Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Zalgadis 27-10-2008 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2312632)
Tak jakby było się czym chwalić... Widziałem lepsze.

Umcubumcuparabumcu

Edit
Setna strona FTW.

Wiesz, ja nie nazywam się maniakiem, po prostu Love Hina jest moją ulubioną mangą z bardzo wąskiej gromady przeczytanych, tak więc kupiłem sobie 1 tomik ;p.
A takich zdjęć w necie jest multum :]

Topic@
Nie lubię gołych piersi : <

Quezacoatl 27-10-2008 14:37

Cytuj:

Wiesz, ja nie nazywam się maniakiem, po prostu Love Hina jest moją ulubioną mangą z bardzo wąskiej gromady przeczytanych, tak więc kupiłem sobie 1 tomik ;p.
A takich zdjęć w necie jest multum
Widać, nie masz takiego zamiłowania jak co po niektórzy.

Cytuj:

@co do ecchi/shounen
to Jeszce zależny jest wiek...
bo osoba starsza po "przeżyciach" jak np: Qras wybierze shounen, bo ecchi już go tak nie kreci bo miał juz tym kontakt w RL,
a z ecchi jest na odwrót (...)
Polemizowałbym. Czasem z seksu nie dostaniesz tego czego szukasz w ehh... innych miejscach...

@Ontop
Negima nowy chapter.
Ukryty tekst:
Wreszcie dowiadujemy się jak Rakan został członkiem "crimson wing", ale tak jak sami stwierdzili, to nie wiele daje. Poza tym, że Fate był z nimi w tamtych czasach.

Otakuma 27-10-2008 16:47

Wie ktoś ile na ile tomów Death Note zostało wydane w Polsce?

Badon 27-10-2008 17:01

Jakies anime podobne do elfen lied proszę ;>

Rayza 27-10-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2313066)
Wie ktoś ile na ile tomów Death Note zostało wydane w Polsce?

od 11.10.08 będzie 7 .[śmierć L'a]

Corgar Frizz 27-10-2008 17:45

Coś podobnego do Elfien Lied? Nie bardzo potrafię coś takiego znaleźć, ale myśle że Higurashi no naku koro ni i druga seria tego anime spodoba ci się. W każdym razie znajdziesz tam i masakre i ryjące psychike zwroty akcji. A opening 1 serii to normalnie perełka. Mi po plecach ciary przechodziły jak tego słuchałem

@Otakuma: A po co ci wiedza ile tomików DN wyszło?

Nipah!
Corgar Frizz

Serious Sam 28-10-2008 12:17

Witam

Okazalo sie, ze mam laptop, co wiec daje mi 14 dni wolnego czasu.Chcialbym go poswiecic na dokonczenie ~Melancholi , a po tym chcem obejrzec jakas fajna komedie, zeby bylo no zabawne, dobra fabula/ watek romantyczny tez wchodzi w gre.Cos podobnego do Kanona, lub Clannad - tu warto dodac, ze druga seria jest po prostu cudowna x) Polecacie cos?

Hazuma 28-10-2008 12:27

A no jeśli teraz oglądasz melancholie haruhi to po tym obejrzyj sobie Lucky stara który bądź co nie bądź w komiczny sposób parodiuje melancholie jak i parę innych anime ;p

DDoS 28-10-2008 13:24

2 godziny wolnego w pracy teraz - przejże całą listę anime na anime-planet.com i pozaznaczam każde widziałem/chce/nie. :D

Grocix 28-10-2008 13:24

@Do serii podobnej do EL
Higurashi i podobno Gantz.

@Up
Maniak! :D

@Topic
Moglby ktos udostepnic OSTa z Jigoku Shoujo?;)

Otakuma 28-10-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2313183)
@Otakuma: A po co ci wiedza ile tomików DN wyszło?
Corgar Frizz

Bo świerzbi mnie żeby kupić sobie mange, właściwie decyzja o kupieniu już zapadła, teraz tylko wybrać tytuł.

Quezacoatl 28-10-2008 16:54

Gdybym miał coś kupić zastanawiałbym się nad Kodomo no Jikan.

Corgar Frizz 28-10-2008 16:55

A tam manga.... lepiej na półce by wyglądał Guren MK2 albo Lancelot z Code Geass. Kiedyś sobie kupię takie figurki. Tylko dolar musi trochę spaść bo teraz wychodzi kosmiczna cena....

Nipah!
Corgar Frizz

DDoS 28-10-2008 17:49

Ulalal chapterek Naurto nowy zapowiada się nieźle.

Czytasz na własną odpowiedzialność :D
Ukryty tekst:
Kakashi obrywa w głowę metalową kulką od Deva Pain w głowę, a obok tekst "The hero falls". Kakashi umiera? Kakashi trafiony w oko traci sharingan? Wątpliwe by to był znowu Bunshin

Nie wyrobie do piątku na chapter!!

@down
Ja nigdy nie wyrabiam do wyjścia chaptera i czytam spoilery :D Anime Bleach / Naruto mimo że wiem co będzie oglądam dla przyjemności, nareszcie Bleach ma coś do pokazania
Ukryty tekst:
do dzieła former Espada 5 - Nel

Zanim wychodzi japoński Shonen, to zawsze chińskiego skądś dorwę, cóż języka nie panimaję, ale chociaż pooglądam :D

Corgar Frizz 28-10-2008 18:19

Skąd ty wzięłęś 423 chapter naruto? Czy czytałeś jakiegoś spoilera?

EDIT. Też już znalazłem ;p

Nipah!
Corgar Frizz

Rayza 28-10-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2313623)
Ulalal chapterek Naurto nowy zapowiada się nieźle.

Czytasz na własną odpowiedzialność :D
Ukryty tekst:
Kakashi obrywa w głowę metalową kulką od Deva Pain w głowę, a obok tekst "The hero falls". Kakashi umiera? Kakashi trafiony w oko traci sharingan? Wątpliwe by to był znowu Bunshin

Nie wyrobie do piątku na chapter!!

@down
Ja nigdy nie wyrabiam do wyjścia chaptera i czytam spoilery :D Anime Bleach / Naruto mimo że wiem co będzie oglądam dla przyjemności, nareszcie Bleach ma coś do pokazania
Ukryty tekst:
do dzieła former Espada 5 - Nel

Zanim wychodzi japoński Shonen, to zawsze chińskiego skądś dorwę, cóż języka nie panimaję, ale chociaż pooglądam :D

^^ no zupełnie jak ja
a ja zabieram sie za rawa nowego bleacha [anime]

..::QRAS::.. 28-10-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2313669)
Skąd ty wzięłęś 423 chapter naruto? Czy czytałeś jakiegoś spoilera?

senpuu czasem warto odwiedzic ;]

Rayza 28-10-2008 21:05

May contains Bleach 192 spoilers
Ukryty tekst:
a twoja stara ma głos jak Neliel xD
czyli głos neliel skopany,tak że brzmi jak nel tylko nie sepleni odc fajny poświęcony walce nel vs Nnoitora [vs Ichigo] jednak że jak zawsze cenzura jest bo to nie ecchi strój Neliel stracił na "seksapilu" a od nast epa w walce sylyzela przechodzimy na wyższy poziom walki ^^

Nari 28-10-2008 22:14

Skoro spoilujemy... ; P
Clannad AS 04

Ukryty tekst:
Typowe dobre zakończenie, retrospekcje (również typowe), drużyna piłkarska, bójki, oraz minimalna dawka śmiechu. Trochę zepsuli wątek spotkania Akio i Sanae z Sunoharą- liczyłem na coś lepszego. Poza tym liściki od Meichan.

Serious Sam 28-10-2008 22:19

3K postow w temacie ;-)

@up
Nic nie zepsuli, wg mnie wszystko bylo dobrze x)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.