![]() |
|
Ja mam 9 lvl obecnie skill'e 44/44 a zanim zaczne exp'ic mam zamiar wbic skille 70/70-75/75 i 4 Mlvl... Mam nadzieje ze wytrwam :PP
|
Mlvl pewnie wbijesz nawet 5 :P Ja na 27lvl mam 73/72 już i 45% do 6mlvl :P
|
Ja mam zamiar wbić najpierw 20 lev później wyskillić ten 65+/65+ i udać się na PoH bądź DC :) ...
|
Cytuj:
|
ja na 10 lvlu miałem skille 55/50 B) :p
|
knight 12 lvl 45/45 (NARAZIE)
Ja wlasnie zalozylem 5 dni temu nowa postac Knight .. Teraz mam 12 lvl i skile 48/48 dzisiaj wlasnie wbilem z 38/40 na 48/48 skilowalem jakies 2 godziny bo to swiat Luminera i Noobki wybijaja jak nie wiem, co chwila potworki ;(;( Żal mi takich ludzi X( a pozatym to chce nabic teraz 55/55 i potem poexpic do 20 lvl na dwarfach i potem pojsc od 20 na cycki :) i tam nabic juz 65/65 a potem to sie zobaczy co dalej :):):D:D:D:):)B)B)
|
Cytuj:
Cytuj:
ja mam knighta na 50 lvl ze skilami jak widac w opisie i niemam zadnych szans na poh'u... |
No to mała historyjka ode mnie..
Moim Knightem jak najszybciej wbiłem skille 70/70 i 5 mlvl było to na 16 lvl ;] i skillowałem cały czas na dwarfach. Na tych skillach dobiłem 35 lvl żeby móc spokojnie trenic na slimach.. No i skillowałem.. Efektem były skille 80/80 i 6 mlvl na 39 lvl.. Następnie skille 85/85 na ok. 45 lvl.. Później skille można olać totalnie.. na dzień dzisiejszy (po kilku dedach) na 86 lvl skille 86/85 (prawie 87/86). Powiedzmy że to co napisałem pomoże komuś ;] |
Ja zaczął skilowac na trollach do skili 30/30, nastepnie przeżucilem sie na rotwormy mając 20 lvl miałem skile 65/65 :)
SKILLE U KNIGHTA Są NAJWAżNIEJSZE Życze wszystkim powodzenia w skilowaniu :] |
Jeśli mam 9lvl knighta to ile powinnam skillować na trollach, kiedy przy 30/30 padają jak muchy? Może czas się przenieść na coś silniejszego? :>
|
@Afrodisiaco, zacznij skillować na rotach :)
|
Cytuj:
|
Jak najlepiej skilować?
Moim zdaniem powinniśmy sobie ustalić jakiś próg to znaczy na 1 lvl nabijamy 2 skile ataku i 2 skile obrony. ja np mam 12 lvl i skile 40/42 słabe bo sama tak uważam ale obliczając że będe regularnie ćwiczyć przy lvl 30 będe miała skile 72/68 a przy lvl 40 92/88 a to chyba są już bardzo dobre skile jak na ten lvl? :) uważam że ten sposób jest dobry bo za wiele się nie nanudzimy :):)
|
Ja obecnie na 18lvl mam skille 51/50, ale dążę do 75/75 lub nawet 80/80, gdyż potem expienie to jest bajka B)
|
Cytuj:
jak dlamnie twoja teoria jest... no :) ja mam knighta na 51 lvl ze skilami 88/88 i juz mnie k u r w i c a bierze ;) a gram moja postacia od grudnia zeszlego roku :) gdzie tam 90 skill |
Uhm, moim nowym knightem przyjalem troszke inna technike niz wczesniej. Zrobilem jakies tam podstawowe skille i expilem bez przerwy z dwureczna bronia. Ma to swoje plusy jak i minusy - wbilem szybciutko 57lv, ale powstal pewien dysonans w skillach.. w tej chwili na 57lvl mam skille 73/68. Roznica calkiem spora, ale w najblizszym czasie (zacznie sie szkola itd.) planuje wbic 75 shieldingu (sword powinien wyskoczyc na 77-78?) i wtedy juz expic dalej. ;)
Byc moze wydaje sie dziwne, ze uzywam ciagle dwurecznych broni, ale wydaja mi sie one takie bardzo.. pomyslowe. ;) A przymierzam sie do expienia glownie z Ave~. |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Imho skillowanie pol roku to idiotyzm, przez ten czas mozna wbic w cholere leveli co ogolnie przelozy sie na lepsza gre niz te ilestam leveli mniej z lepszymi skillami.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |
|