![]() |
Ponieważ z Morgany jest Fletcher, dzięki któremu masz wolne trolle oraz ja, który dostarczam tą informację. :)
|
Zobaczcie sobie:
http://img105.imageshack.us/img105/9...ahahhaavq4.png przed chwila dostalem bana stojac w miescie! on chyba zwariowal i jest zabawny. Zapytal sie mnie co znaczy "1 - 0" w moim commencie na tibia.com, ja odpowiedzialem : "hummm secret?" i patrze zielone gwaizdki po chwili. buahahahhahahahahahhahaha zaaaaaaaalosne. :DD zreszta po tym incydencie skoncze z Tibia :-) to bylo zabawne. Piękny przykład bana niesprawiedliwego :-0 ahhahaha (dzialo sie to na oczach osob parunastu) zreszta niech robi co chce :-) juz mnie to nie obchodzi. ^^ Wicie co, do tej pory kazdy botter byl przeze mnie raportowany, 0 ODPOWIEDZI NIGDY! A ja dostaje bana za bot'a... paradoks. Zreszta koncze gre, niesprawiedliwy ban + zjeba*a opinia teraz - nie ma sensu gry. Zycze wam powodzenia w grze i uwazajcie na tego GM'a nick podam pozniej jak zedytuje posta, bo teraz nie mam czasu :-) @EDIT GM ZANEROS Neros Luinfaroth pozdrawiam go. |
@up
Myśle że to była zwykła ludzka złośliwość GM-a. A tak ogólnie to po tym co zobaczyłem w tym poście bede pamiętał żeby być uprzejmym dla GM-ów:] A jeżeli masz PACC to ja na twoim miejscu bym się zdenerwował... bardzo,bardzo i bym próbował coś z tym zrobić bezpośrednio u CIP-ów. |
Ja bym napisał jakiś raport czy coś na gm-a bo aż żal dupe ściska X(
|
Ja napewno bym tak tego nie zostawial, nie pozwol zeby jakis ***** GM banowal Cie za nic. Jezeli chodzi Ci o opinie graczy to u mnie jak najbardziej jej nie straciles, wrecz przeciwnie, wiadomo ze rownie dobrze mozesz klamac ale mojego szacunku i tak nie stracisz. Ale zrobic cos z tym musisz...
edit: zle mnie zrozumiales, chcialem tylko wyjasnic ze rownie dobrze mozna wierzyc Tobie jak i GM'owi, ja wcale nie powiedzialem ze klamiesz wrecz przeciwnie, uwazam ze zostales zbanowany za nic |
Cytuj:
zobaczcie kiedy zalozylem temat - pare minut po banie, jakbym botowal i nie bylo by mnie przy kompie to bym moze za x czasu zobaczyl, ale ja bylem przy kompie i wszystko widzialem na wlasne oczy. :-) dzieki. :)) czy moze mi ktos podac email do cipsoft? bo [email protected] - nie odpowiadaja na nic, kiedys probowalem. @edit, mam juz [email protected] :-) |
Coś się zmieniło w polityce Cipsoftu, kiedyś nie zbanowali 26lvla, ktory przez 15 minut nie odpisywal na ratach, a teraz banują kogos, kto stoi w city :| Cóż współczuję ale na Twoim miejscu nie zostawiłbym tego tak!
|
Cytuj:
@edit Opowiem wam coś co miało miejsce na Morganie... (końcówki nie widziałem, dowiedziałem sie po sprawie) Był gracz o nicku Auross (69 lvl)... Afkował na bocie i po interwencji Fletchera dostał bana na miesiąc. Kiedy wrócił, dalej botował, sam nam to oznajmił, a Fletcher robił swoje dalej. Pewnego dnia staliśmy we 3 w banku (ja, Colin i Slentose). Nagle wparował Auross, żeby zdeponować kasę. Fletcher napisał "ide zajac trolle' i ruszył. Z tego co potem słyszałem ścigali sie do mostku dla PACC. Koło niego Auross skusił sqm w górę i Fletcher znacznie go wyprzedził. Jedyne co Auross zdążył napisać, to zaraz tam wracam po czym poszedł w strone Gatekeepera (?) Cały czas był raportowany. W pewnym momencie koło Fletchera pojawił się GM Neros on Morgana. Kiedy zobaczył, że jest ok zniknął. Po chwili Colino ujrzał w konsoli tekst Cytuj:
Chciałbym dodać, że w tamtym momencie Auross nie był afk... I coś myślę, że nie botował. |
Bardzo, ale to bardzo niesprawiedliwe nie wiem czy on sam może coś z tym zrobić mój kolega też dostał niesprawiedliwie bana ale po 3 dniach mu cofnęli, ale nie wiem czy on coś w tej sprawie robił czy CI na górze się opamiętali.
|
Taki motd mi się dziś trafił zaraz po obejrzeniu twojego przypadku:
http://img146.imageshack.us/img146/7897/motdnq8.jpg ;( Sam mam bana lecz przez własną I GMa głupotę któremu zamiast coś sprawdzić, pomyśleć to wolał od razu wsadzić bana. Kiedy GM jest potrzebny to go nie ma, kiedy nie jest to się znikąd pojawia... praca GMów (oceniając ogół) - 3/10 4 dzień czekam na odpowiedź na mój complain... zrobiłem nową postać na innym accouncie, pogawędziłem z GMką (ach te moje wdzięki ;P)by się tym zajęła i z 30 stało się 7 dni =) |
poczuli się jak bogowie X( takich GM powiano się traktować jak sędziego z meczu Polska - Austria.
Jeszcze ani razu nie dostałem bana lecz dziewczyna tak. Nawet nie pamiętam za co?? |
Ehhh ... Siedzą sobie na GM Island i pogrywają w ruletkę ... :p
Na kogo wypadnie to ten ban ... :D Inni stoją parzy automatach owocówkach i co jakiś czas Jackpoint (dokument) się trafi jakiś dziwny ... Albo jak wylosują 3x golden key to się pojawia gdzieś na świecie! 3x 7 i otwiera się skarbiec i trafiają w najazdy ... Tak wiem SPAM rozpędziłem się ... Swego czasu też dostałem na gwiazdę prezent "Hacking" ban 30 dni :baby: Ale ... To było dawno temu ... |
@Tocallo:
Złamałeś zasady i zostałeś ukarany. Nie widzę w tym nic dziwnego. |
@up
Że co zrobił??Złamał zasady??A powiedz mi gdzie jest napisane że nie wolno odpisywać do GM-a "hummm secret?"!!!!!!!!!!!Pomyśl zanim coś napiszesz!!! |
Tocallo
Hmm... Nie raz już słyszałem o niesprawiedliwych banach... Ale twój jest co najmniej głupi... Nie mam pytań, żeby GM był aż tak głupi/naiwnny. Jestem pewien w 100% (jak większość forum =P) że jesteś niewinny. I mam do Ciebie prośbe... PISZ ODWOŁANIE, nie może tak być żeby koleś co rzeczywiście boci dostał bana, a porządny gracz stojąc w mieście dostał go za free... Ps. Powiem wam jedno, pod względem banów Cipsoft jest beznadziejny... Ile razy raportowałem bottera dostałem 1 odpowiedz... I nie dostał on bana... Więc w końcu przeprowadziłem test (na mainie, ale nie ma to znaczenia =P). Wbiłem 13 lvl i pisałem na trade "Sell PACC'' (za to grozi ban na 7 dni) i mój kumpel zraportował bottera co bocił na rotach... Jaka reakcja GM? Mój char za "buy pacc'' - banished, botter bocił dalej... Brak słów... Pozdrawiam =] |
Cytuj:
Raporty do gm wyglądają zupełnie inaczej - gm musi być online na Twoim świecie kiedy masz otwarte okno, by go zobaczyć... |
Cytuj:
pokaz mi gdzie zlamalem zasady. cip odpisal ;o http://img143.imageshack.us/img143/9716/reasonsw5.png no to poczekamy - zobaczymy :-) |
Dobra a czemu mamy wierzyć Tacoli na słowo, równie dobrze GM może mieć rację ... Nie był z nas (chyba) nikt przy tym i tylko w tym temacie. Dostała bana, każdy prędzej słusznie lub też nie go dostaje ... ŻYCIE ... zwane Tibia!!
|
Wlasnie o tym mowilem, kwestia zaufania.
zauwazyl ktos? ;p http://img360.imageshack.us/img360/9...lahblahml1.png |
Cytuj:
Poza tym CM przyznal mi racje i ban zostal skasowany: http://img143.imageshack.us/img143/9...iecbanaje1.png http://img137.imageshack.us/img137/5452/koniecwq6.png Cip sie opamietal :o Mam nadzieje ze moja reputacja nie ucierpiala. @down wiesz, ten GM teraz bedzie uporczywie na mnie polowal ^^ sam nie wiem, odwolali... To nie bylo fajne widzac czerwony napis na caly swiat: Tocallo Herodes banned... bla bla |
I dalej masz zamiar skonczyc z gra? ;)
No ale nie masz nic na sumieniu (chociaz nigdy nic nie wiadomo ^^) wiec czemu masz konczyc? Graj byle bys z gra nie przesadzal ;) Rozumiem ale zobaczysz, za jakies 2-3 dni bedziesz sie z tego smial, przynajmniej masz co opowiadac dzieciom ;p @down: ale "skoncz" w polaczeniu z "prosze" daje neutralny efekt ;) |
2x Up.
Więc nie oskarżam cię o to iż piszesz nie prawdę, Ale nie znając ani cię, ani GM byłem i raczej zawsze będę po "ich" stronie, gdyż powinni oni podejmować decyzję bezbłędne, czego niestety nie da się uniknąc gdyż są tylko ludźmi. Bo kary dawane na konta powinny być ewidentnie podyktowane złamaniem regulaminu gry, a nie dawane za domysły ... I nie pisz skończ, bo to takie jakieś niejakieś :). Co do nicku nie umiałem sobie przypomnieć jak pisałem odpowiedź i odmieniłem jak odmieniłem, wiedząc iż jest coś z nim nie tak ... Ale iż wychodziłem to już go nie poprawiłem :) ... Ale czy to aż tak wielka zbrodnia ?? Taaa ... BANA mu :D :P Żarcik OFC :) |
18 lipca 2008 roku gracz [CHAR]Alucard Wielki[/CHAR] zobaczył na ekranie taki komunikat:
19:57 You advanced in fist fighting. Był to awans na 31 poziom umiejętności, przez co jest obecnie absolutnym liderem jeśli chodzi o Rookgaard. |
Cip to chyba jednak solidna firma, dzisiaj przyznano mi rekompensatę niesprawiedliwego bana:
http://img168.imageshack.us/img168/8...ensacjabc2.png http://img355.imageshack.us/img355/4...ensata2ak0.png |
wow ja tez chce byc zbanowany za nic xd
|
News:
Zanera przeżywa odrodzenie. Dzisiaj z moją pomocą GM Zaneros zbanował około 20 osób, ( raty al dee, raty pod miastem, poison cave, bear cave). GM jednoczesnie przyznal sie do bledu, ze mnie zbanowal, zle zinterpretowal moj comment, zreszta mniejsza z tym. Musze przyznac ze odpowiedzial na moj kazdy raport i kazdy dostal bana (: niestety nie mial czasu na screena ):, ale na potwierdzenie podam kilka nickow (nie pamietam wszystkich), pre razy musialem loga dac i przepadlo niestety ;/ [CHAR]Balrok Celestial[/CHAR] [CHAR]Arialdaos Rodesine[/CHAR] [CHAR]Ihosa Jovo[/CHAR] [CHAR]Hade Aladhorasi [/CHAR] [CHAR]Chacon Celestial [/CHAR] [CHAR]Baffer Cell[/CHAR] [CHAR]Daur Abny[/CHAR] i chociaż 1 fota: :P http://img301.imageshack.us/img301/2026/rozmowarw6.png No dobra jeszcze ;p : http://img296.imageshack.us/img296/3393/hellowo1.png http://img186.imageshack.us/img186/2327/hello2oc2.png Widzicie, oplaca sie uzywac ctrl+r :-) @2down Nie mam, jedna osoba na servie kupuje wszystkie mh i ma ich juz 500 (pokazywala panna na trade) i nie chce sprzedac ;/ nigdy nie zdaze kupic zadnych mh bo ta panna szybsza ;/ |
[forum]
News
Jakby ktoś jeszcze nie zauważył, to nowym moderatorem TR został Tompior. Może zmniejszy się ilość niepotrzebnych tematów. |
Dnia 19.08.2008 gracz [CHAR]Kano Nako[/CHAR] z Berylii jako drugi wbił 31 poziom władania pięściami. Jest obecnie ex liderem wraz z Alucardem Wielkim.
([CHAR]Alucard Wielki[/CHAR]) Dnia 20.08.2008 gracz [CHAR]Cezet Knight[/CHAR] osiągnął 70 poziom doświadczenia na Rookgaardzie. Dnia 22.08.2008 gracz [CHAR]Colin Fletcher[/CHAR] z Morgany zebrał 1kk gp na Rookgaardzie. Całą kase trzymam ja ;) Dnia 22.08.2008 gracz [CHAR]Colin Fletcher[/CHAR] osiągnął 80 poziom doświadczenia na Rookgaardzie. Dnia 27.08.2008 gracz [CHAR]Ston Flin[/CHAR] osiągnął 70 poziom doświadczenia na Rookgaardzie. |
Hiho!
29.07.2008 mój friend [CHAR]Rookero de'Master[/CHAR] wbił okrągły 70 level na Rooku. Gratuluję! Albo taki przypięty: W ostatnim czasie wyglebiły się dwa z trzech największych botów Tenebry, a mianowicie [CHAR]Gala Ebbedron[/CHAR] (na 98 lvlu) i [CHAR]Filho de Rookgaard[/CHAR] (na 83 lvlu). Gratulujemy im botów, a tym drugim trapów. @down Miało być co 5 lvli... Pozdrawiam |
News
Death Shig z Hiberny wbił 94 level! Nic tylko napisać GZ ;D |
Hiho!
Nowinka levelowa: [CHAR]Kano Nako[/CHAR] z Berylii osiągnął 85 poziom doświadczenia. Nowinka techniczna: [CHAR]Wojownik Xiaolin[/CHAR] zniknął z listy graczy tibia.com Gratuluję awansu i deleta! Pozdrawiam |
News
Jak donosi hunted.pl ojcu min. rookgaardu (CM Knightmare) stukneło już 5 lat pracy w Cipsofcie. Z mojej strony życze wszystkiego najlepszego i dalszej owocnej pracy. Ps. Chcesz wiedziać więcej czytaj na hunted.pl =P Pozdrawiam =] |
Mini News:
Przeglądając forum sprawdzałem postać Maxpixela (taki nawyk, lookam kto jaki lvl ma jak nie ma zapisanego w sygnaturece) i na tibia.com widze: Zimmer Astral Banished: until Sep 20 2008, 09:04:26 CEST because of hacking Czyżby Pixelek hackował? Może nam to wyjaśni ?;P |
Gracz o nicku Eldryzif z Calmery został zabity na 72 levelu przez cave rata podczas testowania hitów trapa
http://img530.imageshack.us/img530/2825/uo0027sr1.jpg |
wielkie GZ dla niego! :cup:
|
Lag, czy przez nieuwagę? Bo na 1 turę raczej nie mogłyby mu zabrać 100% hp. Ale i tak mam nadzieję, że go to nie zniechęci i dalej będzie sprawdzał potęgę rookowych potworów... ;) Gratulacje Eldryzif.
|
Skoro on dostał takie combo na ratach, to mam szczeście, że ja przeżyłem swoją próbę... Dzięki, że mnie uświadomiłeś zanim nie zszedłem na hita \o/.
|
Cytuj:
W sobote planuję popracować troszkę nad Mino Hell, nawet jak padnę to nic mi nie będzie, ta postać nie była i nie będzie wartościowa. ;) |
Eh..
Hellades botter jakich mało wbił 100 lv na Hibernie Tuż za nim 99 lv Death Shig |
Cytuj:
Trochę późno ... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |