![]() |
ok ;]
jka pomoge wlasnie zrobilem postac na eterni zaloguj sie i sprawdzamy
|
@Uther
Jaką ekspedycję? (nie widziałem towjego posta z tym) Może zrobię noobchar i wam pomogę szukać nieznanego. (i obalimy przy okazji parę mitów :P) Tylko informuj mnie co i jak. PW Message rulez jakby co. |
zawalite zdjęcia daj jeszcze jakąś taką stronke z takimi zdjęciami
|
Cytuj:
|
To może ustalimy na jakim świecie robicie te postacie bo jedni robia tu inni tu i lipa wyjdzie jak tak bedziecie współpracować
|
Na celescie bo ja zainsiprowalem :]
|
Lepiej Isara, tam dużo h lvl rookstayerów. Ew. eternia bo mam tam char ;]
|
po co duzo r stayeruf skoro 2 osoby sa potrzebne nie to nie ja rozwiazuje na celescie
|
Celesta
Moim zdaniem powinniśmy zalogować się na Celeście. Powodem jest to, że to właśnie Kalejdoscop dowiedział się jak "żekomo" wykonać questa, a on gra na Celeście. Ja też tam gram. Nasze nicki znacie, więc napiszcie do nas jak się zalogujecie. Plz plz plz. :)
|
Potrzebuje tylko jednej rzeczy u jakiego npc zamienia sie wolfa na klucz.
|
jestesmy bardzo blisko tylko ten kluczyk nam potrzbny i bedzie wszystko jasne ;]
|
Otoz ja juz probowalem z tym 1 lvlem i tych 1 drzwi nie da sie otworzyc,moze te 2 ? ale jak te 1 otowrzyc :)
|
Cytuj:
Pozdrawiam Zombiakus Cya :) |
a wyprawe organizujemy na Antice bo tam bedzie można sie skonsultować z Sunrise jakby zaszła taka potrzeba.
|
Uther92 ma racje a może gdyby powiedzieć Sunrise co wiemy może on by nam pomógł w eskorcie co? no bo zapewne wiemy praktycznie tyle co on przynajmniej tak mysle. I ja nie wierze wszystkim mam swój umiar. :p
|
A moze nie trzeba tego wolfa wymieniac tlyko poprostu miec go w bp.np1 lvl ktry w bp ma tego wolfa.czemu nie?:confused:
|
niech ktoś go skombinuje na antice.a kiedy zaczynamy wyprawe bo ja już moge isc.Moja postać to neouther czy ajkoś tak.
|
No to mi wypada życzyć Wam powodzenia. Ja jak kupie łuk zbiorę ziomków na Aldorze i jedziemy z tym. Kilkunastu kumpli ma pacc to oni poszukaja cos w Maze of Fury a potem staramy sie isc eskortujac 1 levelka. Jesli ktos chcialby isc. Np. Palladyn on rook (znamy sie z widzenia, znam pare ziomkow z Twojej gildi) niech do mnie napisze. Jestem online w miare czesto. Jesli wykonacie ktoras z tych 3 rzeczy (dostaniecie sie do ghula), (dostaniecie sie do mma) , (zdobedziecie SSa) rzuccie screena :P. Mam nadzieje ze komus sie powiedzie. A jesli chodzi o pomoc Sunrise to trudno mi powiedziec czy ją otrzymacie od Niego.
Pozdrawiam. Zombiakus Cya :) |
nowy
włączam się do sprawy
|
Pobiorco podatkowy zrób postać na antice i czekaj na więcej inforamcji.
A co do sunrise to sam powiedział ze chciałby wiedzieć jak to zrobić bo sam nie wie wiec chętnie pomoze (mam nadzieje) |
Ja juz sprawdzalem z tym 1 lvlem i nie da rady otworzyc tych drzwi ,ale jak chcecie to mozecie sprawdzic
|
my mamy zamiar sprawdzik jeszcze kilka rzeczy a co to wyprawy to żeby sie odróżniać to zróbcie sobie żółty outfit (bardzo jaskrawy to bedzie lepiej wszystko widac w minohelu )
|
Uther a gdzie to robił będziesz? Na Celeście czy na Eternii? Chcę obalić kilka głupich mitów (takich jak ten z 0 exp)
|
Na antice bedziemy sprawdzać.
|
Dzisiaj nie moge iść z wami bo net co chwila mi się rozłącza ;(
|
Stonoga dawno sie juz nie wypowiadal
Olał nas? |
Mam tego wolfa i jak cos to piszcie do mnie na antice moj nick "Aarogalas"
Czekam na rynku na antice (KOLOR ZUŁTY WAZNE !) |
Tego wolfa ma praktycznie każdy. Gdybyśmy tylko wiedzili co z nim zrobić... :confused:
|
Wchodzę w to!
Robie postać na Antice. |
Cytuj:
Ja jestem Stonoga pisze na koncie kolegi bo jego niema. Cytuj:
|
Stonoga już wcześniej to powiedział, wystarczyło tylko poszukać...
|
wiece w sumie uczepiliscie sie tego wolfa proponuje pierw cos sprawdzic.
1) czy naprawde wymienie sie go na klucz. 2) czy to nie jest sobie taka poprostu ozdoba jak na mainlandzie tam tez takie sa z roznym oz. |
Ten wolf to nasz jedyny trop, więc na razie nie ma innego wyjścia. Jak chcesz to poszukaj innego :baby:
|
Papik wrzucajjak najwiecej wywiadow z tymi ktorychktos ci poleci jak chociazby ten z Sunrise i pozniej bodajze jego kolega. Probuj podstepnymi pytaniami wyciagac od nich jak najwiecej, ty masz szczescie ze tobie odpisuja;p. Dawaj jak najwiecej wywiadow;p
|
Ten wolf to nasz jedyny trop, związany jest z orkami i ich bóstwem. Nie mamy innego więc co proponujesz?
(srry, nie wiem czemu pierwszy post tam się znalazł) |
ja mam spike sworda ale nie powiem jak go zdobyc (qs)
@up Sunrise nie ma spike sworda wiec nie walcie bzdur, spike sworda mam JA ale nie powiem jak go zdobyc bo qs no chyba ze mi modek pozwoli (ewentualnie moge na pw - msg me fast PLAX) |
Cytuj:
BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH! |
Cytuj:
Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D). Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-) Pozdrowienia. |
Ekhm... przepraszam że na ciebie tak najechałem. :) Teraz popatrz na post wyżej i zrób co trzeba. Nie nie jesteś noobem tylko naszym przyjacielem. :) Taaa... nie nie to nie ejst ironia :)
PS: Mogę się już nieuśmiechać? EDIT: 600 post w temacie xD |
Cytuj:
Jak znam życie, pewnie "Tom the tanner"(stonoga), nie odpowie mi, gdyż jest to jego wymysł i takiej księgi nigdy nie było. Ps. Dla niezorientowanych, chodzi mi o post 481. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |