![]() |
Cytuj:
|
Kurde Droom moze strescisz te swoje 4 litery i napiszesz wszystkim prawde bo to nie robi sie juz smieszne -.- tylko po...ane
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podaj mi 1 update który jakoś szczególnie popsuł gre... Wole zeby komuś gały wypadły od grania w moją gre, niż bankructwo. |
Cytuj:
POMYSL Z IP JEST GENIALNY |
Cytuj:
2. Gdy summony nie zabierały 50% expa 3. Soul pointy 4. Łamiące się speary Wystarczy? |
Heh... gdyby to niebył żaden żart ktoś z modów już by to dawno napisał, a milczą bo chcą nas poprostu nabrać ;]
Tego roku wam sie nieudało kochani ;] |
Cytuj:
|
Ja bym chciał już wiedzieć prawdę, bo jak zobaczyłem tego news'a to się bardzo ucieszyłem. Szczególnie z anty-pg (gram 3-4h dziennie więc dużo nie strace), ale potem zdałem sobie sprawe, że to może być Prima Aprilisowy dowcip. Chciałbym, żeby dowcipem był PRAWDZIWY NEWS podczas, gdy wszyscy oczekują żartu.
@ Kamchal Właśnie dobrze, że wprowadzili te 'popsucia gry'. Najlepiej jakby ktoś wykrył buga, który pozwala zrobić z Tibi ots'owate gówno, a CipSoft nie chce popsuć gry i daje graczom wbijać w godzinę skill 200/200 i 500 lvl. Właśnie mają wyważyć tak gre, żeby nie grało się zbyt łatwo. Aol który ratował expa to przegin. Mogliby wprowadzić teraz alternatywe tzn. nosisz albo amulet, który ratuje eq albo amulet, który ratuje 75% expa i skilli. Gdy summony nie zabierały expa, to mag/druid miał za łatwy exp. Chociaż z drugiej strony można było expić nawet spearmanem. Ale chyba już to naprawili, bo summony kosztują teoretycznie 4x mniej many. Soul pointy są troche przegięte, bo za wolno się ładują. Reszta jest dobra, bo kto by chciał żeby stały rzędy druidów uh makerów. Łamiące się speary mają uniemożliwić STAŁY trening palem. Nie wiem czy są boty, które latają do sklepu. Gracz może przecież łazić do sklepu albo trenić na trollach/spearmenach/amazonkach. |
Cytuj:
Zgadzam sie tylko z 1 i 4 punktem... 2 pozostałe wprowadzone były zeby wyrównać profesje i każdy miał równe szanse... żeby knight niebył w porównania do magicznych profesji "gó***m" |
@Kamchal
Niestety niepamietam dokladnie... moze jakis z modków Ci o tym powie... Było cos takiego że tibia.pl cos tam wygrala... niewiem -.- Niechce mylić... |
Cytuj:
1. Musi mieć jak najlepsze eq (byle ded i może duużo stracic) 2. Musi trenowac skille (byle ded i skille lecą w dół a trenuje się je długo i nudno) 3. Najwięcej ryzykuje na huntach (lurowanie, blokowanie itd) 4. Chociaz niewiem jakby się starał itak dostanie najmniej expa 5. Zużywa najwięcej runek po tym jak Cipsoft wprowadził wandy |
Tak wiem ze knight jest najslabsza profesja ale gdyby te 2 punkty ktore wymieniles bylyby dalej w tibii knight stałby sie jeszcze mniej wartosciowy.
A co do ostatniego punktu znow sie niezgodze... Uzywa tylko uhy... Do 25 lvla postać magiczna praktycznie runów używa mało ale high lvle o wiele więcej od knighta... |
Cytuj:
Soul pointy przeszkadzają tak naprawde tylko uhmakerom, a z summonami to racja, magom mówimy NIE :p |
Przeciez to oczywiste ze to byl ZART. Wiec po co mu tak pilujecie zeby o tym napisal. Idzcie lepiej na dwor pilke pokopac lub cos w tym stylu zamiast siedziec od 12 w nocy przed kompem i czekac na post Droma.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do kitu
Z jednej strony pomysł z IP wydaje się prosty ale z drugiej jak ktoś ma neostrade i zmienne ip i nie chce mieć stałego? ma kończyć grę w tibię?
|
Wiem ze to żart a ty na to wpadłeś dopiero teraz z około 150 innymi uzytkownikami...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak już niegram w tibie. Mówilem o high lvlach i mocnych potworkach. Np. gdyby knight ze skillami 160/160 solowal demona zuuzyl by mniej runow niz sorc... @Thero To było chyba 2 lata temu, a rok temu wydaje mi sie ze cos innego. |
Cytuj:
Wtedy musi zalozyc sobie konto na no-ip.com... Byłoby dużo problemów... |
Ja i tak kupuje pacc bo za 3 miesiace dopiero wakacje (chyba lol)
|
Cytuj:
|
A co to ma do tematu Costu?
@up To był tylko przykład. |
Fajne faki ;p nawet jezeli mialo by tak byc to by juz nikt niegral w tibie bo co po nowych terenach jak niemozna spokojnie expc ?
Oby to byla tylko pryma aprylis.... |
Cytuj:
Ale jakiś modek mógłby napisać czy to żart czy na prawde :P bo jeżeli prawda to se zły dzien na pisanie tego posta wybrali :P |
@Pawlosz
Czy mi sie wydaje czy mowilo to juz 500 ludzi? |
Cytuj:
bye |
@Kamchal
No własnie... stworzyli tym jedną wielką kłótnie, i pełno narzekających noobów a przeciez tego nielubią nie? :P Czemu niemoglo byc cos milego jak rok temu?:P btw. Cya :P Pewnie jak wszystko wyjdzie na jaw pojawi sie w tv :> |
Cytuj:
|
Yyyy... miałoby być to zwiazane z Tibią :P
|
Cytuj:
No dobra... to mogli napisać ze w tibi potwory będą miały płcie i będą mogły się rozmnażać ^^ |
Wyobrazam se Droma jak sie ryje na podlodze i caly sie slini ze smiechu... O maly wlos a ja tez bym mial taki napad po przeczytaniu tutaj niektorych postow -.-
Bez obrazy Drom ;p |
Watpie zeby ktos w to uwiezyl... :P
PS. Widac mój avatar?-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak między innymi... będzie coś nowego dla facc?? :baby: Pozdro~Pawlisza |
To hydry maja rece? O.o
Teściowe kopyta? |
Cytuj:
|
Pier**** no ku*** :P