![]() |
hehe ale na szczescie nie zawsze pozory myla:P Sama teoria nie wystarczy praktyka jest wazniejsza:P
|
Twoim zdaniem tak ;)
Mam pytanko, gdzie moge expic za 13 lev ze skillami 60/50?(zeby szybko lev wbic, na kasie mi az takbardzo niezalezy ;)) |
kopalnia dwarfow
|
@ marcinekk
ale zes go zjechal :P @ woda~ idz na soldki a jesli si enie boisz to idz na guardy chociaz latwo pewine umzesz :( |
No na guardy to watpie mam tylko 235 hp :>
Chce dobic 70 dist albo 65 ;) |
Ja poszedlem na guardy moim palkiem z skilem 47 i 14 lvl ,ale tylko 3 ujechalem bo strzaly mi sie konczyly:P
|
****aaaaa mac!!!!!!!
bylem se szczesliwy na dl z qwezem i lady, zabilismy juz z 15 dl-i i z 40dragow a tu ****a macv c*** mial red hp a ja zielone i mi zaspamowal i w 2 sekundy martwy!!! Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord aol,2 blessy i skille i all poszlo sie ***c-120k expa i 70k kasy -.- oto link do filmu... http://rapidshare.de/files/15228356/DL.rec.html |
Woda sedesowa:
Prosze cię nie odzywaj się juz bo jak czytam to co ty piszesz, to mi się płakać chce z żalu..aikau nie ma ownerow?!..prosze cie..on jest zalogowany 25 godzin na dobe! Więc nie ******* ze on nie ma ownerów bo to jest nierealne... coś ostatnio nie mam szczęścia do gsów...z 2 huntow na jakich byłem zarobiłem na kazdym 2 p-armory i jakies smieci...zadnych obrych itemow..powoli zaczynam sie denerwować..ale dzisiaj może w końcu mi się poszczęści |
Cytuj:
|
@woda sedesowa
Ty masz przesrane jjuz na tym servie, jestes nowy i odrazu sobie duzo pozwalasz wiec zobaczymy... |
Mam przesrane, bo znam Aika i jest moim kolega i pisze to?:baby:
Czy za Widzewa :D |
Dokladnie Qwez..zgadzam sie z toba w 100%...woda sobie na za duzo pozwala..nie pogra tutal dlugo cos czuje:p..
|
widze ze nie tylko mnie ten kolo wkurza
jak czytam jego posty to czuje sie tak jak byla sprawa z fantomem. woda tak szczerze malo wiesz, ale udajesz ze nie. moze to nie prawda ale takie jest moje zdanie i go nie zmienisz. a tak jak pisaliscie wczesniej z marcinem, o teori i praktyce to ja zacytuje cos z pewnej pisoenki ,,wychylylybymy'', ,,ch** z teoria, liczy sie praktyka'' az mi sie lepiej pisze jak wiem ze ktos jest ze mna :) pozdro :) |
Ok, dobra sorry, ale uwierzcie mi Aika nie ma kiklu ownerow.Znam go.A to ze malo wiem ta troszke watpie, przeciez malo mnie znasz.Ja chce zakonczyc ten temat, ale zaraz pojawi sie 10 postow na ten temat, wiec jesli chcecie zebym nie gral na tym servie to nie, mam wielu kolegow na innych.
Ja tez cos zacytuje z piosenki "Mam prawo do dobrej zabawy,mam prawo do ciezkostrawnych mysli, mam prawo miec prawo, mam prawo plakac" |
Czy wy jesteście chorzy ludzie ? Znacie wogule aikau ? Jak ktos mi mówi ze on 24 na dobe siedzi to mi żal tego człowieka. Aikau siedzi kolo 10 godzin dziennie max czasami dużo mniej. Myślicie ze nabil se 142 lvl to musie miec kilku ownerów? Fakt miał kedys bana za accont sharing ale to było dawno temu. A pozatym Aikau to chyba najlepszy z brazoli na tym serwie nie wiem co wy chcecie od niego -.- Może to jest tak że jak duff nie jest już takim zagrożeniem to sie czepiacie kogos innego...
I tak jeszcze jedno jak ten kolo gra tu 6 dni to nie musi wszystkiego wiedziec ale ma prawo sie wypowiedziec. A wy jak co to mu wytłumaczcie a nie odrazu że se tu długo nie pogra -.- |
Zgadzam sie, Aika gra z 10-12h 8o dziennie i nie ma ownerow.Wiecej nie pisze, bo bendzie ze sie wymadrzam:cygaro:
|
Cytuj:
|
yeah dzis padlem i zaczolem expic od 14.30 by bylo szybciej ale duzo ludzi bylo na port hope i tak odrobilem 120k expa~
Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord 19:53 You advanced from Level 50 to Level 51. rekin Rox hail me now or hunted xD |
Cytuj:
@ Rekin Nom odrabiaj, odrabiaj ;) |
@ woda~
skoro masz kumpli na innych serverach to czemu idziesz tam gdzie nikgo nie znasZ? @ rekin :( i grtz zarazem :) |
Cytuj:
Pozdro:] |
@ up
no w sumie jak graja na npvp to sie nie dziwie. PS. nie trzeba byc ,,na lasce'' innych. Mozna samemu dochodzic do lvl i skili bez pomocy innych. Nawet ja sie ma kumpli. |
No fakt na lasce nie:p :p , ale na łasce moze ;)
Dzisaij wbilem 16 lev ;) Pozdro |
Przechodze na tibijska emeryture Cya All i Pozdro...
Woda nie mysl ze ci odpuszcze teraz bede mial czas pekowac wiec radze ci zrobic 4 ml i nosic uhy... A zabije cie za to ze mnie wyzywales i przychodzac na nowy serv udajesz twardziela! |
nie wieze poreda ze odchodzisz to nie mozliwe. Kogo ja sie bede pytal i tym podobne rzeczy?? :( ::(
|
No coz, ciekawe kiedy ja cie wyzywalem daj taki przyklad.
A po drugie dla pala 4 mlev nie jest trudny i mam juz 8. |
@ woda~
wez sie przyymknij chociaz wtedy, jak ktos odchodzi, bo serio to co napisal poreda, to prawda z tym ze udajesz twardziela @poreda eh jak chcesz pkowac, to msg do mnie. Wchodze na inne postacie, jak bede miec czas i jadymy:) |
Następny co kończy grać bo raz padł -.-
|
Chcielismy z 2 ziomkami z gildi pobic Element'Kaoz to on wchodzil i wychodzil z dp i nagle wyszedł ktoś inny a ja z przyzwyczajenia atak i poleciał na jedengo cepa
Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed at Level 6 by Everlasting Mercy Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed Vitoria Silvera at Level 6 unjustified Zara mnie szlag trafi ;/ Zabic injust 6 lvl -.- |
Hehe, czuj sie zaszczycony tym, moze go rooknoles;)?
|
Woda~ sux
zgadzam sie z Poreda i Hydrantem ze za duzo sobie pozwalasz bo grasz tu 7~ dni ;] a co do aikaua to jestem pewny ze nie jest twoim qmplem bo zalezy z ktorym ownerem gadales bo jest ich 2 napewno bo mi o tym mowil ( moze wiecej) wiec jestem pewny ze jak go spytam czy cie zna odpowie ze nie :D
nie pozwalaj sobie bo jestes newbie narazie tutaj ;] |
aaa
i jeszcze jedno...Qwez napewno nie bedzie retired ;]
|
powiedzcie mi pare powodów dla których mialbym przeniesc sie do Kazordoon i pare dla krórych niepowinienem
|
Cytuj:
1: Dobry loot jak na ten lev 2: Szybki expa(ja wczoraj na soldach wbilem 53k expa) 3: Dosyc malo ludzi ;) Wiecej nie wiem :D Dla ktorych masz sie nieprzenosic: 1: Jesli twoje expowisko bylo malo zaludznione zostan tam gdzie jestes, bo czasem all kopalnie sa zajete i sobie niepoexpisz. 2: Widze ze masz 3 mlev wiec problem z UHami, ale mozesz nosic mfy i ihy. Wiecej nie powiem ;) |
AAAAAAAAAAA jak ja już dawno nie byłem w tym temacie (niekomentowałem)
Widze że nic cikawego się nie dzieje tylko woda się popisuje swą marną wiedzą na temat Tibi bo patrzeć i czytać to zamało czeba grać |
do Wody
Woda why ignorujesz moje posty i nic na nie nie odpowiadasz?
|
Cytuj:
@ Holu nieignoruje twoich postow poprostu czasem nie chce mi sie nic pisacB) . |
Cytuj:
Sluchaj wiem z doswiadczenia ze dopuki niepograsz z pol roku to jestes newbie lub niektozy staczaja sie na noobostwo. Pozatym jesli chodzi o to to mam duze doswiadczenie bo gram w tibie 4 lata w grudniu minelo 4 :D Pozatym wiesz mniej niz my na temat silvery i wielu graczy ktozy na tym servie graja. Pozdro all B) |
Witam!
Mnie z Ligusem łączy to, że dawno nie byliśmy w tym temacie ^.- Jak widzę, dużo się działo, żeby tego nie komentwać :P @Prawie do wszystkich Taka jest polska mentalność; oto jej przykład: Gnoicie Wodę Sedesową dlatego, że wie więcej niż powinien? Dlatego że wie tyle samo co wy (czasem nawet więcej) i mu zazdrościcie tak bardzo, że się z nim sprzeczacie? Bez obrazy, ale z Qweza teraz zachciało mi się śmiać XD; wlepiać hunta 15lvlowi tylko dlatego, że próbuje się pojawiać na forum i zaistnieć w tym towarzystwie? Jest jedno słowo na to: żałosne. Sorry Qwez, taka jest prawda (i nie robie tego dlatego, żeby Ci dokuczyć; nawet jakby to mój rl qmpel powiedział też bym to samo zrobił). PRAWIE na pewno małe levele (legolas) wiedzą mało o Tibii, ale Prawie robi wielką różnice... Jak bym ja zrobił nowego chara to też byście mnie gnoili? Ludzie! Przecierz to jest chore..... Czy ocena człowieka polega na tym, który lvl ma na panelu po prawej stronie? Czy po charakterze jaki dany osobnik posiada? @Pulpet Do kazz możesz przejść spokojnie. Tylko na guardy to trochę za wcześnie :P. I postaraj się, żeby soldy nie atakowały cie w grupach ;) @Do wszystkich, którzy po dedzie chcą zmienić chara NIE OPŁACA SIĘ!! Więcej czasu ZAWSZE zajmuje wytrenowanie postaci po dedzie do pierwotnego poziomu, niż zaczynanie od zera. Ja zaliczyłem deda, straciłem tydzień grania, a inni po 2-3 dedach (każdy da się odrobić w 1 dzień) robią nowego chara. Tak samo żalosne jest jak ktoś ma knighta, i robi se druida do uhów. Bo będą mieć uhy za darmo. Błąd. Bedą stratni. w czasie potrzebnym na zrobienie bp uh, zarobią szybciej expiąc. Chyba, że w grę wchodzi MC, ale też trzeba expić (soule). Ja tam wolałbym popracować nad skillami xD |
Rycerski powiem ci cos woda nie gra w tibie juz od jakiegos czasu tylko z tego co sie wypowiadal w wczesniejszych postach gra od tygodnia czy jakos tak w tibie a reszta to sie przypatrywal jak jego kumple graja itd
Miejmy nadzieje ze jego kumple to nie nooby XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |