![]() |
Cytuj:
@Down Orc Leader, Demon Skieleton jeśli knight bedzie sie mądrze uhał. |
Cytuj:
|
ja mam takie pytanie czy dam rade expic w tombach za tp(40rp 83dist) jak tak to na ktorych bo napewno nie na wszystkich, chodzi mi głownie o to zeby na srodku drogi nie bylo stalkerow czy gohustow tylko jak juz to gdzies w komnatach na uboczu
|
@up
Stone Tomb -1 lvl -2 lvl <---- dwa stalkery w komnacie po boku. |
Cytuj:
|
aktualnie skilluje do 75/75 czy z tymi skillami pokonam Dl??? i jakie eq musze posiadac zeby go pokonac??
|
Cytuj:
Tyle że bardzo dużo uhów pójdzie więc sie nie opłaca. A eq takie jakim dysponujesz,DL głownie z ognia zadaje obrażenia. |
Wielkie dzieki a na jakie potworki moge sie wybrac z takimi skilami?? :)
|
...
Czy Pokonam Na 30 LVL KNIGHTEM skille 60/60 Z Giant Swordem Draga??
Jesli tak Ile uh zejdzie??!! POzdrO |
Cytuj:
|
Mam takie pytanie: czy sorcerem na 27 lvl, 26 mlvl, eq: blue robe, knight legs, vampire shield, crown helmet, poradze sobie w kopalni w kazoo z dwarfami guard?? Ile gfb, hmm,ih, manafluid powinienem wziasc?No i jaka wziasc rozdzke: dragonbreht(zasieg 4 kratki, obrazenia 19) czy moze lepiej cosmic energy(zasieg 1 kratka, obrazenia 45), i jakiego potworka najlepiej zsumonowac??
|
Cytuj:
Skille niesa kolosalne ;> ale "Malymi kroczkami do sukcesu" Draga mozesz bloczyc ze skillami 65/65 najlepiej zeby duzo uh nie poszlo oraz przydalby sie 20-25 lvl. Przydalby sie rowniez dobry shooter ;) No i oczywiscie jak wiadomo jak cos bloczyc to miej uhy :p powodzenia :) |
Cytuj:
Witam radzilbym ci isc do 3 kopalni obok kazo summonowac monka z bp mf+ hmm malo wogole prawie tytlko do jakiejs groznej sytuacji najlepiej wez obydwie rozdzki :P czasami walniesz z tej badz z tej a najlepiej sam to ocenisz ;) jak cos to pisz powysylam ci mapki gdzie co i jak :D |
Cytuj:
- weź kilka manafluidów (exura vita na wszelki wypadek), kilka gfb (przydadzą się, kiedy będzie więcej guardów na raz), kilka ih/uh jeżeli chcesz mieć summony - różdżka: wand of dragonbreath, bo z dystansu guard nic ci nie zrobi - summon(y): najlepiej monk albo ds Powodzenia!;) |
Ze skillami 75/75 na jakie potwory moge sie wybrac zeby dobrze poexpic i zarobic?? :)
|
Mam pytanie czy 30 palem z bohami i time ringiem uciekne GSowi jak nie to jaki bym musial miec poziom ??:]
|
spokojnie uciekniesz;]
|
Siemka Mam Pytanko Dam Rade Expić Na Dragach Lub Beholderach Na 39 Lvlu Skille:72/70 Z Eq: Plate Armor, Plate Legs, Fire Sword, Beholder Shield, Dark Helmet(Eq Takie Słabe Poniewarz Mnie Hakneli)Prosze o Fast Reply!!!
|
up. Dasz rade na beho~ na dragach nie ma mowy :) W kazdym razie nie ma mowy o poważnym expie + zarobku bo to sie udaje (na dragach) knightom 70+ xD
A teraz ja ... Palladyn 18 lvl 70 dist/50 shield, dam rade expić (tak expić nie chodzi mi o solowanie dla zabawy) na dragach ? pasował by mi pojedyńczy resp w Kazzo (ofc exp) solo. Co zabrać? Dysponuje tylko 4k na runy :( |
Hmm Rade Dasz Ale Trzeba Bedzie Uwazac Na Wave Wez Kilka Uhow i HMM I Bp Manaskow I Bedzie Ok Tak Mysle:)Pozdro All B)
|
Cytuj:
Spoko ziom ja na skillach 39/41 na 2 mama fluidach i kilku exurach. ubilem dwarwena guardiana :cup: . Tyle rze on startowal na redzie hp. I zeszlo mi 0 uh. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:D X( X(
Cytuj:
a drogi shoter zakupi gfb(czy jak to tam sie zwie) i walil ale ja tez dostawalem a jeszcze inny sorc chcial mnie exura s:confused: io'ac ale chyba niemia kupionego czaru plx plx plx pomuzcie mi bo ja niewiem co mam o tym myslec. Czy jestem noob jak padlem na dragó. :( A teraz mam siudmy lewel i musze tim znalezc pomozcie plx. Jak som chentni to mesejdzujcie do mie. Ps@ A jak sie skacze bo niewiem ?///X( A mię typ wkóża bo mówi ze ja jestem nawpie czy cos takiego bo sie nieda stakac |
Cytuj:
eeeee Panie? Pan z Polski? Na 8 levelu draga? ciekawe ile Uhów zeszlo -.- No cóż jesteś noob, może raczej niewbie, nie daltego ze padles na dragach tylko ze poszedles na nie -.- Nie da się skakac |
wiec guardy? cycki? a moze jednak dragi + bloker (55ek) ?
