![]() |
Aktualnie gram druidem i mysle ze jest najlepsza porfesja :D ale to moje zdanie.. Kazdy moze myslec inaczej
|
(Battle :P ) Elder Druid - hobby blokowanie smoków... Ogólnie fajna postać do expienia, a z paccem wspaniała do zarabiania (UHy jak ciepłe bułeczki schodzą).
|
Ale sie rozpisalam;]
Moim zdaniem najlepszy jest palek bo mocno wali a jak ktos go atack to moze zalozyc tarcze jak sciagnie bowa/crossbowa a jak ma speara to nie musi go sciagac:] Palek szybciej expi niz inne profesje bo strzela z dystansu ale zeby byc palkiem to trzeba jednak miec ta kase:D
Na drugim miejscu jest knight jest podobny do palka tylko nie strzela z luku i na dystans:] Knight podoba mi sie ze mozna nim zrobic wielkie skille [nie radze skillowac na rooku za duzo czasu] jak juz sie wybierze profesje knight na mainie to wtedy mozna skillowac;] I jak sie go wyskilluje dobrze to mamy dobrego knighta;] Na 3 miejscu druid tylko dlatego ze moze robic uhy i ihy i moze sie dzieki temu niezle wzbogacic;] Na 4 miejscu sorc lepszy od druta ale nie robi uhow ihow najlepsze czary ma wlasnie sorc bo druid ma wiecej czarow z runami niz bez a sorc ma walsnie te bez tych runek;] |
:) ja anrazie paladin ale za niedlugo royal paladin
|
ja w tej chcwili gram sorcem choc moja najsilniejsza postac to palladyn.
|
A ja obecnie gram wszystkimi profesjami, począwszy od rookstayera, a kończąc na elite knighcie. :p
|
Wg. mnie najlepsza profesja to pall :) na wyższym lvlu z dobrym shieldingiem jest lepszy od knighta, bo ma Magic Shielda i Exure Vite :) Moze używać najsilniejszej runy ofensywnej w Tibii, czyli SD :) Atakuje na dystans, czyli taki GS nic mu nie zrobi ;) ma Invisible, co tez bardzo sie przydaje :) w ogóle pall ma dużo plusów, ale wady ma takie ze duzo capa strzaly zajmuja :/ oddałem glos na paladyna, ponieważ TERAZ nim gram :>
|
Proponuje zamkniecie i 'odklejenie' tego tematu. Nie ma juz chyba sensu w nim pisac skoro kazdy moze wpisac sobie jaka ma profesje pod nickiem w statsach postaci.
|
@up. To prawda ...
|
Ja gram druidem, myślę że za prędko nie zmienie tej decyzji, bo jeszcze mi druid nie podpadł ;)
|
Ja jestem knight xD
Hey aktualnie gram Knightem 10 lvl skile 27/27 niewiem czy nie zmienic na druida...
Mam problem dlaczego niemoge sie polaczyc z moja postacia z serwerem... HELP!!!!! :( niewiem co robic... : pomóżcie... :( |
Jak ja gram Sorciem i Knightem to co zaznaczyc lepszego??
|
ZAznaczaj kogo chcesz ja nie zaznaczam bo kazda profesja jest dobra.:P
|
Ja gralem magiem do 37 lvl az pare razy dedlem pozniej zamienilem go na knighta i teraz gram tzn skilluje knightem :D
|
Royal Paladin
Ja polecam Grać Royal Paladynem(paladynem)możesz z marnym lvl'em chodzić na
Ds(Demon Skeletony)lub Slimy Obecnie Gramm Palkiem i Trenie:lucznik: |
Ja gram od dzisiaj palem i mam już 26\21 :P
Tylko głupio, że speary sie łamią. A mój brat gra knightem. |
Normalnie żenada
Cytuj:
Po 2 jeżeli miałeś 105 lvl( w co wątpie) to po co takie pytania? Szkoda mi ciebię |
Jestem knightem ze klillami 33/30 :dance: 12 lvl :baby: 1mlvl:p
|
Ja gram Knighetem, ale niestety robie to z przymusu bo internet nie jest zbyt swietny i granie innymi profesjami byloby troche ciezkie. Ale nie bede nazekal knight jest dobra profesja, a elite knight to juz zupelny wypas :D.
|
Gram drutem, ihy, uhy, i inne takie - to raz (zarobek niezły z tego)
moze robic niewiele mniej runek od sorca i znacznie wiecej od palla (to dwa) no i na razie jest to moja ulubiona profesja 8o |
Ja mam problem ponieważ jestem niezdecydowany....:( Grałem każdą profesją i po osiągnięciu jakiegoś lvl'a stwierdzałem, że ta druga profesja jest lepsza i się przerzucałem i tak w kółko....:( Aktualnie gram Knightem i taką odpowiedź zaznaczyłem (mam nadzieje że tą postacią będe grał do końca:) )
|
Ja jestem Elite Knightem i jest mi dobrze :P
|
Ja jestem Elite knightem ale chwilowo pacca niemam bo trenuje skille ;) ale dla osoby ktora chce przezyc extremalno przygode z tibio to zalecam byc knightem bo na wszystko pujdzie naco pragni :).
|
Zapytanie.
Ja sam jestem knightem, ale mam pytanie jak mozna zostac elite knightem???? Nie gram zbyt dlugo w tibie i nie wiem bo nigdy tego tematu nie ruszalem. Proszę o pomoc.
|
Ja ci powiem, bo nie jestem taki jak inni co mówią: SZUKAJ!! Elite Knight można być gdy się ma PACC
|
Ja obecnie gram jako Knight :D:D
|
Obecnie knight, wcześniej sorc :)
|
Wczesniej byl sorc, teraz jest elite knight :D nastepny bedzie druid.;)
|
ja gram aktualie druidem chociarz czasem knightem xD
|
ja pierw grałem knightem potem sorcem , potem pallem, potem rookstayerem potem drutem a teraz gram znowu knightem:cup:
|
Ja gram caly czas knightem:P reszta moich postaci gram wtedy gdy skiluje knightem...ryc to moja ulubiona postac :cup: :cup: :cup: :] :] :]
|
zaznaczyłem Elder Druid bo taką profesją gram obecnie, gra mi sie nia najlepiej a kazda moja przygoda z inna profesja konczyla sie predzej czy pozniej i wracalem do druida ale po update sprubóje knight'em :)
|
Cytuj:
Nie zgadzam sie z toba to pallem jest byc najlepiej :) |
Sorc power :)
Co jak co ale to sorcerzy rządzą tibią :P już nie mogę się UE na paccu doczekać :)
|
Oczwyiście KnightB)
|
knight
Ma sie rozumieć że elite knight, nimi sie najłatwiej gra i są moim zdaniem najpotężniejszą profesją, wystarczy że se wyrobisz skille i jesteś bardzo dobry. Kiedyś grałem druidem ale mi sie znudziło jak idziesz na jakiegoś hunta to ci sie nagle mana kończy, runy sie kończą, potem kup manafluidy... to samo z palem kup strzały, kup bełty... ehhh to nie dla mnie elite knight jest najlepszy po prostu idziesz i walczysz twarzą w trzarz z wrogiem na śmierć i życie a nie jak np. pal uciekasz cały czas jak tchóż i walisz z dystansu zamiast stanąć pożądnie do walki:]
|
Ja obecnie gram knightem,a w wolnych chwilach lubie sobie wejsc na palka.
:cup: |
Jam Jest Knight
Jestem Knightem poniewaz jest to wedlug mnie najlepsza profesja po update ;P Szybkie exury i te bajerki no wiecie:berserk:
|
Jestem druidem, mam też palladyna i sorca, a knightem grałam w przeszłości :)
|
PaladynB) . Gralem kiedys sorcem ale wkur..... ze summon nie moge zlazic na nizsze poziomy i schody. huntuje goscia fe a on mi wpiepsza sie do kopalni, dalej musze isc bez sumona.... A taki pal jest napewno lepszy od knajta bo go roz*******a na dysta a jak dobrze pujdzie to knajt nie zabieze nawet 1hp:] . a co do amunicij to nosze kilka bp boltuw i nie musze caly czas biegac do sklepu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |