w kółko :p

hehe racja a cale US boi sie ruszyć z pz8o

rads0n 18-03-2006 13:11

Corlic widze tez do Unbreakables sie przeniosl xD. Niezla zadyma w Thaisie, mam nadzieje ze wojna sie szybko skonczy. poza tym patrrioci juz nie maja szans najlepiej by zrobili rozwaiazujac gildie chyba ze konda chce stracic pare lvl zanim zmadrzeje.

Bart0sh 18-03-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii
hehe racja a cale US boi sie ruszyć z pz8o

Wiesz co, zastanów się lepiej zanim zaczniesz pisać cokolwiek X( .
Moglibyśmy wyjść, ale po co? Na free fraga? Będzie venezuelan team online to inaczej będziesz gadał...
A jak nie znasz sytuacji to nie odzwyaj się lepiej w ogóle.

Pawio 18-03-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rads0n
Corlic widze tez do Unbreakables sie przeniosl xD. Niezla zadyma w Thaisie, mam nadzieje ze wojna sie szybko skonczy. poza tym patrrioci juz nie maja szans najlepiej by zrobili rozwaiazujac gildie chyba ze konda chce stracic pare lvl zanim zmadrzeje.

Kiedy Us siedzieli w pz w temple jak skonczyli gonic konde to duża grupa patsuw wpadła do thais i bili kogo popadnie X( jesli van hell~ bylby online i reszta venezuelczuków konda padlby znowu . Co prawda Corlic i Boltina go gonili a blooc i Skorpion warrior padli ;/ konda uciekł patsy też a US dalej w PZ8o

Pawio 18-03-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bart0sh
Wiesz co, zastanów się lepiej zanim zaczniesz pisać cokolwiek X( .
Moglibyśmy wyjść, ale po co? Na free fraga? Będzie venezuelan team online to inaczej będziesz gadał...
A jak nie znasz sytuacji to nie odzwyaj się lepiej w ogóle.

A co bez venezueli nic nie zrobicie??:D

Komandos Strong 18-03-2006 14:23

blooc nie padl

thewojtek 18-03-2006 14:29

http://forum.tibia.com/forum/index.p...07#post9617007

frag list

Rybzor 18-03-2006 14:34

Revils padl od kondy na jednego hita a mial full hp :(

Pawio 18-03-2006 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
blooc nie padl

Sry pomylka:]

Sharev 18-03-2006 15:01

Podobno Kapcom,Van Hell~,lord angel of fires mieli haka ale niewiem czy to prwada :(

sliver 18-03-2006 16:10

hmmmm sprawa [tak mysle] ma sie tak. Wiekszosc Patsow siedzi w pz i boja sie zrobic pz locka. Az tu nagle loga sie Konda wybiega i zabija kolesia. Goni go wataha ludu tylko ze on ma takiego speeda ze po pierwsze:
wez go teraz traf z sd

po drugie:

jak ci zniknie ze akranu odszukaj go w tym zatloczonym battle albo traf w niego z wcisnietym altem zeby moc atakowac

po trzecie :

zabij go, albo wez go strapuj (mozna by pomyslec o runkach paralyze wykorzystac te kilka sec i trapowac chodz nie wiem czy to dobry pomysl)

po czwarte:

jezeli masz ponizej 800 hp sprobuj nie pasc :D wiem jak to dziala sprawdzilem :P na wlasnej skorze ale mialem niestety tylko 675 hp zas blooc mi powiedzial ze on wtedy zgarnol 800 :D, a byly chyba 2 pod rzad :D Ten kolo robi co chce wiec radze wam jezeli jest sam a moze sie tak zdazyc i biega sobie w kolko za nic w swiecie nie walcie w niego! jezeli oczywiscie nie macie wystarczajacej ilosci hp zeby to przetrzymac. Nie do wyrabania :/ kolo zmiata mozna go jeszcze jedynie zaskoczyc na expie (widzialem ze wbil dzisiaj level moze mial kilka %, ale wazne ze expil) lub zaskoczyc PORAZAJACA przewaga liczebna lub jako ostatnie nadzieja w naszych h levels a Ci ostatnio sie spisuja :P

Lipa i Adam 18-03-2006 16:46

I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga :D Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby :P Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie .

Kuczer88 18-03-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipa i Adam
I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga :D Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby :P Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie .

Oj Lord Anarchist co ty gadasz ludzie nie umieją walczyc a ty jak padłeś??(jak noob zwykły stanołeś i sie uhałeś).Konda nas sam nie zniszczy bo dzisiaj już prawie padł był na jednego sdka.A ty padniesz jeszcze wiele razy.Mówisz w sorcu jest siła to se mów ,ale największa siła jest w taktyce którą mamy czas jeszcze opracowac.Jak wygramy wojne będziesz hunted forever i ja ci to obiecuje.I wiecej nie pisz że nie umiemy walczyc skoro sam nic nie umiesz.
TYLE MIAŁEM DO POWIEDZIENIA

Lipa i Adam 18-03-2006 17:22

lol nie jestem lord anarchist nubku

Kuczer88 18-03-2006 17:33

Lord Anachist

Tak nie jesteś ?? I po co kłamiesz ??-.-

Lipa i Adam 18-03-2006 17:37

czlowieku ty masz chyba jakies urojenia . pisze to co wiem , a wiem napewno ze Patriots wygra .

Pawio 18-03-2006 18:58

Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys:(
z patkuw padl Lord Anarchist:dance:

Mlecziii 18-03-2006 19:17

Cytuj:

Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys:(
z patkuw padl Lord Anarchist:dance:

To bylo wiadome ze van hellsinghs padnie bo ubil kode ale na wojnie wszysko jest morzliwe i patriotsi niemuszol wygrac

Dragon86 18-03-2006 19:25

To raczej bylo pewne ze nie wygraja open battle...
w koncu w pats jest pelno magicznych postaci ze swietnym pvp:confused:

Pawio 18-03-2006 21:20

Padli jeszcze Mytant i Vidente:(

Bart0sh 18-03-2006 21:20

@Sharev: Prawda.

@Kuczer88: Dobry post. Bez taktyki i motywacji skończy się tak jak wojna pomiędzy Appendix a Patriots (chyba nie muszę przypominać jak się skończyło...:( ). Trochę przykro mi to mówić, ale mam wrażenie, że po kilku dniach 2/3 Desperados i Unbreakables opustoszeje jeśli nie wydarzy się nic ciekawego. Ja jednak dalej mam nadzieję na wygraną:) Co prawda pats nas leją, ale nie pozostajemy im dłużni;)

@Silver: Z tymi runkami może wypalić jeśli pójdą do tego odpowiedni ludzie.

@Edit: padłem:P

Demiphant 18-03-2006 22:19

Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]

dressu 19-03-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]

No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow 8o

Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . :(

omg i znow nadzieja legla w gruzach

open battle wygrywa patriots z miazdzaca przewaga :/

dressu 19-03-2006 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow 8o

Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . :(

ps. licze na was ;D

a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight
moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca

co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie.

noob plx

Miltoner 19-03-2006 10:43

Cytuj:

Jesli chodzi o te fragi to wiekszosc ziomkow padlo przez wlasna glupote dlugo przed battle widzieli ze Konda, Oen i prawie cale pats bylo online, a do tego zadnej osoby z venezueli, to chodzili sobie przed dp niektórzy robili sobie pz itp. Zamiast sluchac rozkazow w tym przypadku prostego rozkazu NIE WYCHODZIC Z PZ to oczywiscie robili sobie co chcieli. Co tu duzo mowic poprostu uczymy sie na bledach nie wszyscy od nas maja takie doswiadczenie w walce jak Patriots.

Rybzor 19-03-2006 11:27

Cytuj:

ps. licze na was ;D

a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight
moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca

co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie.

noob plx

CZlowieku gadasz a nie orientujesz sie w sytuacji, wychodzilem z dp bylem na pohu bilem troche anarchista etc, wyszedlem z gildi bo za 2 dni i tak nie bede gral w tibie wiec po co mam tam byc jak nie gram najtem i nie bede bral udzialu w bitwie, na poczatku nie siedzialem troche w dp ale podjalem decyzje o skaczeniu wiec po ****a bede siedzial w desperados jak i tak mnie nie bedzie, *******isz glupoty jak zwykle a nie wiesz o czym gadasz

Pawio 19-03-2006 13:23

Kto wie czemu Anurchy odeszła?? Ja w wojnie nie uczestnicze ale jak tak wszyscy będa odchodzić to bartosh ma racje skonczy sie jak z appendix:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.