![]() |
Cytuj:
|
Yyy... sam jestes jajeczko? Jakie jajeczko ? O co ci chodzi? ze to sa zarty wszystko? ze to jest tylko taki zart i tego nie bedzie tak? :D
|
nie no czy cipsoft oszalal??najpierw udupili pall teraz biora sei za knighta!!shit niby sie sprzeciwiaja farmor druidow a przecierz teraz oni se beda mogli lepiej walczyc i odrabiac soul runy stana sie poprosty ruzdzka jednorazowego uzytku!!shit czy cipsoft naprawde nie lubi graczy ktorzy nie korzystaja z magi wedlug nie update zrobane przez ta battle list i to z tymi cialami bo znow knight udupiony bo nie zarobi a przecie to on wlasnie bloczy!!shitttttttttX( X( X( X(
|
Cytuj:
|
cipSof robi z tibi Mario Bross
Poprostu przed upade mogłem wykożystać 100% pacc to teraz tylko jakies jego 70% a płace to samo. Tutaj nie ma co k.....a rozmyślać czy ten upade mi sie podoba czy nie.....Chyba ze ktoś lubi płacić za to czego nie otrzyma...
all suxxxx |
Hmm mam mieszane zdanie
Przeczytałem 50!!! stron tego tematu i już nie wyrabiam. 8o Nie wyrabiam z czytaniem setek postów w stylu: "A co z blokowaniem orsha", "dziesiątek postów "juz mnie bende blokał hydry" itp itd. Ludzie spamujecie tutaj aż głowa boli i tak nikt prawie nie wnosi nic do tej dyskusji, bo każdy powiela zdanie poprzednika (no prawie). :baby: Sam teraz opisze każdą nowość, ale będzie to TYLKO moje zdanie a nie użalanie się i napiepszane o byle, czym. Ja osobiście mam mieszane zdanie, co do update, ale może Cipki zrozumieją ludzi i w środę odwołają te głupoty. :]
1. Blokowanie respa - piękna sprawa. :) 2. Stamina - mimo, że wczoraj kupiłem pacca to i tak nie mam zamiaru siedzieć po 24 na dobę 7 dni w tygodniu. Co to jest leady spekstic czy jakoś tak? :D Zwykle dziennie siedzę najwyżej 5 h i mam wielką przyjemność z gry i nie martwię się tak jak NIEKTÓRZY nałogowcy " Ludzie pacc mi wysiada, zmieńcie to, co za kurwa update,". Tibia to tylko gra. A stamina po 5h szybko mi się odnowi bo potem już nie gram a nawet jak siedze na kompie to nie na Tibii. Wiec mnie sprawa staminy nie dotyczy ale współczuje niektórym co grają nawet 10h dla przyjemności, bo nie ma w tym nic złego dopóki nie przerodzi się w nałóg. 3. Kapitanowie - Najlepsza rzecz, jaką wymyśliły cipki, od kiedy gram. Jak czasami stoję w sklepie 10 minut, bo jakieś debilne nooby nawalają " HI hi hi hiho hello" 10 razy na sekundę :p to mnie krew zalewa. X( 4. Strzelanie z listy. Mnie to nie dotyczy, bo mam, knighta i gram na NoN - PvP i tak nigdy nie korzystam z listy, bo to sama radość trafić na "żywca". Co do hotkeyów. Hmm nigdy nie byłem np. dobry w uhaniu. Może nie będzie tak źle. 5. Okradanie loota. Dla mnie bomba, bo gram na non - pvp i w końcu noobki nie zabiorą mi loota. To coś jak możliwość zabicia thiefa na pvp. ;) A wole chodzić na hunty sam. Ale rozumiem innych i współczuje. Co do udupienia knighta. Nie rozumiem was. Dalej będę grał knightem i wcale nie uważam by został on udupiony. No przynajmniej na non - pvp nie. A wiec mam do was apel. Jak zmieniacie serwer na non - pvp bo chcecie pograć to byle nie na Harmonie bo i tak za dużo tam ludzi i mam przez was lagi :D :D |
To jest totalna porazka... 3/4 przestana grac... juz nawet pacc nie oplaca sie kupywac:/ a dzisiaj mialem zamiar to zrobic i pograc sobie:) wiekszosc z rezygnuje z tego i podziekuje za gre w tibie i pujdzie grac w cos innego, bo nie beda sie meczyc z takimi gownami hu**:/ i wszystko h** strzelil cala tibie itd!!!!!!!!!!! zaaaal.pl !!!!!!!!
|
jesli zmeczenie bedzie dotyczylo tylko jednej konkretnej postacji a nie konta to zawsze mozna zrobic druga i runki robic;]
uptade sux |
Knight ma dobrze expiac sobie na takich potworach jak cyce , guardy itp. poniewaz nooby nie beda powijac mu loota ale co bedzie jesli bedzie bloczyl demona czy dla? nie bedzie mogl otworzyc loota? a gdy bedzie do niego biegl nastepny dl to co nie bedzie mogl uciec bo bedzie musial 10 s na loota czekac???? ja na szcescie jestem sorcem 8o :cup:
|
Cytuj:
na pewno bedzie na ip... to jest po to aby dzieci nie scigaly sie w robieniu lvl i aby jedna postacia nie gralo 10 kolegów z rl przez 24/7 |
Cytuj:
|
czytajcie ze zrozumieniem
1. 10 sek opóznienia w mozliwości otworzenia lub przesuniecia potworka jezeli go nie zabiles (nie zadales najwiecej obrazeń) dobre rozwiazanie moim zdaniem, nawet na huncie to tylko kwestia umowy miedzu shooterem a blokerem, jesli loot blokera to shooter wogóle nie podchodzi po loot. w innym wypadku blocker mówi "bye" i po huncie.
2. blokowanie respa <ok> 3. Zmeczenie to tylko expienie. Do zmeczenia bedzie sie liczyl tylko realny czas walki. pozatym nawet jesli postac sie zmeczy miozesz skilowac (knight, pally) robic runki. pozatym po 48 expienia mozesz np 2 kolejne dni poswiecic na cos innego robiac czynnosci które nie powoduja zmeczenia. Wiec w rzeczywistosci nie bedzie tak zle bo nawet jak bedziesz gral 24 h to samego expienia bedzie max 12 h ( czekanie na resp, uzupelnianie run, manasow, boltów, wysylanie loota, zbieranie loota, podróze) 4. uzywanie run na na battle, to okaze sie w "praniu" mozliwe ze strzelanie na battle bedzie powodowalo wieksze "wyczerpanie" niz celowanie tradycyjne, co do hotkey'i to przeciw waga do strzelania z batle moim zdaniem. 5. co do obsługi wielu osób przez kapitanó :) wielki plus . Powinni to dodac u innych NCP zwrot w stylu "i have sell...." " I have buy... " |
Cytuj:
chodzilo o to aby dzieci nie graly 24/7 i expily by byc najlepszym na servie ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Stamina - dobry pomysl jak dla mnie, przynajmniej pewne osoby nie beda graly 23h 45min na dzien (15 minut restar serva) 7 dni w tygodniu bo takich przypadków to moge setkami wymieniac.
Celowanie na battle - kolejne wielkie ulepszenie do sorców,druidów, palladynów. A knightowi nic nie da walenie na battle do ludzi z hmm gdy reszta profesji bedzie w niego z sd jechac. Pomysl z NPC na statkach ROX Oglnie pozytyw, choc gram knightem ale pogoodze sie z tym! B) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
WtF??? @Up ktos tam :P poprostu zabicie potworka daje ci tam jakies zmeczenie... a stanie i jedzenie mniej czy cus... |
No więc zaczynamy zabawę :P
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Reasumując, najbardziej zaszkodzi on: - tym, którzy grali w Tibię dużo (choć moim zdaniem pomoże, bo zaczną robić coś poza nią ;)) - złodziejom loota - ludziom ryzykującym wyprawy na hunty z nieznanymi ekipami ;) - słabym graczom, którzy po kilku hitach z byle runek będą ginąć (a kasy na UHy mieć nie będą...) - cheaterom, bo stracą przewagę, jaką mieli nad uczciwymi grczami ;) Natomiast pomoże: - expiącym solo, zwłaszcza na non-PvP - grającym mało, którzy nareszcie będą mogli kokurować z mającymi więcej czasu na grę - ludziom, których wkurza blok respa ;) - PKującym sorcom - chodzącym na dość silne potwory, zmuszonym często się UHać - często podróżującym PACCom - ogólnie wszystkim tym, którzy nie używali cheatów ;) Jeżeli coś pominąłem, to wybaczcie ;). To tyle, update absolutnie popieram, bo nie jestem maniakalnym graczem (a te parę dedów od low lvli przezyję ;)). |
Cytuj:
|
X( TTTAAAAA!!!kiedys to bylo : Tibia-darmowa gra MMORPG....a dzisiaj poprostu PACCA musisz miec....kolejne up-date jeszcze bardziej przyciska...te pkt. zmęczenia będą sie regenerowały szybciej dla PACCA i bedzie ich z 2x wiecej....pier*** kur*** takie hu* -.- X( X(
@Edit aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia.... |
Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw... Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta... Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp @down scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala |
a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa
|
Cytuj:
|
A pamiętacie może, jaki wrzask był przed i po wprowadzeniu łamaniu broni dystansowych i punktów dusz? Teraz jest tak samo, a bronie dystansowe się łamią do teraz. Więc gadajcie zdrów.
|
Dobra, kazdy pier.doli tutaj podobnie... ja nie bede mowic co mi sie podoba a co nie. Wszystko sie okaze w praniu. Narzekaniem niczego nie zmienicie. I to jeszcze nie jest koniec tego update, jeszcze Cipy mają napewno jakiegos asa w rękawie. A wiekszosc tutaj jest popierd.olonymi noob.ami.
Powiem tylko ze mnie w*****a uzytkownik "Kobieta lekkich obyczajówa", kolejne kur.wa dziecko pierd.olonej neostrady. Pozdrawiam wszystkich normalnych takich jak ja. <lol> |
Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!:dance:
a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać? |
Omg.. ;/
To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co , Tu jeden wielki cH***X( Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-' UPDATE SUX ..!!!!X( :( ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie zmiany są ok, ale celowanie do ludzi na battle to totalna porażka. Teraz sorcowie będą mieli kolosalną przewage nad innymi postaciami. Byle noob bedzie umial celowac z run.
|
moze jednak wróce do tibi...;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2- pokaz mi jakas NORMALNA gre MMORPG ktora jest darmowa... -.- po 3- mi ten up'date sie bardzo podoba o ile zmienia to ze ludzie na party beda mogli lootowac mobki wspolnie |
jo dupa teraz pvp na gowno ci sie przyda ;p reszta ok
|
Brawo! :cup:
W końcu jakis fajny update :) Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być ;) Celowanie z okienka battle, to żadna nowość ;) |
Beznadziejny ten update bedzie... np. gdy bloczysz jakiemus magowi np. bk to przez te 10sec moze podwedzic loota... a np. palek latajacy z dlem zanim doleci do deda to juz ktos i tak wedzi loota... bo przeciez mozna go blokowac X(
co do nowych funkcji Hotkeyow to jest parodia!!! zasada Cipow? NIe mozna z botami wygrac, zrobimy wlasnego :evul: to samo z battle... jedyna dobra rzecza jest nowe zasady dotyczace blokowania respow ;) pare postow up/\Yuno Skumi czy ty qrwa skonczyles chociaz przedszkole? czytac nie umiesz? |
tylko co z tego będą mieć knighci, przecież oni są blokerami i po zabiciu potwora dostają loota teraz tylko dzięki uczciwośći kolegi będą mogli dostać loota
|
Cytuj:
|
Cytuj:
muahahaha...dobiłeś mnie chłopie...całe wakacje grać w tibie od rana do nocy z przerwami na wyjście do kibla i do kuchni... @topic a mi sie update podoba jak narazie od początku do końca (zobaczymy następny news)...koniec gry 20h na dobe ^^ jescze antilyring by wyłączyć mogli :evul: |
Mnie jako iż gram knightem na non-pvp update sie podoba, mam tylko nadzieje, ze rozwiaza jakos problem z otwieraniem cial przez blokerow :)
Anty-PG - bardzo dobre, 8 godzin dzien w dzien to i tak za duzo, tylko uzaleznieni tyle graja, a potem mozna sobie jeszcze potrenowac. Respawn - OK Celowanie z battle - na pvp moze to uprzykrzyc zycie wszystkim ofiarom pk, no ale co poradzic. Hotkeye na runy - dla mnie bomba, annihilator bez bota bedzie teraz czyms normalnym :P Kapitanowie - jestem facc, ale paccom sie przyda, ony wprowadzili to do wszystkich npc (tych skupujacych loot :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |