![]() |
|
Cytuj:
A takich zdjęć w necie jest multum :] Topic@ Nie lubię gołych piersi : < |
Cytuj:
Cytuj:
@Ontop Negima nowy chapter. Ukryty tekst:
|
Wie ktoś ile na ile tomów Death Note zostało wydane w Polsce?
|
Jakies anime podobne do elfen lied proszę ;>
|
Cytuj:
|
Coś podobnego do Elfien Lied? Nie bardzo potrafię coś takiego znaleźć, ale myśle że Higurashi no naku koro ni i druga seria tego anime spodoba ci się. W każdym razie znajdziesz tam i masakre i ryjące psychike zwroty akcji. A opening 1 serii to normalnie perełka. Mi po plecach ciary przechodziły jak tego słuchałem
@Otakuma: A po co ci wiedza ile tomików DN wyszło? Nipah! Corgar Frizz |
Witam
Okazalo sie, ze mam laptop, co wiec daje mi 14 dni wolnego czasu.Chcialbym go poswiecic na dokonczenie ~Melancholi , a po tym chcem obejrzec jakas fajna komedie, zeby bylo no zabawne, dobra fabula/ watek romantyczny tez wchodzi w gre.Cos podobnego do Kanona, lub Clannad - tu warto dodac, ze druga seria jest po prostu cudowna x) Polecacie cos? |
A no jeśli teraz oglądasz melancholie haruhi to po tym obejrzyj sobie Lucky stara który bądź co nie bądź w komiczny sposób parodiuje melancholie jak i parę innych anime ;p
|
2 godziny wolnego w pracy teraz - przejże całą listę anime na anime-planet.com i pozaznaczam każde widziałem/chce/nie. :D
|
@Do serii podobnej do EL
Higurashi i podobno Gantz. @Up Maniak! :D @Topic Moglby ktos udostepnic OSTa z Jigoku Shoujo?;) |
Cytuj:
|
Gdybym miał coś kupić zastanawiałbym się nad Kodomo no Jikan.
|
A tam manga.... lepiej na półce by wyglądał Guren MK2 albo Lancelot z Code Geass. Kiedyś sobie kupię takie figurki. Tylko dolar musi trochę spaść bo teraz wychodzi kosmiczna cena....
Nipah! Corgar Frizz |
Ulalal chapterek Naurto nowy zapowiada się nieźle.
Czytasz na własną odpowiedzialność :D Ukryty tekst:
Nie wyrobie do piątku na chapter!! @down Ja nigdy nie wyrabiam do wyjścia chaptera i czytam spoilery :D Anime Bleach / Naruto mimo że wiem co będzie oglądam dla przyjemności, nareszcie Bleach ma coś do pokazania Ukryty tekst:
Zanim wychodzi japoński Shonen, to zawsze chińskiego skądś dorwę, cóż języka nie panimaję, ale chociaż pooglądam :D |
Skąd ty wzięłęś 423 chapter naruto? Czy czytałeś jakiegoś spoilera?
EDIT. Też już znalazłem ;p Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
a ja zabieram sie za rawa nowego bleacha [anime] |
Cytuj:
|
May contains Bleach 192 spoilers
Ukryty tekst:
|
Skoro spoilujemy... ; P
Clannad AS 04 Ukryty tekst:
|
3K postow w temacie ;-)