Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Kalejdoscop 30-06-2006 11:21

ok ;]

jka pomoge wlasnie zrobilem postac na eterni zaloguj sie i sprawdzamy

Dark Alphadron 30-06-2006 11:25

@Uther
Jaką ekspedycję? (nie widziałem towjego posta z tym) Może zrobię noobchar i wam pomogę szukać nieznanego. (i obalimy przy okazji parę mitów :P) Tylko informuj mnie co i jak. PW Message rulez jakby co.

Draculcia_1992 30-06-2006 11:27

zawalite zdjęcia daj jeszcze jakąś taką stronke z takimi zdjęciami

Kalejdoscop 30-06-2006 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
@Uther
Jaką ekspedycję? (nie widziałem towjego posta z tym) Może zrobię noobchar i wam pomogę szukać nieznanego. (i obalimy przy okazji parę mitów :P) Tylko informuj mnie co i jak. PW Message rulez jakby co.

robb postac na celescie i msg Trojan Pocina

Draculcia_1992 30-06-2006 11:30

To może ustalimy na jakim świecie robicie te postacie bo jedni robia tu inni tu i lipa wyjdzie jak tak bedziecie współpracować

Kalejdoscop 30-06-2006 11:32

Na celescie bo ja zainsiprowalem :]

Dark Alphadron 30-06-2006 11:36

Lepiej Isara, tam dużo h lvl rookstayerów. Ew. eternia bo mam tam char ;]

Kalejdoscop 30-06-2006 11:41

po co duzo r stayeruf skoro 2 osoby sa potrzebne nie to nie ja rozwiazuje na celescie

Tropical 30-06-2006 11:43

Celesta

Moim zdaniem powinniśmy zalogować się na Celeście. Powodem jest to, że to właśnie Kalejdoscop dowiedział się jak "żekomo" wykonać questa, a on gra na Celeście. Ja też tam gram. Nasze nicki znacie, więc napiszcie do nas jak się zalogujecie. Plz plz plz. :)

Kalejdoscop 30-06-2006 11:45

Potrzebuje tylko jednej rzeczy u jakiego npc zamienia sie wolfa na klucz.

Kalejdoscop 30-06-2006 12:07

jestesmy bardzo blisko tylko ten kluczyk nam potrzbny i bedzie wszystko jasne ;]

Glowa14 30-06-2006 12:43

Otoz ja juz probowalem z tym 1 lvlem i tych 1 drzwi nie da sie otworzyc,moze te 2 ? ale jak te 1 otowrzyc :)

Zombiakus 30-06-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkelu
hehe, draculcia nie denerwuj mnie nawet, co ty myslisze ze jak zobaczyles u kolesia spike sworda to odrazu musi byc qest na to? moze to jakis kolo od CipSoft'u i ma pokazywac, zachecac (dla sciemy) ludzi do grania w tibie aby se troszku pomysleli? sadze ze oni wszystko zrobia aby zdobyc forse (PACC nie wystarcza chyba <LOL>) i wez mnie i innych nie obrazaj bo moze to sie przeciwko tobie odwrocic. POPIERAM MAVERICA, WCURWILES MNIE Draculcia 1992 NOOBIE!

Juz tutaj pisalem ze jesli ktos chce sie obrazac to niech idzie na GG. Powiedz mi jedno. Czy Ty obrazasz Draculcie (ktora moze jest troche naiwna ale przynajmniej stara sie cos zrobic ((w odroznieniu od 90% uzytkownikow tego forum))) bo Cie denerwuje Jej wiara w to ze jakis gracz ma SSa czy po prostu przemawia przez Ciebie zazdrosc ze Ona poznala kogos takiego. Popierasz MaveriCa ... Twoja decyzja, mnie to nie obchodzi. Tylko mam do Ciebie prosbe jesli chcesz sie obrazac to nie tutaj bo tylko ludzie ktorzy czytaja po kolei wszystko traca cenne minuty (w ktorych mogliby grac) przez te Wasze klotnie. Gdyby nie bylo na tym forum klotni to moge sie zalozyc ze mialoby jakies 35 stron. Draculcia, ciesze sie ze starasz sie cos odkryc, mam do Ciebie prosbe. Nie reaguj na zaczepki bo to niczego Tobie nie przyniesie. Wiem co mowie, mam pewne doswiadczenia. ;)
Pozdrawiam
Zombiakus
Cya :)

Uther92 30-06-2006 13:09

a wyprawe organizujemy na Antice bo tam bedzie można sie skonsultować z Sunrise jakby zaszła taka potrzeba.

Draculcia_1992 30-06-2006 13:18

Uther92 ma racje a może gdyby powiedzieć Sunrise co wiemy może on by nam pomógł w eskorcie co? no bo zapewne wiemy praktycznie tyle co on przynajmniej tak mysle. I ja nie wierze wszystkim mam swój umiar. :p

straszna truskawa 30-06-2006 13:22

A moze nie trzeba tego wolfa wymieniac tlyko poprostu miec go w bp.np1 lvl ktry w bp ma tego wolfa.czemu nie?:confused:

Uther92 30-06-2006 13:29

niech ktoś go skombinuje na antice.a kiedy zaczynamy wyprawe bo ja już moge isc.Moja postać to neouther czy ajkoś tak.

Zombiakus 30-06-2006 13:55

No to mi wypada życzyć Wam powodzenia. Ja jak kupie łuk zbiorę ziomków na Aldorze i jedziemy z tym. Kilkunastu kumpli ma pacc to oni poszukaja cos w Maze of Fury a potem staramy sie isc eskortujac 1 levelka. Jesli ktos chcialby isc. Np. Palladyn on rook (znamy sie z widzenia, znam pare ziomkow z Twojej gildi) niech do mnie napisze. Jestem online w miare czesto. Jesli wykonacie ktoras z tych 3 rzeczy (dostaniecie sie do ghula), (dostaniecie sie do mma) , (zdobedziecie SSa) rzuccie screena :P. Mam nadzieje ze komus sie powiedzie. A jesli chodzi o pomoc Sunrise to trudno mi powiedziec czy ją otrzymacie od Niego.
Pozdrawiam.
Zombiakus
Cya :)

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 13:56

nowy

włączam się do sprawy

Uther92 30-06-2006 13:59

Pobiorco podatkowy zrób postać na antice i czekaj na więcej inforamcji.
A co do sunrise to sam powiedział ze chciałby wiedzieć jak to zrobić bo sam nie wie wiec chętnie pomoze (mam nadzieje)

Glowa14 30-06-2006 14:00

Ja juz sprawdzalem z tym 1 lvlem i nie da rady otworzyc tych drzwi ,ale jak chcecie to mozecie sprawdzic

Uther92 30-06-2006 14:01

my mamy zamiar sprawdzik jeszcze kilka rzeczy a co to wyprawy to żeby sie odróżniać to zróbcie sobie żółty outfit (bardzo jaskrawy to bedzie lepiej wszystko widac w minohelu )

Dark Alphadron 30-06-2006 14:54

Uther a gdzie to robił będziesz? Na Celeście czy na Eternii? Chcę obalić kilka głupich mitów (takich jak ten z 0 exp)

Uther92 30-06-2006 15:11

Na antice bedziemy sprawdzać.

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 15:13

Dzisiaj nie moge iść z wami bo net co chwila mi się rozłącza ;(

Glowa14 30-06-2006 15:20

Stonoga dawno sie juz nie wypowiadal

Olał nas?

Mega_RobalXXL 30-06-2006 15:22

Mam tego wolfa i jak cos to piszcie do mnie na antice moj nick "Aarogalas"

Czekam na rynku na antice (KOLOR ZUŁTY WAZNE !)

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 15:49

Tego wolfa ma praktycznie każdy. Gdybyśmy tylko wiedzili co z nim zrobić... :confused:

Jiral 30-06-2006 15:55

Wchodzę w to!
Robie postać na Antice.

Tom The Tanner 30-06-2006 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glowa14
Stonoga dawno sie juz nie wypowiadal

Olał nas?

Ja jestem Stonoga pisze na koncie kolegi bo jego niema.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92
my mamy zamiar sprawdzik jeszcze kilka rzeczy a co to wyprawy to żeby sie odróżniać to zróbcie sobie żółty outfit (bardzo jaskrawy to bedzie lepiej wszystko widac w minohelu )

Coś na wzór Rook Balanced tylko ze my ubieramy się na niebiesko. Mam już doświadczenie - uważaj na n00bów którzy będa ubierać się tak jak wy. Jakby co - piszcie do mnie to wam w czymś pomogę ;)

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 15:59

Stonoga już wcześniej to powiedział, wystarczyło tylko poszukać...

papik1992 30-06-2006 15:59

wiece w sumie uczepiliscie sie tego wolfa proponuje pierw cos sprawdzic.

1) czy naprawde wymienie sie go na klucz.
2) czy to nie jest sobie taka poprostu ozdoba jak na mainlandzie tam tez takie sa z roznym oz.

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 16:04

Ten wolf to nasz jedyny trop, więc na razie nie ma innego wyjścia. Jak chcesz to poszukaj innego :baby:

Olitar 30-06-2006 16:04

Papik wrzucajjak najwiecej wywiadow z tymi ktorychktos ci poleci jak chociazby ten z Sunrise i pozniej bodajze jego kolega. Probuj podstepnymi pytaniami wyciagac od nich jak najwiecej, ty masz szczescie ze tobie odpisuja;p. Dawaj jak najwiecej wywiadow;p

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 16:05

Ten wolf to nasz jedyny trop, związany jest z orkami i ich bóstwem. Nie mamy innego więc co proponujesz?

(srry, nie wiem czemu pierwszy post tam się znalazł)

Red Kliff 30-06-2006 16:21

ja mam spike sworda ale nie powiem jak go zdobyc (qs)
@up
Sunrise nie ma spike sworda wiec nie walcie bzdur, spike sworda mam JA ale nie powiem jak go zdobyc bo qs no chyba ze mi modek pozwoli (ewentualnie moge na pw - msg me fast PLAX)

Tom The Tanner 30-06-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red Kliff
@up
Sunrise nie ma spike sworda wiec nie walcie bzdur, spike sworda mam JA ale nie powiem jak go zdobyc bo qs no chyba ze mi modek pozwoli (ewentualnie moge na pw - msg me fast PLAX)

BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH!

Jarassimus 30-06-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red Kliff
@up

I nikt od Ciebie nie wymaga, żebyś robił quest spoiling. :-P

Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D).

Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-)

Pozdrowienia.

Tom The Tanner 30-06-2006 16:32

Ekhm... przepraszam że na ciebie tak najechałem. :) Teraz popatrz na post wyżej i zrób co trzeba. Nie nie jesteś noobem tylko naszym przyjacielem. :) Taaa... nie nie to nie ejst ironia :)

PS: Mogę się już nieuśmiechać?

EDIT:
600 post w temacie xD

kuba1324 30-06-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draculcia_1992
Początek tego co chce napisac jest w temacie tej wiadomosci. ...to było do kuby 1324 i innych ludzi którzy wątpią w to że mozna zdobys ss.

Czy ja powiedziałem, że tej książki nie ma? Daje mu tylko szanse się wykazać, skoro twierdzi, że znalazł tą wiadomość w pewnej księdze. Przecież na tym polega praca na forum(chodzi mi o wspólne rozwiązywanie quest'ów), aby popierać swoje teorie dowodami. Jeżeli rzeczywiście istnieje taka książka, w której jest napisane, że Dixi jest siostrą Obi'ego, to bardzo proszę o jej wskazanie.
Jak znam życie, pewnie "Tom the tanner"(stonoga), nie odpowie mi, gdyż jest to jego wymysł i takiej księgi nigdy nie było.
Ps. Dla niezorientowanych, chodzi mi o post 481.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.