Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Mispex 09-04-2007 01:37

:ooooo
Idz spac lepiej albo dokladnie doczytaj mojego posta napisalem "Kogo Obchodza MOJE problemy..."
Co DO wojny nie pisze ze ja prowadzilem tylko zachecalem do niej...
ps.nie bede komentowal jaka ty mozesz prowadzic:)

Mispex 09-04-2007 01:43

Jezeli chodzilo ci o "prywatne problemy"mialem na mysli twoje stosunki pomiedzy Szwedami ktore ulegly ostatnio zmianie(?)

Skramer 09-04-2007 12:18

Moje stosunki ze swe sa fajne...
Mitzuma nie lubie
Hampish ostatnio lize mi dupe :o
Xagroz wczoraj mnie wyjebal z hero

Mi może nic nie zrobili.. ale sam fakt ze moich ziomkow huntuje ;)

Kidziman 09-04-2007 13:15

Nom dobrze mispex napisałeś :d Co my z tego mamy? Expienie bez sensu, tracenie lvla jeszcze bardziej bez sensu :] Po prostu trzeba nieść śmierć ku***m i frajerom :D Sami nie damy rady :P Ale może ktoś się dołączy i wtedy będzie git :)

Mispex 09-04-2007 13:26

Dębica rox!:D
Sarendial wczoraj padl;<
Pare tygodni temu z nim gadalem to mowil ze jak padnie to takie rozpizdu zrobi szwedom ze hej...jakos nie widac,a nie chcial wierzyc jak gadalem ze padnie.

wrogonastawiony 09-04-2007 13:45

Haxa ponoc mial ;p

Zbrozło 10-04-2007 14:15

Na pożegnanie dwa screen'y. (Tyferius: jednak dobiłem level:])
CYA all.

http://foteka.pl/pokaz.php?id=8300

Skramer 10-04-2007 21:44

Demon`s Hunt:

http://img262.imageshack.us/img262/1447/demonkiwp1.jpg

10 bp sd poszlo... A mielismy isc tylko for fun

d(*.*)b

Mattrixo123 11-04-2007 09:22

a gdzie mpa?:(

enderty 11-04-2007 09:34

bonqu padl fragersi zakyia i remdila

Waldo1910 11-04-2007 09:41

Bonq new owner a !N!ajwyraźniej szwedzi sie dowiedzieli bo mial skulla i padl :baby:

Skramer 11-04-2007 17:31

Pogratulujmy takim noobą jak [CHAR]Master Artis[/CHAR] którzy popadają kilka razy bączkiem i na wojnie juz sie nie przyda... gz...:confused:

st1L 11-04-2007 17:44

O jakiej wojnie Ty mowisz? Ja pierwszego chara na xerenie juz w tamtym roku mialem i od zawsze pamietam byla mowa o wojnie, a jej jak nie bylo tak nie ma, i mysle ze nie bedzie

Skramer 11-04-2007 20:38

Bo sam Pan Bóg szepnął z nieba, za ojczyznę - bić się trzeba!

st1L 11-04-2007 21:53

Skramer jestes jedynym, ktory na forum otwarcie przyznaje sie, ze chce wojny, a sam nic nie zdzialasz...Nie wiem jak tam Twoi kumple z gildii i poza niej. Fakt czasem ktos na forum pisze, ze moglby dolaczyc w razie czego, ale to i tak garstka, ktora by nic nie zdziala przeciwko swe..

Rob'ek 11-04-2007 22:00

B) Ehh... sam mowisz ze miales postac tu rok temu to skad wiesz co moze sie dziac na servie? z forum.tibia.pl ? ;s pfff wierz mi zebralo by sie duuuzo osob... tylko ktos musi wkoncu cos zainicjowac B)

st1L 11-04-2007 22:04

Pierwsza postac mialem rok temu.. Od nowego roku znowu tu gram i tez mialem ze 3 juz : ) i ciagle jest gadanie o wojnie a jej nie ma...niewatpie ze bys sie zebralo osob na wojne, tylko nie ma komu tego zrobic

Rob'ek 11-04-2007 22:23

Niby ta. Powinna sie tym zajac Walhalla... Jako Najlepsza only PL gidlia ^^ (ale cukier :P). Oczywiscie wczesniej powiadomic o tym zaufanych ludzi... Liderow lepszych gidlii... Takie jest moje zdanie :P

Waldo1910 11-04-2007 22:45

Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p

Rob'ek 11-04-2007 22:55

Pff... wiadomo ze jak wojna to nie kurwa z samymi tengu... tam jest 6 osob to co to za wojna ;d ale ze szwedami... no ale kurwa... zeby polacy sie trzymali z tengu ;s ale TRZEBA COS Z NIMI ROBIC :)

Skramer 11-04-2007 22:56

Waldek mysle ze dalej powinnismy sie zastanawiac nad taktyka i miejscami do s*******a... na jezyku polskim xP

Kasy brak, teamu brak.. poza tym nawet jak wygramy wojne to taki mitzum sie lognie i wykosi jakiegos sorca od nas... ahh to solo style (^.-)

btw. mysle ze marco josef tez by byl ze swe..

st1L 11-04-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365079)
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p

40-80 ; p czyli jeszcze troche mi brakuje : D
Wojna powinna byc.. i to juz dawno, tutaj nie pasuje przyslowie 'lepiej pozno niz wcale' , bo swe ciagle rosna w sile. Nie bedzie wojny to swe pojedynczo wybija kazdego Polaka z jakims wyzszym levelem, przykladow bylo juz mnostwo.

Freddd 12-04-2007 00:14

Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.

Waldo1910 12-04-2007 00:35

Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp

Skramer 12-04-2007 08:58

uhy = Skramer/edron :p

Ja mysle ze 80+ lvle by sie bardzo przydali... ale nie najty tylko magi i druidzi ;]

Vacek 12-04-2007 10:22

Pisanie o planach rozpoczęcia wojny na publicznym forum to samobójstwo. Skończycie tak jak HoD jakiś czas temu.

Mbaton 12-04-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1365259)
Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.

Czy Ty widzisz co piszesz? Jakby to była słabsza gildia to by nie wygrała/nie wygrywała wojny. I aby przemówić do Twojego rozsądku: Nie oceniaj gildii po levelach jej członków, nie mów o niej "słabsza" bo nie ma w swoich progach 280ms'a. Żal. A poza tym nie wystarczy mówić "Będziemy jak Vision i wygramy wojnę!"... Duski może i mają LEPSZE WARUNKI, lecz sam wiesz jak jest. Pewnie nie raz myśleli w.w. sposobem i wyniki walk były 5+:0. A ja zacząłem grać na Xerenie, a w tym temacie o furo mogę się wypowiadać będąc trochę w tym temacie. Dziękuję, Bayo~

Mbaton 12-04-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365283)
Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp

Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.

Pavvulonik 12-04-2007 13:12

Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.B)

Vacek 12-04-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1365608)
Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.B)

ssa, plx. 8o

wr00n 12-04-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365079)

To skoncz expic na omrucu a zacznij np na dragach to bedziesz mial kase.Pewnie zaraz mi powiesz ze wiecznie zajete albo ze wolisz 100k expa na h ktore sie nie zawsze zwroci niz tam 70k na dragach. No ale musze ci przyznac racje polacy kasy na padanie nie maja i to jest glownym problemem.

@ Topic
Nie jest tak zle , nie ma sensu teraz wywolywac wojny popatrzcie na strone power gamerow polacy sa bardzo wysoko usytuowani w tabeli. Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem. Przy takim tepie gry polakow nie ma sensu wywolywac wojny , wiekszosc szwedow nie expi jest tam pare wyjatkow (Hampish , Zakiya, Remilda) reszta jak expi to powoli. Co do tych n00bow ja tam wierze w przydatnosc noobow tylko silna reka powinna nimi dowodzic. Wezmy pod uwage to co wyczynia dempah z reszta swoich low leveli. Noobki tez sie moga przydac. Na razie wszyscy napalency wstrzymajcie sie z wojna. Mysle ze najlepszym czasem na jej wywolanie bedzie czerwiec , ci ktorzy teraz nie graja bo maja matury beda mogli w koncu poswiecic swoj czas na tibie. No i to by chyba bylo na tyle.

Edit:
Kavare jednak nie tak zle expi.

Waldo1910 12-04-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mbaton (Post 1365494)
Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.

No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi

@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta B)

wr00n 12-04-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365749)
No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi

@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta B)

Phi. Ciekawe jakim cudem skoro na swojego chara nie loguje sie juz od jakichs 12 dni.

Edit:
Aaaa juz wiem o co ci biega. Gdzie expisz wiem od kolegi :D

Skramer 12-04-2007 16:16

Sam o nich mowisz ze malo expia a ty kim jestes na tym servie? nikim.

Mbaton 12-04-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365749)
B)

Do zastawienia korytarza ustawia się noobów, a nie 60lvli. No chyba, że na Xerenie są tacy ludzie, którzy są dla Ciebie poświęcić siebie, aby zastawić Ci korytarz. Bo i tak by padli i tak... I do tego Hunted? Poza tym... Wszyscy "konkretniejsi" też są zazwyczaj do wojny doliczani, bez względu na to, czy powiesz, że oni są w wojnie czy nie.

Pozdrawiam, Mbaton.

Waldo1910 12-04-2007 16:28

No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli :p

wr00n 12-04-2007 16:29

@skramer
Czlowieku ja mam mature wiec malo expie. Mam 52 lvl. Zreszta namowilem moich rli zeby turtaj grali . Na razie gra nas tutaj 6. All 50+ wiec moze zamknij sie i przestan mnie obrazac. Po maturze przyjebie pg to zobaczysz ktory bede mial. Zreszta cala nasza ekipa bedzie miec wysokie levele bo tylko ja i jeszcze jeden ziom piszemy matury w tym roku. Zreszta co ja bede gadac przyjdzie czas to zobaczysz.

Skramer 12-04-2007 16:48

czekam.. ja mam szkole i malo expie :confused:

kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO

dobrze ze nie znam twojego nicku :( lepiej dla Ciebie

Ed/Ms?

Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg :)

Mbaton 12-04-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1365821)
No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli :p

Może i frag bezsensowny, ale za tym fragiem czai się lepszy, ważniejszy frag :D Poza tym, wojna się nie skończy na jednej bitwie, a cały czas nie będą Ci blokować korytarzy. Dobra, bo za bardzo Ci odbijam piłeczkę i niedługo nie będziesz wiedział co pisać. Hehe, nie no - respekcik.

A teraz...

15:51 You advanced in distance fighting. 70

I zaczynam expić na tej czarodziejskiej Xerenie. =D Zobaczymy co to będzie :]

wr00n 12-04-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1365862)
czekam.. ja mam szkole i malo expie :confused:

kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO

dobrze ze nie znam twojego nicku :( lepiej dla Ciebie

Ed/Ms?

Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg :)

W expie roznica jest ale nawet bys mnie nie dogonil wiec nie strasz... Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury. Jedyne co robie teraz zwiazanego z tibia to patrze jak ziomki expia i pisze na forum jak sie nie ucze albo nie jestem na dworze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.