Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

PaweLLo141 28-09-2006 19:51

Nowa wojna jest XQ vs Corleone Family..

No i 1 Frag
Chiof
Sep 28 2006, 17:41:02 CEST Killed at Level 104 by Nosferatu on titania and by Wose sorcerer

Nie wiadomo dlaczego ta wojna. Gracze z XQ ubzdurali że wyzywamy ich itd. a oni po prostu sie nudzili i szukali rozrywki..
N/C

SeQ_PL 28-09-2006 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PaweLLo141 (Post 1007787)
Nowa wojna jest XQ vs Corleone Family..

No i 1 Frag
Chiof
Sep 28 2006, 17:41:02 CEST Killed at Level 104 by Nosferatu on titania and by Wose sorcerer

Nie wiadomo dlaczego ta wojna. Gracze z XQ ubzdurali że wyzywamy ich itd. a oni po prostu sie nudzili i szukali rozrywki..
N/C

Huj wiesz a sie prujesz. Po 1 dostajecie teraz za to ze Gex by Net sie wozi i wyzywa. Po 2 Pierwszym fragiem byl Wlasnie Gex by Net.

Szczuru.pl 28-09-2006 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1008194)
Huj wiesz a sie prujesz. Po 1 dostajecie teraz za to ze Gex by Net sie wozi i wyzywa. Po 2 Pierwszym fragiem byl Wlasnie Gex by Net.

Sequ nie tak ostro bo Donniu przyjedzie do nas do Wawki i nas pobije ;/ Obronisz mnie? plx?

PaweLLo141 29-09-2006 06:56

Sequ specjalnie dla ciebie

Gex by Net

Sep 26 2006, 00:37:33 CEST Killed at Level 117 by Dano Rivi and by Leorl Shar

Demonio Foice

Sep 26 2006, 16:03:39 CEST Killed at Level 54 by Al Pitus and by Ozzy Style

Doomzor
Sep 26 2006, 22:44:54 CEST Killed at Level 94 by Nosferatu on titania

hah....

Sir Raxez 29-09-2006 12:10

Hrhr, czyżby wypadek przy pracy?
Vers Dra'ghothe
Sep 28 2006, 14:08:48 CEST Killed at Level 81 by Master Vilum
no widać że cosik wam się komplikuje ta wojna z Unit'ami, oby tak nie dalej ;p

Martinesz 29-09-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Raxez (Post 1008521)
Hrhr, czyżby wypadek przy pracy?
Vers Dra'ghothe
Sep 28 2006, 14:08:48 CEST Killed at Level 81 by Master Vilum
no widać że cosik wam się komplikuje ta wojna z Unit'ami, oby tak nie dalej ;p

a jak padł lemon od latuza, lub stora od latuza? nic dziwnego, nawet najlepszym zdażaja sie błedy. nie założenie stone czy skonczenie sie e-ringa. :P

Sir Raxez 29-09-2006 14:30

Ale czy ja się przyczepiam że Vers padł od Viluma?, tylko uświadamiam twoją myśl że nawet najlepszym się zdarza i to nawet z tej samej drużyny/Guildii, to rzecz normalna, ale mnie to poniekąd rozśmieszyło... ogądam sobie Erig.net patrze Vers~ padł, klikam na gwiazdke patrze a tu Vilum i ZONK, ciekawe kogo próbowali ubić...

Morii 29-09-2006 16:02

Kazdy frag to wypadek przy realizacji planu ktory zaklada nie ponoszenie strat :)

Sir Raxez 29-09-2006 21:52

@up
wiesz, akurat wyindywidualizowałem się z rozentuziomowanego tłumu, i jestem w stanie zrozumieć twoją wyczerpującą i błyskotliwą próbe napisania posta ;]

Szczuru.pl 30-09-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Raxez (Post 1009681)
@up
wiesz, akurat wyindywidualizowałem się z rozentuziomowanego tłumu, i jestem w stanie zrozumieć twoją wyczerpującą i błyskotliwą próbe napisania posta ;]

intermediete polish skills? ^^

a może jednak z rozentuzjazmowanego tłumu :)

Lockhart 30-09-2006 15:34

Sep 30 2006, 15:02:48 CEST Killed at Level 47 by Ancient Sorcererr

Ancient Sorcerer (Skrzat) jestet wielka szmata. Atakowalem go, chialem go nastraszyc, ale niegdy bym go nie zabil bo uwazalem go za kumpla. Powodem moich poczynan bylo to ze obrazal w chamski sposob mojego najlepszego kolege Mustaka(bartek) pisal do niego chamskie teksty w stylu "jestem metal dajcie mi na mydlo". Jednak zaznacam ze ni emialem zamiaru go ubic i myslalem ze on tez sie tylko bawi. Zabil mnie pomimo tego ze mialem kicka i mowilem im na ts ze nie moge sie ruszyc, mimo to jednak mnie zabil. Moi byli koledzy mieli niby sie nie wtracac ale mnie blokowali i czasami walili.
Szczuru (Widakey(szczuru), Seq the master, Ancient Bolter(kiko) i inni. Szczuru sie wozi to wie kazdy, byl niby moim kolega a blokowal mnie i bil, Seq the master on mni echyba nie bil ale jak mowilem ze mam kicka i zeby mnie przez sek nie lali to niestety nie zareagowal. Kiko rowniez blokowal mnie i nie zareagowal na moje prozby.
Pozatym cala gildia "sfora" sklada sie z ich noob charow:
-Garnkoglowy (Widakey)
-Jebucki nury (seq the master)
-przemyslowy rozgaleziacz (ancient bolter) i wielu wielu innych (kiedys podam ich nicki).
Ponadto Seq kazal mi szpiegowac Okhrane zebym sie dowiadywal rozne rzeczy czy moga chodzi na rozne wyspy, kiedy sie beda logowali itp. Na koniec powiem ze to sa tylko pseudo kumple i juz nigdy sie nie bede z nimi zadawal. pozdrawiam Sir Lockhart

P.S. Vilum jezeli potrzebujesz sd makerow to moge je robic zupelnie za darmo.

Torpedo 30-09-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1010730)

Ancient Sorcerer (Skrzat) jestet wielka szmata. Atakowalem go, chialem go nastraszyc, ale niegdy bym go nie zabil bo uwazalem go za kumpla. Powodem moich poczynan bylo to ze obrazal w chamski sposob mojego najlepszego kolege Mustaka(bartek) pisal do niego chamskie teksty w stylu "jestem metal dajcie mi na mydlo". Jednak zaznacam ze ni emialem zamiaru go ubic i myslalem ze on tez sie tylko bawi. Zabil mnie pomimo tego ze mialem kicka i mowilem im na ts ze nie moge sie ruszyc, mimo to jednak mnie zabil. Moi byli koledzy mieli niby sie nie wtracac ale mnie blokowali i czasami walili.
Szczuru (Widakey(szczuru), Seq the master, Ancient Bolter(kiko) i inni. Szczuru sie wozi to wie kazdy, byl niby moim kolega a blokowal mnie i bil, Seq the master on mni echyba nie bil ale jak mowilem ze mam kicka i zeby mnie przez sek nie lali to niestety nie zareagowal. Kiko rowniez blokowal mnie i nie zareagowal na moje prozby.
-Garnkoglowy (Widakey)
-przemyslowy rozgaleziacz (ancient bolter) i wielu wielu innych (kiedys podam ich nicki).
Ponadto Seq kazal mi szpiegowac Okhrane zebym sie dowiadywal rozne rzeczy czy moga chodzi na rozne wyspy, kiedy sie beda logowali itp. Na koniec powiem ze to sa tylko pseudo kumple i juz nigdy sie nie bede z nimi zadawal. pozdrawiam Sir Lockhart

Nie poplacz sie z tego powodu;(

Lockhart 30-09-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1010776)
Nie poplacz sie z tego powodu

humm powinienem sie poplakac bo miec miec takich " kumpli " to jest naprawde powod do placzu . :P:P

Master Vilum 30-09-2006 16:57

Cytuj:

-Garnkoglowy (Widakey)

Widzisz to jest Banda Sekastych xD Dlatego moim celem jest ich wyeleminowac :)

Lockhart 30-09-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1010841)
Widzisz to jest Banda Sekastych xD Dlatego moim celem jest ich wyeleminowac :)

jesli bedziesz chial free sd to napisz do mnie :P przynajmniej troszke sie przyczynie do ich smierci :D

bo to sa naprawde wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eelkie cioty :P:P i jezeli padnie ktorys to sie bede bardzo cieszyl :):) sequ gz 117 lvl jedziesz ostro;p

Martinesz 30-09-2006 19:45

Cytuj:

-Garnkoglowy (Widakey)

to sa cziterzy ;< robiac te noob chary uzywali auto exp (czytać macro) itp. Ancient Bolter nawet miał kiedys tam bana jak było el za używania macro.
są to lizodupy, a ty myslac, że znasz ich to kozaczyłeś. Szpiegować to oni sami potrafia, tylko, że jak bedzie im miał unit pomoc, to jeszcze ich dobija i sie beda smiac. takie realia. asgard good luck in hell.

Versus 30-09-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1010409)
intermediete polish skills? ^^

intermediate english skills? ^^

kokos@ 30-09-2006 22:35

Zauwazylem ostatnio ze Unit juz nieistnieje, ze zmienil nazwe na Incinerate tylko po co?? bo sklad maja identyczny:D

Pozdro;]

SeQ_PL 30-09-2006 23:03

Oj Lockhart oj raczej scroop eq ci nie odda. ponadto dozobaczenia w temple ; )

@Edit:
Nie bilem cie i miales pz locka i tak bys nie spierdolil a co do blokowania to tylko stalem na dole zal.pl Pozatym nie bede mowic co ty zrobiles moze jednak chcesz aby unit przypomnial sobie o smierci Latuza?

Szczuru.pl 30-09-2006 23:15

No to Lockhart zakonczyłeś własnię pokojową grę na titanii ;( Jesteś hunted niestety za to co napisałeś. Oddałbym ci bohy a teraz to mozeż sobie wziąć klapki z łazienki na nogi ;) A co do Sfory to nie wiem kto ci w to uwierzy. I teraz masz ten sam status jak Vilum i Marrion - DO PIECA

Powodzenia w środowisku okhrany. Powodzenia w padaniu. Jesteś hunted za frajerstwo Ciao ;*

SeQ_PL 01-10-2006 09:23

Ahh dziwny jest ten swiat ^^

Wiec Lockhart tak jak mowiles uciekl bys przedemna i bym cie nie zabil a tutaj 40 sorc cie ubija. Co do zal.pl to jestes plytki jak pizda dziewicy.

Master Vilum 01-10-2006 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1011486)
No to Lockhart zakonczyłeś własnię pokojową grę na titanii ;( Jesteś hunted niestety za to co napisałeś. Oddałbym ci bohy a teraz to mozeż sobie wziąć klapki z łazienki na nogi ;) A co do Sfory to nie wiem kto ci w to uwierzy. I teraz masz ten sam status jak Vilum i Marrion - DO PIECA

Powodzenia w środowisku okhrany. Powodzenia w padaniu. Jesteś hunted za frajerstwo Ciao ;*

Po co wierzyc w sprawie Sfory? Kazdy o tym wie przeciez heh:)
A co do zlodzieja to Szczuru ja nie kradne na hydrach loot i od ludzi np: Sir Lockhart bohy, Jowila Dsm. A tak propo coraz wiecej ludzi huntujesz za to kim sa nic ci nie robia a ty lubisz sciagac kase prawda? Brak kasy? A no tak nie masz kasy na pacca to usisz jakos zarobic chyba nie?:D

Skrzator 01-10-2006 12:42

Gówno mnie to obchodzi co ludzie o mnie myślą ale w przeciwieństwie do metali to stać mnie na fryzjera I mydło nie jest mi obce.. Wiem jak wygląda metal i jak pachnie bo jest paru u nas w szkole więc po co ci ta kłótnia o nich?... A tak swoją drogą mogłeś Utevo gran mas vis I jazdeczka Wixa by była i po ptokach...
Co do kicka Jakim sposobem sie uhnęłeś jak miałęs kika ??? Nikt by cie nie uhnął bo nikt cie nie lubi jeszcze pisali na priv żebym cie ujebał a ty mi tutaj Cry me a river :)... Trzymaj się i pozdro dla Skrzynek depo którym jesteś teraz bliski :*

Lockhart 01-10-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1012091)
Gówno mnie to obchodzi co ludzie o mnie myślą ale w przeciwieństwie do metali to stać mnie na fryzjera I mydło nie jest mi obce.. Wiem jak wygląda metal i jak pachnie bo jest paru u nas w szkole więc po co ci ta kłótnia o nich?... A tak swoją drogą mogłeś Utevo gran mas vis I jazdeczka Wixa by była i po ptokach...
Co do kicka Jakim sposobem sie uhnęłeś jak miałęs kika ??? Nikt by cie nie uhnął bo nikt cie nie lubi jeszcze pisali na priv żebym cie ujebał a ty mi tutaj Cry me a river :)... Trzymaj się i pozdro dla Skrzynek depo którym jesteś teraz bliski :*

heh wlasnie sie kurwa nie uhnolem bo mialem kicka ... a co do tych ktorzy tak pisali.. to wiesz hu* z nimi. ja tam ich uwazalem za spoko ludzi i kumpli a ze bylo inaczej to pierdo** mnie to. tez sie trzymaj i pozdro dla pani w temple bo szybko sie tam znajdziesz :P
P.S. swoja droga twoje teksy sa naprawde denne ... wiec nie uzywaj ich ... prosze...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1011906)
Zawsze kupuje paka w rl kasie Master Żalumie

Co do bohow napisałem że bym oddał jakby nie napisał teg co napisał. A że nie pomyślał zanim napisał to teraz musi sandałki nosić. Jowilowi Dsm oddałem bo to był żart. Ręce i cyce opadają jak sie ciebie czyta Vilum.

I nie huntuje nikogo za darmo zawsze mam jakis powód. ciebie huntuje za frajerstwo i złodziejstwo a Lockharta za zdrade ;) Kolejna Czaszka zawitała w moich Vipach ;D

DO PIECA Z WAMI CIAO ;*

piszesz ze hunted jestem za zdrade ... heh no wiesz to wy mnie chyba zdradziliscie nie ja was ... ja moglem ciebie brzezia i scrapiego ojebac na naprawde duzo kasy ale tego niezrobilem i naprawde sie dziwie ze piszesz ze jestem hunted za zdrade po tym co TY mi zrobiles

Morii 01-10-2006 14:26

Ta sytuacja jest przynajmniej zalosna z obydowch stron, Licze na szybkie zwrocenie bohow, i Odhuntowanie Lockharta albo sam pohuntuje pare osob.

// Morita.

Master Vilum 01-10-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1012307)
Ta sytuacja jest przynajmniej zalosna z obydowch stron, Licze na szybkie zwrocenie bohow, i Odhuntowanie Lockharta albo sam pohuntuje pare osob.

// Morita.

Morita, watpie zebys bil np: Widakeya , Seq to tylko takie pieprzenia na forum ....:):baby:

Morii 02-10-2006 07:26

wyzwiska i dzieciniarnia Cd.... Wydoroslejce bo niektore wasze dziala nie przystoja w tym wieku...

SeQ_PL 02-10-2006 08:25

02 Oct 2006 +751,000 34 119

Powrot \o/

"Dla ziomów szacunek, frajerow pogarde"

Kolos from rodos 02-10-2006 16:07

lol

@Szczuru , lockhart itp.: Weźcie wyjdźcie z tematu, załóżcie sobie blogi i opisuje siebie nawzajem, bo naprawde, zaczynacie być żałośni... i w dodatku ten wasz lament i pranie brudów na forum... wzruszyłem się jak czytałem teksty typu :"byłeś moim best friend, mogłem cie okraść ale tego nie zrobiłem.. zawiodłem się !" :D aż łzy w oczach stanęły ;(

Lockhart 02-10-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1013862)
@Szczuru , lockhart itp.: Weźcie wyjdźcie z tematu, załóżcie sobie blogi i opisuje siebie nawzajem, bo naprawde, zaczynacie być żałośni... i w dodatku ten wasz lament i pranie brudów na forum... wzruszyłem się jak czytałem teksty typu :"byłeś moim best friend, mogłem cie okraść ale tego nie zrobiłem.. zawiodłem się !" :D aż łzy w oczach stanęły ;(

ty jak zwykle lojalny .... znamy sie z rl z 10 lat ... jak nuralem sie z Vilumem to przeciw mnie ... teraz zamiast byc po mojej stronie i przyznac mi racje to nie znowu przeciw mnie ... heh

zastanow sie po czyjej stronie jestes i badz tam ;p

Szczuru.pl 02-10-2006 20:29

Skrzator - Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Rasizm

Od kiedy metale to rasa? ;) Może raczej to jest brak tolerancji a nie rasizm? ;D

edited by nekr : tolerancja to puste slowo. Rasizm wcale nie musi byc rasowy, religijny, moze byc takze spoleczny, wiec dotyczy np metali ;)

SeQ_PL 02-10-2006 20:31

Lubie placki ! \o/

Vilum szkoda ze po ss nie biegles za mna :<.
Mial bys niespodzianke skladajaca sie z 5 wrl ^^

A na Lockharta zal dupe sciska moze pisz wiecej Mustakiem na forum.

Lockhart 03-10-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1014384)
Lubie placki ! \o/

Vilum szkoda ze po ss nie biegles za mna :<.
Mial bys niespodzianke skladajaca sie z 5 wrl ^^

A na Lockharta zal dupe sciska moze pisz wiecej Mustakiem na forum.

chyba smieszny jestes , Mustak sam to napisal bo jest lojalny w przeciwienstwie do niektorych ...

Miku 03-10-2006 21:15

Ej Lockhart, dziwne ze sie nie uhales, bo bylem ta tylko ja na noobcharze, Widakey, Ancient Bolter, Kłosu na 7 lv i bijacy cie Skrzat wiec? (Seq byl na dole)
Ja cie uhalem 19 najtem? albo Wida? Smieszny jestes. Pozatym dziwne ze miales kicka a na tsie nie miales problemow z gadaniem. Pozdro ts team ;>

Szczuru.pl 03-10-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1015841)
Ej Lockhart, dziwne ze sie nie uhales, bo bylem ta tylko ja na noobcharze, Widakey, Ancient Bolter, Kłosu na 7 lv i bijacy cie Skrzat wiec? (Seq byl na dole)
Ja cie uhalem 19 najtem? albo Wida? Smieszny jestes. Pozatym dziwne ze miales kicka a na tsie nie miales problemow z gadaniem. Pozdro ts team ;>

Ema ;D Popieram ;D Pozdro

SeQ_PL 03-10-2006 22:43

lockhart chce sie wyplacic O.O

Lovah 03-10-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1016035)
lockhart chce sie wyplacic O.O

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

SeQ_PL 04-10-2006 06:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1016039)
Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Bo sie mnie pytal? Br?

Leagos 04-10-2006 12:24

Tak sobie czytam ten temat od jakiegos czasu i nie moglem stanac po ktores ze stron..do pewnego momentu...Widakey...po prostu zal mi Ciebie i Twoich "watazkow". Wyobrazcie sobie ze Ci tak zwani "sekaci" czy jak ich tam villum nazywa zazyczyli sobie od gilldi mojego kolegi 1kk za hunta wszystkich z tej gildii:o Reason? w sumie nie podali...po prostu zalosne...zeby bylo smieszniej zaczeli polowac na nich i bogu ducha winni gracze z niej byli hunceni nie wiedzac o tym...1 z nich- 60k zostal strapowany nie wiedzac czemu przez widakeya,ancient boltera,brzeziu da dark i kogos tam jeszcze i zabity..nawet mu powodu nie podali...po prostu zalosne..nie ma to jak huncic widakey medium lvl...no tak sry...zaponialem...to Twoja liga:cup: ale co tam...noobki na h-lvlach tez daja rade...nie zdziw sie jak kiedys za to zaplacisz...PA-jacu X(

Blood Romeragura 04-10-2006 14:13

@up

jejku to straszne cos mowisz i co straciliscie swojego p-seta??
btw. bo jakiego nam sie żalisz... twoja sprawa... -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.