![]() |
@Izull
A nie lepiej było stanąc w dp i poczekać, aż sie uspokoi? No nic padles - padles nic na to nie poradzisz, wiec wracaj do odrabiania. @ Usar Ty lepiej wracaj do expa bo Cie przegonie i zonk Xd Co to Antariana to na bank nie jest cheaterem.. |
Cytuj:
[110]: I kill all ur friends a trzy to to, ze oprocz tego lamusa, huntuje mnie jeszcze niejaki Fighter'Devis tez za nic, ale to juz szczegol B) Iridia to zepsuty serwer :P |
@Chris
ciagle czekam na odpowiedz ~~ |
hehe
Może i zepsuty, ale dzięki temu gra tu się zupełnie inaczej i napewno nie jest nudno B).
@Lorth zobaczymy, zobaczymy jak to jeszcze z tobą będzie xD. @Chris Answer plz?-nawet się zrymowało xD. signed: Usar |
Ba no bardzo ciekawie. Idziesz sobie spokojnie z kumplem na hunta, jesz kolacje, gadacie sobie na skype o dupie maryni, wszystko gra, a tu nagle wpada jakiś idiota, który Tibie uważa za swojego Boga i pluje się give eq give eq. Wylewasz na siebie herbate wołasz kumpla, żeby Cie uhał a tamten nadal naparza Cię niemiłosiernie z UE, jakby same sdki po 400 to za mało. W końcu udaję Ci się uciec, dobiegasz do wyjścia a tu co? BOOM Sd Ue Sd i widzisz przecudowny napis You are Dead. Rzeczywiście na nude nie można narzekać B)
|
Cytuj:
-Antarian zabil kumpla od Mejozy, to byl powod dla ktorego szlismy go zabic, dochodzimy do OF'a a tutaj antarian sie wylogowywuje, odchodzimy znowu sie zalogowal strzelam gfb znowu sie wylogowal, no i nagle loguje sie na noob chara i pisze o co chodzi, toż przecież powiedzialem mu jak sie sprawy mają, i dodalem do paymenta troszke za bota. Poprosil o tydzien na zebranie kasy i wbicie poziomu z 59 na 60. Gdy wbil juz owy poziom powiedzial ze moge szykowac runy na niego. Toż loguje sie któregos wieczoru a on sobie polowanko urzadza na ludziach, co mnie oczywiscie bardzo ucieszylo bo nie zmarnowalem nieuzasadnionego zabojstwa! ot co : Nov 20 2006, 23:20:38 CET Killed Antarian at Level 60 ok zlikwidowalem rowniez innego czlowieka ktory napastowal mlode dziewczynki wraz z Antarianem Nov 20 2006, 23:28:21 CET Killed Kakej at Level 40 ok Co do tego bota, napisal cos mw takiego "prosze zostaw mnie, ja tego bota pierwszy raz uzywam, bo sprzatam po wczorajszej imprezie". Cóż za satysfakcjonujace uzasadnienie. Tak wiec Gamemaster Chris idzie sie zajac swoimi sprawami, mam nadzieje ze przyjemnie sie wam czytalo to co opisalem. Nie odpisywalem tak dlugo bo czasowo nie moge grac, ! |
@ GM Chris on Iridia
nie wierze zeby Antarian zabijal kogokolwiek bez powodu, nie jest random'em, ani tez cheater'em. co do imprezy, to faktycznie, mowil mi ze postawil chara na bocie, bo naprawde sprzatal. skonczyl wtedy 21 lat. i slowiem mi wtedy nie wspomnial ze jest jakis problem miedzy nim a Toba. kiedy zapytalem go pozniej za co padl, mowil ze Chris go huntuje za bota i chce 25k. stad moj post. jezeli Antar faktycznie zabil kumpla od Mejozy, to jestem pewien ze: a) mial reason b) zostal zaatakowany abstrachujac od powyzszych, kodeks Hammurabiego od jakiegos czasu nie obowiazuje i mysle ze obaj znamy sposoby na zalatwienie tego typu spraw bez zabijania... i nie czytalo mi sie tego przyjemnie. ___ chce to rozwiazac mozliwie jak najszybciej. jezeli Ty tez tego chcesz to napisze do Ciebie ingame albo pw tutaj.. |
|
15:49 Warning! The murder of Rau Grinakh was not justified.
Rau sie zesrau |
Cytuj:
@Nez- jestem "pomazańcem", Cipsoft mi dal ten znaczek, zeby mnie na forum rozrozniali od zwyklych szarych graczy co do iridiii to Rau padł, kto by sie spodziewał... bo ja nie...! 16:28 Chris'Ronaldo [134]: ostro 16:28 Neztas [122]: ^^ 16:29 Bezok [128]: Rau sie zesrau |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie bo to sie nie rymuje! :,( |
Bezok Bezok mój czarodzieju
Zabij Mewtu, niech nawacha sie kleju. Zrób to dla mnie i dla Iridi calej Niech spier*** do swojej wiochy malej xD Teraz sie rymuje to jak B) ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
''no to sami wbijemy z Izull'em 100lvl i go wypędzimy'' (ironia) |
Jest !
Jeden ze s*****eli padł B).
Był powód? poza tym, że chłopak mocny w gębie jest xD. signed: Usar |
Hihi niezle:D:D Brawo Bez. On jest ostatnim z Arc kogo nie lubilem praktycnzie;p
|
Cytuj:
|
Bezok!! My (Hero) ? xD Jest jakis filmik jak sie zesrau??
@offtopic: mam gazy:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
(plz) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[ironia]Wiedziałem że GM'owi są leniwi z natury [/ironia] Btw. Jak ci się już za chce to wrzuć ten filmik na rapidshare , albo na tibiacams bo chętnie go obejrze bezoka w akcji ;< (zapewne nie tylko ja) @down narkq |
Cytuj:
|
Grzesiu nie wrzucaj tego filmu ! Niech proszą oto Bezoka :p
|
Sorki za wielkiego offtopa ale jestem pod wpływem emocji:
POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D:D:D |
Cytuj:
|
HUASHUASUHA www.rusaki.justgotowned.com xDDD
|
Ruski telegram:
Polacy stop Gratulacje stop Gaz stop Mięso stop xD |
ehh
Rozpętał się spór Anasa z Kohanem.
Może ktos przybliży nam to trochę, bo mi przynajmniej wydawało się, że Kohan i Anas to koledzy. signed: Usar |
Cytuj:
Anas mine tibia best friends tell me coom mine hous and show eq i wanna have scren I show all and Anas kick me in hous. This is Best Tibia Friends?? Anas give all to Aureliuss... Sorry for mine English... W moim wolnym tłumaczeniu to jest tak : Ananas mój najlepszy przyjaciel w tibi , powiedział mi żebym przyszedł do jego domku , pokazał moje eq bo on chce zrobić sobie screen shota. Kiedy wyłożyłem eq ananas wyrzucił mnie z domku. To jest najlepszy przyjaciel ?! Anas dał wszystko Aureliussowi |
...
To akurat wiem mi chodzi o dokładne rozstrzygnięcie tego problemu, bo to co się stało to ponoć skutki tego, że Kohan okłamał ludzi z Pro, że niby miał hacka, a tak naprawde za kasęi runki, które dostał wypłacił się.
btw. chciałbym sie też dowiedzieć czy Chea dalej broni Kohana i chce sciągnać z Anasa all staff. signed: Usar |
Wystarczy przeczytać posty Naro w tamtym temacie.Ja niemam zamiaru się tłumaczyć tutaj z tego nie żałuje tego co zrobiłem żałuje, że dziś musiałem demon helmet i sov oddać kohanowi teraz czekam tylko na to czy już moge spokojnie grać a jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów czemu go okradlem niech pisze na tibi lub priv.Moge tylko powiedzieć,że nigdy nie zabiłem nie wywaliłem ani nie okradłem kogoż bez konkrentego powodu o czym wiele osób dorbze wie
|
Najpierw Rosja teraz Serbia =] Przynajmniej w siate Polska lepsza od Szwedów;)
|
Chealino, Sesulo, Firenze, Huxy i Helun wykonali pierwszego na iridia HoTA !
|
Cytuj:
Historia standartowa , burst arrow i UE z partyzanta jak palilem runki pod piramidami romyslajac jaki to kozak ze mnie i jak to kolezke przegonilem o 2 lvl grajac cala noc.......i Dec 01 2006, 17:45:19 CET Killed at Level 57 by Mewtu ....ale to nie koniec .... Mewtu [112]:15 k (3 bp SDs) or hunted --- magia slow co ?:) ja: no have so ... Mewtu [112]: die again... Kolezka pozyczyl troszke,zaplacilem...a i oczywiscie powodem bylo rzekome Macro .... Wolalbym dac 3 razy tyle na skalde jakas zeby ktos zrobil cos..... eee...po co ja to gadam............. |
Addon Items Pricelist
Dla tych, którzy nie wiedzą - wczoraj został zrobiony Price list itemów potrzebnych do różnych addonów.
Myślę, że będzie przydatny, są tam uwzględnione itemki dość często spotykane oraz te rzadsze;]. Ceny zdaje mi się, że przystępne jak na nasze realia:). signed: Usar |
Cytuj:
Ja 47 druid ty 57 sorcek chyba i moj kumpel 65 sorcek my po sd on ue kazdy na sobie ss mai Mewtu pada, tylko trzeba go znalezc w takiej miejscowie zeby stal nieruchomo. Jezeli sie zgodzisz pisz. |
Cytuj:
Jakby byl bez manashielda (I jakiegos uh bota) to eventualnie mort hurem, ale po takiej akcji niezaleznie od rezultatu macie pozmiatane. Co do tej price listy... trzeba by tam sporo poprawic, a i tak mlao kto sie przejmie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |