![]() |
|
Vrell niezle umiejetnosci w poslugiwaniu sie jezykiem angielskim :)
|
Cytuj:
A tak btw to sir slaviax byl strasznie oburzony "Morda" jak powiedzialem mu ze niedlugo padnie od invi :) i powiedzial zebym sie zamknol - wiem prawda boli :/ |
@Viking
BORZE CO ON ROBI XDDDDDDDDDDDDDDD @vrell mondrze piszerz belfaw dedniesh dzis padlo arcow siedmiu i dwuch suporteruf poleglo zrobila sie niezla awantura viking dla nitza ciagnol knura :cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Prosze o odp. co to znaczy?bez pytań plx :] z góry thx
• In memory of Freexy 1989 - 27.VIII.2007 R.I.P dear friend. |
Cytuj:
Wyprzedając Twoje pytanie "Jakie?" które na pewno byś zadał otóż proszę Wystawił cały anni team, o dziwo gdy wbiliśmy 1h przed save'm (gdy normalnie jest 3-4 memberow Invincible online) było ich 12? Potem wykręcał się, że on tak wcześnie nie może, bo jego drugi owner mieszka w Anglii, że matka mu klawiaturę zabrała a jak już wczoraj był w Arc to sie wszystkiego wyparł na gc. Powiedziałem Firenze o wszystkim, on powiedział że będzie go obserwował, a ja zamknąłem mordę. O dziwo nie myliłem się, bo gdy w nocy dobijałem 103 wbił Pan X i kulturalnie na gc zapytał "CZY NAS NIE POPIERDOLIŁO Z INVOWANIEM XOLEANCE?", bo to asslicker, był w ottomens i cop i na pewno będzie sypał - co jak by nie patrzeć przelało szalę goryczy; telefon do Pawła, chwila jego marudzenia, że go budzę o 3 w nocy, ale 'ok' wbił wywalił i poszedł spać dalej. Mam nadzieję, że choć trochę sprawa się wyjaśniła, a mojego ukochanego Kreleta przepraszam za nie używanie n00bish style, ale poprostu nie mam na to humoru. F~ |
Xole i wojna ahahhahaha on wysypal artharunom ze jestem dili i mnie zdedzili jak mialem 8 lew;/;//;/
|
Vrell ma uber inglish skill
|
nie każdy ma taki jak WY
|
few gg znakiznakiznaki
|
Cytuj:
|
@Feav
Skończ z tym anni wbiłeś sobie do głowy , że on wystawił ten team nie mając żadnych dowodów , a ja wiem kto to zrobił , więc sorry , ale już cii i po pierwsze na czas anni nie był online , bo nie mógł a ta historyjka o klawiaturze jest prawdą , CoP i Ottomens to już inna bajka był w każdej gildii po 5 min dla zabawy , jeżeli taki z niego szpieg to dlaczego ściga go cały Texel i połowa Inv i dostaje hunty cały czas ;) , ja wiem kto to powiedział Feav z tym asslicker i spy , bo widziałem , plotki robią swoje zresztą jak tak uważasz pogadaj z Mor'Grimmem i spytaj o niego , przyjebałeś się do Xol~ po tym anni , i ubzdurałeś sobie różne rzeczy + Thalic gadający głupoty na gc nic nie wiedząc ... a Thalic dlaczego tak gadał moge ci wytłumaczyć na pm . @Riper Powiem tylko jedno żal na twój temat szkoda się wypowiadać . @Feav Jeszcze jedno jak on mógł was wystawić z Anni jeżeli nie przyszedł na niego nawet to co w 3 chcieliście zrobić ? a chyba Inv~ chodziło by o zabicie was , ja pierdole kończe ta dyskusje na ten temat , bo plotki zrobiły swoje . |
@ up
To ze 'wystawil' anni team (niewazne czy to prawda) to lepszy powod niz Twoj ... Jakby byl szpiegiem to wiadomo ze texel etc. scigali by go na pokaz. Whatever nie wiem czy byl szpiegiem wiec sie nie wypowiadam. |
o muj borze o muj borze
few jest dzisiaj nie w chumorze |
Cytuj:
@Xole z tego co wiem ściga go dość dużo osób i raczej nie na pokaz bo pz sobie jakoś niechce zrobić i przeważnie siedzi w depo/domku/innym pz a więc wg mnie nie jest szpiegiem tyle z mojej strony co do jego pobytu w arc to nie wiem co o tym sądzić gdyż nie znam sytuacji panującej w arc a niechce się opierać na tym co widzę na forum :D bo część to bzdury wyssane z palca |
Co do Xole jest zaganiara byl i bedzie i kto ma wiedziec to wie o tym za starych dobrych czasow pekowal ile wlezie kozaczyl i grozil niewinnym ludzia teraz gdyz role sie odwrocily zmienia strony ?wiedzialem ze tak zrobi..Pierdol**y ASSLICKER WYPIERD***J Z TEGO SERVA PSIE..
co do Arc ale daliscie dzis dupy i musze powiedziec wam ze jestescie kretynami ci co poszli w 8 na huxyego ;/;/ wiecej noobow do Arc prosimy Blz. no keal.blz |
cicho. dzielni byli a yooshimi prawie mewta rozpierdaczyl bolcem. nie widziales?
lepiej bys zrobil rusku Tyyy... =p |
http://img527.imageshack.us/my.php?i...ict1596ac5.jpg
Meeting RL z Neztasem xDDD Pozdro od kucharza _/ |
czemu oni robili paralyze na mewtu jak bylo ich tylko 3 ^.- ?
@up czy to banan? |
@rosjaninn
Jak myslisz ze w 8 poszlismy zabic huxiego to powiedz mi kto tu jest debilem. Nazgul sie zlozyl na wrl i kash chcial wziasc loota ... huxy tam biegal wiec wiecej nas przyszlo i czekalismy az osoby bedace na vencie logna, ale przylecial mewtu i akcja sie troche przeniosla , oni zrobili masslog, my padlismy i co tu duzo mowic. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |
|