![]() |
To jest forum mo tibi jak masz ja zamiar obrazac to Zegnam...
|
..........
|
Cytuj:
|
Mam pytanie czy, bedzie jeszcze cos zmienione ??
(w poniedzalek bedzie jakis nius(zle napisalem?) o zmianach (jutro ) |
Mam nadzieje że w środe CipSoft zaskoczy nas update ;)
|
edited edited
|
Czy oplaca sie grac knightem ??
_________________ profesja: Knight :crusader: nick: Don Arti B) level:14(i rosnie):( skille: 56/56 :D rosna:kat: mlvl:3 tez rosnie swiat:Valoria |
Cytuj:
|
Cytuj:
A, żeby któryś z co bardziej złośliwych modów nie pomyślał, by mi warna wlepić, to jeszcze dodam, że update nie spodziewam się wcześniej jak w połowie sierpnia. Tamten teaser o zmianach w grze po update wyszedł wyjątkowo w poniedziałek, ale następny bedzie w środę (jeśli bedzie w ogóle). Ale te outfity ze screenów z test servera dla tutorów są, szczerze mówiąc, beznadziejne. Już te, co są teraz są ładniejsze. Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił. Widać, ze grafiki są robione "na odczep się". To samo potwory. Te Quara, czy jak-im-tam - klęska. (Massive) Water Elemental wygląda jak nie wiadomo co. To nawet wody nie przypomina. |
skad macie te ss
|
skad macie te ss ?
|
Cytuj:
Na pewno bedzie w środe bo nawet pisali o tym(gdzies pod koniec) Jak nieechcesz nosic outfitów to ich nie noś. Nikt ci ich nie karze nosic ani wykonywać questówX( |
ssy sa z test servera dla tutorow
a runy nie beda mialy wiecej uzyc- ta cyferka w okienku runy to ilosc uzyc , uh z questa jakiegos 3 uzycia |
Cytuj:
21:55 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adura vita"-spell (3x). It weighs 1.20 oz. Dlaczego wiec te uhy na screenach maja obok ikony cyfry 3 albo 2? A poza tym widzialem jak koles mial w bp 3 uhy: dwa z cyfra 3 i jeden z cyfra 2. Czy to oznacza ze uhy beda mialy wiecej uzyc? :baby: |
a mnie jako pala bardzo interesuje ten zestaw sprite'ow http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/4.png poniewaz mozna z niego wywnioskowac ze zostaniemy obdazeni nowym rodzajem kuszy, ciekawe jaka moc bedzie posiadac i jaka bedzie jej dostepnosc.
ciekawi mnie rowniez ta tarcza strzelincza mam nadzieje ze nie bedzie to tylko jakas glupia ozdoba ale takze rozwiazanie problemow paladynow zwiazanycz ze skillowaniem;) |
Cytuj:
|
Ciekawe i to bardzo
Mam nadzieje ze bedzie mozna chodzic pod woda :P
|
Taa mozna chodzic pod wodą tylko musisz miec ten "kask" do nurkowania a jest on do zdobycia z questa.
:) |
@up
bezczelnie śmię wątpić, czy cipy wpuszczą cię pod wodę -.-' /\ proszę mi wybaczyć tę omyłkę :) specjalnie jej nie kasuj żeby all widzieli co sięświęci http://i65.photobucket.com/albums/h2...rix/test-1.jpg /\ a ty widać że będzie MOŻNA chodzić pod wodą |
Cytuj:
I do tego mozesz tylko chodzic w odpowiednich miejscach :D Cytuj:
Zostaly wprowadzone poprawki NP. Pasek obicia na ramionach itp. Cytuj:
Czemu na twojim UHu nie ma cyferek?? Bo debilu jescze nie bylo update... No chyba ze masz Tutora i masz ta runke 3x na TS jezeli tak to zwracam honor @down daje 70 % ze dla tego ze Test Server :D |
co do run 3x, jest kilka wyjść
hotkey lub to, że cipy "ulepszają" knightów i robią uh x 3 żeby uhy były tańsze (tyle samo za bp a 3x wiecej uhów), no i jeszcze ewentualnie w sklepie będzie mozna kupić tripple uh, a jeżeli nei to poprostu test serv |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
No ale na nastepny raz pisz wszystko ladnie i dokladnie... Zeby nie spamowali naabki... BTW. oni nigdy nie wiedza o co kaman... |
Coś dawno newsa nie było :p ;)
|
powracajac do sprawy uha to jest po prostu tripple uh rune ktora ktos sobie trzyma obok bp z uhami mogliscie rownie dobrze zobaczyc double sd =]
|
Cytuj:
Zupełnie inaczej by się to przedstawiało jakby np. w jedno miejsce można byłoby włożyć 3 uhy - wtedy cena bp będzie odpowiednio większa. No oczywiście byłoby najlepiej jakby zmieniono uhy na potrójne za tyle samo many przy ich robieniu (ta sama cena) - wtedy hunt byłby tańszy, szybszy - no i może sporo itemów można byłoby taniej odkupić (łątwiej zdobyte, taniej sprzedane) - może to by ożywiło wolny rynek Tibii. |
Pozwólcie że ja się wyrażę , te outfity wygladają jak z tibi 1.1 . Są beznadziejne !
Co do tego hełmu nurka , to psuje cały klimat RPG -Fantasy. Podsumowywując Do Bani P.s Zaczynam się poważnie zastanawiac czy nieskończyć grać... |
@up:
Ja też :P A ta zagadka to według mnie Margaroth, albo Ferumbas... Outfity? LOL Tibia 1.0 -.- Wieśniackie :P Tibia schodzi na psy... |
Oryginalnie naopisane przez: NinJa
"Hmm... jeżeli chodzi o tą zagadkę o kogo chodzi to mysle że nie będzie to żaden Apocalypse ani inny czerwony smerf tylko ON, tak, własnie ON - BLOG. Przeciez to właśnie on panował kiedyś tibią i zniewolił krasnalki :P. Może to też być ten Sorcerer co Cipsoft go stworzył na samym początku tibi (miał on coś koło 270 lvl ale teraz pewnie zrobiliby go 500 lvl ). Co do outfitów to napewno to znowu tylko questy dla PACC." Aż strach czytać:confused: Ale mam 2 pytania: 1.A może to bedzie ktoś trochę (powtarzam trochę) łatwiejszy do pokoniania??? 2.Co to BLOG, APOCALIPSE, MARGAROTH, GENESIS, RUTHLESS SEVEN??? |
Oryginalnie napisane przez: Nadrill
Nie zdziwię się, jeśli (only pacc) będzie można penetrować morza w tym hełmie, bić się z rekinami, miotać fire fieldami w glony... Ogień pod wodą gaśnie, no nie?????:p |
Outfitty to super sprawa, questy też. Ten update, naprawde wniesie dużo nowego. A ta zagadka to może chodzi o Apocalypse (czy jakoś tak), tego potwora z test serwaB) . Jak o tym już ktoś wspomnial to sry ale niechce mi sie czytac całego tematu:p
|
no faajny uptade a zagadka to Ferumbas
@up czy kiedys Apocalypse byl??NIE ,a Ferumbas owszem |
Cytuj:
|
kiedy bedzie Update
kiedy bedzie update??B) bo nie moge sie doczekać niech ktos odpisze :p
|
Cytuj:
|
co z tego bedzie mial facc?
|
omg
Nie czytalem duzo bo nie lubie czytac, ale to co przeczytalem mnie powalilo...
LUDZIE ! Nie będzie zadnych uhów 3 strzałowych ! ( stawiam na 100% ) Ta runa na obrazku była z questu na TRIPPLE UH ! Zagadka.. Ferumbras Morgaroth i Apo~ to tylko maskotki CIPów Co do outfitów to nie mam zdania, moge ocenic jak sie w nie ubiore ;) Questy... jak zawsze nie malo, a wykonanie ich na pewno nie bedzie zbyt proste :p Itemy.. Skull staff mi się całkowicie nie podoba podobnie jak shovel, vialki mogą być. Potworki.. Kolejne bestie, którym trzeba bedzie stawic czola, to lubie ;] aa jeszcze jedno - z tym otwieraniem loota bedzie bez sensu, pojdzie knight i shooterzy ktorzy ubija potwora podejda zabiora loota i powiedza ze nic nie bylo wiec bedzie trzeba chodzic tylko ze znajomymi ;/ a czasmi sa offline i trzeba brac br czy kogos tam :/ No ale ogólnie to sie zapowiada spoko upek ;] Pozdrawiam ------------ Bob |
Z nudów zrobiłem animacje Qary
http://img291.imageshack.us/img291/4880/qarazp9.gif |
Cytuj:
A co do daty aktualizacji to bedzie to 11 Sierpnia czyli piątek ...przynajmiej takie plotki są na niemieckich forach :confused: |
Nie dawajcie zbyt ewielu emitonów, bo żygać sie chce!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |