![]() |
mam 2k level 17 i co mam kupić??
|
Co kupić??
Mam 10 k (beznadziejnie wiem) 20 lvl moje eq: -Knight Armor -plate legs -warrior helmet -leather boots -scraf PS. co mam kupić do EQ a nie broń. |
Cytuj:
|
4 dedy=2 lvl down :/
Ok. Zaczne:
Mam 16 lvl bo zaliczyłem 4 dedy w jeden dzień (a dokładnie 3 w jeden 1 wcześniej) i 15 mlvl-DRUID. Eq: -noble armor, -plate legs, -dwarven shield, -leather boots, -dark helmet, -moonlight rod. W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić? |
Mam knighta po hacku ;x eq:
bs & gs dwarven shield plate set steel helmet. Czesto z kumplami chodze na gs hunty, co kupić, azeby mniej obrywac od GS'a? co jest najwazniejsze? |
@up przed wszystkim sobie kup duuzoo lepsza tarcze, tower, crown...
i przestan chodzic w palte armorze! kup se crown lub najt dobrze by bylo kupic sobie lepszy helm i lepsze legsy kup se także scarfa/platinum amuleta |
Mam 22 lvl'ek! Eq : crown armor, crown legsy, p ammy, vampire shield , f axe ,crus helmet !!!! Co mam teraz kupić?? Zbierac na bohy czy d lance ? ;>8o
|
SŁUCHAJCIE ;) :
Mam 15 lvl bo zaliczyłem 5 dedy w jeden dzień (a dokładnie 4 w jeden 1 wcześniej) i 14 mlvl-DRUID. Eq: -noble armor, -plate legs, -dwarven shield, -leather boots, -dark helmet, -moonlight rod. W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić? |
knight 15 lvl , 3 mlvl ,moge wyciągnąć 10 k |gram na chimerze
EQ: plate armor plate legs dragon shield scarf zwykle butki Weapon: serpent sword Myślałem o kupnie fire sworda(5k) i knight armora(5k) , albo bright sworda 10k POMOCY |
13:44 You see a tempest rod.
It can only be wielded by druids of level 33 or higher. It weighs 21.00 oz. It grants you the power of striking your foes with furious thunderstorms. 13:44 You see a crown armor (Arm:13). It weighs 99.00 oz. 13:44 You see a vampire shield (Def:34). It weighs 38.00 oz. Dark powers enchant this shield. 13:44 You see knight legs (Arm:8). It weighs 70.00 oz. 13:44 You see boots of haste. It weighs 7.50 oz. 13:44 You see a crusader helmet (Arm:8). It weighs 52.00 oz. 180k w depo, co kupić :/ |
ja mam 20k co kupic?Promo czy pozbierac na bohy?:P
|
Promo <10>
|
Na co zbierać kase - oto jest pytanie
na Aola czy na Demonke, na Skull Staffa czy na Vampke, Na Crown Legi czy zostawic sobie na runki. w jakiej kolejności kupować te rzeczy lub jeśli macie pomysły na inne items (oprócz BoH) - walcie śmiało My EQ: -Cruz helmet, -K armor, -Warhammer, -K legs, -Dragon hammer :D, -Beho shield xD |
18 knight skille: 70/71
EQ: Crown armor Crown helmet Vampire shield leather boot bs gs plate legs Co mam kupic cown legs czy bohy?? |
@VAlex:
bohy na tym lvlu ci nic nie dadza, a zamiast c-legow kup se k-legi |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
mozesz kupic pare bp uhs...a resztze kasy zostawic na pozniej i kupic c legi za jakis czas... Cytuj:
To tylko moje skromne zdanie ;) |
Nie ma sensu kupować c legów, chyba że nie ma na co się kasy wydawać.
|
A ja mam 13k. Na co lepiej zbierać - c-legi czy g-arm? (Jestem po hacku :( )
|
Cytuj:
|
hiho:)
Moje eq: Crus helmet P ammy BS Crown Armor Vampirka K legs GS BoH Jestem Knightem xD 30 lvl :) na co radzicie teraz zbierac bo nie wiem co kupic? Royal Helmet? Steel boots? Demon Shield? a moze cos innego? (do 40k) pozdrawiam. |
sorcerer 28 lvl 30 mlvl pacc
Eq: Steel helmet noble armor plate legi butki guardian shield różdżka scarf bp :P mam jakieś szczątkowe ilości kasy. na co teraz zbierać? promo? |
B4rt3q:
knight armor plate legs stell helmet buty scarf wale z 2-handed weapon ale mam dragon shield |
Poziom: 25 Sorcem
Mlv: 20 Posiadany Eq: Crown Helm Leather Boots Tortoise Shield Il. dostępnej kasy: +/- 100k Co chcemy kupić: Helm Buty Tarcze lepsze od tej co mam Cena przedmiotu który chcemy kupić: te rzeczy wyzej wymienione, ale do ok. 100k |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co kupić mam 8 k i jestem na luminerze.
Mam 8 lev. Jestem knightem. Jakie rzeczy dokupic bo mam -steel helmet -plate armor -plate legs -guardian shield -spike sword i bootsy |
@up
nic nie dokupuj idz expić/skillowac bo narazie niczego nie potrzeba ci a lvl slaby i pozbierasz troche kasy to se kupisz lepsze eq ale to na wyszym lvl |
Sorry
sorry ze sie doczepie ale tez zalezy kto na czym expi bo np masz knight seta i bsa poweisz ze expsiz na cyclopach a masz 14 levle to nikt ci nie powie zmien na p seta bo masz zamaly lev na p seta i bsa a jak napsizesz np z ena cycah nie kaza zmienic:P tylko ulepszyc!!! a to moi drodzy roznica!
|
Ja gram na Solerze i mam:
-crusader helmet -fire axe -boh -vampire shield -crown legs -crown armor -p amulet i 50k I nie wiem co teraz kupic Demon Shielda :confused: czy może Golden Armora ?? z góry dzięki!! :) |
rowniez solera jak pan @up
przesiadke robie z druida na pala pacc ten sam acc mam p set, meduske, 18k, clerical mace odlozone juz myslalem aby sprzedac meduske; kupic b robe, hotm a potem na bohy dorabiac |
17 lvl
eq: steel helmet, noble armor, p legs, dwarven shield, wand, 10,9k na co wydać/zbierać ?? Prosze o słuszne porady... |
Cytuj:
bo masz trochu zagmatwane najważniejsze: który masz lvl? bo przed pewnym lvlem nie warto nosic b roba i bohy, a czesto arm jest potrzebny i nie warto wtedy tez i HOTMa nosić... pow. 15 lvla kup b robe, k legs, na 20 lvlu HOTM(albo c-helmet), ~28 lvl bohy @up b robe, c-helmet, k-legs, lepszy shield(dość tani, ale jeśli nie zależy ic na kasie, to moze toera se kup) |
@up
8 ofc chce zainswestowac w b robe bo przeciez gowno spirkow uniose tylko wbijam 40dist i juz zasuwam na tomba wiec....narazie meduski nie sellnalem przyda sie na trolle |
No to mam 27 sorca i 34 mlvl (41k do wydania)
EQ obecnie : -Crown helmet -K legs -Blue Robe -Guardian shield -P amulet -Leather Bootsy Zastanawiam się co kupić Bohy lub lepszy shield (demon) :P |
Cytuj:
Moje pytanie mam 22k eq Crus Helm, C-Armoro, K-Legs, Medusa Shield, Buty, BS. Co zrobić: -kupić GS(18-20k), -kupić Vampirke(18-20k), sprzedać Medusę(10k) i zbierać na Gs-a, -kupić Vampirkę i zainwestować w runy -jakaś inna opcja |
Hmmm adi dzieki i tak chyba zrobie :P
up adik: Zrób tak kup GS i kup BP UHów skocz na DC i zobacz jak się expi z GS :P mówie ci exp ~30k/h a loot ~6k/h :) i za takie 3 h siedzenia masz vampirke :P |
MAM 10,9k
eq: steel helmet, n armor, p legs, dwarv shield i wand, 17 lvl !!! PROSZe MI PORADZIC WRESZCIE !!! :D Wesołych Świąt :evul: |
Siema moje qw to :noble armor,plate legsy,dark helmet.lether bots,wand of drgonberth i tusk shield.
Jest to mój piewszy post na tym forum :) |
20lvl
Mam 20lvl
eq: Rh, g Armor, k Legs, Vamp shield, GS, BS, P ammy Co teraz kupic?? myslalem nad demonka albo steel bootsy albo bohy........co doradzicie....? |
up:
Ja ci doradze tak : najpierw kup Runy :P bo eq jak na ten lvl masz bardzo dobre , ale jak juz chcesz wybierac to sprzedaj vampirke kup demonke i reszte wydaj na runy :) BOHy i s booty na tym lvl sa nieoplacalne a poki nie masz AOL duże prawdopodobieństwo że padniesz i coś cennego wypadnie ... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |