![]() |
Lord Anarchist
Mar 17 2006, 16:08:51 CET Killed at Level 106 by Van Hellsinghs and by Demiphant on Galana |
|
Cytuj:
|
Gratulacje dla Van Hellsinghsa za piękne fragi na Kondzie i Anarchiscie:dance: i także za piękne PA przez ostatnie miesiące:p
|
Cytuj:
ps. juz widac ze bedzie ciezko, bo dziwnym trafem sklada sie tak, ze my Polacy mamy dziwa sklonnosc do paowania, ale to nie nasza wina tylko historii i dlugich lat niewoli narodowej i "komunizmu" - socjalizmu, ble dosyc historii ' pps. demi pomysl jak zjednoczyc Polakow i kto moze ci w tym pomoc :P bo jak sie nie zjednoczymy po wojnie to bedzie ciezko bo "br" lubia robic syf |
22:13 Warning! The murder of Irlo was not justified.
Just Hail us! |
Hahaha Irlo padl jak nooob pod dp wchodzil i schodzil sobie po schodach az wkoncu zrobil o jeden krok za duzo i kazdy wie jak to sie skonczylo.... =]]]
Gratz fraga Gran Deah !!! Hail Desperados!!!Hail Unbreakables !!! |
Dzisiaj konda zabil 4 osoby z desperados ;/
|
Dzisiaj konda zabil 4 osoby z desperados ;/
Tak sie zastanawiam czemu Catrishia nie dojdzie do Unbreakables -.- |
Cytuj:
roftl |
Goracy Pawel,Lord sys i wlasnie w tej chwili sciagaja konde corlic i boltinaoraz pary innych ludzi :P bo konda ma pz :]
|
A Konda teraz lata w kolko po thais i okolichach z rs i wogle zabil skorpion warriora i bloocaX( widac ze nóp
|
Fajnie wyglądało temple w thais :) febb boi sie wyjsc z dp a konda lata na rs w kółko :p
|
Cytuj:
hehe racja a cale US boi sie ruszyć z pz8o |
Corlic widze tez do Unbreakables sie przeniosl xD. Niezla zadyma w Thaisie, mam nadzieje ze wojna sie szybko skonczy. poza tym patrrioci juz nie maja szans najlepiej by zrobili rozwaiazujac gildie chyba ze konda chce stracic pare lvl zanim zmadrzeje.
|
Cytuj:
Moglibyśmy wyjść, ale po co? Na free fraga? Będzie venezuelan team online to inaczej będziesz gadał... A jak nie znasz sytuacji to nie odzwyaj się lepiej w ogóle. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
blooc nie padl
|
|
Revils padl od kondy na jednego hita a mial full hp :(
|
Cytuj:
Sry pomylka:] |
Podobno Kapcom,Van Hell~,lord angel of fires mieli haka ale niewiem czy to prwada :(
|
hmmmm sprawa [tak mysle] ma sie tak. Wiekszosc Patsow siedzi w pz i boja sie zrobic pz locka. Az tu nagle loga sie Konda wybiega i zabija kolesia. Goni go wataha ludu tylko ze on ma takiego speeda ze po pierwsze:
wez go teraz traf z sd po drugie: jak ci zniknie ze akranu odszukaj go w tym zatloczonym battle albo traf w niego z wcisnietym altem zeby moc atakowac po trzecie : zabij go, albo wez go strapuj (mozna by pomyslec o runkach paralyze wykorzystac te kilka sec i trapowac chodz nie wiem czy to dobry pomysl) po czwarte: jezeli masz ponizej 800 hp sprobuj nie pasc :D wiem jak to dziala sprawdzilem :P na wlasnej skorze ale mialem niestety tylko 675 hp zas blooc mi powiedzial ze on wtedy zgarnol 800 :D, a byly chyba 2 pod rzad :D Ten kolo robi co chce wiec radze wam jezeli jest sam a moze sie tak zdazyc i biega sobie w kolko za nic w swiecie nie walcie w niego! jezeli oczywiscie nie macie wystarczajacej ilosci hp zeby to przetrzymac. Nie do wyrabania :/ kolo zmiata mozna go jeszcze jedynie zaskoczyc na expie (widzialem ze wbil dzisiaj level moze mial kilka %, ale wazne ze expil) lub zaskoczyc PORAZAJACA przewaga liczebna lub jako ostatnie nadzieja w naszych h levels a Ci ostatnio sie spisuja :P |
I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga :D Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby :P Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie .
|
Cytuj:
TYLE MIAŁEM DO POWIEDZIENIA ___________________________________ Hail Revolution. |
lol nie jestem lord anarchist nubku
|
Lord Anachist
Tak nie jesteś ?? I po co kłamiesz ??-.-
|
czlowieku ty masz chyba jakies urojenia . pisze to co wiem , a wiem napewno ze Patriots wygra .
|
Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys:(
z patkuw padl Lord Anarchist:dance: |
Cytuj:
To bylo wiadome ze van hellsinghs padnie bo ubil kode ale na wojnie wszysko jest morzliwe i patriotsi niemuszol wygrac |
To raczej bylo pewne ze nie wygraja open battle...
w koncu w pats jest pelno magicznych postaci ze swietnym pvp:confused: |
Padli jeszcze Mytant i Vidente:(
|
@Sharev: Prawda.
@Kuczer88: Dobry post. Bez taktyki i motywacji skończy się tak jak wojna pomiędzy Appendix a Patriots (chyba nie muszę przypominać jak się skończyło...:( ). Trochę przykro mi to mówić, ale mam wrażenie, że po kilku dniach 2/3 Desperados i Unbreakables opustoszeje jeśli nie wydarzy się nic ciekawego. Ja jednak dalej mam nadzieję na wygraną:) Co prawda pats nas leją, ale nie pozostajemy im dłużni;) @Silver: Z tymi runkami może wypalić jeśli pójdą do tego odpowiedni ludzie. @Edit: padłem:P |
Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]
|
Cytuj:
No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow 8o Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . :( omg i znow nadzieja legla w gruzach open battle wygrywa patriots z miazdzaca przewaga :/ |
Cytuj:
ps. licze na was ;D a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie. noob plx |
Cytuj:
Jesli chodzi o te fragi to wiekszosc ziomkow padlo przez wlasna glupote dlugo przed battle widzieli ze Konda, Oen i prawie cale pats bylo online, a do tego zadnej osoby z venezueli, to chodzili sobie przed dp niektórzy robili sobie pz itp. Zamiast sluchac rozkazow w tym przypadku prostego rozkazu NIE WYCHODZIC Z PZ to oczywiscie robili sobie co chcieli. Co tu duzo mowic poprostu uczymy sie na bledach nie wszyscy od nas maja takie doswiadczenie w walce jak Patriots. |
Cytuj:
|
Kto wie czemu Anurchy odeszła?? Ja w wojnie nie uczestnicze ale jak tak wszyscy będa odchodzić to bartosh ma racje skonczy sie jak z appendix:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |