![]() |
:ooooo
Idz spac lepiej albo dokladnie doczytaj mojego posta napisalem "Kogo Obchodza MOJE problemy..." Co DO wojny nie pisze ze ja prowadzilem tylko zachecalem do niej... ps.nie bede komentowal jaka ty mozesz prowadzic:) |
Jezeli chodzilo ci o "prywatne problemy"mialem na mysli twoje stosunki pomiedzy Szwedami ktore ulegly ostatnio zmianie(?)
|
Moje stosunki ze swe sa fajne...
Mitzuma nie lubie Hampish ostatnio lize mi dupe :o Xagroz wczoraj mnie wyjebal z hero Mi może nic nie zrobili.. ale sam fakt ze moich ziomkow huntuje ;) |
Nom dobrze mispex napisałeś :d Co my z tego mamy? Expienie bez sensu, tracenie lvla jeszcze bardziej bez sensu :] Po prostu trzeba nieść śmierć ku***m i frajerom :D Sami nie damy rady :P Ale może ktoś się dołączy i wtedy będzie git :)
|
Dębica rox!:D
Sarendial wczoraj padl;< Pare tygodni temu z nim gadalem to mowil ze jak padnie to takie rozpizdu zrobi szwedom ze hej...jakos nie widac,a nie chcial wierzyc jak gadalem ze padnie. |
Haxa ponoc mial ;p
|
Na pożegnanie dwa screen'y. (Tyferius: jednak dobiłem level:])
CYA all. http://foteka.pl/pokaz.php?id=8300 |
Demon`s Hunt:
http://img262.imageshack.us/img262/1447/demonkiwp1.jpg 10 bp sd poszlo... A mielismy isc tylko for fun d(*.*)b |
a gdzie mpa?:(
|
bonqu padl fragersi zakyia i remdila
|
Bonq new owner a !N!ajwyraźniej szwedzi sie dowiedzieli bo mial skulla i padl :baby:
|
Pogratulujmy takim noobą jak [CHAR]Master Artis[/CHAR] którzy popadają kilka razy bączkiem i na wojnie juz sie nie przyda... gz...:confused:
|
O jakiej wojnie Ty mowisz? Ja pierwszego chara na xerenie juz w tamtym roku mialem i od zawsze pamietam byla mowa o wojnie, a jej jak nie bylo tak nie ma, i mysle ze nie bedzie
|
Bo sam Pan Bóg szepnął z nieba, za ojczyznę - bić się trzeba!
|
Skramer jestes jedynym, ktory na forum otwarcie przyznaje sie, ze chce wojny, a sam nic nie zdzialasz...Nie wiem jak tam Twoi kumple z gildii i poza niej. Fakt czasem ktos na forum pisze, ze moglby dolaczyc w razie czego, ale to i tak garstka, ktora by nic nie zdziala przeciwko swe..
|
B) Ehh... sam mowisz ze miales postac tu rok temu to skad wiesz co moze sie dziac na servie? z forum.tibia.pl ? ;s pfff wierz mi zebralo by sie duuuzo osob... tylko ktos musi wkoncu cos zainicjowac B)
|
Pierwsza postac mialem rok temu.. Od nowego roku znowu tu gram i tez mialem ze 3 juz : ) i ciagle jest gadanie o wojnie a jej nie ma...niewatpie ze bys sie zebralo osob na wojne, tylko nie ma komu tego zrobic
|
Niby ta. Powinna sie tym zajac Walhalla... Jako Najlepsza only PL gidlia ^^ (ale cukier :P). Oczywiscie wczesniej powiadomic o tym zaufanych ludzi... Liderow lepszych gidlii... Takie jest moje zdanie :P
|
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p
|
Pff... wiadomo ze jak wojna to nie kurwa z samymi tengu... tam jest 6 osob to co to za wojna ;d ale ze szwedami... no ale kurwa... zeby polacy sie trzymali z tengu ;s ale TRZEBA COS Z NIMI ROBIC :)
|
Waldek mysle ze dalej powinnismy sie zastanawiac nad taktyka i miejscami do s*******a... na jezyku polskim xP
Kasy brak, teamu brak.. poza tym nawet jak wygramy wojne to taki mitzum sie lognie i wykosi jakiegos sorca od nas... ahh to solo style (^.-) btw. mysle ze marco josef tez by byl ze swe.. |
Cytuj:
Wojna powinna byc.. i to juz dawno, tutaj nie pasuje przyslowie 'lepiej pozno niz wcale' , bo swe ciagle rosna w sile. Nie bedzie wojny to swe pojedynczo wybija kazdego Polaka z jakims wyzszym levelem, przykladow bylo juz mnostwo. |
Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
|
Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp
|
uhy = Skramer/edron :p
Ja mysle ze 80+ lvle by sie bardzo przydali... ale nie najty tylko magi i druidzi ;] |
Pisanie o planach rozpoczęcia wojny na publicznym forum to samobójstwo. Skończycie tak jak HoD jakiś czas temu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Topic Nie jest tak zle , nie ma sensu teraz wywolywac wojny popatrzcie na strone power gamerow polacy sa bardzo wysoko usytuowani w tabeli. Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem. Przy takim tepie gry polakow nie ma sensu wywolywac wojny , wiekszosc szwedow nie expi jest tam pare wyjatkow (Hampish , Zakiya, Remilda) reszta jak expi to powoli. Co do tych n00bow ja tam wierze w przydatnosc noobow tylko silna reka powinna nimi dowodzic. Wezmy pod uwage to co wyczynia dempah z reszta swoich low leveli. Noobki tez sie moga przydac. Na razie wszyscy napalency wstrzymajcie sie z wojna. Mysle ze najlepszym czasem na jej wywolanie bedzie czerwiec , ci ktorzy teraz nie graja bo maja matury beda mogli w koncu poswiecic swoj czas na tibie. No i to by chyba bylo na tyle. Edit: Kavare jednak nie tak zle expi. |
Cytuj:
@wr00n Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta B) |
Cytuj:
Phi. Ciekawe jakim cudem skoro na swojego chara nie loguje sie juz od jakichs 12 dni. Edit: Aaaa juz wiem o co ci biega. Gdzie expisz wiem od kolegi :D |
Sam o nich mowisz ze malo expia a ty kim jestes na tym servie? nikim.
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Mbaton. |
No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli :p
|
@skramer
Czlowieku ja mam mature wiec malo expie. Mam 52 lvl. Zreszta namowilem moich rli zeby turtaj grali . Na razie gra nas tutaj 6. All 50+ wiec moze zamknij sie i przestan mnie obrazac. Po maturze przyjebie pg to zobaczysz ktory bede mial. Zreszta cala nasza ekipa bedzie miec wysokie levele bo tylko ja i jeszcze jeden ziom piszemy matury w tym roku. Zreszta co ja bede gadac przyjdzie czas to zobaczysz. |
czekam.. ja mam szkole i malo expie :confused:
kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO dobrze ze nie znam twojego nicku :( lepiej dla Ciebie Ed/Ms? Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg :) |
Cytuj:
A teraz... 15:51 You advanced in distance fighting. 70 I zaczynam expić na tej czarodziejskiej Xerenie. =D Zobaczymy co to będzie :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |