Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

kidler 04-10-2006 16:51

Paco wypowiedzial wojne nowej guildi Isarisa.

Gruchaman hacked, pojechany do 60+lv.

Eny the Noob 04-10-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1016748)
Paco wypowiedzial wojne nowej guildi Isarisa.

Gruchaman hacked, pojechany do 60+lv.

HEHEHEHEHE ;>

Nie uwierze, poki nie zobacze.

Dadi 04-10-2006 17:23

Rest in peace Gruchaman :(

Govinem 04-10-2006 18:14

Name: Paco Ashenvale

Guild membership: Leader of the Against Isaris

Fajna nazwe gildie wymyślił ;)

Slide_Aurea 04-10-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1015741)
A mowilem, a mowilem... i powiem, ze to dopiero poczatek... ;)

MAsz racje... Dopiero się zaczyna... A wydawało mi się że od większej bitki minęło troszke czasu (9.sep- open battle) Ciekawe kiedy nastepna openka będzie ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drizztpl (Post 1015450)
@Slide
Zevs jest w gildii. Romowskiej.

Już nie, przeszedł do Orientali ;]

POzatym zauważyłem dziwny rozpad RoMu. Chodzi o to że właśnie Isaris jest liderem Orientów, i sporo osób z Romu juz się tam przeniosło. (Oczywiście pojawił sie tam też Zevs i Gruzin (oO) Ciekawe ile jescze osób odejedzie z Romu i z Dmu, żeby dojść do Orientów...

Kosher Pig 04-10-2006 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1017001)
POzatym zauważyłem dziwny rozpad RoMu. Chodzi o to że właśnie Isaris jest liderem Orientów, i sporo osób z Romu juz się tam przeniosło. (Oczywiście pojawił sie tam też Zevs i Gruzin (oO) Ciekawe ile jescze osób odejedzie z Romu i z Dmu, żeby dojść do Orientów...

dokładnie tyle, ile za taktyke do zwycięstwa uważa share/asslick i inne gówna. Bo czego oczekiwać od dektrala i isarisa?

/Kosher Pig

Jojo Ninja 04-10-2006 19:13

Opuszczenie kilku członków DM + rozpad RoMu na dwie, jak DM i RoT, co oni kombinuja? Obydwie przez paru członków sie rozłączyły i zrobiły przeciwko sobie battle, idiotyzm? Ja to uznam jak to robie na meczach, Gubią sie!

/Jojo

Sulfrendil 04-10-2006 19:15

Ja tam słyszałem, że Fast'molt z Hellahem kogos gonili. Hellah jeb*ą UE i padl i 'molt (utamo mu sie skończyło :(:(:( ) i ten kogo gonili :D:D:D jak cos to http://www.tibia.com/community/?subtopic=character Szkoda ze tego nie widzialem.

Jojo Ninja 04-10-2006 19:18

Wyjdź, akcja chyba była taka z tydzień temu, czytaj na bieżąco to zobaczysz -.-

/Jojo

Eny the Noob 04-10-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1017032)
Wyjdź, akcja chyba była taka z tydzień temu, czytaj na bieżąco to zobaczysz -.-

/Jojo

Kazdy ma sie prawo tu wypowiadac :)
A fakt rozpadu RoMu bedziemy komentowac jak bedziemy miec dowod. Nic jeszcze nie jest pewne. Serwer stal i nic sie nie dzialo, a teraz przez 2 dni mamy 2 hacki i calkowity obrot sytuacji ^^

drizztpl 04-10-2006 20:10

@Slide
Właśnie mi o to chodziło, że nie jest w RoMie tylko w gildii Romowskiej, czyli sprzymierzonej z RoMem. Chociaż teraz nawet w RoMie nastąpił podział na Paco i resztę ;]

Nowego ownera Gruchy strasznie nie lubiłem, ale jednak szkoda chara i Dadiego bo się namęczył robiąc 80~ lvl.

Podobno o 20 ma być battle...

Kosher Pig 04-10-2006 20:17

Dadi się namęczył. Dawaniem passów.

/Kosher Pig

drizztpl 04-10-2006 21:18

Raks Ninja
Oct 04 2006, 20:44:30 CEST Killed at Level 86 by Ozur and by Darkness Sixis
Raksik padł :(

Caleth 04-10-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1017175)
Dadi się namęczył. Dawaniem passów.

/Kosher Pig

Hello Mr...

//Adema~

Slide_Aurea 04-10-2006 22:08

O kurcze... Się porobiło ;] NIema już DM!! POwstała nowa guildia... Fellowship of Raven I doszedł do niej Paco!! Ktoś wie co z tym open battle?? BYło czy nie??

Piąty Gratz 96 ;p

Eny the Noob 04-10-2006 22:16

Nie, nie... Zeby tylko DM sie nie przejechalo na tym ze przygarneli do siebie Paco... Nie podoba mi sie to, bo to wszystko dzieje sie zbyt szybko no i ten sztuczny topic na tibia.com...

^^FERFI^^ 04-10-2006 23:34

Od nas padł [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] co sobie odbiliśmy na [CHAR]Sir Redrose[/CHAR] i [CHAR]Qnight Mwardish[/CHAR] :)

Jak narazie, Zevs zbytnio się Rom'owi nie przydał ponieważ por az kolejny battle zakończyli mass logoutem :D

^^FERFI^^ 05-10-2006 01:30

No i żegnamy [CHAR]Qufens Mc'draid[/CHAR].

Odwiedzić go można na Rookgaardzie :D

Kosher Pig 05-10-2006 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caleth (Post 1017341)
Hello Mr...

//Adema~

:<

@Qufens: tak się kończy dawanie passów na prawo i lewo, wkońcu trafisz na kogoś nieodpowiedniego, który albo hacknie cie sam albo da sie hacknac wraz z twoimi passami.

/Kosher Pig

Sesef 05-10-2006 07:39

A ja nareście załapałem fraga :)

Slide_Aurea 05-10-2006 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1017637)
A ja nareście załapałem fraga :)

Hehe ;] Graty dla Cromaka ;p
Sir Redrose:
Oct 04 2006, 21:31:27 CEST Killed at Level 74 by Cromak

(Wygląda tak jakbys go sam pojechał ;])

Cro Może Ty wiesz czemu DM zlikwidowało guildie i założyli nową. I w jaki sposób doszedł do Was Paco?? Bo troszke to dziwne.... Z jednej guildi do drugiej.

drizztpl 05-10-2006 08:35

@Slide
Czytaj forum tibia.com też ^^ Paco sprzeciwił się "rządom" Isarisa. Założył gildią "Against Isaris" i powiedział, że walczy po stronie DM teraz.

Shadows 05-10-2006 16:39

:s

dzisiaj w nocy...iron nostradamus hacknal Vanroxa.
najlepsze jest to, ze obydwu znam irl.
DZIEKI AJRON !1 NASZ NAJLEBSZY KOLEGO -.-
na tym serverze nie mozna juz NIKOMU ufać.

Eny the Noob 05-10-2006 17:34

Eh... Wszystko fajnie, tylko czemu kosztem innych? To co sie stalo w te dwa dni pokazuje jak bardzo kazdemu zalezy na tej grze.

Vanhalo, Qufens, Gruchaman, Vanrox... I to na pewno nie koniec.

Piaty~ Wszyscy czytali tibia.com. Wydaje mi sie, ze Slide~ mial na mysli taki nieoficjalny powod :)

@Kidlex Nawet jezeli Paco probuje uwalic FoR przez to ze do nich doszedl, to i tak musisz przyznac ze troche straciliscie w te 2 dni -.-

kidler 05-10-2006 17:47

Hehe, on nie proboje uwalic DM (czy jak oni sie teraz nayzwaja), on po prostu nas zdradzil. Haga od poczatku robil zamieszanie, ale to sie skonczy i nie bede sie powtarzal, wystarczy, ze skopiuje to co napialem na Tibia.com

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidlex
No comment Haga, pff... I hope DM will make action like RoM did on Wojowniq.

Slide_Aurea 05-10-2006 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 1018169)
i tak musisz przyznac ze troche straciliscie w te 2 dni -.-

WEdług mnie nie stracili zbyt dużo... W tej chwili w FoR jest 40 playerów, więcej niż w Dmie pozatym pamiętaj że z Forem jest pirates i suave VS. rom + inmates + orionetels.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoR
to mamy moc!

Chociaż tak sobie teraz myśle i się zastanawiam;p (tylko takie moje przemyślenia ;] ) Że reszta RoMu z Liamem na czele może prubować uwalić nową Guildie Isarisa (głupie nie?? :D) Ale przecież mogą!! Wątpie, ale jednak ;]

Sayg 05-10-2006 19:06

@ slide
watpie, bo poco ;d

Eny the Noob 05-10-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1018291)
WEdług mnie nie stracili zbyt dużo... W tej chwili w FoR jest 40 playerów, więcej niż w Dmie pozatym pamiętaj że z Forem jest pirates i suave VS. rom + inmates + orionetels.

Chociaż tak sobie teraz myśle i się zastanawiam;p (tylko takie moje przemyślenia ;] ) Że reszta RoMu z Liamem na czele może prubować uwalić nową Guildie Isarisa (głupie nie?? :D) Ale przecież mogą!! Wątpie, ale jednak ;]

Ty mowisz o FoR czy RoMie? Bo wydaje mi sie ze sie nie zrozumielismy. -.-

kidler 05-10-2006 19:21

@Slide~

Ty wiecej lepiej nie mysl... ;)

neopostman 05-10-2006 19:47

Mnie wkurza to, ze na Aurerze gra banda dzieciakow (oczywiscie to dotyczy paru osub), ktorzy nie maja w sobie lojalnosci. Chodzi mi przede wszystkim o polakow, ktorzy potrafia zabic polaka i dodatku walczyc przeciw swojemu kraju. Kiedy gralem jakis moment na Harmonii zobaczylem jak wszyscy potrafia wspolpracowac ze soba.. Przykladem tego co powiedzialem o polakach jest ostatnie zachowanie zevsa:( . Jezeli chce sie wygrywac to trzeba ze soba wspolpracowac.

Kosher Pig 05-10-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1018380)
Mnie wkurza to, ze na Aurerze gra banda dzieciakow (oczywiscie to dotyczy paru osub), ktorzy nie maja w sobie lojalnosci. Chodzi mi przede wszystkim o polakow, ktorzy potrafia zabic polaka i dodatku walczyc przeciw swojemu kraju. Kiedy gralem jakis moment na Harmonii zobaczylem jak wszyscy potrafia wspolpracowac ze soba.. Przykladem tego co powiedzialem o polakach jest ostatnie zachowanie zevsa:( . Jezeli chce sie wygrywac to trzeba ze soba wspolpracowac.

no tag jak to mosze byci polak polaka zabic walczyć nie swój kraj zews?
Nie ma jak "patrioci".

/Kosher Pig

ps. Błędy popełnione celowo.

Sesef 05-10-2006 19:57

Cytuj:

człowieku to nie są zabory czy jakaś wojna na rl. To jest gra!!, chce ktoś być ze szwedami jego wybór.

neopostman 05-10-2006 20:07

@Up
Ja po prostu oceniam jego postepowanie. A jesli o Tibie chodzi, to mysle ze powoli przestaje to byc zwykla gra a zaczyna byc sposobem zycia dla wielu osob.

Ps. Wracam do gry na Aurerze bo jest swirów dużo i jest wesolo ogólnie :)

Kosher Pig 05-10-2006 20:11

jeśli dla ciebie ta gra to styl życia, to gratuluję.

/Kosher Pig
rm -R Tibia

Eny the Noob 05-10-2006 20:15

Cytuj:

Kidlex !!!!11!!1 On sie zadaje ze szwedami !!!11!1 Zdrajca !!

@Neopostman Lojalnosc to jedno, a patriotyzm to drugie. Szkoda, ze nie rozrozniasz tych pojec. //O ile istnieje cos takiego jak patriotyzm w grze komputerowej...

osób* - sorry, ale to razi -.,-

neopostman 05-10-2006 20:25

@Kosher
Dla mnie tibia nie jest stylem zycia, ale znam wiele osob, gdzie cala rodzina trzepie w tibie i nie znaja innych form sprzedania wolnego czasu. Takich ludzi mialem na mysli.
@Up
Pojec nie myle, ale czy to ma znaczenie gdzie okazujemy patriotyzm? Moze to jest gra, ale chodzilo mi o ''patriotyzm spoleczny''. Czyli poczucie tego, ze jestes polakiem..

Kosher Pig 05-10-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1018473)
@Kosher
Dla mnie tibia nie jest stylem zycia, ale znam wiele osob, gdzie cala rodzina trzepie w tibie i nie znaja innych form sprzedania wolnego czasu. Takich ludzi mialem na mysli.

Ale czy to że jakaś rodzina np. zamiast wyjść do kina czy pojechać na weekend gra w Tibie oznacza że wyszyscy mają robic tak żeby im - jako Polakom - było wygodnie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1018473)
@Up
Pojec nie myle, ale czy to ma znaczenie gdzie okazujemy patriotyzm? Moze to jest gra, ale chodzilo mi o ''patriotyzm spoleczny''. Czyli poczucie tego, ze jestes polakiem..

Wytłumacz mi, co ma poczucie bycia Polakiem do np. bycia w gildii z kumplami ze Szwecji?
Do cholery, to gra, nic nie znaczące bity danych, a nie walka o kraj.

edit: @Eny: sorry, że skomentowałem częśc do ciebie - nie mogłem sie powstrzymać ;s

/Kosher Pig

Eny the Noob 05-10-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1018482)
edit: @Eny: sorry, że skomentowałem częśc do ciebie - nie mogłem sie powstrzymać ;s
/Kosher Pig

Sorry, ale ja nie kumam co napisales -.,-

kidler 05-10-2006 20:56

Hmmm, czyli jestem zdrajca narodu, kiedy zostane wysiedlony albo zaaresztowany? Dla niektorych, to widze, ze swiat zatrzymal sie we wczesnym dziecinstwie. Zinterpretujcie to sami. ;)

Jojo Ninja 05-10-2006 21:12

Wiesz, dla nich CIPSoft jest jak Kaczyński, Tibia jak Ziemia, a matka to maszyna którą sie napieprza krzesłem, dzieci dorośnijcie do jasnej cholery ...

/Jojo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56.