Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Nodivodu 13-10-2006 10:14

rewusowi chodzi chyba o modlitwy

Total o jakim kryzysie mowisz?

Adii Getes 13-10-2006 13:58

xD

Chodzi o taki kryzys że wczoraj Br zaatakowali leandrassow carlin, po czym wszyscy się tam zlecieli. Mam nadzieje że bedzie war.

Rewus 13-10-2006 15:28

@kasprzoks chodzi mi o modlitwe nodi ma racje

a jesli o ten kryzys to sam juz nie wiem, wiem tylko ze wczoraj padl dragon niel (leandrasso trapowal miedzy innymi) i że leandro byłpotem trapowany (widziałem screena adiiego)

Nodivodu 13-10-2006 19:26

Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Adii Getes 13-10-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nodivodu (Post 1029637)
Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Kto ci skoczy jak adii ma hunta? euHEKUAHEuAHEu Jakbym byl free to polecial bym solo, no może jakbym rady nie dawał to MSg to mitha on wpada poxa by walnol z SDka i dead xD

Totalizator the Wizzard 13-10-2006 21:24

Kal pójdzie solo jak na morgarotha :)

Adii Getes 14-10-2006 12:11

xD

I po wojnie sladu nie widać. Ludzie z Eod coraz bardziej się w*****ają, Lenadrasso zapowiedział że nie zaloguje się więcej jeżeli nie będzie wojny.

Rewus 14-10-2006 13:35

@ totalizator
kal byl na tym morgarocie ale go nie rozjebal solo , na ferumbrasa to moze isc tylko sobie popatrzec xD

krymo 14-10-2006 16:33

Od dzisiaj jak ktos mnie ruszy to go zabije muj protrekt henryk mialhackai ojsrali siem ludzie. hehe i on mi tez nieraz odpisuje na wip
@goralek
dlaczego musiałaś wywlekać poza forum kłótnie z rethronem? Randor pisze teraz, że on jest huntowany. Nie wiem czy jeszcze rethron gra, bo go nie pytałem, ale moim zdaniem zrobiłaś nieładnie. To jest ocena niestety albo stety subiektywna, ponieważ wierzę rethronowi, ponieważ go znam. Jeśli coś z mojej wypowiedzi uraziło Cię mocno, to przepraszam od razu.

Adii Getes 14-10-2006 17:43

xD

A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rophix 14-10-2006 17:53

Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

krymo 14-10-2006 17:54

tak tak pamiętam to dobrze.

Avelcron 14-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1031046)
A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rozumiem ze mam hunta bo w Bloody Moon jestem? lol
Mard Toon mnie namówil zebym tam poszedl to poszlem a Rophixa nawet nie znam.
Nie chce sie mieszac w wasze potyczki. I nie chce hunta za nic.

@edit: btw Adii ubiles mnie kiedys na ss xDD. Ale fakt faktem pekowalem i miales skulla wiec moja wina :p, nie wiedzialem wtedy jeszcze ze sie nie da wylogowac na ss xDD

@down: bardzo sie ciesze :p

Rophix 14-10-2006 18:29

Avelcron niemasz sie jush czego bac sprawa jest wyjasniona

Adii Getes 14-10-2006 18:31

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rophix (Post 1031055)
Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

Noo, i czy nie można bylo tak od razu?? "sorki?" przyjęte- Podkreślam że nie chciałem zapłaty pieniężnej. Mam dużo pieniędzy a jak narazie staram sie pomóc polakom. Ale już następnym razem nie bedzie tak dobrze, ja polaków nie zabijam (przynajemij nie za nic i tych ktorych choć troche znam), i zawsze starałem się im pomóc, w zamian chcem tylko szacunek. Nie pozwole by jakis 50 level mnie wyzywał bo myśli że nic mu nie zrobie. Może teraz mu nic nie zrobię ale za jakiś czas jak sie war zacznie, ja dalej będę go pamiętał a on będzie mial wiekszy level i cena także będzie większa.

Rophix 14-10-2006 18:35

Thanks Wielkie :) jak sorki niepasuje to Przepraszam :P ponownie nieno chujowo sie zachowalem i tyle ale bylem wtedy troche z agresorowany;p

Rewus 14-10-2006 22:51

a kiedy bedzie ta wojna i czy kal ma wkoncu zamiar ruszyc dupe i zrobić coś w związku z nią ?

Yoshin 14-10-2006 23:44

Szczerze mówiąc wątpie Kal i tak zadługo zwleka a przez to traci na sile.Pozatym jaki on ma w tym interes, jemu jest dobrze. Ja bym na niego nieliczył, lepiej sami rozpocznijcie swoja wojne, polaków ktorzy maja hunta jest dosć a i paru vene i brazyli równez się przyłączy. Oto moje zdanie. Pozdro dla wszystkich.;)

Kasprzakos 15-10-2006 13:50

@up

Myśle tak samo. Dopóki br nie zaatakują samego Kala lub kogoś mu bliskiego pewnie on nie zacznie wojny...

klubmaniak 15-10-2006 13:59

@ Rethron

Dzisiaj Rethron i jego 5 kolegów próbowali ubic członka mojej gildi Mistrza Lukasza. Teraz Rethron hunted

Rethron skoro taki kozak jestes ze 6 osob na 1 idziesz to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl jak my cie tak złapiemy

To wszystko co mam do napisania
Narx all

Ret 15-10-2006 14:34

Ale jestes smieszny bylem ja i 3 moich kolegów cwaniaku w odwecie za to ze bijecie niewiadomo z jakiego powodu mojego kolege master t~

kozaky z was bylo potem was 7 ja sam (mam filmik) i baliscie sie mnie walic lol odpalilem skula i sam sie z wami bilem lol odwazni jestescie w 6 wala 44 lvl a jak do mnie w 7 to musialem skula odpalic zebtyscie zaczeli mnie klepac?? hahha kozak wprost

rox odwazny jestes heuaheuaheuaehuaeh

pozatym ja cie dorwe predzej niz ty mnie skoro w 7 mnie nieumieliscie ubic a mojego ziomka co ma 36 lvl mniej odemnie tez biliscie bez powodu i tez spora ekipa i tez wam uciekl to gz :D

HoNoR FoReVeR:cup:

ReVeNgE AlWaYs SwEeT ;]:evul:

No MeRcY FoR EnEmIeS xDB)

cya

Ake'en 15-10-2006 14:38

Ja powiem jedno Mistrzu zawinił to poszliśmy sie z nim spotkać i tyle...Było nas 6 ?? uheuehe to dobre :P szkoda ze jak ret~ waliliscie to mnie nie bylo bo bym sie pośmiał....

Lute com honra , morra pelos amigos...

klubmaniak 15-10-2006 14:55

haah to ty jestes smieszny

nie wiem dokladnie w ilu mistrza waliliscie, ale ciebie walilismy w 3 osoby ja mistrzu i buczi reszta to byli jacys przypadkowi kolesie a ze ty niby byles sam?

haha

a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie?
master tutfa tez nie twoj ziom?

bys sie nie osmieszal tyle ci powiem

Lord'Nesteloo 15-10-2006 15:04

rethron co ze starym kontem?;)
Rethronn
Zbanowany

Data dołączenia: 28 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mystycians
Świat: Xantera
Poziom: 80

Lord'Bamboleo 15-10-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klubmaniak (Post 1032640)
haah to ty jestes smieszny

a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie?

A no właśnie. Byłem tam ale nic nie robiłem (tylko sie przyglądałem, cele reprezentacyjne xD ).

Aż tu nagle all rzucili się na mnie dlatego ze stwierdzili ze rethrona nie ujebia ...

Zrobiłem wam coś? Uczestniczyłem w porannej akcji ? NIE. Więc sie odwalcie.

PS. Może mnie chcieliście zajebać za to że Reth~ to moj ziom z rl i że jestem w Mysticans ?! Kozaki sie znaleźli ...

Rewus 15-10-2006 18:21

@ klubmaniak
a za co wogole Ty i Twoja załoga bijecie mastera tufte , bo to mój ziomek i żal mi go nie możecie go zostawić?

krymo 15-10-2006 18:45

śmieszni jesteście wszyscy. Nie wypowiadam się na ten temat, bo mnie jeszcze zhuntujecie i będę hunted forever or pay 100k and you still hunted <lol2>

Totalizator the Wizzard 15-10-2006 19:27

uuu, zrobcie wielka i straszliwa wojne miedzy polskimi gildiami, br sie uciesza.

Ake'en 15-10-2006 21:56

Krymo: i tak masz payment u mnie...Bo na 18stce nie piles...wiec musisz sie oplacic :P

Adii Getes 16-10-2006 11:01

Co do wojny, ta niech zrobia war, br sie uciesza, beda zabijac skule, a Eod wam nie pomoze bo kal spęka znowu. I tyle z war będzie.
Zróbcie sobie war na ots, ktoś kto ma dobre lącze, niech postawi ots, ja moge zrobić potrzeba tylko hostera, zrobi sie RL levele i bedziecie sie bic, przegrani placa jakąś tam cene na RL tibi wygranym i tyle ;p

Lord'Nesteloo 16-10-2006 11:19

Rethron to taki typ ktory ze wszystkimi zacznie wojne...ze mna tez zaczal ;)
w efekcie czego Custela go zabil

Kasprzakos 16-10-2006 12:24

LOL To się nazywa solidarność zamiast bić siebie to bijcie BR. A pomysł z ots'em też jest dobry. Tylko że hosterem musiałby być ktoś neutralny żeby wam skili nie podrasował... :D

Ake'en 16-10-2006 15:22

Adii jednak ma pomysly :P Ale nie sadze, że cos takeigo wypali :P:P

Ta sytacja z Custela była przez to ze hackneli Sempaia ...a ret o tym nei wiedzial...i byl podpuszczany przez hackera...nie pamietam juz dokladnie jak to bylo :p

Coras 16-10-2006 16:02

Takeda Is Back !!!

Widze ze troszke osob czyta ta stronke wiec powiem o co mi chodzi krotko i wezlowato :P Wracam na dobre do Polski (tak Sarevok, do Polski:P) 8 listopada. Poniewaz przed wyjazdem zafunduje sobie Pacc chce odbudowac Takede. Wiem ze wielu Polakow ma bardzo przyzwoite levele i nie sa noobami (nawet Adii... on ma tylko pedalski sweterek, hyhyhy), wiec licze na to ze Ci co mnie znaja wiedza ze nie pierdole sie tylko robie cos i juz. Wiec:

1. Prosze wszystkich chetnych o wpisywanie sie na liste. Po prostu napiszcie "chce sie przylaczyc" pod tym postem czy cos takiego.
2. Minimum level 50.
3. Zaryzykuje i stworze demokratyczna gildie. Po prostu wszyscy decyduja o kazdej waznej rzeczy, jak na przyklad udzial w wojnie, wpierdol jakiejs osobie, pranie skarpetek Adiego (tysiace Polakow krzyczy:TAAAK! WY-PIERZ! WY-PIERZ!) i temu podobne. O mniej waznych szczegolach jak zwykle bedzie decydowalo Bakufu i ja.
4. Zero noobow. JAk zobacze ze lev 150 zachowuje sie jak idiota, to go wywale jak idiote.
5. Wpisujcie sie i do zobaczenia wkrotce.

Rewus 16-10-2006 16:44

no prosze mal back :S
ciekawe czy coś wskurasz , jak pogadasz z tymi brami i resztą o sytuacji jaką teraz mamy xD

Adii Getes 16-10-2006 16:52

xD

No pewnie kondradziu, ja moge dołączyć tylko to będzie = gildia hunted :D, także przypuszczam iz zanim ty wrócisz to rozpęta sie wojna i wiekszość wiekszych leveli pujdzie walczyć bo jeżeli kal przegra to i tak polacy sobie na servie nie zagrają

Rophix 16-10-2006 21:30

Bylbym Chęty do Przylaczenia się do tekady i równierz napewno kilka osub z moijej gluidy i wedlug mnie najwazniejsze decyzje o rekrutacji powini podejmować.Weterani Starej Tekady xD

Helion Prime 16-10-2006 23:23

oleeaaaaoooo;d

Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz:). Niemam tez nic przeciwko jakiejs wojnie...tylko Kal...;/
Hail OLD TAKEDA:):*:*

Zoon 17-10-2006 10:03

@ rethron

w nawiazaniu to sprawy rehrona -.- ziom prosba nie wypisuj na tibi hunted hunted to byle kogo wczoraj rodowi pisales ze zabijesz go jako pierwszy, wiadomo ze w 6 osob z twojej gildi probowalo zabic mistrza~ ale powiedz gdzie teraz sa te twoje osoby, 4 juz sie powyspisywalo i neidllugo sam zostaniesz wiec po co ci to?? ja mialem tylko jeden problem do twojego kumpla a przez to ze sie wstawiles mamy ze soba problem zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie PS do reszty ktora zaatakowala mistrza~ dobrze zrobilsicie odchodzac z tej gildi bo rethron pajacuje bo mu sie grac nie chce i loguje sie sporadycznie a wy chceliscie grac anie mogliscie...
heuehue 09:39 Rethron [80]: ta to na huj prszyszedlas
przyszedlas. wziolem, i padnalem heueh

@ new takeda
hmm mysle ze to interesujacy pomysl zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Hail BKoA :D

Adii Getes 17-10-2006 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helion Prime (Post 1035038)
Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz:). Niemam tez nic przeciwko jakiejs wojnie...tylko Kal...;/
Hail OLD TAKEDA:):*:*

"Kondradziu" To przeznaczone jest tylko dla mnie :p nawet Ania nie może mowić kondradziu uehuheue bo go to denerwuje, a ja juz tak mam że lubie denerwować kondradzia....
btw. tych skarpetek czy tam sweterka - kondradziu, to pewnie jakieś twoje nowe, samurajskie grypsiki ;p hahaha (SMIE-JEMY, SMIE-JEMY SIĘ, bo to bardzoe smieszne było. xD)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.