|
Jakie miejsce proponujecie na expienie z lvl 35 skille 75/75 knight??? bo nie wiem gdzie dobrze poexpic :)
|
up. Żółwie xD
A teraz ja... Ktoś mówił ze pojedynczy resp draga = dobry resp trolli .... W AT resp draga to około 3 min. wiec przez 60 min zrespi sie 20 dragów (ok... 28 bo przez pare minut bede je zabijał) wiec jest to około 14k expa/h więc chyba nie będę miał więcej w kopalni na guardach gdzie wszedzie biegaja sorki z monkami/woI |
Cytuj:
|
No to teraz ja.
NARAZIE mam 25lev 27mlev Czy na 28 levelu(kiedy można przywoływać już DSy) i przypuszczam ~30 mlevelu, byłbym w stanie przy pomocy DSa, manasow i HMM Pokonać pojedynczy resp Dragona? Chodzi mi np. o taki resp jak jest na poludnnie od Ab, niedaleko mostu trolli. Wchodze do pomieszczenia, wrzucam DSa wychodze, wchodze i gdy Drag atakuje DSa to ja go (Draga) ubijam z HMM (oczywiscie DS też bije) |
Na co moge chodzic 23 lvl Knightem skille 53/48 EQ
Bright Sword Warrior Helmet Knight Armor Plate Legs Tower Shield Scarf |
A ja mam małe pytańko:) czy gdybym spotkał orc leadra to bym sobie z nim poradził albo czy bym uciekł????
my eq :) knight armor :) plate legsy :) scarf :) dragon shield :) k axe :) 17lvl :) skils : 54\53 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :p :p :p :p :p :p :p |
Najpierw może byś tak podał swoją profesję? :p
Nie no, idzie się domyślić że o knighta chodzi, ale nastepnym razem byłoby lepiej gdybyś to uwzględnił. @Topic Co do pokonania go, to nie sądzę aby Ci się to udało. Z ucieczką też mogą być problemy. Najlepiej ustawić sobie tryb walki na defence i uciekac w stronę miasta. PS: Takich tematow było już naprawdę sporo! Najlepiej by było gdybyś napisał tego posta w juz stworzonym temacie. |
Mam pytanko chce zaczac gre sorcem i nie wiem gdzie expic z jakim wandem np z wand of plague gdzie mozna dobrze poexpic a gdzie z wand of dragonbreath??
:p |
35 knight skille po 73 w axe da radę gs ? Broń jedno czy dwuręczna ? Ile uhów ?
|
@Up
Waste totalny... 2bp uh i z bp hmm conajmniej. |
Cytuj:
Wand of dragonbreath jest najlepszym wandem (nie ma waste many) jesli chodzi o expienie na rotach. Znajdz duzy cave i jedziesz ;) Yours, Carker |
Cytuj:
Odpowie ktoś mi?:confused: |
Cytuj:
Mógłbyś go zabić, lecz jest to waste. Jak masz druida to od 33 lvl idź, jak Mag to od 28+ WoCE.:) |
a więc...
mam pallka na 27 lvl, 12 mlvl, skille 73/54. eq nie jest chyba ważne(jak coś to p secik + steel helmet). czy na time ringu mam jakiekolwiek szanse na gs i ile mi będzie on we mnie walił? i jakie ja mu będe hity walił? w draga siada mi ~135. |
Cytuj:
Szanse na solo raczej znikome, a nawet dad na 100%, chyba ze chcesz isc z blokerem to jak najbardziej mozesz.B) B) B) Twoje skille są dobre ale za malo hp, many a uhy nie daja ci calkowitej pewnosci!;) POZDRO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |