![]() |
Falzer, will be deleted at Jun 29 2006, 13:56:00 CET
A Minavand juz ma inva ;) |
nie kazdy chce siedziec caly czas w pz i woli zaplacic :P
|
Cytuj:
Jak widzisz... Słabi odpadaja, silni pozostają. :kon: |
yeeee !!! Gratulacje dla Drazharma -.- to co odpie**alasz jest bajeczne -.- kumpel płaci a 10minut później pada !!!!!!! Kocham Cię chłopie !!! macie taki burdel w Wanted, gorzej niż u pani spod latarni w torebce -.- idz się leczyć czy tam rozwozić pizze ;/ zaraz jeszcze zacytuje coś !! -.-"
Cytuj:
|
Cytuj:
Burdel w Wanted? HUEHUEHEUEHU popatrz na Dof a o Wanted sie nieprzejmój:D |
Cytuj:
heh, MELINA JAK TRZEBA w Wanted -.- może u Ciebie w domu też ale mnie to nie obchodzi -.- PeeS: KUR*A gdzie jest Pollbull -.- nie wkręcicie mi że nie ma kompa, pracuje, wyjechal -.- bo jak on się tyle nie loguje to chyba kopnął w kalendarz albo wbija lvl na innym świecie ! -.-" |
Co cie boli ziomek, to że DoF przegrywa??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Buheeheheh ale to jest zabawne teraz bedziecie sobie wytykac kto co zrobil ........ ale po co wojne przegral dof i koniec nie ma co gadac i tak bedzie nastepna wojna bo to jest Azura wiec ogarnijcie sie i szykujcie sily a jak narazie robicie sobie wrogów we wlasnych szeregach
Master LOL = Sandra Magnus -- co to za har do robienia sd taki sorc to jest moc .Mina jest duzo slabszy a kosi was jak komary :] PozdrO ALL |
Abu Loppez
Denek(Abu Loppez)-postac ktora budzila wsrod naszych opinii wiele kontrowersji,niezgodnosci,klotni na jego temat oraz rzeczy ktorych wiekszosc z was nie lubiala-opieszalosci jego oraz tego ze lubia sie bawic z ludzmi na tej grze-tak wiekszosc z was pewno zapamieta czlowieka ktory tu gral,gra i mam nadzieje bedzie gral.
Ja natomiast znam go z innej strony-byl on i jest ofcourse kims na kogo moglem zawsze postawic,wiedzialem jak sie zachowa w danej sytuacji,czlowiekiem ktoremu mozna bylo powiedziec o all co sie myslalo na kogos temat-wiedzialem ze nigdy by mnie nie zdradzil-choc walczylem z nim po dwoch roznych stronach to byl i jest czlowiekiem ktory ma u mnie wielki szacunek-wielu z was powie sobie lub napisze teraz tu na tym forum ze jestem smieszny ze to wszystko pisze.Opisuje czlowieka wkoncu z ktorym walczylem.Wszyscy tak mysleli my natomiast nie walczylismy ze soba i kazdy z nas dwoch o tym wiedzial.Zawsze bylismy kolegami jak nie tu w Tibii to na rl.Zawsze milo wspominam czas kiedy sie z nim spotkalem na rl w Poznaniu-heh-byl na moim pozegnaniu jak wyjezdzalem do Anglii-wielki dzieki Denek ze wtedy tez tam byles-wiele to dla mnie znaczylo pozegnac sie z kims z kim mialem tyle doczynienia choc tylko na grze ale zawsze to dla mnie duzo znaczylo. Wkoncu skieruje sam post do czlowieka o ktorym pisze tak duzo u gory w moim poscie-tak do ciebie Denek-zycze ci aby zycie twoje na rl byle w samych superlatywach,zeby ci sie powiodlo w zyciu prywatnym jak i tym w grze.Mam nadzieje ze nigdy nie zapomnisz o nas,ludziach z ktorymi tyle tu przebywales w tych jak i zlych chwilach,naszych porazkach jak i wzlotach.Pamietaj na mnie zawsze mogles liczyc i mozesz,mysle ze na wielu z nas mozesz liczyc 3maj sie stary-mam nadzieje ze sie spotkamy na rl kiedys zeby powspominac czas ktory kiedys byl....Hail Denek Franco P.S-tu macie krotki film ktory wykonal Denek na swoje pozegnanie http://rapidshare.de/files/19375769/Bye_Azura*****.html |
;) Dzieki Adach Wielkie HAIL Dla ciebie _/ I Pozdrawiam Cala Azure :)
"Lost Time Is Never Found Again" "I Pomyslez Ze Kiedys Za Was Walczylem" Slowa Na Dowidzenia 2 Zajebiscie Madrych Ludzi Urbexx & Heg. Dzieki Franek zapamietam tego posta na zawsze.... |
@Abu - czemu odchodzisz??
sorry ale ostatnio mało bywam online bo mam połamane palce prawej reki ;ppp i nie wiem co sie na servie dzieje ;/ pozdro for all a co do rydzyka to prawda w oczy kuje tylko trza uwarzac bo za to mozna siedziec ;p |
@Franco widze ze nie jestes D*****m jednak masz szacunek dla swoich ludzi ciesze sie ze sa tacy ludzie ktozy potrrafia dobrze powiedzec o kumplu
_/ Pozdro Sathan |
Eh Denek moze i ostatnimi czasy nie bylo tak jak kiedys bo stoimy po roznych stronach frontu, ale zawsze byles dla mnie mily i za to szacunek. Tibia tibia ale w rl moze znow sie napijemy vodki tak jak w Poznaniu, wkoncu mam teraz do Ciebie blisko :)
I co najwazniejsze powodzenia w rl. |
o kurde
<chlip> wzruszylem sie ;( |
Cytuj:
-.-" Weż lepiej powiedz jaki serwer wybraliście z Pollbullem, Hegiem itd.? :baby: Bo nawet ludzie loyal until the end są już w Wanted -.- |
Norrlands wraca?
19:09 Vorn Rochon: widze ze dolaczyles do moich celi :P
19:11 Vorn Rochon: teraz tez jest pa i wy na to sracie 19:11 Vorn Rochon: luz niedlugo wracamy 19:11 Vorn Rochon: i wanted zacznie padac :P 19:13 Vorn Rochon: ale luz macie jeszcze pare dni wolnosci zanim wrocimy :P 19:13 Vorn Rochon: cieszcie sie tym 19:13 Vorn Rochon: dof nigdy nie padnie 19:17 Vorn Rochon: przekaz chlopakom zeby sie szykowali Norrlands ma zamiar wrocic ?X( |
Cytuj:
Jeśli wrócą, zaczną walczyć nawet jeśli mają przegrywać to i ja zaczne "walczyć". Ale jakoś nie wierze ;] Pollbull ostatnio lognięty ponad tydzień temu! |
@Anonimek
A co Ty sie tak srasz o pollbulla..jizas..co on sam zrobi ? Loda chyba..lama jest jak reszta NG..:baby: Pozdro:) |
Cytuj:
Kurde, ja nie mówię że on sam wygra -.- ale Ciebie by zamiótł raz dwa -.- chodzi mi o to że go wogóle nie ma ! Franek a loda to Ty może robisz ;) |
Cytuj:
Wiekszosc ludzi z DoF to powazni ludzie, ktorzy maja wazniejsze sprawy w rl, niz Tibia. Tibia dla nich stoi na ostatnim miejscu, mimo to czas na Tibie tez sie znajdzie :) Na marginesie: Szkoda mi tych co placa, aby moc grac. Widocznie dla nich granie w Tibie jest wazniejsze niz reszta, wazniejsze niz przyjeciele. Przykro mi patrzec jak starzy "koledzy", dla ktorych sie nastawialo tylki, aby ich chronic, teraz sa przeciwko nam, albo chcac czy niechcac wspomagaja wroga. Widac tez kto byl tylko po to w DoF, aby chronic swoj tylek, a kto zostal w najtrudniejszych chwilach. Zostala garstka prawdziwych przyjaciol, a reszta sie sprzedala za marne grosze jak tirowka na trasie "sprzedac kumpli czy nie? O to jest pytanie, bo od tego zalezy moj los na Azurze." Niektorzy stwierdzili, ze wola sie sprzedac bo co im tam co nie? Wazniejszy moj tylek niz kumpli co nie?. Krzykaczy nam nie brakowalo i zawiedlismy sie na "lojalnosci". Okazalo sie, ze niektorzy to pajace nic niewarci . Zreszta co tam, nie kazdy wie co to lojalnosc i na kazdego przyjdzie czas, na sprzedawczykow tez. :D |
Zapłaciłem Wanted.
@do dof za 1mln za inv draza za gs bridge dziekuje |
@cors ent
Nie miales wysjcia zarzucalismy ci 500k smieciami, broniles sie ponad godzine i nie dales rady to zrezygnowales. Dales loga i hufoxon odkopywal to pol godziny, jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k kiedy ci wrzocilem 1gp zamiast marnowac 1,5h, wiedziales, ze nie masz szans my wolalismy coraz wiecej ludzi zeby nam pomagali :) po co przyszedl vorn fea itd skoro chciales sie splacic ? Hahahaha nie miales wyjscia i wiedziales albo my bierzemy kase albo po resecie kasa znika i wymysliles, ze mozesz sie splacic :)Jakby nie ta akcja bys sie nie splacil. 00:30 You see 50 crystal coins. 02:07 You see 50 crystal coins.They weigh 5.00 oz. wielki wojownik CORS ENT zwany Cors prent sie splacil ktory mial walczyc do konca ahhaha enjoy your freedom :D |
Walczylem do konca.
patrzac na zgranie NG - to jest koniec |
Panom juz podziekujemy... :evul:
I znów okres nudy na Azurze :( Wanted _/ |
Cytuj:
|
@Sierput
Jestes zalosny powiedz mi co twoj post ma wspolnego z moim? Nigdy nic nie mowilem, ze jestem tutaj jakas legenda, jak drazharm i inni walczyli z swe to ja tu nie gralem idioto. i co twoj post ma wspolnego z moim? chyba nic to sie zamknij! i znajdz mi kogos na kim zrobilem pa :) |
Shanoz nie maja co pisac to pisza bzdory.
Ps. Cors dzienki za kase:evul: |
No wiec... Cors Jestes Zjebem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy;( Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermyB) I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?
Hail NG Jestescie Pojebani ale i tak was lubie :baby: :baby: :baby: |
Zacznę od tego, że to mój pierwszy post na tym.... ekhm forum. Starałem sie regularnie czytać co tutaj wypisujecie i ogólnie traktuję to jak wejsćie do piaskownicy.
Przykre jest, że większość osób traktuje tą grę na poważnie, ubliżacie sobie na okrągło aby udowadnić kto jest madrzejszy i kto ma racje. A racja jest jak prawda - leży po środku. 1/4 ludzi w Wanted to moji dobrzy kumple (mam tu na mysli stary trzon na nie jakiś noobow co dolączyli w ostatnich miesiacach), przeszlismy razem wiele i nie żaluję czasu jaki spędzam przy tej grze. Dla ludzi takich jak Urbex czy Drago zawsze bede mial respekt, nieważne w jakich gildiach jesteśmy. Odnośnie płacenia itp. Wszyscy wiemy kto zapłacil z DoF, jednak mało osób wie ilu np. noobow z wanted academy ucieklo w popłochu, płacąc przy okazji. Oto co się działo gdy po nich "wpadałem": nawiewając krzyczeli ze juz wychodza z gildii itp tylko aby nie zabijać :) Może to mało istotne ale bądźmy obiektywni. Co do paru ludzi i ich wypocin jakie zostawiają tu codziennie, niczym pies gówno w parku. Nie chce mi sie przewijać strony w poszukiwaniu nicków, jedyne co mi przychodzi do glowy to koleś o nicku Iscecross. Nawet na oficjalnym forum zgrywa mistrza który wie wszystko. Generalnie panuje tu taka zasada - "im mniej masz do powiedzenia, tym wiecej piszesz".... Nie ma to jak 15 latek w Wanted Academy który stoji ze skullem pod depo i atakuje wszystkich (wszystkich - tzn. niższe levele). A taką dzieciarnią jak wiemy wanted academy jest przepelnione. Co do reszty "elity". Zrób maly rachunek sumienia. Masz np. 100lvl, od cholery kasy w dp, jestes w Wanted... czyli we własnym mniemaniu jesteś bogiem. Jednak pomyśl też o tych wszystkich ludzaich (>50 lvl) którzy przestali grać na azurze przez ciebie... Ilu ich bylo? napewno wiecej niz masz tych swoich "lojalnych przyjaciół". To nic wielkiego mieć duży lvl i robić, PA, wierz mi. A ilu ownerów grało Twoim charem? Nie będę tu wymieniać imion.. ci których to dotyczy doskonale wiedzą o co chodzi :P Ja osiągnęłem swój poziom całkowicie samemu, bez niczyjej pomocy, ani bez chociażby 1gp ściągniętego od bogu ducha winnego nooba... I jestem z tego dumny, to jest dopiero osiągnięcie. W dp mam kasę za którą moge sie wykupić i jeszcze by wystarczyło na wykupienie paru kumpli, heh :) Jednak po co mi to? Osiągnęłem już wszystko co chciałem. Poznałem przawdziwych przyjaciół. Łączy nas przyjaźń a nie mój level, tak jak jest w przypadku wielu z Was... Dlatego właśnie czuję się zwycięzcą. A frajdą jest dla mnie to, że gdy w nocy wracam do domu po cieżkiej robocie, dziewczyna już śpi, mogę się zalogować do gry. I w jednej chwili kilkadziesiąt dzieciaków mnie exivuje i rozpoczynają sie ucieczki z larv do Ankh depo. Pozdrowienia: Horrigan/Michael |
Teraz wanted robi wielkie PA !! Nie raz shanoz widzialem jak za*******ales i krzyczales do 30lv+ ARMOR NOW! Ostatnio sam padlem ofiara PA. Zremb z Wanted Academy kiedy expilem na katedrze kazal mi placic. Oczywiscie nie zaplacilem :cup:
|
up
no i bardzo dobrze ze nei zaplaciles. pamietam jak zremb mial nizszy lvl ode mnie, mial ok 25 jak byla gildia Secret Phantoms. i wtedy sie bal wogole wszystkich wyzszych lvl, a teraz sam sie napuszyl i straszy mniejsze lvl X(
|
Cytuj:
Podejrzewam co może być powodem twojego posta, to chyba [b]Zły dotyk z dzieciństwa[b]. Pozdrowienia dla wszystkich I gdzie jest gościu który powinien usuwać takie bzdury? |
Hail Horrigan _/
|
ehm...
Cytuj:
Mama ciebie nie kocha czy cos takiego-dlaczego wyzywasz jego rodzicow od roznych-zrobili ci cos? To jest tylko gra dzieciaku nic wiecej wiec prosze cie nie przenos tego tu na forum bo az na wymioty mnie zbiera jak takie bzdury sa pisane naprawde stary szkoda slow. Jak masz zamiar tak wyzywac to juz lepiej opusc te forum bo takich ludzi jak ty mamy duzo next nam nie trzeba Franco |
ehm...
Cytuj:
Co do ciebie Arek-przestan glupoty wypisywac na forum tylko szykuj gardelko.Soon cie tam nawiedze pamietaj 3 czerwiec Plock jest nasz;P Pozdro dla all ludzi z Sigon family Franco |
Na Azurze nigdy nie bylo i nie bedzie okresu nudy :) i bedzie wojna nawet do ostatniego fraga tylko teraz jest okres odrabiania strat i przegrupowania .Dla tego nie klucic sie barany tylko wzmacniac sily do walki teraz ostre straty ponioslo dof zobaczymy dalej :D .
WALCZE PO TO BY PASC PADAM PO TO BY WSTAC :D WALCZYC DO KONCA :) ps.Glabie nigdy nie wyzywaj rodzicow bo to zle swiadczy o twoich rodzicach a nie o jego bo nikt nigdy sie nie przejmie tym ze ty wyzywasz jego rodzicow a jak masz cos to mow w oczy na rl to juz nie bedziesz taki kozak . |
;s pamietam na Vison zaczeło upadac i robili mass logi na pohu Xd .... leje gs'a a nagle mi 5 gosci w Vison wyskakuje ;s
Cors po zdjeciu na Twoim photobucecie co all dupe wypinaja pomyślałem ze jestescie jakimis debilami... bez obrazy ale to było głupie. Ale geneze przegrania wojny ładnie napisałes ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |