![]() |
Oi!Br!Oi!Br!Br!Br!Oi!Oi!Oi!Br!Oi!
Wy zaprzestałeś robić fake ;( |
@Virusmaxi
Wy? xD Naprawde gorzej ci ? Najpierw robisz się nizwykle miły, a teraz literówki :P (bez obrazy xD) @topic Hmm... chyba panu Nadrilowi się znudził fake, więc zaprzestał robienia. No chyba, że szykuje cosik extra!! |
No cóż, może zanik weny ;(
Affs, rób dalej :< |
@Nadrill
Chyba nie chcesz wiedzieć, co Ci zrobię, jeśli nie zrobisz kolejnego paska?? ^^ |
Za Je Bi Ste
Zajebsite to jest!!!!!Buahahahahah rub dalej Nie moge sie doczedkac next pasków![CHAR];p[/CHAR]
|
Czuję, że po prostu dał sobie z tym spokój i my też musimy...
|
Hmmm.. LolnY ma chyba racje.Ludzie przestańcie spamowac temat,podejrzewam że jak zrobi nowy pasek (O ile wogulę go zrobi) to go tu zamieści.
|
Dokładnie tak. Weny nie straciłem, po prostu jestem leniwy. ;)
Możecie pisać, nikt wam nie zabroni, byle bez spamu. |
Cytuj:
Mamy cos wspolnego :< :< Oi? |
Leń! Nic nie osiągniesz w życiu będąc leniwy! Weź się za sumienną prace albo wychłostamy cię pokrzywami po plecach!
|
Ei, Noobrill. Rob fejka, bo do ciebie zadzwonie i juz nie bedzie tak milo. A wy klikajcie a sekrety 4!um w podpisie, jestem glodny. Hrrabi?
|
Odcinek 31. Oczywiście, o świętach.
http://img157.imageshack.us/img157/6269/pasekeo2.png A rameczkę otrzymujecie w prezencie. Cóż, chciałbym wam życzyć mnóstwo prezentów, miłej atmosfery, szczęśliwego nowego roku... Ogólnie, to: http://img157.imageshack.us/img157/4401/japnx9.png |
NADRILL ZROBIL PASEK! Ooo... ZAWALU DOSTAJE! HELB MINE! =]
A tak na serio, to super i nawzajem ^^' |
haha... fajne :D:D
|
Nice
Jak zwykle śmieszne. Skąd ty bierzesz te pomysły? bo chyba nie z mózgu co?
:p Wesołych Świąt Nardill i reszta bohaterów tematu fake's ;] |
~Ostatkiem Sił przed zawałem pisze...
Nad. świetne ^^! MP3-MP4-Mpa ^^8o Ale i tak jestes lepszy od miszy bo dałeś pasek:D ps-Myslałem ze pokazesz czarnego kota a nie jakiegos gośćia.<chodzi o życzenia> Wesołych świąt Userzy i Happy new year |
Ja dostałem MP4 xD W tym roku taka mania była :P Trzeba przyznać. A MPA to mi wypadło z takiego czarnego kota z czerwoną gwiazdeczką, na którą wszyscy mówią umowny znak Szatana. Fajnie było. Wsadziłem mu LMM'a na Wandzie w oko ;<
|
Eee, to już nie to samo, co kiedyś ;<
Śmieszne, ale straciło w sobie to COŚ. Nie, TO coś nie jest tym COSIEM o który mi chodzi ;p Wesołych Świąt, Nadrill i wszystkim !! |
@Nadrill
lodzio miodzio ,smialem sie z 4minuty i 17sekund @Perfer Knight fajny masz gif w podpisie ;P |
No Nadrill wraca do formy na Święta!
10/10 Jak szybciej będą pojawiac się paski to może będzie i 100/10. Wszystkiego najlepszego życze wszystkim fanom "fejków" i fake maker'om. |
Fajne ale szczerze mnie swiąteczny pasek nie śmieszy taki troche prosty humor I ofokrz wrzystkiego naj ;D
|
Wielki powrót Nadrilla xD
Fake może nei jest śmieszne, ale zawsze jakiś :P Wszystkim Wesołych Świat!! |
Trzydziesty drugi pasek. Z okazji tłustego. Niedługo więcej.
http://img443.imageshack.us/img443/8...kpaczkixv9.png |
hehueehuehhue glupie ale smieszne :P zawsze lubialem twoje historie :P mogles cos na walentynki zrobic ;D
|
Bravo dla Nadrilla za przełamanie. Dobry pasek. Rozbawił mnie. :D
P.S. (napisał wiadomość) Nekromanta Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. :p Cytuj:
|
Nadrill :: 19:35:35 / S 19:37:06
OMG Nadrill :: 19:35:35 / S 19:37:12 NADRILL DAŁ FAKE'A Nadrill :: 19:35:39 / S 19:37:18 ZARAZ POLEJĘ SIĘ W GACIE Nadrill :: 19:35:41 / S 19:37:21 O_O Mati :: 19:35:55 pisza tak?:P Nadrill :: 19:36:02 / S 19:37:42 NIE Nadrill :: 19:36:07 / S 19:37:47 CHYBA SIE POSRAM Nadrill :: 19:36:11 / S 19:37:50 DAŁ Mati :: 19:36:16 ;/ Nadrill :: 19:36:16 / S 19:37:52 PASEK Nadrill :: 19:36:18 / S 19:37:55 KOCHAM GO Czasami mi się wydaje, że ten gość jest bardziej rąbnięty ode mnie o.o' co do fejka. dopshe =)))) |
To fajnie ze dales nowy pasek, ale mysle ze znowu bedzie zastoj i nic nie bedziesz dawal.
|
@Mati:
Lool xP @topic: Jea! Paśeciek ! Jea! NAdrill dal paśka! |
A myslalem ze Lolny jest powalony... A tutaj NAdril rzadzi xD
|
Zajefajniste xD
Wielki powrót!! 9/10 8) |
@Veruis
Fan PoKeMonóW<lolny>sie nie umywa Nadril Rżądzi XD |
Cytuj:
PS. Pisauem może, że LolnY Cię zjeu? @Up Ciebieu zostawieu, bo mnie czcisz i znosisz dary z ludzi. Wogle jesteś taki umcyk, umcyk i te sprawy ;[ Ale za Pokemon'y wykastruje Cieu uyżeczkou :< Zagram z Tobou w żydolotka. Ty beudziesz żydem, a ja snajperem na drzewie. Albo pobawimy się w holocaust. Te same role. Usieahahaha! @Topic Kiczkowate, a nie śmieszne :< Co to ma być? To nie ty i Twoje brazylijskie zuo :< Teraz jesteś zwykłym śledziem, a kiedyś byłeś śledziem w oleju :< http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png @Edit Ale to z GG było zajebiste xD @Edit 2 Napisałem sobie sprejem na szybie "Magiczne bobry dupczą Veruis'a ;[". @Down Opis mojego kolegi na GG: "WPIEPRZAĆ PĄCZKI BRUDASY NIEDOMYTE ALL ! ;[". To by było na tyle. Jak się spytałem, dlaczego taki, to powiedział, że nikt nie chce jeść xD |
Nareszcie. Pasek mi się podoba, chociaż nie lubię pączków. O.
|
A jednak wróciłeś:evul: . Pasek dobry ale kiedyś miałeś lepsze.;(
|
Brawa dla Nadrilla :) Tryumfalny powrót :) Pasek zabójczy :)
|
Mnie nie rozsmieszylo. Wypalasz sie chyba, Noobrill. Zalamany, bo nie mam jeszcze neta. Tym razem mam miec w ten piatek.
PS - Szwedzi nie obchodza tlustego czwartku. A szkoda, bo bym kilka klamek wysmarowal. |
@LolnY nie jestes smieszny, wiesz?;[[
@Misza O, ty żyjesz. |
Nadrill jest szaleńcem muahahh
Nic dziwnego, jak ktoś "głupi" (bez urazy stary :P) to mu głupie (i zarazem śmieszne)żeczy same do gwchodzą. :P Btw, Ty Nadrill a może zrobisz jakiś uroczysty pasek z okacji... Uwaga! Uwaga! <fanfary> Trzynastcyh urodzin Lolnego! (Ja osobiścieuczciłem to minutą ciszy...) Gościu dorasta a wcale tego po nim nie widać... I pomyśleć że naukowcy jeszcze głowią się nad eliksirem wiecznej młodości ;) |
Mnie to nie rozśmieszyło, ale Naduś znowu w akcji, więc się rozkręci :P Mam nadzieję, że inne będą lepsze ^^
@Drakon Czemu Lolnemu? Niby lepszy odemnie?! Ja też będę mieć 13 urodziny... ale w maju xD |
Na moje urodziny nikt nie świętował (też trzynaste :p).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |