![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Glin kumplu gdzie jestes????? Jeszcze niedawno mowiles ze potrenujesz sobie pvp na nim. Zrob mi ta przyjemnosc. Pozdro dla kumpli z morgany:) |
Pozdro xd
a tak btw Torp gdzie teraz grasz |
Ze swiata!
Kend Duch zarwal hunta, bo gadal ze Ice Slug to noob, nie umie pkowac i wyludza pieniadze. Mowil to mojemu qmplowi, on powiedzial Ice Slugowi, i tak konczy sie swietlana kariera kenda! |
Pol serwera sie smieje z ta akcja, gdzie kend zlapal hunta:D a szczegolnie z tego topicu ice sluga :D
A co do wydarzen, Blood Oath juz nie ma, zrobili nowa gildie z nowymi czlonkami (wiekszosc karmy) No i dwoch setnych masterow mamy, Ehazin i Siar |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co za idiota gra teraz tą postacią? Bez blessów biegać na takim lvl, lol. |
Ten Noob
Nowy Own3r Torpeda twierdzi ze zna Knobika z rl i ze zamienił sie charem z "prawdziwym torpedo" oczywiscie nie podal nicku tamtego chara :P
|
Cytuj:
|
http://img528.imageshack.us/img528/7076/own3dzv9.jpg
Najlepszy pk na Morganie został dziś zabity przez Nizahe Inferno (170~ek) i Dany'ego Darko (140~rp), podobnie jak jego towarzysz Raditz, czyli ja :S Trzeciemu z nas udało się ujść z życiem, dzięki poświęceniu kolegów ;) Wiadomość do Nizahe - You are hunted by hydra, man! |
Cytuj:
@Sepi Ja sie z nikim nie zamienialem charami. Sellnalem go kolesiowi z reala a ten sie zamienil. |
Cytuj:
|
???
Kazu'ya
Sep 20 2006, 18:33:54 CEST Killed at Level 36 by Bransix Bransix Level: 26 Co to ma być ? :p |
Cytuj:
|
Kolejny 100 Master - Victeron zaznacze, ze to polak :)
|
Cytuj:
@Didier~ A moze Ty tak bys tu sie niedlugo pochwalil 100lvl? :P |
Ja nie wiem jak mozna 100 lv wklepac teraz na morganie 80+ to lvl to kozaczenia jest potrzebny xDDDX( X( X(
|
Cytuj:
MS 130LVL! MLVL 80! Skille w defa 30. I.... "wanna wpirdo*??" |
Spór Kendego i Ica jest spowodowany kłutnią w rl...
to tak apropos Tensh prosil bym Cie o kontakt gg mam w profilu |
ey co sie stalo z panem Trepikiem jak pisze na tibia.com to ie ma takiej postaci ^.- 8o
|
Sepi@ Trepik dostal dela za sprzedawanie postaci :)
|
aha no i dobrze i tak mial cienkie skille ;p Ej a co z Volltiem I Xillio ? kupione?
|
Cytuj:
|
Dobrze ze ten serwer opuscilem bo slysze rozne dziwiactwa odnosnie pa itd itp :D
mam najdzieje ze tam wojna niebawem wybuchnie !! |
Cytuj:
|
@Morita
Z tego co wiem ludzie licza, iz dojdziesz do nich i pomozesz w walce gdy wybuchnie wojna... A owa zbliza sie nieslychanie szybko: Avadonn: Sep 24 2006, 13:57:21 CEST Killed at Level 106 by Trixtara and by Mars pojken Dowiedzialem sie, ze ten zamach byl juz wczesniej planowany :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie sądze, żeby sie tu pojawiła jakaś wojna, a tylko mała rebelia, która sie skończy na paymentach wiadomo kogo.
I tak - na Xillio i Volltio grają te same osoby, ale z jedną zmianą:) |
Cytuj:
Volltio kupił Xillio za ~600k chyba.(bez eq ofc bo po hacku)... Za to jego kolega kupuje pacce na Xillio i Volltio i grają z tego powodu na zmiane oboma charami. Zauważyłem, że Kuba gra częściej Xilliem ;] No cóż więcej mówić ? ;P |
Cytuj:
A co do tej wojny to kto z kim miałby walczyc? |
Wystarczy wszystko przemyslec i orientowac sie co sie dzieje na serwerze, a zauwazy sie przeciwnikow:)
A co do tematu o Volltiu i Xilliu- co ma piernik do wiatraka? |
Cytuj:
Co do Volltia/Xillia to ktoś tam zarzucił temat... |
Jakie Gildie mailby by walczyc przeciwko sobie? :P :evul: :evul: :evul:
|
z tego co wiem kotluje sie tam i to ostro , a jedyny ahazin zalagadza wiszaca w powietrzu wojne NIz vs huric :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale kto wie? Lepiej zeby nie bylo wojen. Moim zdaniem za duzo ich na servie. |
Niech bedzie wojna duzo h lvli odejdzie i wejdą nowi :P:evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
@Vandoz
Spojz w 90-tke na tibi.com tych lvli, praktycznie sami polacy. W 100+ tez jest bardzo duzo polakow min. potezne dziala- MSy i jeden ED no i nie zapominajmy Anandumim, choc nie ten sam owner rozmowy by z nim wyszly na dobre. :) Licze ze cos zaiskrzy |
Nie sadze by Morgana stala sie polskim serwerem gdyz chyba wielu z was zapomnialo o Tengu.
Oni takze beda walyczyc o ten serwer i to nie uniknione a ze napewno maja lepsze zgranie od wielu polakow na tym serwie to oczywiste. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |