![]() |
W Carlin jest tyle noobów, że gdyby zjednoczyli swoje potężne, nieokiełznane moce, mogliby obalić tamtejszą królową oraz przejąć władzę nad miastem.
13:48 Gold Summoner [32]: 13:39 GM Staszek [2]: Zgiera dostanie bana za uzywanie MC i musi zaplacic Gold Summonerowi 10k a jak nie to mu hakujemy konto 13:48 Zgiera [33]: Nie ma sprawy ;) 13:48 Zgiera [33]: ;p (...) 13:48 Gold Summoner [32]: ja nie noob ja GM 13:48 Zgiera [33]: Ignored ;) 13:49 Zgiera [33]: papa 13:49 Zgiera [33]: ;* 13:49 Gold Summoner [32]: nie proszem pana 13:49 Gold Summoner [32]: przepraszom Cie serdecznie 13:49 Gold Summoner [32]: nie dawoj ze ignora |
Levitah - to jebany noob
dobra tak wiec bocilismy kiedys na dwarfkach w tej samej kopalni ja 30 lvl on 30 lvl wkurzyl mnie bo zabijal nawet moje potworki wiec raportnalem go po 5h nic gm nie odpisal darowalem sobie powiedzialem mu ze ma raporta i bana dostanie to ten c**j gadal zraportuje mnie i po skonczonej grze w coda patrze a tu ku*** ban na miecha teraz czas zeby go wysmiac Levitah -haushuashua hsuu asuhhusauhauhssuhauhsuhauhsuhashua husuhahusauhhasuhuhahusuhasuhuh ty nubie hahasuhsah twoja stara cie nie kocha hahahushusuhususuhahusahuas huauh uha @down 90% na tym forum to NG TA i BD-Proxy |
Cytuj:
Rzadko kiedy mamy okazje popisać z noobem w jego dziale. Pierdolony boter, zero szacunku dla takich. |
Cytuj:
To tez racja.. Ale to ty tu wyszles na "nooba". A tak wogole Botter = No Life |
Honera trade:
16:35 Castellon [33]: SELL W H*J BOLTOW 13:30 Sir Paladinna [8]: kupie buty prentkosci dam szesc cc ;) |
Cytuj:
Ten temat nie ma sensu :>> Wystarczy, ze sie wbijesz na 5 minut do np. Carlin i wszystkie te cytaty powtarzają się ze 100razy na minute :>> Dzieci niedługo opanują świat! :S |
Obsidia z sotatniej chwili :D
Pkowałem sobie z kumplem noobasów i trafiliśmy (ubiliśmy go ofc) na jakiegoś co ma kolegów... 2 osoby 50+ latały za mną przez ponad 20 minut i mnie nie dały rady ubić :D, a ten koleś do mnie tak: 14:25 Persivos [20]: nnadziales sie poprostu 14:25 Knight Gustek [44]: hahahah 14:25 Knight Gustek [44]: ale sie boje 14:25 Persivos [20]: hhahaha to nie daj mi spokoju 14:25 Persivos [20]: to zobaczysz moje gigh pro noobie 14:26 Knight Gustek [44]: dawaj go tu 14:26 Persivos [20]: nie marnuje naboji na daremno 14:27 Knight Gustek [44]: odwazne slowa mloda cioto |
Stałem sobie moim dp charem. Nagle podchodzi do mnie PA, 18 druid w barwach narodowych 'PL'- Następnie mówi że 'Jego wojska wyruszyły z Isegardu, i mam hunta'. Potem odwalał coś z teleportowaniem się do jakiejś wieży: 15:51 Kwaskoman [18]: MORDU DEUM MALUM TELEPORTUS DELUM MELLON
<Po ponownym zalogowaniu na postac> Wyjmuje MLW i mówi, ze mnie nią rozp******i xD |
ahh te nooby....
ostatnio wchodze sobie na mojego rookstayera patrze koles pisze do mnie :
on-pomozesz? ja- w czym? on-mam klucz do mino maga i zbieram kase za wejscie chcesz wejsc?? ja- xD 0_o on-no naprawde on- nie to nie ale z ciebie noob ja - own3d za pare minut :P 13:31 Histart Saik [6]: 13:31 You see a vial of slime. It weighs 1.80 oz. 13:31 Histart Saik [6]: chcesz lyka 13:31 Histart Saik [6]: ? ahh te noobki :P |
Ja mam chyba n00ba numer 1! :D
10 lvl knight (mój - Pyralisa) skilowałem nim. Nagle przychodzi 22 sorcerer - nie pamiętam nicku (odbywalo sie to w kopalni dwarfów), zaczełęm rozmowę z nim, to nie był polak.: Pyralisa: You Knight or Sorcerer? Sorcerer: Sorcerer :) Pyralisa: And you kill monsters in SWORD? Sorcerer: Yes! 0 Mana Waste! Spadłem z krzesła.... |
Noob.. xD
Pewnego razu grałem sobie na Iridzie (pvp).
Zobaczyłem brazylijczyka z red skullem. Powiedziałem mu po angielsku żeby szedł za mną, zaprowadziłem go do króla w thais, powiedzialem ze jest quest na amulet, powiedzialem ze zaplace 5k, powiedzialem zeby pisal; hail king -------> fag amulet, mial 1hp i go z rozgi na hita wziolem... xDD 23 pallek owned by 9 sorcerer :):] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
90% użyszkodników tego tematu nie wie kto to jest "noob" |
Witam
Na poczatku mowie ze dialog dzial sie na moim GG podczas gdy pewien 9 latek chcial dolaczyc do klanu w jednej grze w ktorej stracilem konto wraz z tym klanem. Oto caly dialog(Niektore rzeczy napisalem celowo,tak zeby go bardziej wkrecic i wydusic wiecej smiechu). (Wiem ze nie powinien na forum o tibii sie znalezc,ale tak sie z tego smialem ze postanowilem umiescic): Kod:
12500534 13:08:06 |
Kolege @up rozumiem :) Po co przepłacać, prawda? ;) Wczoraj oddałem p-seta za darmo pierwszej lepszej osobie ktora powiedziala na game-chat ze na niego zbiera. bo.. po cholerę ma mi depo zawalać.
|
Cytuj:
Chwalisz sie czy zalisz? ;] Jakos jak ja gram to nikt mnie niepyta. Trzeba znac swoje miejsce ^^ Kiedys byla akcja ze koles sie pyta jak napisac raport do gm-a to ja pisze ze ctrl + shift + c a on zamiast kliknac to napisal XD heh... |
Jestem na tutorial island i zabieram kolesiowi Branch do 2 misji a on na to:
15:57 Seyon Dawn [2]: br? 15:57 Karol Druid Warrior [2]: no pl 15:57 Seyon Dawn [2]: i knew it^^ 15:57 Seyon Dawn [2]: all br and pl are stupid:P LOL on sam jest "stupid" EDIT> TO 3001 post! :cup: |
A ja w dedzie Dauntless'Hunter 85ek znalazłem Demon Helmet :)
Hahahah DH bez aol nosić xD Potem do każdego w port hope dp pisała "GIVE MY DEMON HELMET ! " (bo to było na małpach).Ja oczywiście udawałem głupiego i uniknąłem hunta :D Najlepsze było to, że jakiś 26 ms jej odpisał "haha no have" ( bo się pewnie śmiał ze nosiła dh bez aola ) a ona "Why are you laughing?You have my helmet! )Nigdy tego nie zapomnę xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |