![]() |
jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg) |
Cytuj:
@Topic Ja zaczolem grac w hattricka mhmm w maju chyba, przegralem 2 mecze nie liczac sparow (to chyba dobrze jak w to nigdy wczesniej nie gralem ^^) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Te lapanie ludzi to pic na wode. Swojego czasu gralem 4 miechy oszukujac i robiac zawyzone transfery. Dopiero jak cos przebakalem, ze oszukuje GM sie obudzil i zbanowal. |
Wygrałem 3:0 i umocniłem się na pozycji lidera IX.500. Przedemną mecz z aktualnym vice liderem, a później z drużyną z 3 miejsca. Mam 1 pkt przewagi nad vice liderem i 2 pkt przewagi nad drużyną z 3 miejsca, więc wszystko się może zdażyć.
|
Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni . |
Cytuj:
|
Harry Hawthorn:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z kiepski na słaby. Wigberg Ewen: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z zadowalający na solidny. Angel Vasilev: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z solidny na znakomity. Renátó Hajdú: Jego poziom kondycji poprawił się z przeciętny na zadowalający. Roman Pohorecki: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z nędzny na kiepski. Quinto Zinn: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z kiepski na przeciętny. Daniel Posch: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający. Reint Hazenak: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z fatalny na nędzny. Wojtek Zielkowski: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z przeciętny na zadowalający. Tomasz Kaufman: Poprawił poziom kondycji, z przeciętny na solidny. Ferdynand Niewiatowski: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z kiepski na słaby. Ariel Wąchała: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z przeciętny na zadowalający. Jacek Łagowski: Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny. Clive Sheffield: Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z słaby na przeciętny. Georg Haitzer: Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający. Niklas Rehpenning: Poprawił poziom kondycji, z kiepski na słaby. Csaba Puskás: Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z słaby na przeciętny. Ernest Oset: Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny Own3d :) |
no przeca kondyche trenuja wszyscy:)
|
Morale drużyny: wściekli
Oni nie jedzą ludzi? |
Dregar wyzwalem cie, twoja druzyna to Pidzama Rangers czy cos takiego nie?? Gramy w srode. Ostatni sparing wygralem 4-5.
|
Kiedy sie poznaje rywala pucharowego??
|
w nowym sezonie
|
Supp sie skonczyl odziwo zostaly numery na koszulkach logo i stroje klubowe -.^
Potrzebuje programu ktory mi powie komu co podskoczylo w danym tygodniu z kad taki wziasc? |
Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...
|
Cytuj:
Ps.Może się myle ale zdaje mi się,iż twój podpis za dużo waży. |
Ja już praktycznie jestem w VII lidze i 2 ostatnie mecze to tylko formalność :). Ale i tak będę chciał wygrać, aby skończyć z kompletem zwycięstw :).
|
Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi?? |
Cytuj:
Haha. Po 38 minutach przegrywam z Matkiem 0-4 xS |
5-0 :(
Liczylem na wiecej, po pierwszej polowie bylo 4-0 do przodu razem 3 bramy boczynych obroncow (maja razem 10 bramek to 1/4 mojich wszysykich bramek) ale wreszcie jeden z napadziorow sie przelamal (moji dwaj napastnicyh przez caly sezon strzelili razem 2 bramki xD) Jeden z bocznych obroncow dostal zolta kartke (3 z koleji a wiec w nastepnym meczu nie zagra i juz sobie w tym sezonie nie posotrzela) Pewne 3 miejsce ;) |
Wygrana 6:0 niby... Ale już 3 kontuzja w ciągu dwoch tygodni...
Mam nadzieje ze aktualny wicelider przegra, a ja wygram ze swoim aktualnym rywalem, wtedy bede mial 2 miejsce w lidze. No i licze na gole moich napastnikow co dałoby mi króla strzelców. |
Sory Monte za taki pogrom. Sam sie zdziwilem:)
Na drodze do awansu stoi juz tylko Crvena, ale ta powinienem tez pojechac. VII ligo - witaj:) PS: Pomoc na wyjezdzie slaby(max). W domu pewnie by bylo przecietna(min):) |
Tylko 5-0, ale juz mam awans :). 6 punktów przewagi na drugim zespołem. A powiększy się to do 9, bo ostatni mecz gra ze mną, a ja MOTSnę :evul:.
|
Matek. Godzinę ryczałem. Jak ja mogłem przegrać aż tak wysoko? Pomoc słaba min. no dobra, to ujdzie. Atak lewy solidny, prawy znakomity. Obrona nie najgorsza jak na 8 lige. Łącznie 33 gwiazdki i do tego mots. A TU 8-0?!
|
4-1 do przodu jeszcze jeden mecz z spadkowiczem.. Licze na potknięcie vice lidera dzięki któremu mam szanse awansować na 2 miejsce..
I tak dostane kase za miejsce ale jak wiadomo chciałoby się jak najwięcej mam nadzieję ,iż będzie to premia za drugie miejsce:) |
Wygrana 0-7 na wyjeźdźie z outsiderem. Teraz vice-leader musiał by przegrać wysoko a ja wygrać wysoko w chu*a. Niestety on gra z outsiderem:/ Ale ja też może stanie się cud :>
|
Cytuj:
|
To pewnie dlatego, że ich oszukałem z kasą za HT bo nie wysłałem i teraz będą się mścić XP
|
@up
COś w tym jest bo ja wygrałem mniej niż powinienem :). |
Kiedys grywalem, ale jakos mnie ta gierka nie wciega i wg. mnie (co wielu podważy) ma mala grywalnosc ;p
|
Widze, że gierka może być fajna. Zaraz się zarejestruje :)
@edit Heh, 30 w kolejce... za tydzień dostane? :s btw. SP Zawisza Bydgoszcz =) |
@up
Czasem nie przydzielają na dzień żadnego zespołu, a czasem przydzielają dziesiatki. Cierpliwości. @down 6 |
Moja cierpliwosc mija sie z celem :) mam pytanie: Ile sezonow jest w ciagu roku? Jeden? B)
Dzieki Kele ;d |
Lol. Jakie 6 sezonów? : P Są 3 sezony w 1 roku ; ) 14 meczy = 3 miesiące i 2 tygodnie + 2 tygodniowa przerwa.
|
@up up
Lol ;) @up Myslalem ze jednak ruszy się do działu pomoc albo policzy ; > |
Kele ty dziobaku jeden! ; <
|
Zobaczcie ze wszyscy ktorzy awansowali grali 5 pomocnikami >.< (matek,smenatana,hoomik,kuter,lider mojej ligi)
Ja chce od nastepnego sezonu tez grac 5 pomocnikami tylko czy diament (4-5-1) jest mozliwy czy jak juz grac 5 pomocnikami to 3-5-2 ?? |
Cytuj:
|
hoomik tez jeszcze nie awansowal. Hoomik ma 1 pkt przewagi nad viceliderem, z ktorym gra w ostatniej kolejce. Hoomik zagra w tym meczu MOTS, aby zwiekszyc swoje szanse. Hoomik bardzo potrzebuje tego awansu zeby podreperowac swoje finanse ;) Zauwazylem, ze tym skladem ktory mam teraz, raczej nie mialbym problemu zeby sie w 7 lidze utrzymac. Wiem, wiem, wszystko zalezy do jakiej ligi trafie - ale mimo wszystko sklad mam nienajgorszy, i po paru wzmocnieniach moze uda sie powalczyc o miejsca 1-3. Ale wszystko zalezy od niedzielnego meczu - do awansu wystarczy mi remis. Takze czymac kciuki za mię ;P
|
Fajnie,milo tylko ze nikt mi nie odpowiedzial na pytanie :/
I moglibyscie dac mi link do tego programy z treningiem juz z 5 raz prosze a przeciez go uzywacie >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |