Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hattrick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61499)

Mikhalov 16-07-2006 22:40

jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)

Dregar 17-07-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patol
Moze ktos zagra spara z IX ligi??

Ja moge zagrac ^^ Moje ID to 1303480 zuc mi wyzwanie bo ja tam zagladam raz na tydzien :P

@Topic

Ja zaczolem grac w hattricka mhmm w maju chyba, przegralem 2 mecze nie liczac sparow (to chyba dobrze jak w to nigdy wczesniej nie gralem ^^)

Iron 17-07-2006 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikhalov
jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)

Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

Matek 17-07-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron
Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

A gdzie jest napisane, ze uzytkownik ma obowiazek logowania sie z jednego IP? A przeciez mnostwo ludzi na Neo i zmienne IP;]

Te lapanie ludzi to pic na wode. Swojego czasu gralem 4 miechy oszukujac i robiac zawyzone transfery. Dopiero jak cos przebakalem, ze oszukuje GM sie obudzil i zbanowal.

Fiszbin 17-07-2006 15:03

Wygrałem 3:0 i umocniłem się na pozycji lidera IX.500. Przedemną mecz z aktualnym vice liderem, a później z drużyną z 3 miejsca. Mam 1 pkt przewagi nad vice liderem i 2 pkt przewagi nad drużyną z 3 miejsca, więc wszystko się może zdażyć.

Tomek Zabijaka 18-07-2006 18:41

Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .

Iron 18-07-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomek Zabijaka
Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .

Nie ma określonej reguły która mówi w jakim czasie dostaje się zespół .. może to byc dzien 5 dni a nawet 14 dni trzeba cierpliwie czekac:)

Straznik Monopolowego 21-07-2006 10:52

Harry Hawthorn:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z kiepski na słaby.
Wigberg Ewen:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z zadowalający na solidny.
Angel Vasilev:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z solidny na znakomity.
Renátó Hajdú:
Jego poziom kondycji poprawił się z przeciętny na zadowalający.
Roman Pohorecki:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z nędzny na kiepski.
Quinto Zinn:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z kiepski na przeciętny.
Daniel Posch:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Reint Hazenak:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z fatalny na nędzny.
Wojtek Zielkowski:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z przeciętny na zadowalający.
Tomasz Kaufman:
Poprawił poziom kondycji, z przeciętny na solidny.
Ferdynand Niewiatowski:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z kiepski na słaby.
Ariel Wąchała:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z przeciętny na zadowalający.
Jacek Łagowski:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny.
Clive Sheffield:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z słaby na przeciętny.
Georg Haitzer:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Niklas Rehpenning:
Poprawił poziom kondycji, z kiepski na słaby.
Csaba Puskás:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z słaby na przeciętny.
Ernest Oset:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny

Own3d :)

Matek 21-07-2006 11:05

no przeca kondyche trenuja wszyscy:)

Kele 21-07-2006 11:45

Morale drużyny: wściekli

Oni nie jedzą ludzi?

Patol 21-07-2006 11:46

Dregar wyzwalem cie, twoja druzyna to Pidzama Rangers czy cos takiego nie?? Gramy w srode. Ostatni sparing wygralem 4-5.

Straznik Monopolowego 21-07-2006 13:09

Kiedy sie poznaje rywala pucharowego??

Matek 21-07-2006 13:13

w nowym sezonie

Straznik Monopolowego 21-07-2006 17:44

Supp sie skonczyl odziwo zostaly numery na koszulkach logo i stroje klubowe -.^
Potrzebuje programu ktory mi powie komu co podskoczylo w danym tygodniu z kad taki wziasc?

AnElKa 22-07-2006 16:12

Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...

Iron 22-07-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnElKa
Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...

Na 2 kolejki przed końcem mam szanse zając 2 miejsce czyli więcej kasy niż za 3 które na dzien dzisiejszy mi grozi:(
Ps.Może się myle ale zdaje mi się,iż twój podpis za dużo waży.

Smetana 22-07-2006 17:39

Ja już praktycznie jestem w VII lidze i 2 ostatnie mecze to tylko formalność :). Ale i tak będę chciał wygrać, aby skończyć z kompletem zwycięstw :).

Straznik Monopolowego 22-07-2006 21:33

Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Monte 22-07-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Na mecz pucharowy morale Twojej drużyny będa już "wyzerowane"

Haha. Po 38 minutach przegrywam z Matkiem 0-4 xS

Straznik Monopolowego 23-07-2006 14:51

5-0 :(
Liczylem na wiecej, po pierwszej polowie bylo 4-0 do przodu razem 3 bramy boczynych obroncow (maja razem 10 bramek to 1/4 mojich wszysykich bramek) ale wreszcie jeden z napadziorow sie przelamal (moji dwaj napastnicyh przez caly sezon strzelili razem 2 bramki xD)
Jeden z bocznych obroncow dostal zolta kartke (3 z koleji a wiec w nastepnym meczu nie zagra i juz sobie w tym sezonie nie posotrzela)
Pewne 3 miejsce ;)

Kele 23-07-2006 15:04

Wygrana 6:0 niby... Ale już 3 kontuzja w ciągu dwoch tygodni...
Mam nadzieje ze aktualny wicelider przegra, a ja wygram ze swoim aktualnym rywalem, wtedy bede mial 2 miejsce w lidze. No i licze na gole moich napastnikow co dałoby mi króla strzelców.

Matek 23-07-2006 15:22

Sory Monte za taki pogrom. Sam sie zdziwilem:)

Na drodze do awansu stoi juz tylko Crvena, ale ta powinienem tez pojechac. VII ligo - witaj:)

PS: Pomoc na wyjezdzie slaby(max). W domu pewnie by bylo przecietna(min):)

Smetana 23-07-2006 16:29

Tylko 5-0, ale juz mam awans :). 6 punktów przewagi na drugim zespołem. A powiększy się to do 9, bo ostatni mecz gra ze mną, a ja MOTSnę :evul:.

Monte 23-07-2006 17:47

Matek. Godzinę ryczałem. Jak ja mogłem przegrać aż tak wysoko? Pomoc słaba min. no dobra, to ujdzie. Atak lewy solidny, prawy znakomity. Obrona nie najgorsza jak na 8 lige. Łącznie 33 gwiazdki i do tego mots. A TU 8-0?!

Iron 23-07-2006 19:05

4-1 do przodu jeszcze jeden mecz z spadkowiczem.. Licze na potknięcie vice lidera dzięki któremu mam szanse awansować na 2 miejsce..
I tak dostane kase za miejsce ale jak wiadomo chciałoby się jak najwięcej mam nadzieję ,iż będzie to premia za drugie miejsce:)

AnElKa 23-07-2006 21:42

Wygrana 0-7 na wyjeźdźie z outsiderem. Teraz vice-leader musiał by przegrać wysoko a ja wygrać wysoko w chu*a. Niestety on gra z outsiderem:/ Ale ja też może stanie się cud :>

Matek 24-07-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monte
Matek. Godzinę ryczałem. Jak ja mogłem przegrać aż tak wysoko? Pomoc słaba min. no dobra, to ujdzie. Atak lewy solidny, prawy znakomity. Obrona nie najgorsza jak na 8 lige. Łącznie 33 gwiazdki i do tego mots. A TU 8-0?!

Tym bardzie, ze ja w sumie takiej duzej przewagi nie mialem. I wynik naprawde jest zaskakujacy.

Monte 24-07-2006 18:41

To pewnie dlatego, że ich oszukałem z kasą za HT bo nie wysłałem i teraz będą się mścić XP

Smetana 24-07-2006 20:46

@up
COś w tym jest bo ja wygrałem mniej niż powinienem :).

Seindan 24-07-2006 20:48

Kiedys grywalem, ale jakos mnie ta gierka nie wciega i wg. mnie (co wielu podważy) ma mala grywalnosc ;p

7up 25-07-2006 08:42

Widze, że gierka może być fajna. Zaraz się zarejestruje :)
@edit
Heh, 30 w kolejce... za tydzień dostane? :s
btw. SP Zawisza Bydgoszcz =)

Kele 25-07-2006 11:16

@up
Czasem nie przydzielają na dzień żadnego zespołu, a czasem przydzielają dziesiatki. Cierpliwości.

@down
6

7up 25-07-2006 11:29

Moja cierpliwosc mija sie z celem :) mam pytanie: Ile sezonow jest w ciagu roku? Jeden? B)
Dzieki Kele ;d

Monte 25-07-2006 16:46

Lol. Jakie 6 sezonów? : P Są 3 sezony w 1 roku ; ) 14 meczy = 3 miesiące i 2 tygodnie + 2 tygodniowa przerwa.

Kele 25-07-2006 17:29

@up up
Lol ;)

@up
Myslalem ze jednak ruszy się do działu pomoc albo policzy ; >

7up 25-07-2006 17:49

Kele ty dziobaku jeden! ; <

Straznik Monopolowego 26-07-2006 13:14

Zobaczcie ze wszyscy ktorzy awansowali grali 5 pomocnikami >.< (matek,smenatana,hoomik,kuter,lider mojej ligi)
Ja chce od nastepnego sezonu tez grac 5 pomocnikami tylko czy diament (4-5-1) jest mozliwy czy jak juz grac 5 pomocnikami to 3-5-2 ??

Matek 26-07-2006 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Zobaczcie ze wszyscy ktorzy awansowali grali 5 pomocnikami >.< (matek,smenatana,hoomik,kuter,lider mojej ligi)
Ja chce od nastepnego sezonu tez grac 5 pomocnikami tylko czy diament (4-5-1) jest mozliwy czy jak juz grac 5 pomocnikami to 3-5-2 ??

matek jeszcze nie awansowal. Ale faktycznie - do 6 ligi najwiekszy naklad najlepiej klasc na pomoc. Z tego wzgledu, ze w 70% wypadkow przeciwnik bedzie mial slaby atak i slaba obrone.

hoomik 26-07-2006 13:22

hoomik tez jeszcze nie awansowal. Hoomik ma 1 pkt przewagi nad viceliderem, z ktorym gra w ostatniej kolejce. Hoomik zagra w tym meczu MOTS, aby zwiekszyc swoje szanse. Hoomik bardzo potrzebuje tego awansu zeby podreperowac swoje finanse ;) Zauwazylem, ze tym skladem ktory mam teraz, raczej nie mialbym problemu zeby sie w 7 lidze utrzymac. Wiem, wiem, wszystko zalezy do jakiej ligi trafie - ale mimo wszystko sklad mam nienajgorszy, i po paru wzmocnieniach moze uda sie powalczyc o miejsca 1-3. Ale wszystko zalezy od niedzielnego meczu - do awansu wystarczy mi remis. Takze czymac kciuki za mię ;P

Straznik Monopolowego 26-07-2006 13:52

Fajnie,milo tylko ze nikt mi nie odpowiedzial na pytanie :/
I moglibyscie dac mi link do tego programy z treningiem juz z 5 raz prosze a przeciez go uzywacie >.<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.