![]() |
Utani Gran Hur ""Nas nie dogoniat
Exori Vis ""BZZZZ Utani Gran Hur ""Lece bo chce, lece bo pk goni mnie |
Utani (gran) hur ""Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???
|
exura gran "ale szpan :D"
exana pox "ozywilem koks" utevo lux "ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie" exura "w dupie dziura" ExUrA ""¨¨°ş•E ¨¨°ş•X ¨¨°ş•U ¨¨°ş•R ¨¨°ş•A (tego ostatniego nie wyszly obrazki ale to nie problem :D) utani gran hur "mama wola na śnidanko" utana vid "nie tylko GM sa niewidzialni :D" exiva "a co jak cie znajde??" Exori Vis "die bitch die!" Exani Tera "juz nie mam dola" Utevo gran lux "prawie jak neon" utamo vita "mana fluid fast plx" Exura vita "i live too :D" Utevo res ina *** "bal przebierancow!" Exevo pan "glod mnie dopadl" Exura sio *** "nie pozwole ci dednac :D" Exura Gran Mas Res "come my pet uhahahaha" |
Utani Gran Hur ""Cya naaaaaaaaabs
Utani Gran Hur ""Ferrari Enzo, brrrrruuummmm Utani Gran Hur "" A rin din din din <- Crazy Frog Exori ""Anie dopadla grypa Exevo Gran Mas Vis ""Uhm missclick? :D |
Exori Vis ""Zidane Head Attack!!!
|
exori mort""zomg SD! :o
exori mort""say amen biatch exori flam""BURRRRRP! exori""teraz ja jestem Sprite, a ty pragnienie... |
exevo gran mas vis "ciekawe co mi zrobi mam jak sie dowie co z toba zrobiłem
utani gran hur "ide dalej i dalej przez świat wyrosłem w afryce rpa tak exori vis "prawie jak lampa sprzeżona z 10 widelcami |
ja powiem ktore mi sie najbardziej podobalo z takich glownych czarow (pierwszych)...
utevo lux ""nie boje sie gdy ciemnosc znika bo mam latarke z panasonica exura ""przed uzyciem zapoznaj sie z instrukjca dolonczona do opakowania badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceta Ciekawe kto to tak naprawde pierwszy wymyslil...? |
exura gran ""UkRaDlI Mi NoSpE
exura ""Bardzo Duzo Daje I Sie nie Przydaje utamo vita ""A Co To? ExUrA vItA ""SSJ 4 adori gran flam ""Zrobimy sobie grilla ?? AdUrA vItA ""pielegniarke prosze |
Hehe
MOze i to nie jest smieszne ale słuchajcie:D :D :D
Utani gran hur ""lece bo chce lece bo pk gonią mnie niewazne czy są uh'y czy nie lece bo jebnać magą mnie:( |
Exori ""A D Z I A ! ""
|
Ja mam takie opisy
exori "" jestem jak Janas chcialem dobrze XD < xdd utani hur "" Prawie jak Kubica utevo lux "" eee tam Light Hacki roox ;] pzdr! |
OK Teraz ja
Wszystkie prawa zastrzeżone: utevo lux "" Torch drogi a jam ubogi exura "" UH bez U exana pox "" nie lubie skorpionuf utamo vita "" ilosc many to sztuka bycia a ja mam jej wiecej niz zycia exevo flam hur "" eee wlosy ci sie pala |
Utani Hur "" Przez ogródki i trawniki zapier *** a myszka Miki za nią Donald ciężko sapie, czekaj ku ** o ja Cię złapie.
Utani Hur "" Lapy, lapy cztery lapy a na lapach dwarf garbaty.Kto dogoni mnie??Moze GS moze Zerk a ty qrwo nie :S |
Aż tak to nie jest smieszne:
Exura "" Łyk babskiego lekarstwa |
ha
"Exevo Gran Mas Wznop "-zmnienia kolege w "WZNOP"(Wielki Zły Nnieumiejący Opanować Pęcherza) ;)
|
Utamo Vita "Wyskocz Teraz
Utani Gran Hur "Zaraz Mi Nogi W Dupe Wejdą Utani Hur "Im Is Speedy Gonzales Utevo Res "Dog "Noga Psie |
Sorry Zapomnialem Jeszcze Jednego Dodać
Utani Hur "Łapy, Łapy Cztery Łapy a na Łapach Dwarf Garbaty.Kto Dogoni, Kto Dogoni mnie? Może Drag Może Lag A Ty NooBie Nie... |
Exevo gran mas vis """hi/temple/yes
|
Exura Gran "Huja daje ale sie przyjdaje
Utevo Lux "Podaruj dzieciom słońce Exura "Goździkowa Przypomina..... |
exura "" i po co sluzba zdrowia??""
utevo lux "" Boje sie ciemnosci!!"" |
Ja widziałem najzabawniejszy opis.....
exura ""Gówno daje ale sie przydaje""
i Exana pox ""SpOx"" |
utevo lux ""dlaczego opisy tych czarow sa tak durne?... nie wiem co w w tym widziecie smiesznego ;x""
|
11:38 Nervy: Exura ""By uchronic swiat od dewastacji ,by zjednoczyc wszystkie ludy naszej nacji, milsociiprawdzienieprzyznacracji,bygwiazddosiegnac bedziemy walczyc , THERUVIEL & ZERATEL .... DRUZYNA RR WALCZY W SLUZBIEZLAWIECPODAJSIELUB DO WALKI STAN""
|
Utevo gran lux "" Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie
Exevo gran mas vis "" Ekhm.. nie ten hotkey. Adori Vita Vis "" SD, is me life Utevo lux "" Mam latarke Panasonica, ale w h**a nie działa @up@ troche do dupy Exura Vita ""Lecze sie bo chce, lecze sie bo życie jest złe, czy są UHY czy nie, lecze sie bo PK goni mnie, lecze sie bo zaraz zabiją mnie! Exura Gran "" musze isć po apteczke Exura "" Ekhm. tym sie nie ulecze Exiva.. ""Bawimy się w chowanego? Adori gran "" Przed energią nie uciekniesz Exevo mas gran pox "" Druid Is powerfull Exori "" I mam zabawe! Exeta res "" Grupa! DO mnie! Exana pox "" Żeby mnie nie zatruli... Exori Flam "" I masz spaloną dupe! |
up: Na moje to twoje są do dupy, szczególnie ten przerobiony text jakiejś piosenki, przecież to się w ogóle nie "rymuje"
|
Utani gran hur "Lece bo chce ,lece bo PK bija mnie czy sa uhy czy nie lece bo ubija mnie...
|
Exura ""Gówno daje ale się przydaje"" :P
|
Adevo gran flam ""oj bedzie ognisko""
i to wsio :D |
Utevo Gran Lux ""Wasze opisy się powtarzają od dłuższego czasu
Exura ""I wcale nie są śmieszne Exevo Gran Mas Vis ""No nie? |
Exura "" Yeah, painkiller
Exura Vita "" Gozdzikowa ratuj! Utamo Vita "" personal PZ Exevo Gran Mas Vis "" teraz ja jestem sprite, a wy pragnienie Exevo Gran Mas Vis "" i tak powstaje chocapic Utana Vis "" Szukajcie a znajdziecie Adori Vita Vis "" co się stało? |
Smieszne xD
Utani Gran Hur """Dalej Dalej Wrotki GAdzeta
Utana VId """"utevo res ina "stalker Exevo Gran Mas VIs ""Czosnkowe Dzialo:D Exori vis """Kraak Orc Best Hit .../.. Utani Gran Hur """" Jechal Dziadek Na nocniku 150 na liczniku na zakrecie dodal gazu i sie znalazl na cemntazu :D:D:D::D:D:D |
12:14 Kuba Yurianon [12]: utevo lux ""wale z utevo na prawo i lewo
jeden to mało, ale jeszcze dojdą |
Exura gran ""Fuck ! You want me ?! Take me ! Take mee !!!
Exana pox ""Umiem zrobic tak zeby nie bolalo Utamo Vita ""Pilnujcie zeby nikt mi od tylu nie za*****l z beasebola Baaardzo przepraszam za tresc ostatniego postanowilem napisac to w oryginale...Wiem ze znalazlo by sie lepsze wytlumaczenie ale prosze mnie nie ganic za tak realistycznie ujety element naszej kochanej gry. :p |
Exura """ sio ....
Utani gran hur """ NIe pierdol ze mnie widziales |
utevo lux ""Fear of the Darkness
utevo lux ""Ciemno jak W d*pie ale torcha nie kupie exura "" ulecze sie,bo zyc chce |
Ja widziałem taki (zresztą mojego kumpla:))
Exura '''' prawie jak UH |
;d
exevo gran mas vis""PaPa!
utana vid""18+ exevo garn mas pox""radioaktywna strewa ^^ |
teraz ja:
exura "" huj daje ale sie przydaje!!" utevo lux "" kup se cooper klucz" :) |
exevo gran mas vis "Co sie stalo?"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |