Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

berger 15-09-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 988206)
Czytajac wasz posty doszlam do wniosku ze:

a) Pare osob takich jak Chris,Yamahati,Adolphus Elbragol,Neztas znaja tak naprawde sytuacje i umieja ja ocenic. Reszte nie ujmujac nikomu jest albo zle poinformowana albo plecie glupoty.

Ja plote glupoty czy jestem zle poinformowany?? :(

cfk 15-09-2006 20:33

ubili bezoka....niestety kolejny raz polska gildia została zdradzona przez scott~ i oriona~ którzy nie wbili skulla kiedy przyszło arc ('bitwa' toczyła się w poblizu carlin), bezok zaczął bić oriona z aureliusem i kims jeszcze. Niestety reszta uciekła do pz, lub po prostuz wiała, a bezok uciekł w okolice statku na sensje i niestety poległ.

Adolphus Elbragol 15-09-2006 20:37

I ktoz na temat Scotta mial racje, Bartlomieju? ; )

Paco88 15-09-2006 20:38

Bezok:
Sep 15 2006, 20:12:36 CEST Killed at Level 130 by Orion Luca
and by Chealino

Banditos 15-09-2006 20:42

i co sie cieszysz zamiast im pomoc bezok padl dlatego ze zrobilismy bląd przyjmujac scottyego i oriona do gildi i na ventrilo

btw Tiesto zginoł w wypadku ???

cfk 15-09-2006 20:47

@up:
niestety błąd kosztuje. A wiecie co mnie najbardziej bawi. Ze jak szedłem sobie tam noob charem i lecą nasi leci arc ale i tak wszysyc exiva "kash~. ;D Nie wiem za co oni go tak nie lubią ale za wszelką cenę chcą go ubić ;p
@adolp
tylko nie Bartłomniej...afff:( Bartosz plax:> ty jako humanista chyba wiesz czym to sie różni ;D

Adolphus Elbragol 15-09-2006 20:51

@up: cholera wie. Ofc, bez urazy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 988715)
i co sie cieszysz zamiast im pomoc bezok padl dlatego ze zrobilismy bląd przyjmujac scottyego i oriona do gildi i na ventrilo

Hihi, nej, od walczenia, jestescie wy. Ja tu tylko spekuluje, rozwiewam marzenia i wytykam bledy.

berger 15-09-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol (Post 988732)
Hihi, nej, od walczenia, jestescie wy. Ja tu tylko spekuluje, rozwiewam marzenia i wytykam bledy.

No to moze bedziesz naszym liderem:) bedziesz rozkazywac a my bedziemy walczyc. tak jak kierowales DB jak z wami walczylem ;p

co do wojny narodowosci... "NO CÓŻ ŻE ZE SZWECJI" xDD

Adolphus Elbragol 15-09-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 988740)
No to moze bedziesz naszym liderem:) bedziesz rozkazywac a my bedziemy walczyc. tak jak kierowales DB jak z wami walczylem ;p

co do wojny narodowosci... "NO CÓŻ ŻE ZE SZWECJI" xDD

No to co, ze ze Szwecji*. Trudniejsze. ;>

Btw, wiesz doskonale, ze dowodca DB na wojnie zawsze byl Ezekiel. Nawet za panowania Malavona, akcje byly planowane przez niego, co sprawia, ze Twoj post az ocieka ironioa, chociaz - mam nadzieje - niezamierzona. ^_^

Ale konczac sprostowanie, nienawidze rozkazywac. Heh, DB i walka z wami, tooo byly czaaasy! Pamietam, jakiego focha puscil, gdy podalem sie na forum za jego lidera =D

@down, tak to byl dosc przyjemny czas. ; ) Co do pytania skierowanego do Alory, swoim zwyczajem pozwolilem sobie przypieprzyc sie do Ciebie i tam. Przeczytaj posty powyzej. ;>

berger 15-09-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol (Post 988750)
Ale konczac sprostowanie, nienawidze rozkazywac. Heh, DB i walka z wami, tooo byly czaaasy! Pamietam, jakiego focha puscil, gdy podalem sie na forum za jego lidera =D

nie wiem jak wy ale ja to milo wspominam. a co do focha eze <lol2> <hahaha> :)))

@Alora odp na moje pytanie up plxxxxxxxx

Massior 15-09-2006 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 988715)

btw Tiesto zginoł w wypadku ???

Sorki za offtop: Tiesto nie zginął :p to bajka... całe szczęście.
A tu link: http://www.powerplay.pl/wiecej.php?lp=272

Szkoda błędu ze strony Kasha ale chyba można było się spodziewać ze Scotty i reszta mogą zdradzić :<...

Banditos 16-09-2006 09:15

Lesley mac'leod:
Sep 16 2006, 01:13:53 CESTKilled at Level 109 by Affelaffe
and by Dous Elwor

oto powód dla którego powienien ethical pomoc wedlug mnie

tu macie foto jak padl ;/
http://s77.photobucket.com/albums/j7...gAnch=imgAnch1

Paco88 16-09-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 989195)
Lesley mac'leod:
Sep 16 2006, 01:13:53 CESTKilled at Level 109 by Affelaffe
and by Dous Elwor

oto powód dla którego powienien ethical pomoc wedlug mnie

tu macie foto jak padl ;/
http://s77.photobucket.com/albums/j7...gAnch=imgAnch1

pogadam z les'em i wam podam oficjalny powod~ bo znam historie tylko jednej ze stron

IridiaCarlinPk 16-09-2006 13:41

zabili lesleya;/ najlepiej im jeszcze podziekujcie.....
ciekawe za co huh moze za to ze zabil o 1 draga za duzo albo jajecznica byla za slona?
Jestem bardzo ciekaw.....

Jinikao 16-09-2006 13:51

Hehe. Lubie lesleya, no ale pewnie huncil kogos, chcial ubic, ubil, oskarzal, insulitowal itd itd, Ludzie to nie jest wojna narodowosciowa!! Poprostu szwedzi zabijaja polakow;p;p;p

Paco88 16-09-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 989213)
pogadam z les'em i wam podam oficjalny powod~ bo znam historie tylko jednej ze stron

Les sie nie odzywa, a z tego co wiem, zostal zabity za to ze byl na Ventrilo, z gildia MM. Jest jeszcze jeden powod, ale Chealino nie chce mi go podac, twierdzi ze dopiero po wojnie. Przypuszczam ze jakis szpieg jeszcze jest w MM, a oni nie chca tego zdradzic. W kazdym razie nie moja sprawa~ Zobaczymy jak bedzie dalej. . . .

Dexusah 16-09-2006 15:11

heuheuhue wiedziałem że ethical zaczna padać , btw oni to robia żeby all pl sie zjednoczyli i mieli trudniejsza walke ; - ) kiedyś zrozumiecie moje słowa . Idzcie sobie dalej expić ; D , a w przyszłości i tak padniecie . Swe się zawsze trzyma razem . Tyle ~

myanato 16-09-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 989750)
W kazdym razie nie moja sprawa~ Zobaczymy jak bedzie dalej. . . .

moim zdaniem troche jest twoja sprawa bo jak widac szwedzi wala kazdego polaka z hlvl. Ty mozesz byc nastepny;)

Rankor 16-09-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 989850)
moim zdaniem troche jest twoja sprawa bo jak widac szwedzi wala kazdego polaka z hlvl. Ty mozesz byc nastepny;)

Dlaczego Slaviaxa (ktory podobno byl ubity przez przypadek) i Lesleya nazywasz kazdym? =S

Adolphus Elbragol 16-09-2006 15:59

@Dexusah, jasne, swe sa zli. Ofc, 'swe' = kazdy nie mowiacy po polsku, a nie bedacy brazylijczykiem (pozdro Scott, Orion, Helun i inni evul swe).

@Myanato, osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. Les w ten sposob wpieprzyl sie w gowno, jakim jest ta wojna. Zrobil to swiadomie i dobrowolnie, wiec powinien byc tez swiadomy zagrozenia. Coz, moze nie wzial pod uwage mozliwego szpiega. ;f

@Rank, szczerze, to troche przyjebales z tym 'przypadkiem'. ;f

IridiaCarlinPk 16-09-2006 15:59

przypadkowo sobie Slaviaxa ubili coz za niefart moze okularki tzreba zmienic albo cos?:P
Slaviaxa szkoda tak samo jak Lesleya
a Fiaere ubili za to ze miala inva do GSL
to chris tobie tez daja i bedzie juz powod

Thoris... 16-09-2006 16:06

Szwedzi zaczynaja naprawde zachowyac sie jak rasisci, tluka kogo leci .Wczoraj naprzyklad zeby bylo smiesznie ubili mi kolege za to ze mial polski comment oraz zapytany twardo odmówil sprzedania sarothowi sd,a gdy zapytal o powód ,którys pan z arc,sd spam nazwal missclickiem i wydal glos skruchy (hahaha).Hum co do ciebie Chris widze ze smierc swoich ziomków z gildi tlumaczysz na tysiac róznych sposobów, moze w momencie gdy ona ciebie dotknie z łapsk ARC to sie ockniesz choc bedzie zapózno, w zasadzie to juz jest zapózno:(
PS :Jak tylko naprawie kompa to wróce i postaram sie cos powalczyc pisze to po to, by nie widziec postów z podobnym sensem jak napisal kilka dni temu na mój temat Shamala.

myanato 16-09-2006 16:15

zgadzam sie z panem na gorze:)

Rankor 16-09-2006 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 989915)
przypadkowo sobie Slaviaxa ubili coz za niefart moze okularki tzreba zmienic albo cos?:P

Moze sie trzeba nauczyc czytac ze zrozumieniem, albo cos? =o
"(ktory podobno byl ubity przez przypadek)"

Neztas 16-09-2006 18:57

omg.... i od poczatku... po raz.... ehhhh

slaviax padl za to ze mial w commencie "Best Rl to Bezok" czy cos takiego
les padl, cytat Adolpha~ " osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. "

@iridiacarlinpk: nie mozna dac invita osobie bedacej w gildii
@dexusah, myanato: nie piszcie juz nic blagam bo to tylko wprowadza zamet to prostej sytuacji
@wszyscy inni: nieodpisujcie im (dex~, mya~) bo pisanie po 5x tego samego zasmieca forum (i jest bezsensu bo i tak gowno z tego załapią) i potem musze jeszcze czytac wypowiedzi dwudziestotrzy-lewerowego super-gracza-PyLy który nie dość że nie zna sytuacji to jeszcze uwaza ze mu wynik wojny pomoze/zaszkodzi, a poza granicami polski są same SWE PK ktore beda bic kazdego z polski bo sa egoistami i chca miec caly serwer dla siebie

zaczyna mi byc szkoda klawiatury na powtarzanie tych bzdur >.<

czarny_koszmarny 16-09-2006 19:09

fakt

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 990229)
omg.... i od poczatku... po raz.... ehhhh

slaviax padl za to ze mial w commencie "Best Rl to Bezok" czy cos takiego
les padl, cytat Adolpha~ " osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. "

@iridiacarlinpk: nie mozna dac invita osobie bedacej w gildii
@dexusah, myanato: nie piszcie juz nic blagam bo to tylko wprowadza zamet to prostej sytuacji
@wszyscy inni: nieodpisujcie im (dex~, mya~) bo pisanie po 5x tego samego zasmieca forum (i jest bezsensu bo i tak gowno z tego załapią) i potem musze jeszcze czytac wypowiedzi dwudziestotrzy-lewerowego super-gracza-PyLy który nie dość że nie zna sytuacji to jeszcze uwaza ze mu wynik wojny pomoze/zaszkodzi, a poza granicami polski są same SWE PK ktore beda bic kazdego z polski bo sa egoistami i chca miec caly serwer dla siebie

zaczyna mi byc szkoda klawiatury na powtarzanie tych bzdur >.<

Muszę sie z nim zgodzić. Takim 20 lvl'om nic nie zaszkodzi wojna. I napewno ni ejst tak ze kazdy szwed to pk. A wojne resistowskąrobiąz tego noby które krzyczą "POL ROX" "SWE SUX". Take icos napewno nie pomoże a jeszcze narobi se nobek lipy i po co mu to

Thoris... 16-09-2006 19:46

@Up
Zaczynacie mnie smieszyc,ja nie widzilem zeby na trade kash~,bezok, 22ak itd. opowiadajacy sie po tej stronie co ja puszczal wypowiedzi obrazajace graczy ze Szwecji ,a w druga strone owszem .Zreszta kilka stron temu Berger umiescil kilka z nich. Branie do serca tekstów niskolvlowych postaci z trade jest poprostu glupota,towarzyszy to każdej wojnie.Nie wiem czemu ich to tak jara .

@Neztas
Dziwne masz podejscie 20lvl tez czlowiek ,moze miec swoje poglądy na dane sprawy. Zawsze lepiej miec zdanie niz go poprostu nieposiadac.
W jednym przyznam ci racje nie warto robic z Forum chata :)

@ Ethical
Macie dosc dziwne podejscie, przeciez powody dlaczego padl les i slaviax są wysnute z palca i to istne glupoty zabic kogos za linijke w commencie czy tam za znalezienie sie na ventrilo w nieodpowiednim kanale...Nez~ ciekaw jestem czy ty bys byl szczesliwy jakbys stracil jakies 400k expa przez błachostke oczywiscie nie wspomne o skilach,aol itp

Ja juz na te tematy postaram sie wiecej nie pisac ,gdyz jest to bez sensu na sile próbowac wtłoczyc komus zasady i postawy ...:p

myanato 16-09-2006 19:48

@Neztas
A skad wiesz jak jest na 20-30 lvl?
Lesleya chyba nie ubili dlatego ze sobie stal pod depo
a poza tym ty wszechwiedzacy skad mozesz wiedziec co bedzie po wojnie?

Adolphus Elbragol 16-09-2006 20:01

@Up: ostatni post kierowany do ciebie. DO KURWY NEDZY 4 OSOBY JUZ CI POWOD SMIERCI LESA PODALY, NAUCZ SIE KURWA ****U CZYTAC.
/me poprawia krawat, odchrzakuje.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 990377)
@ Ethical
Macie dosc dziwne podejscie, przeciez powody dlaczego padl les i slaviax są wysnute z palca i to istne glupoty zabic kogos za linijke w commencie czy tam za znalezienie sie na ventrilo w nieodpowiednim kanale...Nez~ ciekaw jestem czy ty bys byl szczesliwy jakbys stracil jakies 400k expa przez błachostke oczywiscie nie wspomne o skilach,aol itp

Slaviaxa pomijam, nie znam sprawy, nie wnikam. A co do Lesa:

Widzisz, postaw sie na miejscu Arc. Wojna nigdy nie byla honorowym spotkaniem dwoch gentlemanow, strzelajacych do siebie w bialych rekawiczkach. Wojna to sneak ataki, spamy z noobow, kradzierze, hacki, bany. Takie zycie. Les jest na kanale Ventrillo z wroga gildia. Expi, oraz jest z narodu, ktory wydaje sie - nie wiedziec do konca czemu - miec wielkie obiekcje przeciwko Twojej gildii. Stanowi wiec potencjalnego przeciwnika, ktory korzystajac w wojny wyexpi i dojdzie do wrogow z swiezutenkim lvlem, skillami i gpkami.

Szczerze powiedziawszy? Na miejscu Arcanium, majac tego typu sytuacje postapilbym tak samo. Bo po co ryzykowac?

myanato 16-09-2006 20:11

@up wiem, ze jestem upierdliwy, ale
juz kilka osob niedowiezalo ze lesley padl bo mial w commencie ow tam linijke napisana, wiec kulturalnie stwierdzilem, ze nie padl od tego ze stal pod dp (pomijajac linijke w commencie) tylko musial byc jakis inny powod

kazdy ma prawo w dyskusji nawet jezeli jest kretynem, idiota i debilem
na przyszlosc nie obrazaj mnie plx

Neztas 16-09-2006 20:24

@myanato:
no wyobraz sobie mialem kiedys 20-30 level!
i iridia nie jest jedynym serwerem na ktorym gralem wiec wiem jak to jest miec 40 lev posrod 100+ leveli - naprwade, wojny o wladze wtedy cie nie dotycza

a to co bedzie ze mna i moimi znajomymi po wojnie to nie wiem na 100%
ale na 100% wiem ze z kazdym mozna sie dogadac i ze nam sie dogadac uda

@thoris:
postaw sie na ich miejscu, tez bys staral sie uprzedzac fakty
jesli ktos jest czyimś "Best RL friend" to na 95% mu pomoze
jesli ktos gada z wroga gildia na vent~ to tez raczej im pomoze
no nie?

Adolphus Elbragol 16-09-2006 20:56

I slownosc diabli wzieli.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 990447)
kazdy ma prawo w dyskusji nawet jezeli jest kretynem, idiota i debilem
na przyszlosc nie obrazaj mnie plx

Nieumiejetnosc przyznania sie do bledu jest glupota, wiec sie do niego przyznaje. Brak interpunkcji w Twoim poscie skutecznie utrudnil mi jego zrozumienie, a co za tym idzie, opierdolilem cie niepotrzebnie, za co w sumie po czesci przepraszam. Anyway, nadal bede obrazal kazdego, kogo uznam za stosowne. ; (

myanato 16-09-2006 21:02

zrabalo mi sie cos

myanato 16-09-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol (Post 990563)
Anyway, nadal bede obrazal kazdego, kogo uznam za stosowne. ; (

i tu objawil sie hmmm.... twoj niski poziom
obrazasz kogos za jego poglady czy nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem
ale umiesz przyznac sie do bledu :)
jak to mowia nikt nie jest idealny
i sorry za podwojny post cos mi sie popier---lo

Paco88 16-09-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 989850)

i ja na to czekam

Paco88 16-09-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 989927)
Szwedzi zaczynaja naprawde zachowyac sie jak rasisci, tluka kogo leci .Wczoraj naprzyklad zeby bylo smiesznie ubili mi kolege za to ze mial polski comment oraz zapytany twardo odmówil sprzedania sarothowi sd,a gdy zapytal o powód ,którys pan z arc,sd spam nazwal missclickiem i wydal glos skruchy (hahaha).Hum co do ciebie Chris widze ze smierc swoich ziomków z gildi tlumaczysz na tysiac róznych sposobów, moze w momencie gdy ona ciebie dotknie z łapsk ARC to sie ockniesz choc bedzie zapózno, w zasadzie to juz jest zapózno:(
PS :Jak tylko naprawie kompa to wróce i postaram sie cos powalczyc pisze to po to, by nie widziec postów z podobnym sensem jak napisal kilka dni temu na mój temat Shamala.

Wszyscy umieraja tylko nie : ja - neztas - valegard, tylko czemu?- oto jest pytanie!

ps, no tak sorry za double

Mocny Smok 17-09-2006 11:52

A wiec stalo sie ;/

Wczoraj expiac z kumplami padlem na ******* D-lordach ;/ te **** nie maja extaushed ;/ ale coz przejdzmy do rzeczy ;) . Padlem i zauwazylem ile knight ma wad ;/ Na 50 lvl + jest cholernie nudno expic ciagle na tych sammych expowiskach i na potworach ktore daja ci max 500 expa nie tracac na nich uh ;[ wiec dochodze do wniosku ze Smok narazie sobie odpocznie :) i zaczne grac swoim palem [brata pallem] bo mozna sobie niezle poexpic :) i to na dragach. Btw Pall ma 42 lvl :) nicku narazie nie podam ale jak ktos napisze na smoku jaki to pall to z checia odpisze. A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Adolphus Elbragol 17-09-2006 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 991537)
A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Nic sie pewnie nie zmieni, a gdy wygraja...?
Wtedy Bezok bedzie wjebywac sie na spawn i mowic 'leave now or die'. ;>>>>>>

Danyth Knight 17-09-2006 13:00

OMFG. Powiedz mi Smoku kogo to interesuje ze ty bendziesz gral inna postacia ??!!

/Danyth

Mocny Smok 17-09-2006 13:35

-.-

Wiesz danyth Jak bym nie mial przyjaciol na iridi to bym nie pisal tego posta. Jeszcze kogos obchodzi smok wiec prosze zamnij twarz :) Pomysl np Jak ktos ma do mnie sprawe a nei gram Smokiem to skad ma wiedziec ze gram inna postacia poprostu chce poinformowac moich Kumpli i Kumpelek :) o fakcie. To tyle. A tak na koniec to Bezok nie bedzie wyjebywal z Respu Polakow a przynajmniej mnie bo go znam i wiem ze nie jest taka swinia :) GL Bezok :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21.