Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Tirensa 28-02-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Ten temat został założony przez idiotę, który zdenerwował się na Fire i na to, że Nizahe pierwszy dał taki temat. Tengu w żaden oficjalny sposób nie ogłosiło żadnych opłat za wolność, Fire tak - w postaci tematu Nizahe.

Dobre,dobre:D.Ja mam zapłcić 80k a nie miałem jeszcze niestety okazji zabić nikogo z Tengu ani uderzyć a Ty masz większy lvl,biłeś już paru i płacisz mniej:P.

Cortez Blackheart 28-02-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Dobre,dobre:D.Ja mam zapłcić 80k a nie miałem jeszcze niestety okazji zabić nikogo z Tengu ani uderzyć a Ty masz większy lvl,biłeś już paru i płacisz mniej:P.

Ja nie widze w tym nic dziwnego, magowie sa uwazani powszechnie na wojnach za bardziej niebezpiecznych niz mid lvl knightci... stad wlasnie masz placic wiecej.

Vaikor 01-03-2006 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
dziwi mnie to dlaczego vaikor opuscil tengu a przeciez byl taki oddany wlasnie tej gildii i stal za nia murem. Zna ktos odpowiedz na to pytanie??

Oczy wiscie ze ja znam i mozesz spytac mnie w prost a nie pisac do kogos innego. Opuscilem dlatego ze chce pograc w tibie jak normalny rgacz, chce pograc w gre za ktora place rl hajs zeby miec pacc. Chce pograc z kumplami, pochodzic na hunty, miec troche zabawy. Póltora miesiaca w pz i zmarnowania 45 dni premium mi starczy.

Alekanusek 01-03-2006 13:59

@Toowreck

Troche zapuzno bym sie bawil w piaskonicy dzieckoB) . A moze przed matura mam sie w piaskownicy uczyc??? Co ty wiesz -,-. Ciebie chyba w nocy budizli,jesli wiesz co to znaczy B)
Z tym Latco to troche przesadzilem ,fakt:D.

@Vaikor
Cykor cie zlapal?? I co? Odszedles z tengu, a taki byles oddany. Wynike z tego jedno: jestes dwulicowcem.:cygaro:

PS: Fire i tak wygra, a Latco nie bedzie mial latwego zycia.

Storiel 01-03-2006 14:58

Vaikor to ****a, Opowiadal na innych postach ze "Nikt nie bedzie placil" a teraz *******i ze "Chce se Pograc" ****a i tyle...

Toowreck 01-03-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Vaikor to ****a, Opowiadal na innych postach ze "Nikt nie bedzie placil" a teraz *******i ze "Chce se Pograc" ****a i tyle...

Vaikor, pomijajac bluzgi i wybierajac z tej wypowiedzi tresc widac ze koles ma sporo racji. Mowiles ze nikt nie bedzie placil itd... ale ok nvm.

A ty od matury zycze powodzenia, przyda sie... chyba ze ten post ktory commentowalem byl po jakims jaraniu albo melanzu;p

Storiel 01-03-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

A tak se poszukalem z ciekawosci... :)

Vaikor 01-03-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
A tak se poszukalem z ciekawosci... :)

Gratz. Jakoś nie rusza mnie to co piszecie :cygaro:

Toowreck 01-03-2006 23:43

LooooooooooooooL

Tengu sie wyplacilo... zawiodlem sie :P
latwo sie poddali

Frolik 02-03-2006 07:20

i po wszystkiemu juz ;] znudzone tengu nie wytrzymalo psychicznie i zaplacili,puki co ja nie zamierzam placic ale moze kiedys jak zechce mi sie pograc ;)ehh zmarnowane prawie 2 miechy hmm sux Gl...:P

Torpedo 02-03-2006 08:54

HAHA wspanialy dzien dla FIRE:P:P

pyzio2 02-03-2006 13:13

a mnie nie dziwi zachownie vaikor'a...

Każdy z nas wygrywając wojnę postepował by tak samo (bronił by guildi i ich zasad za wszelką cenę tak robił Vaikor) jednak że wojna to ciężki kawał chleba kto walczył w niej długo to wie że nie wygrywają fragi tylko psychika graczy ... Są tacy że po miesiącu zaczynają się meczyc ciagłym staniem w pz i chcem normalnie expic. Do tego należy wziąść pod uwagę fakt przegranej bitwy w Venore i kilku ataków ze strony Fire. Zreszta co sam Vaikor miałby zrobić w tej wojnie raczej cięzko samemu byloby mu zrobic jakies fraga (druid). Także zdecydował się na opuszczenie Tengu zresztą postąpił słusznie bo tydzien po nim zapłaciło całe Tengu i wojna się zakończyła.

Mimo że, opuścił wojnę należy mu się szacunek za to że walczył, bo większość z was go krytykuje a nie ma za bardzo pojęcia o wojnie.

Glin 02-03-2006 14:08

Nigdy do naszych wrogów nie odniosłem się z brakiem szacunku. Ciesze się że to koniec, choć nawet gdyby miała się ta wojna ciągnąć jeszcze kilka miesięcy dałbym rade nie expić. Wojna to nerwówka i dobrze że się skończyła!

Frolik 02-03-2006 14:34

nom przyznam ci racje...ta wojna byla dluga i nudna nawet :Pa ja bede musial sie pozegnac z morgana ;)bo 600k nie jestem w stanie zaplacic dla tego ***bla bla bla z 300 wczoraj na 600 dzis :P spoko...zycze powodzenia wszystkim grajacym na morganie ;)baba Gl

pyzio2 02-03-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Nigdy do naszych wrogów nie odniosłem się z brakiem szacunku. Ciesze się że to koniec, choć nawet gdyby miała się ta wojna ciągnąć jeszcze kilka miesięcy dałbym rade nie expić. Wojna to nerwówka i dobrze że się skończyła!

akurat o ciebie glin mi niechodziło :)

Alekanusek 02-03-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck
Vaikor, pomijajac bluzgi i wybierajac z tej wypowiedzi tresc widac ze koles ma sporo racji. Mowiles ze nikt nie bedzie placil itd... ale ok nvm.

A ty od matury zycze powodzenia, przyda sie... chyba ze ten post ktory commentowalem byl po jakims jaraniu albo melanzu;p

Jakby co to po urodzinach, godzine po xDD

A co do wojny, FIRE RZADZI:dance:

Vaikor 02-03-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2
a mnie nie dziwi zachownie vaikor'a...

Każdy z nas wygrywając wojnę postepował by tak samo (bronił by guildi i ich zasad za wszelką cenę tak robił Vaikor) jednak że wojna to ciężki kawał chleba kto walczył w niej długo to wie że nie wygrywają fragi tylko psychika graczy ... Są tacy że po miesiącu zaczynają się meczyc ciagłym staniem w pz i chcem normalnie expic. Do tego należy wziąść pod uwagę fakt przegranej bitwy w Venore i kilku ataków ze strony Fire. Zreszta co sam Vaikor miałby zrobić w tej wojnie raczej cięzko samemu byloby mu zrobic jakies fraga (druid). Także zdecydował się na opuszczenie Tengu zresztą postąpił słusznie bo tydzien po nim zapłaciło całe Tengu i wojna się zakończyła.

Mimo że, opuścił wojnę należy mu się szacunek za to że walczył, bo większość z was go krytykuje a nie ma za bardzo pojęcia o wojnie.

Nie wiem kim jesteś ale już Cie kocham ;* <3

Torpedo 02-03-2006 20:44

Ten thread mozna juz zamknac. Zycze wszytskim na morganie (sobie rowniez:P) aby juz nigdy zadne wojny nie ogarnely morgany.:)

Peace

gl in game

Raul 02-03-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Ten thread mozna juz zamknac.

A słowo ciałem się stało. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25.