![]() |
Paco wypowiedzial wojne nowej guildi Isarisa.
Gruchaman hacked, pojechany do 60+lv. |
Cytuj:
Nie uwierze, poki nie zobacze. |
Rest in peace Gruchaman :(
|
Name: Paco Ashenvale
Guild membership: Leader of the Against Isaris Fajna nazwe gildie wymyślił ;) |
Cytuj:
Cytuj:
POzatym zauważyłem dziwny rozpad RoMu. Chodzi o to że właśnie Isaris jest liderem Orientów, i sporo osób z Romu juz się tam przeniosło. (Oczywiście pojawił sie tam też Zevs i Gruzin (oO) Ciekawe ile jescze osób odejedzie z Romu i z Dmu, żeby dojść do Orientów... |
Cytuj:
/Kosher Pig |
Opuszczenie kilku członków DM + rozpad RoMu na dwie, jak DM i RoT, co oni kombinuja? Obydwie przez paru członków sie rozłączyły i zrobiły przeciwko sobie battle, idiotyzm? Ja to uznam jak to robie na meczach, Gubią sie!
/Jojo |
Ja tam słyszałem, że Fast'molt z Hellahem kogos gonili. Hellah jeb*ą UE i padl i 'molt (utamo mu sie skończyło :(:(:( ) i ten kogo gonili :D:D:D jak cos to http://www.tibia.com/community/?subtopic=character Szkoda ze tego nie widzialem.
|
Wyjdź, akcja chyba była taka z tydzień temu, czytaj na bieżąco to zobaczysz -.-
/Jojo |
Cytuj:
A fakt rozpadu RoMu bedziemy komentowac jak bedziemy miec dowod. Nic jeszcze nie jest pewne. Serwer stal i nic sie nie dzialo, a teraz przez 2 dni mamy 2 hacki i calkowity obrot sytuacji ^^ |
@Slide
Właśnie mi o to chodziło, że nie jest w RoMie tylko w gildii Romowskiej, czyli sprzymierzonej z RoMem. Chociaż teraz nawet w RoMie nastąpił podział na Paco i resztę ;] Nowego ownera Gruchy strasznie nie lubiłem, ale jednak szkoda chara i Dadiego bo się namęczył robiąc 80~ lvl. Podobno o 20 ma być battle... |
Dadi się namęczył. Dawaniem passów.
/Kosher Pig |
Raks Ninja
Oct 04 2006, 20:44:30 CEST Killed at Level 86 by Ozur and by Darkness Sixis Raksik padł :( |
Cytuj:
//Adema~ |
O kurcze... Się porobiło ;] NIema już DM!! POwstała nowa guildia... Fellowship of Raven I doszedł do niej Paco!! Ktoś wie co z tym open battle?? BYło czy nie??
Piąty Gratz 96 ;p |
Nie, nie... Zeby tylko DM sie nie przejechalo na tym ze przygarneli do siebie Paco... Nie podoba mi sie to, bo to wszystko dzieje sie zbyt szybko no i ten sztuczny topic na tibia.com...
|
Od nas padł [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] co sobie odbiliśmy na [CHAR]Sir Redrose[/CHAR] i [CHAR]Qnight Mwardish[/CHAR] :)
Jak narazie, Zevs zbytnio się Rom'owi nie przydał ponieważ por az kolejny battle zakończyli mass logoutem :D |
No i żegnamy [CHAR]Qufens Mc'draid[/CHAR].
Odwiedzić go można na Rookgaardzie :D |
Cytuj:
@Qufens: tak się kończy dawanie passów na prawo i lewo, wkońcu trafisz na kogoś nieodpowiedniego, który albo hacknie cie sam albo da sie hacknac wraz z twoimi passami. /Kosher Pig |
A ja nareście załapałem fraga :)
|
Cytuj:
Sir Redrose: Oct 04 2006, 21:31:27 CEST Killed at Level 74 by Cromak (Wygląda tak jakbys go sam pojechał ;]) Cro Może Ty wiesz czemu DM zlikwidowało guildie i założyli nową. I w jaki sposób doszedł do Was Paco?? Bo troszke to dziwne.... Z jednej guildi do drugiej. |
@Slide
Czytaj forum tibia.com też ^^ Paco sprzeciwił się "rządom" Isarisa. Założył gildią "Against Isaris" i powiedział, że walczy po stronie DM teraz. |
:s
dzisiaj w nocy...iron nostradamus hacknal Vanroxa.
najlepsze jest to, ze obydwu znam irl. DZIEKI AJRON !1 NASZ NAJLEBSZY KOLEGO -.- na tym serverze nie mozna juz NIKOMU ufać. |
Eh... Wszystko fajnie, tylko czemu kosztem innych? To co sie stalo w te dwa dni pokazuje jak bardzo kazdemu zalezy na tej grze.
Vanhalo, Qufens, Gruchaman, Vanrox... I to na pewno nie koniec. Piaty~ Wszyscy czytali tibia.com. Wydaje mi sie, ze Slide~ mial na mysli taki nieoficjalny powod :) @Kidlex Nawet jezeli Paco probuje uwalic FoR przez to ze do nich doszedl, to i tak musisz przyznac ze troche straciliscie w te 2 dni -.- |
Hehe, on nie proboje uwalic DM (czy jak oni sie teraz nayzwaja), on po prostu nas zdradzil. Haga od poczatku robil zamieszanie, ale to sie skonczy i nie bede sie powtarzal, wystarczy, ze skopiuje to co napialem na Tibia.com
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@ slide
watpie, bo poco ;d |
Cytuj:
|
@Slide~
Ty wiecej lepiej nie mysl... ;) |
Mnie wkurza to, ze na Aurerze gra banda dzieciakow (oczywiscie to dotyczy paru osub), ktorzy nie maja w sobie lojalnosci. Chodzi mi przede wszystkim o polakow, ktorzy potrafia zabic polaka i dodatku walczyc przeciw swojemu kraju. Kiedy gralem jakis moment na Harmonii zobaczylem jak wszyscy potrafia wspolpracowac ze soba.. Przykladem tego co powiedzialem o polakach jest ostatnie zachowanie zevsa:( . Jezeli chce sie wygrywac to trzeba ze soba wspolpracowac.
|
Cytuj:
Nie ma jak "patrioci". /Kosher Pig ps. Błędy popełnione celowo. |
Cytuj:
|
@Up
Ja po prostu oceniam jego postepowanie. A jesli o Tibie chodzi, to mysle ze powoli przestaje to byc zwykla gra a zaczyna byc sposobem zycia dla wielu osob. Ps. Wracam do gry na Aurerze bo jest swirów dużo i jest wesolo ogólnie :) |
jeśli dla ciebie ta gra to styl życia, to gratuluję.
/Kosher Pig rm -R Tibia |
Cytuj:
@Neopostman Lojalnosc to jedno, a patriotyzm to drugie. Szkoda, ze nie rozrozniasz tych pojec. //O ile istnieje cos takiego jak patriotyzm w grze komputerowej... osób* - sorry, ale to razi -.,- |
@Kosher
Dla mnie tibia nie jest stylem zycia, ale znam wiele osob, gdzie cala rodzina trzepie w tibie i nie znaja innych form sprzedania wolnego czasu. Takich ludzi mialem na mysli. @Up Pojec nie myle, ale czy to ma znaczenie gdzie okazujemy patriotyzm? Moze to jest gra, ale chodzilo mi o ''patriotyzm spoleczny''. Czyli poczucie tego, ze jestes polakiem.. |
Cytuj:
Cytuj:
Do cholery, to gra, nic nie znaczące bity danych, a nie walka o kraj. edit: @Eny: sorry, że skomentowałem częśc do ciebie - nie mogłem sie powstrzymać ;s /Kosher Pig |
Cytuj:
|
Hmmm, czyli jestem zdrajca narodu, kiedy zostane wysiedlony albo zaaresztowany? Dla niektorych, to widze, ze swiat zatrzymal sie we wczesnym dziecinstwie. Zinterpretujcie to sami. ;)
|
Wiesz, dla nich CIPSoft jest jak Kaczyński, Tibia jak Ziemia, a matka to maszyna którą sie napieprza krzesłem, dzieci dorośnijcie do jasnej cholery ...
/Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |