Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

gyagen 24-02-2008 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1919119)
Jeśli chcesz oglądać delikatne panienki, które przewracają się gdy ktoś ich lekko dotknie, to oglądaj sobie niektóre mecze Serie A. W lidze angielskiej jest twarda walka i każdy o tym wie. Gra w piłkę nożną wiąże się z takimi konsekwencjami i jestem pewien, że każdy piłkarz sobie zdaje z tego sprawę. Eduardo też o tym na 100% wiedział. Zresztą nie on pierwszy, ani nie ostatni złapał taką niefajną kontuzje.

Mecz walki a mecz rzeźników to co innego. Popatrz na minę Taylora po tym co zrobił i pomyśl sobie co o nim byś myślał gdyby tam leżał Runejek, Krytynka czy inny diabełeq

Colo_2006 24-02-2008 11:21

Ale nie lezy ^^ Lecz musze przyznac tobie racje bo po tej akcji mna wstrzasnelo.

Mumin121 24-02-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1919501)
Kiedyś widziałem zdjęcie Dave'a Busta z nogą złożoną niemal o 90 stopni... Takie zagrania na pewno nie mogą być w stu procentach przypadkowe. Taylor wykazał tym zagraniem raczej znikome zainteresowanie piłką. Zresztą popatrzcie sobie na minę skurwysyna, kiedy Eduardo zwijał się z bólu: http://pl.youtube.com/watch?v=hTCc11SSa2U

Po obejrzeniu filmiku nasuwa się jedno słowo: Skurwysyn.
Teraz to już nie wątpie, to było po całości specjalnie i gdy widze Eduardo zwijającego się z bólu to aż...

Capality 24-02-2008 12:42

Czy jemu prawie nogę oderwało? Bo tak widzę jakby miał oderwaną lekko stopę :/

Colo_2006 24-02-2008 12:55

Otwarte zlamanie, kosc przebila skora bodajże. Trzeb sie modlic teraz by wrocil do gry biedak ;/ A Taylora to bym za jaja powiesil.

Calen Futh 24-02-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1919620)
Mecz walki a mecz rzeźników to co innego. Popatrz na minę Taylora po tym co zrobił i pomyśl sobie co o nim byś myślał gdyby tam leżał Runejek, Krytynka czy inny diabełeq

Ja tam nie mówię, że mają się zabijać w każdym meczu, ale przy ostrej grze w Premier League coś takiego jak z tym Eduardo może mieć miejsce raz na czas. A co do tego co bym sądził gdyby chodziło o kogoś z Manyoo? Zapewne to samo co teraz czują fani Arsenalu. A fani Arsenalu by zachowywali sie tak jak ja teraz. Życie.

Colo_2006 24-02-2008 13:24

Przypomina mi sie mecz Chelsea jak stracili 2 bramkarzy, a przy tym powazna kontuzja Petra Čecha.

Smetana 24-02-2008 13:50

Twarda gra nie polega na wchodzeniu prostą nogą w środek goleni pod kątem prostym, która jeszcze ma punkt oparcia na ziemi, bo to się na 99% kończy poważnym złamaniem. Twarda gra to walka, przepychanie się, wślizgi też, ale nie w takim stylu.

Duch Niespokojny 24-02-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1919910)
Ja tam nie mówię, że mają się zabijać w każdym meczu, ale przy ostrej grze w Premier League coś takiego jak z tym Eduardo może mieć miejsce raz na czas. A co do tego co bym sądził gdyby chodziło o kogoś z Manyoo? Zapewne to samo co teraz czują fani Arsenalu. A fani Arsenalu by zachowywali sie tak jak ja teraz. Życie.

Jeżeli przy osądzaniu tej sytuacji kierujesz się tym, że ofiarą padł akurat zawodnik Arsenalu a nie Man U, to, eufemistycznie mówiąc, musi być coś z tobą nie tak. Dodajmy jeszcze, że Eduardo to czołowy napastnik reprezentacji Chorwacji - jednego z naszych rywali na Euro 2008 i już Taylor w twoich oczach zasłużył pewnie na nagrodę?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1919910)
A fani Arsenalu by zachowywali sie tak jak ja teraz.

Gdybym był fanem jakiejkolwiek innej drużyny, to nadal uważałbym, że Taylorowi należy się dożywotnia dyskwalifikacja.

Calen Futh 24-02-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1920200)
Jeżeli przy osądzaniu tej sytuacji kierujesz się tym, że ofiarą padł akurat zawodnik Arsenalu a nie Man U, to, eufemistycznie mówiąc, musi być coś z tobą nie tak. Dodajmy jeszcze, że Eduardo to czołowy napastnik reprezentacji Chorwacji - jednego z naszych rywali na Euro 2008 i już Taylor w twoich oczach zasłużył pewnie na nagrodę?

Co jest ze mną nie tak? Że nie płacze dlatego, że koleś złapał kontuzje? No darujmy. Przecież nie on jeden został kontuzjowany. Co do tego czy jeśli byłby to gracz Manyoo a nie Arsenalu to bardziej bym sie martwił- Tak. Oczywiście. Możesz mówić, że jestem dziwny. Nie mówię, że Taylor zasługuje na nagrodę, ale też nie powiedziałem, że dobrze sie stało Eduardo. Po prostu się tym tak nie przejmuje.

Cytuj:

Gdybym był fanem jakiejkolwiek innej drużyny, to nadal uważałbym, że Taylorowi należy się dożywotnia dyskwalifikacja.
A dlaczego? Jak dla mnie to powinien dalej grać. Nawet Boss Arsenalu tak stwierdził.

Ditto 24-02-2008 15:36

Manchester United 5:1 Newcastle United

Pięknie : d Raz, dwa, trzy, na co czekamy? Chłopcy jadymy! Jadymy raz, dwa, trzy!

Raul 24-02-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1920248)
Co jest ze mną nie tak? Że nie płacze dlatego, że koleś złapał kontuzje? No darujmy. Przecież nie on jeden został kontuzjowany. Co do tego czy jeśli byłby to gracz Manyoo a nie Arsenalu to bardziej bym sie martwił- Tak. Oczywiście.

Mam identyczne odczucia, jak Ty (tylko zmienić nazwę klubu).

Duch Niespokojny 24-02-2008 17:02

Cytuj:

Co jest ze mną nie tak? Że nie płacze dlatego, że koleś złapał kontuzje?

To, że nie potrafisz choć na chwilę wznieść się w swoim rozumowaniu ponad poziom "my kontra oni". Innymi słowy, wyznajesz filozofię Kalego.
Cytuj:

A dlaczego?

Dlatego, że jego głupota stanowi zagrożenie dla innych piłkarzy.

Yoh Asakura 24-02-2008 18:47

A propos Taylora - http://pl.youtube.com/watch?v=HbzAKOu3Wsw Sami oceńcie, czy interesowała go piłka, czy zrobił to specjalnie.

Maggic 24-02-2008 18:56

Może by przyćmić już trochę sprawę Eduardo...

Tottenham 1-1 Chelsea 90'

Meczyk nawet ciekawy, zobaczymy jak dogrywka :D

Calen Futh 24-02-2008 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1920520)
Dlatego, że jego głupota stanowi zagrożenie dla innych piłkarzy.

Przecież pierwszy raz mu sie tak zdarzyło.

@Maggic: Oj, Tottenham szaleje xd Najpierw ograł Arsenal, teraz chyba przyszła kolej na Chlesea.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez livescore
ET Tottenham H. 2 - 1 Chelsea

Ciekawe czy Chelsea wyrówna xd

Xendriel 24-02-2008 19:15

No powinna przecież Grant oszczędzał najlepszych zawodników na ten arcyważny mecz nie wystawiając ich w lidze mistrzów :p

Slay 24-02-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1920730)
A propos Taylora - http://pl.youtube.com/watch?v=HbzAKOu3Wsw Sami oceńcie, czy interesowała go piłka, czy zrobił to specjalnie.

Oczywiscie, ze interesowala go tylko i wylacznie pilka.

Xendriel 24-02-2008 19:58

no niby tak przyglądając sie widać ze gdy jego noga styka sie z nogą Eduardo w tym miejscu była piłka przed wślizgiem ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie zdążył wycofać nogi czy nie chciał?

Dark Sven 24-02-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 1920931)
no niby tak przyglądając sie widać ze gdy jego noga styka sie z nogą Eduardo w tym miejscu była piłka przed wślizgiem ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie zdążył wycofać nogi czy nie chciał?

Pewno, że chciał. Nie widzisz tej tabliczki " <<<---Rozpierdol mi nogę"?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36.