Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Jozzi 26-10-2006 17:52

Lagi i Kicki przez Kicki stracilem Royal helmet i golden armor.

Skutya 26-10-2006 18:07

co mnie wkurza? proste...Tibia.
ta gra polega tylko i wyłącznie na zwabieniu klientow możliwościa gry za darmo, po czym 90% z nich skusza się na PACC. Grafika i frajda z gry zerowe(przynajmniej dla mnie), częściej byłem w*****ony pk itd.
Dobrze że se to uświadomilem po krótkim czasie gry ;)

Falendorf 30-10-2006 19:25

Nooby

Było se dwóch, co gadali jak najęci...
Ja nie lubię takich noobów jak wy. :D :D :D :D

Sir Radzio Angelus 30-10-2006 20:02

Lagi,pk,thiefy,nooby,łamiące się speary,za silny sorc i kilka innych rzeczy...

Falendorf 31-10-2006 07:08

Mnie wkura dobra różdżka Quaqmire Rod, która ma cholernie mały zasięg, nooby, które sprzedają dobre armory za 2 razy tyle, ile są warte. No i PK, którzy blokują wyjście z respawnu z potworami.

Sulfrendil 31-10-2006 08:09

Mnie po:
1) Nooby - skilluje sobie i mi przeszkadzaja zabijajac slimy
2) Przechwały - pisze np. Sell wooden shield a oni podchodza mowią "trade" pokazuja jakas lepsza tarcze i piszą "Hahahahha noob"
3) PK-erzy - powinny być surowsze kary dla PK np. zakaz wstępu do pz. przez 1 godzine.

Zomin8601 07-11-2006 12:52

Oczywiscie n00by!!!

EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:
@Skutya
Więc poco jesteś na forum o czymś czego nie lubisz ,szukasz przyjaciół?

Muszufasa 07-11-2006 15:25

Banda noobkow ktorzy gadaja caly czas jakies dziwactwa, jak naprzyklad (zostaniemy przyjaciolmi) choc pierwszy raz go widze ^^ no i gdzie jest ta stara tibia gdzie wszystko bylo prostrze ehh .

Sowa 07-11-2006 18:14

Analfabeci.

zoliax 08-11-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zomin8601 (Post 1067066)
EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:

Oj uważaj, bo jeszcze wrócisz na non pvp.
Co mnie wkurza? Polacy... atakuje mnie jakiś leszcz, pare lvli słabszy-załatwiłem go(w obronie własnej:D). Ide pod depo, znów mnie atakuje(po co?); nie mijają dwie sekundy, a zara inni Polacy, zamiast swojego bronić, również mnie atakują. Dzięki za taki naród. Żal patrzeć... Co mnie również wkurza? Polacy-nigdy nie usłyszałem "de?", "usa?", "gb?", raz ktoś mnie spytał czy Brazylijczykiem jestem-ale zdaniem. A dzień w dzień widze: "pl", "pl?". Krew mnie zalewa jak patrze na poziom jaki prezentują niektórzy polscy gracze...
Dlatego właśnie wracam na non pvp. Niestety nie uchroni mnie to przed ludźmi jak w drugim przykładzie... hmmm ale i tak nie mam serca zabijać w RPGach. ;]

Toad 08-11-2006 23:26

W większości postów pojawiła się odpowiedź PK. A mnie PK nie wkurzają :). Dlaczego? Bo dzięki nim gra staje się ciekawsza. Oczywiście zaraz posypią się posty w stylu: "Nie wiem jak ty ale mi sie nie chce odrabiać przez tydzień skilli".
Ale na to jest rozwiązanie :)(nawet kilka :P) Pierwsze: jeśli nie chce Ci się odrabiać skilli to graj sorcem/drutem. Drugie: jeżeli nie chce Ci się odrabiać lvlu to go nie odrabiaj(chyba nikt cie to temu nie zmusza nie?8o). Trzecie: graj na non-pvp(jeżeli masz cierpliwość to noobów bo ja bym tam 1h nie wytrzymał X(). No i wreszcie czwarte najrozsądniejsze wyjście: zainwestuj w manasy/UHy/IHy.
@topic Mnie wkurzają:
- nooby,(fri itanz plax!)
- analfabeci,(hoć pokarze ci muj durzy topur, kturym bije potforki)
- thiefy,
- lagi, kicki,(chociaż nigdy od laga/kicka nie padłem :P)
- l-lvle, które blokują ci drogę jak uciekasz przed jego kumplem (PK)
- "przeklinacze"(uczą małe dzieci klnąc a te robią się takie same :()
- Polacy(niestety...)
- i duuuuużo innych rzeczy, których nie będę wymieniał :P

Evaart 10-11-2006 22:23

mnie PK osobiście nie denerwują. wiadomo, że przecież WSZĘDZIE są mordercy i żądni wrażeń ludzie, nie tylko w Tibii. ;P pozatym fakt, gra jest ciekawsza. mimo wszystko PK to nie zesłani nam z nieba bogowie, nie podoba mi się czasami ich zachowanie. na przykład to, że nie graja fair. biedny uciekinier oddał już wszystko co miał, został golutki, nawet bez butów, a PK z czystych nudów i tak go zabije, no bo "skoro się już tak namęczyłem..." .
ponad to osobiście na maksa wkurzają mnie (oczywiście) n00by. nie rozumiem, jak można być takim kretynem, żeby zasłużyć sobie na to miano. =.=
potem, of kors, oszuści i złodzieje.
następnie zabijanie MOICH potworków. ><"
i jeszcze kilka małych spraw, których nie mam siły przytaczać.

kostooch 11-11-2006 07:42

pierdolone kicki spowodowane niekompetencja cipsoftu

lethal'knight'danera 11-11-2006 22:55

mnie najbardziej wkurza PK ktory biega i krzyczy " hi noob give me items now or dead " ;P bo mam maly lvl i jestem ofiara takiego pk ;p moj nick : lethal'knight wejdzccie sobie na tibia.com/community i zobaczcie ile mam dedow :P

DratrisDxx 13-11-2006 08:24

Mnie kurwa jebany haker co zhakowal 73 knighta i kurwa maila tez ... Kurwa pa , g legs , sov , mms , rh , boh , sb , jakies 70cc w dp i w huj loota :/ No kurwa to bylo przed update a wtedy pacc owned i... nie zrobilem r-keya :/

OtS'oWiEc 13-11-2006 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czkowron (Post 72065)
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :

-dauny
-n000by
-n00bery
-lamerzy
-cioty
-pedałki
-kretyni
-lolki
-thiefy
-pk
-cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] )
-kupy
-palanty
-debil

Edit :

-brauny
-breile

itp. itd.

Dlatego uważam że tibia to syf

Po pierwsze: t wcale nie tak duzo osób jest tak jak ty to ujołeś powyżej
Po drugje: To..... NIE WAŻ SIĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TIBIE BO JAK PRZYJADE DO TEGO WROCŁAWIA I JAK CI DUPE SKOPIE ZA TEGO SYFA TO SIE NIEPOZBIERASZ. JASNE?! DOTARŁO?! NOOO! I TAK MA BYĆ!!!!!!X(

Bienio_ 13-11-2006 18:47

A mnie najbardziej wkurzają (jak chyba większość z was) nOOby. X(

OtS'oWiEc 13-11-2006 19:12

MniE wkorzają:

ANLFABECI(np:ho to ći cis pokarze)
PKowcy
niskie lvl'e z rd (np: 6lvl rd, ),
rd na rooku,
glupie imiona np: maly sorc, denis rozrabiaka(bez sensu), Zjebalem sie xDDD(powalone)
,,SZUKAM ZONY" ALBO ,,SZUKAM MENZA Z LVL'EM MIN. 30" ZEBY TYLKO WYZEBRAC LOOT'A,
nooby,
pozerzy ktorzy stoja przed depo i sie chwala ze maja UE albo cos w tym stylu,
wysokie lvl'e ktore chociaz mają duze zbendnych zeczy to i tak nie chca oddac ich TAKIM MALUSKIM BIEDNYM NOOBKOM,
oczywiscie tradycyjnie ,,BR"
glupie cioty (niewiem z jakiego kraju) ktore gadają cos w jakims nieziemskim jezyku typu: kasmat kiran dosla horich madanka siol(wziete z tibi)
iiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
jedno z najgorszych i najbardziej nielubianych rzeczy ktore sa w tibi a mianowicie:
LAGI KICKI I TYM PODOBNE
i to chyba wszystko8o 8o 8o

Pirus 13-11-2006 19:35

wkurzają mnie 15lvl jak mówią "leave mi respawn" "leave noob" "leave noob plx" "bl?" "leave or reported" "noob"
to mnie dowala... a potem płaczą na prv jak "się" zablokują i padną ... hehe :D

Koshhen 14-11-2006 15:22

podrabianie nicka

Mnie najbardziej wkórwia jak ktos podrabia nick.Robia tak malo lvl nooby i jeszcze gadaja ze sa ich braćmi albo czyms podobnym.To nawet nie jest śmieszne to żalosne.Powinno byc zakazane używanie bardzo podobnych nickow.

Princessinka 14-11-2006 16:32

Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają BrazylijczycyX(
Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL:) więc cały czas słysze "BR?", "BR?"... Powiecie: Trzeba było innego nicka wybrać ... proste... jak wybierałam imie to nie wiedziałam ze Brazylijczycy to taki natrętny naród

Karakanar 15-11-2006 21:23

Mnie najbardziej denerwoj br to najwieksze nooby nie ma wikeszysz jak mnie on denerwuja to najwiesci debile na swiecie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princessinka (Post 1079316)
Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają BrazylijczycyX(
Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL:) więc cały czas słysze "BR?", "BR?"... Powiecie: Trzeba było innego nicka wybrać ... proste... jak wybierałam imie to nie wiedziałam ze Brazylijczycy to taki natrętny naród

Zgodze sie w 100 % to nawiesze nooby na swiecie

Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach :p
"Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk"

moze bez sensu ale mi sie podoba

Alessandro Del Piero 16-11-2006 00:32

@Karakanar

Największymi noobami na świecie to wg mnie Polacy. 1 raz pomożesz to już sie od nich nie odgonisz -.-

@topic

Mnie wkurzają thiefy którzy kradną mój lootbag. Reszte da sie wytrzymać ;)

Agent Madness 16-11-2006 01:15

Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?! Niby Tibia jest darmowa, ale granie bez PACC mija się z celem). Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec. (niedługo X360) :D

@down
Cytuj:

Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec.
Jak czytasz posty to czytaj je do końca -.-

XIII 16-11-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karakanar (Post 1081650)
Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach :p

moze bez sensu ale mi sie podoba

Uśmialem sie do łez.

@temat
Spam, dzieci internetu.

Cytuj:

Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?!
Jak Ci sie nie podoba, to nie graj.

Limh 16-11-2006 16:15

Skilowanie

Wszystkich knightów zapewne wkurza to, ze podczas spokojnego skilowania zjawie sie n00b i zabije ci np. slime. J ak mnie to wku.... denerwuje X(

Tjor masaker pro skater 16-11-2006 17:13

Nr.1 wśród debilów palantów idiotów thiefów noobow to polacy, fakt ze "br?" potrafi zirytowac człowieka ale to co wyczyniają nasi rodacy <STFU> przechodzi ludzkie pojęcie. Gdyby głupota potrafila latac to Polska wznosiłaby sie ponad innymi krajami, chcecie przykładów? o prosze! jeszcze ciepłe ! : o

gratuluje inwencji twórczej, rosjanie i brazy-L-I-J-czycy (bo tak sie pisze poprawnie) mają ze sobą tyle wspólnego co ty z mózgiem. takich przykładów mozna wymieniac w nieskonczonosc, cóż poradzic, najlepiej pojsc chyba w ślady Wertera ;S <autoheadshot>

Radek_007 16-11-2006 17:30

Mnie wkurza :
1.BR X( X( X( X( Jak tylko widze mniejszy lvl br to zabijam lub blokam :evul: :evul: :evul:
2.PACC jest za drogi i nieuczciwy wobec grczy biedniejszych a bogatszych (JA NIEJESTEM BIEDNY ALE I TAK FACC)

SirDamian 16-11-2006 17:33

Ragnarok...

1.Brazyle
2.Grafika
3. Ludzie z nickiem typu pogromca demonów albo zabojca orshaabala

a i tak wole grać w Ragnaroka http://www.kdr.net.pl
dużo lepsze od tibii

Hellraiser 16-11-2006 18:08

Oczywiscie wkurzaja mnie jednak, Polacy i innego typu n00bki, ale nie bede pisal o tym,..

Bardziej wkurza mnie to ze CipSoft nie przyznaje sie do bledu nie przeprasza za rozne rzeczy,.. Np, za strzelanie w ludzi na Battle liscie, powinnni zobaczyc ze teraz pk teamy to jest "Monolith".

Nie przeproszą za kicki lagi spowodowane Niemieckimi serwerami jak i odpowiednikami Amerykanskich, wiem ze czasami to nic nie da ale, zawsze,.. Przepraszam by bylo :P

Nastepna wazna rzecza jaka napisze, to dawno CipSoft nie zrobil Rebelli przeciwko sharerom :P Jest raczej jeden przyklad naczelny nie powiem nicka etc,.. Ale jest Senior Tutorem wiec ma imunitet u CipSoftu, ale to tylko moje zdanie :P

No i te nasze polskie name, typu Ziomek Zenon Pogromca Demonuw etc,.. Dobrze ze Polski to nie Angielski bo tak caly swiat by widzial jakie Polacy niektorzy robia mierne name... 0 Twórczości

No i mentalnosc naszych graczy lecz tego sie nie zmieni chyba ze ktos wyjedzie do innych krajow mieszkac tam, to by sie nauczyl inaczej podchodzic do tej gry.., Oczywiscie sa tacy szpielerzy ale jest ich malo u nas.

Moze jeszcze pozniej cos wpisze jak wpadnie w glowe :P

Gegnan 16-11-2006 20:03

Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".X( Ku@#$. X( X( X( Jak ci zimno to sie ubieraj cieplej kretynieX( :evul:

Tjor masaker pro skater 17-11-2006 08:46

A ja dostaje dzikiej furii godnej najdzikszego berskerkera gdy widze jak ktos kaleczy nasz język @up szczegulnie -.-"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""

CzofiaWitch1 18-11-2006 19:05

A mi:
- lagi;
- nooby;
- kicki;
- pvp;
- palladyni;
- rogaty of celesta;
- wentyl of celesta;
- lisek of celesta;

Hetz 18-11-2006 21:35

JA tam jak widze noobka z nickiem typu "Krzysiu Wladca ognia" to tylko się smieje, mnie to nie denerwuje... tylko te perfidne, natretne nooby co jak im raz powiesz to nie rozumieją :/ ale oni tez są smieszni ;) kicki i lagi to dla mnie najgorsze :P

Yoh Asaqura 18-11-2006 21:47

Mnie się nie podoba...

Mnie się w Tibii nie podoba wiele rzeczy takich jak:
- Nooby
- Thiefy
- Głupie nicki
- Wpieprzanie się na czyjeś expowiska

Dziękuję.

Dagins 18-11-2006 21:56

1. POWER ABUSERZY!!!!
2.lagi, kicki
3. random pk z ponad 2x większym lvlem niż ja

Immortality 19-11-2006 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gegnan (Post 1083264)
Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".X( Ku@#$. X( X( X( Jak ci zimno to sie ubieraj cieplej kretynieX( :evul:

osobiscie o wiele czesciej widze "PL?PL? ;f

Dr.Markos 21-11-2006 09:36

A mnie denerwuja ludzie ktorzy łazą po depo i gadaja ,,free items' podchodza i cos gadaja po brazylijsku (ale polacy tez tak robia).:D

P.S lecz oczywiscie polacy nie gadaj po brazylisku a jak powiesz im ze nie dasz to odrazu hunted! i zwoluja sie na niewiadomo jakich kolesi.

Adix40 24-11-2006 14:44

Mnie dużo wkurza. Oto lista ;) :
1. PK - na 100%
2. Plizaki (ja tak ich nazywam) - proszą np. "daj mi 50 gp, daj sworda, daj armor"
3. Premiosi (gracze z Pacc) - wywyższają się nad innymi, że mają lepsze możliwości, ładniejsze outfity, addony, domki, czary itp.
4. PREMIUM ACCOUNT - i po co to Cipsoft wymyślił?? ;(

Slivi 24-11-2006 15:12

PA i PK - meczysz sie na guardach 5 godzin juz masz niezlego loota, wbija sie wyzszy lvle i Cie wygania zeby bylo malo to zabiera twoj lootbag, ale ok przezyles wychodzisz z kopalnii a tu pk team 8o no i konczysz z tibia :P

A nOOby i newbe to chyba najlepsze co tibie moglo spotkac, z nich jest wieksza zlewa niz z filmiku jak ktos pekuje. Nie raz slysze "daj cos" to wtedy rzucam scale armor i taki noobek sie cieszy :) a scalek mi nie brakuje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.